vipasana(נשלט) |
לפני 14 שנים •
4 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
4 בדצמ׳ 2009
vipasana(נשלט) • 4 בדצמ׳ 2009
אין הביישן למד קופי
|
|
זיקית |
לפני 14 שנים •
4 בדצמ׳ 2009
ביישנות..
לפני 14 שנים •
4 בדצמ׳ 2009
זיקית • 4 בדצמ׳ 2009
ביישנות היא תכונה לגיטימית.
אבל גם הנשלט הכי ביישן צריך לדעת, שבמסיבות האלה הוא יכול לבוא ולנסות את מזלו. אני יודעת שאני לא האישה היחידה שהולכת להיות שם ולא מגיעה עם רכוש (לשם שינוי) ואני מתכוונת לדוג לי צעצוע לשימושי במסיבה. בקיצור, אני ממליצה להתגבר על הביישנות, ולבוא (אחרי שנרשמת...אחרת סתם חבל שתשאר בחוץ). |
|
Tish Adams |
לפני 14 שנים •
4 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
4 בדצמ׳ 2009
Tish Adams • 4 בדצמ׳ 2009
immortal כתב/ה: Tish Adams כתב/ה: immortal כתב/ה: ה ת נ ש מ ת כתב/ה: מאסטר מיצי ייצפה כתב/ה: אני בבעיה
אני לא יודע אם ללבוש את החוטיני הורוד או הכחול... מה שבטוח יהיה לי קולר?!?!?!?! בלי כל הסימנים.... קולר יהיה! החוטיני אני משאירה את ההחלטה בידיך... תפתיע אותי. אימו בייבע שלי תאמיני לי אני יותר מאשמח לטפל בך.... במיוחד אחרי שראיתי מה את הולכת ללבוש.... יותר נכון מה שאני הולכת לא ללבוש אמרנו דרס קוד שחור, אדום, סגול ואפור... טוב, אם זה רק חוטיני אפשר בכל צבע. אני מגיעה עם כיסויי פטמות בצע ורוד,שלא יהיה להן קר. זה בסדר? בסדר, רק אם אני עושה לך צמות בשוונצים שיוצאים מהקצה. ומי ביישן? אה, ביישן..... היתה אחלה פרסומת. |
|
רןרן |
לפני 14 שנים •
4 בדצמ׳ 2009
איפה נרשמים ?
לפני 14 שנים •
4 בדצמ׳ 2009
רןרן • 4 בדצמ׳ 2009
איפה נרשמים ?
|
|
דיטה(נשלטת) |
לפני 14 שנים •
4 בדצמ׳ 2009
Re: איפה נרשמים ?
לפני 14 שנים •
4 בדצמ׳ 2009
דיטה(נשלטת) • 4 בדצמ׳ 2009
רןרן כתב/ה: איפה נרשמים ?
תפנה לטיש בפרטי כדי להרשם. טיש, שיהיה בהצלחה! אני בטוחה שיהיה גדול! הלוואי, הלוואי שיכולתי להשתתף... |
|
Tish Adams |
לפני 14 שנים •
4 בדצמ׳ 2009
Re: איפה נרשמים ?
לפני 14 שנים •
4 בדצמ׳ 2009
Tish Adams • 4 בדצמ׳ 2009
דיטה כתב/ה: רןרן כתב/ה: איפה נרשמים ?
תפנה לטיש בפרטי כדי להרשם. טיש, שיהיה בהצלחה! אני בטוחה שיהיה גדול! הלוואי, הלוואי שיכולתי להשתתף... דיטה, לא נורא (על מי אני מנסה לעבוד).... בפמדום הבא. ההרשמה עוד מעט נסגרת. בשעות הקרובות אפשר לפנות אלי לפרטי על מנת להרשם. |
|
jem's |
לפני 14 שנים •
5 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
5 בדצמ׳ 2009
jem's • 5 בדצמ׳ 2009
אחחחחחחחח הרבה זמן לא היה לנו פמדום
ולא רק זה יש גם לסניץ יום הולדת אז הולכים להעלות אותו על המוקד תביאו נרות...... מחר מחר מחר מחר מחר מחר מחר |
|
tch(נשלט) |
לפני 14 שנים •
5 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
5 בדצמ׳ 2009
tch(נשלט) • 5 בדצמ׳ 2009
היום זה קורה!!!
בהצלחה!!! |
|
DIKLESS |
לפני 14 שנים •
5 בדצמ׳ 2009
Re: אל דאגה יפתי
לפני 14 שנים •
5 בדצמ׳ 2009
DIKLESS • 5 בדצמ׳ 2009
Tish Adams כתב/ה: DIKLESS כתב/ה: immortal כתב/ה: Tish Adams כתב/ה: fag girl או כל מי שמגיע/ה לבד:
זה עוד אחד מהיתרונות בארוע סגור וסוטה שכזה. אין חשש לגשת למישהי/ו להציג את עצמכן/ם ולשאול מה הניק, היא/הוא יגיבו בטבעיות. כפי שהדגשתי: זה ארוע ולא מסיבה והמוסיקה שתהיה בווליום לא מסיבתי תאפשר תקשורת בין כולנו. אני מגיעה לבד, תטפלו בי יפה על סחורה משובחת כמותך אף אחד לא יוותר! כולי ציפייה כבר כלבלב חדש יש! קולר חדש יש! נעליים חדשות! יש! ומלא משחקים לשחק.... דיקלס, ופרט לכלבלב ולנעליים את לא לובשת כלום? טישקה כן הא, היה יכול להיות מעניין אם כן... תזכירי לי להחליף צד לפמדום הבא .... |
|
עדן בלי צנזורה(שולטת) |
לפני 14 שנים •
5 בדצמ׳ 2009
היום זה היום......
לפני 14 שנים •
5 בדצמ׳ 2009
עדן בלי צנזורה(שולטת) • 5 בדצמ׳ 2009
מרגיש לי שהולך להיות מוי מוי כיף........
טישו סופרת את השעות..... |
|