|
|
לפני שבועיים •
11 באפר׳ 2026
Re: איזה שיר שקשור בצה"ל עושה לכם/ן חיוך? (גם שורה זה בסדר)
לפני שבועיים •
11 באפר׳ 2026
Antimatter(נשלט) • 11 באפר׳ 2026
► Nati the bear כתב/ה: ► Antimatter כתב/ה: שלי זה:
וכמו בתנ"ך אם צריך להכות אנחנו פותחים זאת בדם וצפרדע אנשי הדממה- יאיר רוזנבלום הצבא הכי בעולם עם היחידה הכי בעולם. |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
11 באפר׳ 2026
לפני שבועיים •
11 באפר׳ 2026
Antimatter(נשלט) • 11 באפר׳ 2026
► Venus in Furs כתב/ה: שיר לשלום
מילים: יענקל'ה רוטבליט לחן: יאיר רוזנבלום תנו לשמש לחדור מבעד לפרחים. אל תביטו לאחור, הניחו להולכים. שאו עיניים בתקווה, לא דרך כוונות שירו שיר לאהבה ולא למלחמות. אל תגידו יום יבוא - הביאו את היום! כי לא חלום הוא ובכל הכיכרות הריעו רק שלום! במהרה, אמן |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
11 באפר׳ 2026
לפני שבועיים •
11 באפר׳ 2026
red-cell(מזוכיסט) • 11 באפר׳ 2026
שיר אחרי המלחמה, אני לא יודע למה, אבל החבר'ה ביחידה הקדישו אותו לי מתישהו לפני 40 שנה
|
|
|
|
|
לפני שבועיים •
11 באפר׳ 2026
לפני שבועיים •
11 באפר׳ 2026
Venus in Furs • 11 באפר׳ 2026
סגרתי 28 אז מותר לאנוס
זבולון, איתי 1985- (מלחין) יהונתן כספי, איתי זבולון (מחבר) ויתרתי (להקה) וואי, איזה חום היה בביסל"ש הרס"ר הבן זונה פתח לי את התחת אכלתי חול, ירקתי דם, אכלתי גם והכל בשביל המדינה האחת והיחידה לא אכלתי, לא ישנתי רק נלחמתי כמו חיה כי אני מגש הכסף שעליו ניתנה הרגילה כי פלשתי לדמשק וקפצתי ממטוס סגרתי 28 אז מותר לאנוס סתמי כבר יא שרמוטה, הכאב הוא רק בראש סגרתי 28 אז מותר לאנוס שונא משתמטים, תמלא לי עוד רדבול בכוס סגרתי 28 אז מותר לאנוס תדע כל אם עברייה מי כאן הפאקינג בוס סגרתי 28 אז מותר לאנוס אז מותר לאנוס אז מותר לאנוס אז מותר לאנוס Oh yeah |
|
|
| חגי השתיין(מתחלף) |
לפני שבועיים •
11 באפר׳ 2026
לפני שבועיים •
11 באפר׳ 2026
חגי השתיין(מתחלף) • 11 באפר׳ 2026
כל שיר שקשור ליחידות שעבדתי מולן. ליחידה שלי אין שירים, אבל עבדתי עם כאלה שכן. זה גורם להרגיש לזה שיש לנו משמעות. אנחנו מספיק גדולים וחשוובים כדי להיות חלק מהאתוס הלאומי.
|
|
|
|
|
לפני שבועיים •
11 באפר׳ 2026
לפני שבועיים •
11 באפר׳ 2026
Master Bruce{©} • 11 באפר׳ 2026
"תן את הכבוד לצה"ל"
|
|
|
|
|
לפני שבועיים •
11 באפר׳ 2026
לפני שבועיים •
11 באפר׳ 2026
Venus in Furs • 11 באפר׳ 2026
שרית הספרית
להקת הנח"ל מילים: שמוליק צ'יזיק לחן: אריאל זילבר היא למדה את המיקצוע קורס פרטי בארצות הברית היא עובדת בצורה כל-כך ידידותית היא זכתה מקום ראשון-בתחרות בינלאומית ישנן כאלה שעובדות בפקידות או בהנהלת חשבונות אחרות מנסות את מזלן בתור דוגמניות שרית היא אחרת-יש לה ציפיות אז תעשה לי טובה אישית-תנגן את התקליט שהיא כל-כך אוהבת-חברתי שרית שרית הספרית שרית הספרית.. איזה מין תגלית |
|
|
|
|
לפני שבוע •
12 באפר׳ 2026
לפני שבוע •
12 באפר׳ 2026
Antimatter(נשלט) • 12 באפר׳ 2026
► red-cell כתב/ה: שיר אחרי המלחמה, אני לא יודע למה, אבל החבר'ה ביחידה הקדישו אותו לי מתישהו לפני 40 שנה
שיר ממיס |
|
|
|
|
לפני שבוע •
12 באפר׳ 2026
לפני שבוע •
12 באפר׳ 2026
► Venus in Furs כתב/ה: סגרתי 28 אז מותר לאנוס
זבולון, איתי 1985- (מלחין) יהונתן כספי, איתי זבולון (מחבר) ויתרתי (להקה) וואי, איזה חום היה בביסל"ש הרס"ר הבן זונה פתח לי את התחת אכלתי חול, ירקתי דם, אכלתי גם והכל בשביל המדינה האחת והיחידה לא אכלתי, לא ישנתי רק נלחמתי כמו חיה כי אני מגש הכסף שעליו ניתנה הרגילה כי פלשתי לדמשק וקפצתי ממטוס סגרתי 28 אז מותר לאנוס סתמי כבר יא שרמוטה, הכאב הוא רק בראש סגרתי 28 אז מותר לאנוס שונא משתמטים, תמלא לי עוד רדבול בכוס סגרתי 28 אז מותר לאנוס תדע כל אם עברייה מי כאן הפאקינג בוס סגרתי 28 אז מותר לאנוס אז מותר לאנוס אז מותר לאנוס אז מותר לאנוס Oh yeah זה מעלה בך חיוך? |
|
|
|
|
לפני שבוע •
12 באפר׳ 2026
לפני שבוע •
12 באפר׳ 2026
► חגי השתיין כתב/ה: כל שיר שקשור ליחידות שעבדתי מולן. ליחידה שלי אין שירים, אבל עבדתי עם כאלה שכן. זה גורם להרגיש לזה שיש לנו משמעות. אנחנו מספיק גדולים וחשוובים כדי להיות חלק מהאתוס הלאומי. לא יודע איפה ומה עשית ובכל זאת עשית. זה מה שחשוב. |
|
|