זאבה אפורה(אחרת) |
לפני 19 שנים •
9 ביוני 2005
שמה כוס על התאריך
לפני 19 שנים •
9 ביוני 2005
זאבה אפורה(אחרת) • 9 ביוני 2005
ואינני מצטערת בכלל.
קראתי את כל ההשתלשלות הזו ודווקא בא לי להגיב. (ואם זה מתחשב או לא מתחשב בדעתה של דירפרו - זה לא העיקר וזה יכול להיות מטופל בפרטי). התגובה שלי כלפי מה שדירפרו כתבה מתייחסת לתוכן ולעומק ההבעה ולא לנקיטת עמדה כלשהי באשר לנשים הכבודות שהגיבו או שבהן מדובר, שאת רובן אינני מכירה כלל (ולכן מאחלת לכל הצדדים חיים יפים). כל מי שמפרסם פוסט צריך לקחת בחשבון שמישהו מבין אלפי גולשים ינבור בו ויקפיץ אותו. רוצות לשלוט בפרסומים שלכן? עשנה כמותי: תקענה זאת בבלוג. שם גם תוכלו למחוק את תגובתי. אינני מרבה להגיב. ולא משום שאין לי מה להגיד... אם הגבתי ואמרתי שמשהו נגע בי - וזו התחושה הראשונית, מה שהניע את כל ההתדיינויות וההתנצלויות ו"שפיכת הדם" והלבנת הפנים ו כל הקישקעס שעפו כאן על פני כמה שרשורים... התחושה הבסיסית שעלתה בי כשהלכתי באופן מכוון למקור - זה נדיר. אני שומרת לעצמי את הזכות להקפיץ ולהגיב איך שבא לי. יש לי את השיקולים שלי. ז"א תלת-אופן alona. כתב/ה: טוב, מצטערת לא שמתי לב לתאריך.
סליחה. |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 19 שנים •
9 ביוני 2005
אפוריתה...
לפני 19 שנים •
9 ביוני 2005
venus in our blood(שולטת) • 9 ביוני 2005
כמוך, גמני לא מכירה את הנפשות הפועלות כאן.
כמוך, גם בי נגעה דירפרודנס חזק מאוד. אבל, היא, אותה אחת שכתבה ונגעה, ביקשה וחזרה וביקשה שלא להקפיץ את השירשור. אם היא מספיק נגעה בך בפעם הראשונה, כפי שהובן מתגובתך הראשונה, יכולת להסתפק בזה. אין טעם לחזור אל ועל זה שוב ושוב. אינני יודעת במה מדובר, אך ללא ספק מהמשתמע והנקרא, נושא רגיש. אז די חאלאס לפעמים, אפשר להרגיש דברים גם מבלי לעורר אותם שוב ושוב. תם ונשלם. ( ) |
|
זאבה אפורה(אחרת) |
לפני 19 שנים •
9 ביוני 2005
כנראה שלא
לפני 19 שנים •
9 ביוני 2005
באותה מידה את הקפצת כרגע.
אם תחפצו להניח לזה כאן - כך זה ישאר, ויחזור מיד אל נשיות ומצולות הפורום. אין צורך בתזכורות ותלונות ותגובות על תגובות - לא אני היא הנושא. |
|
זאבה אפורה(אחרת) |
לפני 19 שנים •
9 ביוני 2005
וזה עם כל חיבתי אליך נוגיתה
לפני 19 שנים •
9 ביוני 2005
לדוגמא:
(נוגיתה מתוקונות זה לא ברמה האישית) פשוט צריכים לקחת בחשבון שלא כל בקשה עלולה להתקבל בחיוב. וזו מילתי האחרונה כאן: נקודה. |
|
ספל חמאה |
לפני 19 שנים •
9 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
9 ביוני 2005
ספל חמאה • 9 ביוני 2005
יסלחו לי כולם (או לא) אבל -
כשאומרים לי בפורום (!) נא לא להגיב - אני מיד מגיבה! מי שרוצה את המילה האחרונה- ירשום נא לעצמו - זו לא הדרך. (זהירות היקרה אכן נגעה בי, אבל זה לא גורר בהכרח הסכמה איתה או ביצוע כל מבוקשה. החיים קשים והיא יודעת: ) >ספל חמאה מגיבה (משיקולים זרים)< |
|