המכשפה בג'ינס(מתחלפת) |
לפני 19 שנים •
31 בינו׳ 2005
Re: למכשפה
לפני 19 שנים •
31 בינו׳ 2005
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 31 בינו׳ 2005
הגנוב כתב/ה: גם מסבירת פנים. גם אינטליגנטית וגם בן אדם מדהים"
שכחת וגם כוסית |
|
פרופיל מבוטל(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
31 בינו׳ 2005
ל-tame
לפני 19 שנים •
31 בינו׳ 2005
פרופיל מבוטל(לא בעסק) • 31 בינו׳ 2005
tame
יקר! תודה לך על התגובה שלך אתה ממליץ לי לבדוק 'מה ייצא לי מזה' - אז זהו בדיוק ... שאני לא מבין ... איך מצב שבו אדם נמצא בעמדת נחיתות יכול לעשות למישהו טוב... אולי השיר הזה שמתנגן פה אצלי בלופ כבר 60 פעמים נוגע בתובנות האלו באיזשהו אופן - ממליץ מאוד שוטי הנבואה/ מחכים לדורות / שיר מס' 9 "זה הרי דבר ידוע שבאהבה נברא עולם שום דבר אינו קבוע והנצח לא נמדד בזמן" אתה יודע מה, אני אהפוך את זה לחתימה מעכשיו והלאה. |
|
פרופיל מבוטל(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
31 בינו׳ 2005
(עוד תגובות)
לפני 19 שנים •
31 בינו׳ 2005
Passion Fruit
- נשמע שיש לך קשר ממש טוב. מדהים@ !!! זאלופון ! - כן, אני קורא, איזה דברים מטורפים כתובים פה באתר. תהיו בריאים על הפתיחות. אני מחשיב את עצמי כבן אדם פתוח אבל אנשים פה זורמים עם הפתיחות לרמות מטורפות. ואאווווו..... מורטישיה ! - כן, זה מטורף לגלות את הדברים האלה בעצמנו. במיוחד שהם חוזרים על עצמם. היו לי עוד חלומות.... (אולי עדיף שלא אספר) |
|
Tame |
לפני 19 שנים •
31 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
31 בינו׳ 2005
Tame • 31 בינו׳ 2005
הגנוב, ראשית הרשה לי לברך אותך על כך שאתה כבר בדרך הנכונה, להשתתף הרבה בפורום זה חשוב בכדי לשמוע דעות ולקבל מושג לגבי עולם הבדסמ ממקור ראשון, אם לשפוט לפי הודעותיך אתה מעדיף את הצד הנשלט.
בכל מקרה בקשר לשאלתך... "איך מישהו בעמדת נחיתות יכול לעשות למישהו טוב?" לדעתי שאני אינני "מוסמך" לענות ואני מעביר את ההזדמנות לדום או דומית ישוכלו לספר ממקור ראשון איך הנשלט/נשלטת שלהם גורמ/ת להם להרגיש. בכל מקרה הפס שמתחת למילה "ברח" בהודעתה של המכשפה לא היה לינק אלא סתם פס, המכשפה לא הייתה באמת מאחלת למישהו לברוח מהמקום הזה ולא הייתה מפנה אותו למקום אחר, אני בטוח שהיא גם לא התכוונה ליצור את הרושם שמפאת עודף אנשים בתפקיד הנשלט אין לנו צורך בעוד אחד. ככה שהישארותך כאן מבורכת ע"י כל |
|
Aragorn(שולט) |
לפני 19 שנים •
31 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
31 בינו׳ 2005
Aragorn(שולט) • 31 בינו׳ 2005
Tame כתב/ה: "איך מישהו בעמדת נחיתות יכול לעשות למישהו טוב?"
התשובה הקצרה היא שהפקדת השליטה אצלי מעצימה אותי. התשובה הארוכה היא שמי שמגיעה לסשן אצלי תדע בצורה מאוד מפורטת איך לעשות לי טוב אני מצטרף לברכות על הצטרפותך הגנוב. ערב טוב, master james. |
|
Morticia |
לפני 19 שנים •
31 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
31 בינו׳ 2005
Morticia • 31 בינו׳ 2005
Tame כתב/ה: הגנוב, אם לשפוט לפי הודעותיך אתה מעדיף את הצד הנשלט.
גנוב... יה גנוב... זהו- כבר נקבע לך סטטוס. האמת שזה מתבקש... לא? |
|
פרופיל מבוטל(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
31 בינו׳ 2005
בכל אופן
לפני 19 שנים •
31 בינו׳ 2005
זה מאוד יפה הרצינות שבה אנשים פה לוקחים את עצמם
אם כי זה כמו לשחק באש. ואש... מה שאש יכולה לעשות זה כולם יודעים. אש מתפשטת. אש מביאה כוויות. מכלה עולמות. מ פ ח י ד . |
|
פרופיל מבוטל(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
31 בינו׳ 2005
@
לפני 19 שנים •
31 בינו׳ 2005
ובכן,
מאסטר ג'ימס, אהבתי את הכתב הכחול ואת האופן הפשוט והתכליתי שבו ניסחת את עצמך עכשיו, ביל, תגיד לי מי זה 'המלפצת'? כי באמת פגשתי כל מיני מפלצות אבל עד עכשיו הן היו בתוך הראש שלי ואני כבר מת לפגוש אותן פנים אל פנים. ולמורטישיה היקרה, לא יודע מה זה, אבל יש משהו בהערות שלך שמרגיש לי מאוד קרוב ומוכר כי יש בקול שלך משהו שמח וטוב לב ומלא הומור. אתם אנשים נורא נחמדים. איפה לעזאזל המפלצות האמיתיות פה? |
|
שוטרת* |
לפני 19 שנים •
31 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
31 בינו׳ 2005
שוטרת* • 31 בינו׳ 2005
אז ככה: קודם כל - ברוך הבא
לגבי המפלצות שאתה כל כך מחפש - אל תדאג, אתה תמצא את הדומית הנכונה (סיכמנו על נשלט,נכון מורטישה?) , שתוציא אותם ממך, מהפחדים העמוקים שבך, "היא תדליק לך את האור " ותראה לך שהן לא מפלצות, אלא בסה"כ כלבלב קטן ומפוחד שרועד בפינה מתחת למיטה... (עד כאן - שעת סיפור עם שוטרת...חלומות פז ) |
|
פרופיל מבוטל(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
31 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
31 בינו׳ 2005
לשוטרת ולמורטישיה שלום!
אז תשמעו, מעבר לקסם הרב שבהערות שלכן - אני לא חושב שזאת כזאת חוכמה גדולה להחליט עליי כ'נשלט' - כי הרי גם הבחירה לשוחח כאן בפורום הבנות על הבנים וגם - החלום שהיה לי - שני הדברים האלה יכולים להעיד בקלות על הנטייה והשתקפות התשוקה שלי ----------- אבל האמת היא שמעצם היותי >>>>>> הגנוב >>>>>> זה הופך את הכול להרבה יותר מסובך והרבה פחות צפוי אז לסיכום > אשריכם עבדים שאתם יכולים להתמסר ואשריכן מלכות שאתן מסוגלות לשלוט (ואשרי השולטים והנשלטות כמובן גם) אבל אני עד היום > לא מצאתי אישה אחת שבאמת הגיע לה שאתמסר לה. ולכן, אנשים יקרים, לכן בדיוק אני כאן. הגעתי לכאן, כדי לקרוא תגר על כל אותן מלכות שווא ושתלטניות שווא ואלו המתיימרות והחושבות שהכול בשליטתן אני כאן לומר לכן >>> הביאו לי בבקשה את האחת >>>>> בבקשה >>>> תמצאי אותי כאן >>>>> אולם היי סמוכה ובטוחה כי נכונו לך הפתעות (מחכה לתגובות. הגנוב) |
|