לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

CNC

עט נוצה
לפני 7 חודשים • 28 ביולי 2025
עט נוצה • 28 ביולי 2025
יולי Yuli כתב/ה:
עט נוצה כתב/ה:
יש פנטזיות שצריכות להשאר בגדר פנטזיות וזה בסדר.
פשוט כי להעביר את זה לפרקטיקה בסיכון מול סיכוי זה לא שווה את זה.

אני חושבת שהמשפט הזה, כשלעצמו, הוא נכון.
אבל אני גם חושבת שהקונטקסט שלו לא צריך להיות פר תוכן אלא פר התאמה אינדיווידואלית.
כלומר,
יש לי פנטזיות שלעולם לא אגשים, כי אני מבינה עם השכל שמה שנעים בפנטזיה לא בהכרח יהיה נעים במציאות. וכי ההגשמה דורשת לסכן משהו שיקר לי. אז הן נשארות בדמיון.
ולצד זה יש אנשים שאומרים על אותו הדבר ממש "עשיתי את זה וזה היה נפלא". חלקם אומרים בכנות. מה, הם לא יודעים מה הם חוו? יודעים. ומה, זה אומר שאני טועה בזהירות שלי? לא, זה אומר שאני מכירה את עצמי ויודעת מה מסוכן *עבורי*.
זה אומר שהם טען כשלקחו את הסיכון? אולי. לא יודעת. מה זה בכלל, טעות, בהקשר הזה. הסיכון גדול. הם החליטו ששווה להם להסתכן. חלקם התחרטו, חלקם לא.

CNC זה מסוכן. ביססנו שזה מסוכן. לא כדאי לקפוץ לזה בלי לחשוב. לא כדאי לנסות עם כל אחד. לא כדאי ללכת מאפס למאה. על כל זה אין ויכוח, נראה לי.
אוקיי. עכשיו שביססנו את זה.
ולצד זה ביססנו שחלקנו עושים את זה בכל זאת ושורדים.
ולאור כל הנ"ל אפשר לדבר על הניואנסים.

ביססנו שזה מסוכן, אז בואו ניזהר. לא ישר קופצים. צריך לגשש. לטבול בוהן, לסגת, לוודא ששרדנו. שתי בהונות, צעד אחורה. הערכת מצב. איך זה הרגיש. ננסה רגל. שרדנו? אוקיי אולי גם ברך. וכו'. זו נראית לי דרך סבירה לגלות איפה הגבול שלנו. לא תמיד יודעים מראש. אז צריך לגשש ולהבין איפה הגבול שלי. ולהיזהר שלא לחצות אותו.
(ותמיד לזכור שההגנה לא הרמטית. כמו עם ספורט אתגרי. מי המשוגע שינסה את זה? חלקם נופלים!).

המימוש עם בן הזוג שלי הוא לא "אוקיי מעכשיו מתעלמים מכל סימני מצוקה שלי". להיפך. עושים משהו קטן, רואים מה קורה. בודקים שזה לא פגע בי. מחזיקים את הכפיה לכמה דקות, רואים מה קורה, עוצרים. בפעם הבאה טיפה יותר.

אולי אנסה מהצד השני: לקחת מנדט להוביל דבר כזה, לא נותן לי חופש מוחלט. להיפך - אני כולי בו, ברגע כזה. כל תשומת הלב שלי עליו. לא על מה בא לי אלא מה הוא מרגיש, מה הוא צריך. מתבוננת בו בתשומת לב, לוקחת אותו רק עד כמה שהוא יכול. עוצרת לפני שהוא נשבר לי. נזהרת עליו. לא הפנטזיה שלי מתממשת שם, אלא שלו. אני לא באה לשרת את עצמי אלא אותו.
למה ששולט ירצה דבר כזה? לשים את עצמו בצד ולהתרכז כולו בלהחזיק משהו שברירי ולהיות כולו במשימה ולהתעסק רק בחוויה של הזולת? מה כיף בזה?
לי זה כיף. מי שלא מרגיש שזה נעים לו להיות במצב הזה שהכל כל כך עליו - המלצתי היא שלא לעשות את זה. לא כי זה גדול עליך, אלא פשוט כי באמת אין שום טעם לנסות בכח את מה שלא מושך אותנו. זה קינק, לא מטלת בית. אין סיבה לאלץ את זה.

אז לדעתי דברים מסוכנים מתאימים רק למי שמוכן מאד מאד להיזהר ושלא הורס לו את הכיף להיות כה זהיר.
אבל אפשר לדבר על איך נזהרים. זה לא חייב להיות "פשוט אל תעשו את זה וזהו". כי אפשר לומר את זה על כל דבר.

מסכימה שעדיף לא לעשות בכלל מאשר לעשות בפזיזות.
אוקיי. ביססנו!
עכשיו, בואו נדבר על הניואנסים.

בcnc אני חושב שהגישוש עצמו בעייתי כי זה מאבד מאפקט השוק שכל כך מושך בפנטזיה אבל בעקרון מסכים. אני רק חושב שזה לא פרקטי.
עט נוצה
עט נוצה • 28 ביולי 2025
אני חושב שיש מימד נוסף שלא התייחסו אליו - השולט.
זה לא מתאים לכל שולט, או יותר נכון, לכל בן אדם.
יצא לי לדבר עם נשים שניסו cnc והגבר פשוט היה בשוק ו״השתפן״ כשהיא התחילה לצרוח ולהשתולל באמת.
יש כאן סיכון מהצד של הגבר. טראומה, קיפאון. הייתי אומר שצריך פרופיל אישיות מיוחד בשביל הגבר כדי לעמוד בדבר כזה.
תחשבי על זה שהגבר כנראה אף פעם לא ראה אותך במצב הזה ויש לנו גם חלק אמפתי במוח ולא רק סדיסטי שיכול ליצור בעיות במצבים קיצוניים כאלה.

הייתי אפילו מרחיק ואומר שיש יותר נשים ש״מוכנות נפשית״ לcnc יותר מאשר גברים.
Luna Oscura​(נשלטת)​{Loki the t}
עט נוצה כתב/ה:
אני חושב שיש מימד נוסף שלא התייחסו אליו - השולט.
זה לא מתאים לכל שולט, או יותר נכון, לכל בן אדם.
יצא לי לדבר עם נשים שניסו cnc והגבר פשוט היה בשוק ו״השתפן״ כשהיא התחילה לצרוח ולהשתולל באמת.
יש כאן סיכון מהצד של הגבר. טראומה, קיפאון. הייתי אומר שצריך פרופיל אישיות מיוחד בשביל הגבר כדי לעמוד בדבר כזה.
תחשבי על זה שהגבר כנראה אף פעם לא ראה אותך במצב הזה ויש לנו גם חלק אמפתי במוח ולא רק סדיסטי שיכול ליצור בעיות במצבים קיצוניים כאלה.

הייתי אפילו מרחיק ואומר שיש יותר נשים ש״מוכנות נפשית״ לcnc יותר מאשר גברים.

מסכימה איתך כאן
לכן, זה אינדווידואלי ולא תלוי מגדר בעיניי
לא מסכימה עם המשפט האחרון
painslut lover​(סדיסט)​{Maze}חשבון מאומת
painslut lover​(סדיסט)​{Maze}חשבון מאומת • 28 ביולי 2025
אציין שנאמרו פה מילים קשות על נושאים כבדים שמתחברים למושג אך ממש לא שייכים לו. יש לעשות הבחנה ברורה של האקט וההגדרה על יבש לבין מה שזה עושה לנו כאנשים, כי כולם שונים וזה סובייקטיבי מאוד. נכון, דיברנו בכללי ובפרטים, וגם אפשר בהחלט למצוא מכנה משותף ודברים נפוצים שעולים על הנושא הזה, אך חשוב לזכור שפנטזיות אינם צריכים להיות לוו דווקא השלכה לבעיות נפשיות או התנהגותיות כאלה או אחרות, זה חלק אינטגרלי מחיינו, זה טבעי ובריא. יש הסכמה גורפת על כך ש CNC זה קיצוני? כי אני לא מסכים. הכירו את Soft CNC.
A style of CNC (Consensual Non Consent) that revolves less around physical aggression and much more about the pushing of boundaries, manipulation, and any other "non-violent" tactics to force someone into sexual activity (with previous boundaries, safewords and consent established, of course!).
גם Forced feed נכנס לקטגוריות ה CNC.
ועוד המון דברים כאלה ואחרים שאנחנו עושים *ברמה כזו או אחרת*, תחת הגבולות שלנו, הצרכים שלנו, הפנטזיות שלנו... זה מסוכן בעיניי לקטלג את זה בכללותו כקיצוני דווקא מהמקום של להנציח את הקו מחשבה שמי שעוסק בזה, משהו לא בסדר איתו.
מאוד חשוב לי לחדד את זה.
בנוסף יש המון מידע באתרים שונים בחו"ל שאין פה בארץ. שווה להציץ למתעניינים. ידע זה לא רק כוח, זה גם כלים להתמודדות.
painslut lover כתב/ה:
אציין שנאמרו פה מילים קשות על נושאים כבדים שמתחברים למושג אך ממש לא שייכים לו. יש לעשות הבחנה ברורה של האקט וההגדרה על יבש לבין מה שזה עושה לנו כאנשים, כי כולם שונים וזה סובייקטיבי מאוד. נכון, דיברנו בכללי ובפרטים, וגם אפשר בהחלט למצוא מכנה משותף ודברים נפוצים שעולים על הנושא הזה, אך חשוב לזכור שפנטזיות אינם צריכים להיות לוו דווקא השלכה לבעיות נפשיות או התנהגותיות כאלה או אחרות, זה חלק אינטגרלי מחיינו, זה טבעי ובריא. יש הסכמה גורפת על כך ש CNC זה קיצוני? כי אני לא מסכים. הכירו את Soft CNC.
A style of CNC (Consensual Non Consent) that revolves less around physical aggression and much more about the pushing of boundaries, manipulation, and any other "non-violent" tactics to force someone into sexual activity (with previous boundaries, safewords and consent established, of course!).
גם Forced feed נכנס לקטגוריות ה CNC.
ועוד המון דברים כאלה ואחרים שאנחנו עושים *ברמה כזו או אחרת*, תחת הגבולות שלנו, הצרכים שלנו, הפנטזיות שלנו... זה מסוכן בעיניי לקטלג את זה בכללותו כקיצוני דווקא מהמקום של להנציח את הקו מחשבה שמי שעוסק בזה, משהו לא בסדר איתו.
מאוד חשוב לי לחדד את זה.
בנוסף יש המון מידע באתרים שונים בחו"ל שאין פה בארץ. שווה להציץ למתעניינים. ידע זה לא רק כוח, זה גם כלים להתמודדות.

הו וואו, אני לא מסכימה איתך כאן בכלל
עבורה שליטה מנטלית יכולה להיות הרבה יותר מסוכנת משליטה פיזית
מניפולציות יכולות להיות מסוכנות ויכולות להשאיר המון טראומות
אז כן, עבורי זה בהחלט קיצוני
קיצון שאני בוחרת לעשות אבל עדיין קיצון.
ואני לא חושבת שזה נכון להגדיר לאחרים.ות מה זה קיצון עבורם.ן ומה לא
painslut lover​(סדיסט)​{Maze}חשבון מאומת
painslut lover​(סדיסט)​{Maze}חשבון מאומת • 28 ביולי 2025
אני בהחלט מדבר על זה שצריך להיזהר בלהחליט מה קיצוני ומה לא.
painslut lover כתב/ה:
אני בהחלט מדבר על זה שצריך להיזהר בלהחליט מה קיצוני ומה לא.

קיצוני זה סובייקטיבי.
זה בדיוק העניין.
כמו שאני לא אחליט עבור מישהו.י מה הוא בדס"מ אמיתי ככה אני גם לא אחליט למישהו.י מה קיצוני עבורו או לא.

וכאמור - שבירה עם מניפולציה הרבה יותר מסוכנת וקיצונית עבורי מאשר הכנעה פיזית נטו.
ועדיין, אני בוחרת בזה כי התמורה שזה נותן לי היא יותר גבוהה מהמחיר
Master Bruce​{©}
Master Bruce​{©} • 28 ביולי 2025
לא מסכים בכלל ש cnc זה אינהרנטית קיצוני. כמו כל דבר אפשר לקחת אותו למקום קיצוני ואפשר לקחת אותו למקום לא קיצוני בכלל.

קצה אחד:
"אם לא תזהרי ממני אני אזיין אותך!"
"הו לא, ווטאבר של איי דו?! הכל רק לא זה!"
"זהו, אבוד לך! עכשיו קחי את זה!"
"האלפ, האלפ, אוי לא! מי יציל עלמה במצוקה?"

קצה שני:
"הבחורה צורחת צרחות איימים בועטת ומשתוללת, ובתגובה השולט קושר אותה ושם לה גאג מה שמונע ממנה אפילו להגיד את מילת הבטחון שלה, ולוקח אותה עד לקצוות של הגבולות שלה במטרה לשבור את הרוח שלה"

וכך מה הטווח הענק שבאמצע.
Master Bruce כתב/ה:
לא מסכים בכלל ש cnc זה אינהרנטית קיצוני. כמו כל דבר אפשר לקחת אותו למקום קיצוני ואפשר לקחת אותו למקום לא קיצוני בכלל.

קצה אחד:
"אם לא תזהרי ממני אני אזיין אותך!"
"הו לא, ווטאבר של איי דו?! הכל רק לא זה!"
"זהו, אבוד לך! עכשיו קחי את זה!"
"האלפ, האלפ, אוי לא! מי יציל עלמה במצוקה?"

קצה שני:
"הבחורה צורחת צרחות איימים בועטת ומשתוללת, ובתגובה השולט קושר אותה ושם לה גאג מה שמונע ממנה אפילו להגיד את מילת הבטחון שלה, ולוקח אותה עד לקצוות של הגבולות שלה במטרה לשבור את הרוח שלה"

וכך מה הטווח הענק שבאמצע.

מסכימה
לכן אני טוענת שתחושת הקיצוניות היא סובייקטיבית
masoul
masoul • 28 ביולי 2025
אולי אפשר לדבר על CNC ?

אחרי 12 דפים של אזהרות והיסטריה, וכללים וחוקים, ומה זה כן ומה זה לא,
או בקיצור, כל מה שמסביב. רק לא הדבר האמתי, רק לא התאכלס.
אולי אפשר לדבר על CNC?

כן כן, על הדבר עצמו, על החוויה, על לחיות בתוך זה, על ההרגשה של זה,
על מה עושים בפועל ואיך זה מרגיש, על האינטראקציה הזו ומה נכלל בה ומה לא נכלל בה,
על החוויה.
לדבר את הדבר. ולא מסביבו, לא על הדבר. אלא את הדבר.
אולי אפשר כבר לדבר על CNC?

אני אתחיל. בתקווה, כל כך תקווה, שיתפתח כאן דיון על CNC ולא האם זה אונס או לא והאם זה מסוכן או לא וכמה ומתי ואיך ואיפה, או לא.

במערכת יחסים שהייתי בה, מערכת יחסים של FEMDOM וFLR, מערכת יחסים של מספר שנים,
במסגרת השיח שלנו, והיה לנו הרבה מאד שיח, שנינו היינו זונות תקשורת, היה מותר לה ( ורק לה כמובן, לא לי )
לדבר איתי עם הידיים, קרי, להוריד לי סטירה, בלי הודעה בלי אזהרה בלי עכבות. חלק מהשיח שמותר לה, להבנתה ולבחירתה.

כמה זה קרה בפועל? שככה משום מקום עפה לה סטירה לכיווני?
לא הרבה, אני מניח ש99% מהשיח שלנו היה רק במילים,
אבל הספיקה הפעם ב.., שהיד שלה עפה לפנים שלי במסגרת השיח,
בשביל שהאופציה הזו תהיה נוכחת מאד בשיח, וכתוצאה מכך, השיח לרוב לא היה בין שווים אלא בן שולטת שיכולה
בכל רגע נתון בשיח להוריד סטירה, לבין נשלט שהוא נשלט. במובן הזה של המילה. נשלט על ידה.

וזה. הרשות הזו הנתונה מראש, כחלק ממערכת היחסים, לדבר גם עם הידיים, זה בדיוק בדיוק CNC.
החוויה חזקה מאד. חווית השליטה חזקה מאד, גם אם בפועל 99% מהפעמים השיח התנהל במילים,
הספיק ה1% בשביל להיות מאד מאד נוכח ולייצר חוויה חזקה של מעמדות. של עליונות. של להתנהג בהתאם ולא לספק סיבה לסטירה.
של גם כשמתווכחים וגם כשחולקים, לשמור על שיח מכבד ועל גבולות גזרה.
כי הCNC כל כך חזק, שהוא נוכח גם כשהוא לא בא לידי ביטוי בפועל, גם כשהסטירה לא עפה.

זה CNC. זה הדבר האמתי. ובכוונה הבאתי כאן דוגמא קטנה, מאד תחומה, כי בדיוק הדוגמא הזה ממחישה מה זה CNC בפועל,
בפרקטיקה בדסמית במערכת יחסים בדסמית.

עכשיו תורכם.