dragon fly |
לפני 16 שנים •
6 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
6 בדצמ׳ 2007
dragon fly • 6 בדצמ׳ 2007
טוב אני משאלת ליבי שיפסידו הערב וגם בשבוע הבא לחולוניה שלי.
אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן |
|
red-cell(מזוכיסט) |
לפני 16 שנים •
6 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
6 בדצמ׳ 2007
red-cell(מזוכיסט) • 6 בדצמ׳ 2007
המפקדת כתב/ה: red-cell כתב/ה: בית, משפחה, לב, תמימות.
לא, אנחנו לא מקנאים, אנחנו אמיתיים, גאים ובעיקר אוהבים את הקבוצה שלנו באש ובמים, בליגת העל או בליגה ז', ברגעי שפל ובניצחונות. קבוצה היא כמו אישה אהובה, להיות איתה לא רק בנצחונות אלא בעיקר ברגעי השפל, כשצריך באמת. ספורט זה לא רק נצחונות, זה גם הפסדים, כאבי לב ומשברים. מניפולציות, כוח ואמצעים לא כשרים אנחנו משאירים לצד האפל של הירקון. באש ובמים הפועל אוסישקין! [color=yellow]איזה כיף היה לראות איך הורסים את האוסישקין הזה שאתה מדבר עליו... הייתי עוברת שם כמעט כל יום וצוחקת על ערימות הלוזרים שישבו שם. כמו שחשבתי... i rest my case זה בדיוק ההבדל, שנאה ואהבה. פעם, תעשי סיבוב בפורום של הקבוצה שאת אוהדת, נראה אם תרגישי שייכת (ד"ש ליגאל עמיר) אולי פעם תביני מה באמת הקבוצה הזאת מייצגת. |
|
red-cell(מזוכיסט) |
לפני 16 שנים •
6 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
6 בדצמ׳ 2007
red-cell(מזוכיסט) • 6 בדצמ׳ 2007
המפקדת כתב/ה: red-cell כתב/ה: בית, משפחה, לב, תמימות.
לא, אנחנו לא מקנאים, אנחנו אמיתיים, גאים ובעיקר אוהבים את הקבוצה שלנו באש ובמים, בליגת העל או בליגה ז', ברגעי שפל ובניצחונות. קבוצה היא כמו אישה אהובה, להיות איתה לא רק בנצחונות אלא בעיקר ברגעי השפל, כשצריך באמת. ספורט זה לא רק נצחונות, זה גם הפסדים, כאבי לב ומשברים. מניפולציות, כוח ואמצעים לא כשרים אנחנו משאירים לצד האפל של הירקון. באש ובמים הפועל אוסישקין! איזה כיף היה לראות איך הורסים את האוסישקין הזה שאתה מדבר עליו... הייתי עוברת שם כמעט כל יום וצוחקת על ערימות הלוזרים שישבו שם. זה גם מאוד משעשע, בעיקר אחרי הודעה כזאת שלך, שפתחת שרשור בנושא "שינאת חינם", ממש אירוני, אז מי בעצם "שונא חינם"? פותחת השירשור? |
|
המפקדת(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
6 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
6 בדצמ׳ 2007
המפקדת(לא בעסק) • 6 בדצמ׳ 2007
המממ, אני לא פאנטית !
אני לא שונאת הפועל, אין לי בעיה עם היותם לוזרים (בכל התחומים...) אבל למה אתם כאלה רעים ??? למה לאחל למכבי הפסדים ? אם אתם כ"כ מהר רוקדים על הקבר של מכבי, יש רק דבר אחד שיכול לקרות עכשיו..... מכבי ינצחו !!! קטש, אם אתה שומע את התפילות שלי, תארגן לחבורת השונאים פה נצחון רציני |
|
dragon fly |
לפני 16 שנים •
6 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
6 בדצמ׳ 2007
בכדורגל?כדורסל או שח מט??????.
או שבעצם שמעתי שבבאולינג אתם חזקים |
|
dragon fly |
לפני 16 שנים •
6 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
6 בדצמ׳ 2007
משחק מכור .
פדרמן נתן ליוונים שוחד שוקלדים והם מכרו תמשחק. לא ככה? מי פותח שירשור בבנים על הבנות על מכירת המשחק? |
|
המפקדת(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
6 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
6 בדצמ׳ 2007
|
|
המפקדת(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
6 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
6 בדצמ׳ 2007
נה נה נה ננה
|
|
נסיך הכתר |
לפני 16 שנים •
6 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
6 בדצמ׳ 2007
נסיך הכתר • 6 בדצמ׳ 2007
המפקדת כתב/ה: נה נה נה ננה
נה, נה, נחממן מאומן- שאפו למכבי - @ |
|
red-cell(מזוכיסט) |
לפני 16 שנים •
7 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
7 בדצמ׳ 2007
red-cell(מזוכיסט) • 7 בדצמ׳ 2007
המפקדת כתב/ה: המממ, אני לא פאנטית !
אני לא שונאת הפועל, אין לי בעיה עם היותם לוזרים (בכל התחומים...) אבל למה אתם כאלה רעים ??? למה לאחל למכבי הפסדים ? אם אתם כ"כ מהר רוקדים על הקבר של מכבי, יש רק דבר אחד שיכול לקרות עכשיו..... מכבי ינצחו !!! קטש, אם אתה שומע את התפילות שלי, תארגן לחבורת השונאים פה נצחון רציני מי זה אתם? פעם שאלת את עצמך מי זה אתם? אולי זה כל אוהדי כל הקבוצות שהן לא מכבי? בני השרון, ירושלים, רמת גן, גליל עליון, נהריה, אשקלון, חולון, חיפה. הקבר של מכבי? באיזה מקום בעולם האלופה נקבעת עוד לפני שהליגה החלה? איזה עניין יש בספורט הזה? אולי דון שימון רוקד על הקבר של הכדורסל הישראלי? את לא רואה את זה? כבר 30-40 שנה? כמה עיוור אפשר להיות? למה לאחל לקבוצה שיהרסו את הבית שלה? זה טוב לב? למה לעשות הכל כדי שיהרסו אותו ובשביל מה? כי כל פעם שביקרתם שם חטפתם על הראש ? |
|