סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

יחד

DearPrudence
לפני 19 שנים • 29 במאי 2005

הביחד שלכן

DearPrudence • 29 במאי 2005
זה לא קל לי להגיב אבל מרגישה צורך לעשות זאת...

השליטה, השיר שלך באמת יפה.
למרות הקינאה היוקדת, שבאה והולכת, חלק גדול בי באמת מאחל לך שתמשיכי להיות מאושרת.
שתהיי חזקה, שתשכילי לקחת את מה שאפשר, שתתרכזי בטוב, והכי חשוב - שתמיד תזכרי (ומזכירה באותה הזדמנות לעצמי) שהאושר קודם כל בא ממך. כל עוד תהיי מאושרת האהבה שלכן תמשך לעד.
הייתי גונבת ממך פרפר אחד. רק אחד.

אניג, השיר שנכתב לך באמת יפה.
את בטח יודעת איך זה מרגיש לי להיות פה בצד ולאחל למישהי אחרת את מה שכל כך רציתי לעצמי.
כשהייתי איתך היית מדברת איתי על אהבות ישנות ולפעמים הן היו צצות ואז היית מזכירה לי עד כמה אני אהובה ושאין לי ממה לדאוג. מוזר לי להיות אהבה ישנה.

כל כך רוצה לגעת ולא יכולה.
אניגמטית​(שולטת)

תודה חברים

אניגמטית​(שולטת) • 29 במאי 2005
דיר פרודנס, הפתעת אותי. כמה נדיבות לב גייסת כדי לכתוב את התגובה הזאת.
צר לי שעדיין כואב לך ואני מקווה שזה יעבור בקרוב.
כמו שסיפרתי לך, במשך חצי שנה נמנענו מלכתוב כאן כדי שלא יכאב ואחרי חצי שנה לא יכולתי עוד שלא להגיב לשליטה, שכתבה כל כך הרבה שירים ללא מענה מצדי.
בכל מקרה, זה כבר לא המקום שלי, אני לא משתייכת לקהילה וכדי למנוע ממך כאב נוסף לא אכנס שוב.
וכן, אהבתי אותך ואת תמיד תשארי בלבי כמי שהיתה יקרה ואהובה לי.
DearPrudence
הבלחת לשניה ואת נעלמת שוב.
יש לי כישרון מחורבן להבריח אנשים.
השולט אור​(שולט)
השולט אור​(שולט) • 29 במאי 2005
דיר פרודנס,
אני מודה לך על המילים. ברור לי כמה קשה היה לך לכתוב אותן, וכמה קשה היה לקרוא את שלי.

אני מצרה על הכאב שלך, ומאחלת לך מעומק לבי שתמצאי אושר.
DearPrudence
הלוואי והייתי מעוררת חיבה ולא צער.
ולא רצון עז להתרחק.
ספל חמאה
ספל חמאה • 29 במאי 2005
אני מסכימה עם זהירות יקירה (למעשה, בכמה מישורים)
אניגמטית, ההפסד שלנו גדול מדי ומעיק מדי לעומת הרווח. אל תעלמי.
אני בטוחה שזהירות יקירה תסכים שעדיף לסבול איתך מאשר בלעדייך.

>ספל חמאה מתגעגעת<
DearPrudence
לפני 19 שנים • 30 במאי 2005
DearPrudence • 30 במאי 2005
אני לא מעונינת שתתחשבנה בכאב שלי (בטח שלא תצרנה עליו). הכאב ימשיך בין אם אניג תיעלם או לא תיעלם. למעשה, אחרי כל ההעלמות כזאת הוא כואב יותר.

השליטה, את כבר חצי שנה כותבת כל כך הרבה שירי אהבה ואת יותר מאשר ראויה לתגובות מצד אהובתך. חלק בי, שמנותק מהקינאה ועלבון הדחיה, מאחל לך שגם את תזכי לשירים מצידה. כאלה שיפורסמו, כאלה שיגידו לעולם: זאת היא אהובתי ואני גאה בה, גאה באהבה שלנו ורוצה לספר עליה. אולי היא בפנסיה ואולי פה זה לא ממש הבית שלה, אבל זה הבית שלך ואנשי ביתך זוכרים ואוהבים אותה. ואני יודעת שהיא גם אוהבת לפחות כמה מהם.

אני משערת שתוך כדי קריאת השורות יש נסיון למצוא איזושהי מניפולציה. המניפולציה היחידה, אם יש כזאת, היא שאני לא רוצה שאניגמטית תעזוב את הפורום. ברור לי שהיא אינה מעונינת בכל סוג של חברות איתי. קצת התבלבלתי אחרי השיחה של שלושתינו בצ'אט (שיחה שלא אני יזמתי), חשבתי שעוררתי בכן רצון לקירבה. זה מבלבל אותי כשנחמדים אלי. אניגמטית יודעת, בגלל זה היא נזהרת עכשיו.
אני כותבת פה את הדברים מכיוון שאני לא יכולה לפנות אליה או אל חברותיה באופן ישיר. זה הכל.
אני לא נהנית מהשיתוף הזה. אני רק לא רוצה שתיעלם. אני רוצה שהשליטה תזכה לקבל את מה שמגיע לה. אני רוצה כך משום שאני רוצה שיהיה צדק בעולם (כמו שאני רואה אותו כמובן).
אני רוצה כך אולי בתור פיצוי למה שאני לא הצלחתי לקבל. לא ברור לי למה. אבל אני רוצה.

אניגמטית, גם אני לא חלק מהקהילה הזאת. לעומתך, לא הייתי חלק ממנה מעולם. נשארתי פה כי זה המקום שבו נעזבתי. כי זה המקום שבו חיכיתי לך כל כך הרבה. חייתי וירטואליה של סאדו כדי לחכות ולזכות לחומך. באתר של סאדו זכיתי שיכתבו למעני פעם ראשונה שיר, זה אולי לא היה שיר אהבה גדול, אבל זכיתי לשיר בפעם הראשונה בחיי, ממישהי שאני אוהבת. זכיתי בשני שירים. ולך השליטה, אני מאחלת עוד אלף.

ולא מדובר פה בטוב לב אלא בתחושת הזדהות.
Belisana​(שולטת)

שתקתי

Belisana​(שולטת) • 30 במאי 2005
עד שלא הצלחתי לשתוק יותר. דיר פרודנס, למרות שאת חברתה של קלייר, אני לא יכולה שלא להביע את מורת רוחי מהתגובות שלך.

מהשירשור ברור לגמרי עד כמה אניגמטית עדיין מתחשבת בך ונימנעת מלהכאיב לך
ואילו את, במסווה של רוחב לב והתחשבות, ממשיכה לעקוץ, להכפיש, לחשוף ולהתלונן על גורלך כשהיית איתה בקשר וגם כיום, תוך כדי חשיפת פרטים אישיים מהקשר שלכן בפני אנשים שזה אינו מעיניינם.

כל פרידה כואבת ועל אחת כמה וכמה כאשר ברור שהצד השני המשיך הלאה ומאוהב מחדש.
זה אינו נותן לגיטימציה לצד השני לחשוף את הקשר ולהציק לצד שעזב ולהשתמש במניפולציות
כדי להניע אותו לעשות מה שאינו רוצה.

אני מאד מקווה לא לחוות כאלה תגובות על בשרי אף פעם ואני רק יכולה לדמיין מה חווה שולטת שמחליטה להפרד מהסאבית שלה, מתאהבת מחדש ונמנעת מלכתוב לאהובתה במשך חצי שנה, כדי שהסאבית הקודמת לא תפגע ובסוף מקבלת תגובה מתחשבנת כזאת והתערבות חסרת נימוס בסיסי בקשר החדש שלה.
DearPrudence

את צודקת

DearPrudence • 30 במאי 2005
אני כלבה מניפולטיבית ומתקרבנת.
אפשר גם להוסיף טיפשה כי זה הרי נורא קל לעלות על המניפולציות שלי.
הלכתי מפה.