שנאוצר(נשלט) |
לפני 4 שנים •
15 בדצמ׳ 2019
לפני 4 שנים •
15 בדצמ׳ 2019
שנאוצר(נשלט) • 15 בדצמ׳ 2019
אוף יה חפרווים אני ממש רוצה כבר לקבל איזה נוטיפיקיישן בכלוב על משהו יותר מעניין מהשרשור הזה
|
|
ברייה(שולטת){לא!!!מחפשת} |
לפני 4 שנים •
15 בדצמ׳ 2019
לפני 4 שנים •
15 בדצמ׳ 2019
ברייה(שולטת){לא!!!מחפשת} • 15 בדצמ׳ 2019
kyogen כתב/ה: כשבן-אדם המתנהל בהגינות באינטרנט - כזה שאינו טרול - מבקש לגבות טענה הוא מביא מראה מקום מדוייק. כאשר טרול נדחק אל הקיר הוא מפציץ בלינקים לא קשורים. ככה נראה דיון עם טרול.
הגזמת. מה אתה רוצה, שהוא יעשה לך ״קורס בהתכתבות״? אין לו זמן, הוא נמצא באפריקה מטעם משלחת לחקר דומיננטיות מינית ביחסים בין קופים רחבי האוזניים וזברות כחולות. הבקשה שלך רק מוכיחה שאתה פמיניסט רדיקאלי ושולטת עם עבר מלוכלך של בראטית. אתה אפילו לא מרגיש איך הציוויליזציה הפמיניסטית שינתה את השקפת עולמך ונטלה ממך את היכולת לחתור אל האמת. מי שחותר לאמת לא מבקש מראי מקום. הוא בוהה כל היום בחתולה שלו. הייתי רוצה לקרוא מאמר כזה (מאמר לא ספקולציה ולא טור בפסיכולוגיה להמונים) ולו רק כדי לראות איך ניתן לבנות טיעון על הומוגניות פסיכולוגית במיניות של בעלי החיים והאדם. כמו שכתבתי אי שם בהתחלה של שרשור זה או אחר שכשרון טבעי פתח, גם בהתבסס על אנטומיה מרחבית של המוח בלבד, הומוגניות כזאת מוטלת בספק. כי תפקידו של האזור במוח שאחראי על הזדווגות בין בעלי החיים, מוגבל הן מבחינת תפקידו והן מבחינת גודלו אצל בני האדם. אצל האדם הוא אחראי בעיקר על מוטוריקה ולמעשה לכן גם נקרא ״המוח הפרימיטיבי״. למען הסר ספק אני לא טוענת שאנלוגיות התנהגותית אינה קיימת, אבל העובדה שהיא קיימת, מוכיחה את ההפך. היא מוכיחה שגם האינסטינקטים המולדים שלנו עוברים מודיפיקציה בהתאם לתרבות בה אנחנו חיים וזכר האלפא (לדוגמא) לבן השיניים והגדול שיכול להגן ולהשיג מזון בתקופת הנקה כאשר הנקבה והצאצא פגיעים, וזאת למען המשך הדור, הופך לבן זוג עם מקום עבודה מסודר שמעוניין לבנות משפחה. החולדה שמכה את בן הזוג שלה כדי לעורר אותו מינית, הופכת לאישה שמחבקת ונוגעת או משדלת בדרכים אחרות, ושני הקופים שמתקוטטים לא על החיים אלא על המוות כדי לזכות בנקבה, הופכים לשני גברים שמשקיעים באטרקטיביות שלהם. וסליחה אם זה נשמע קצת מתנשא (להתנשא מעל אחרים זה תפקידו של פותח השרשור), אבל באמת שנדמה לי שמדובר במשהו שאמור להיות ברור לכולם, כי מצב הפוך מצביע על פתולוגיה. |
|
-X- |
לפני 4 שנים •
15 בדצמ׳ 2019
לפני 4 שנים •
15 בדצמ׳ 2019
-X- • 15 בדצמ׳ 2019
בעקבות השרשור ו"מחקר" אישי בנושא, מצאתי מאמר שעניין אותי.
ניסו להוכיח שם קשר בין אגרסיביות (לפגוע במישהו), דומיננטיות (התנהגות של שליטה ללא אלימות) ורמות טסטוסטרון בגוף. החוקר\ים טוענים שיש קשר. פסקה שעניינה אותי במיוחד מצאה קשר בין רמות טסטוסטרון לסיכוי להתחתן ולהתגרש (בגברים). לפי המאמר גבר עם רמות T גבוהות יותר הסיכויים שלו להתחתן גבוהים יותר ומהרגע שהתחתן יש סיכוי גדול יותר שיתגרש ואף יהיה אלים כלפי אשתו בריבים בינהם. עוד פסקה מעניינת קושרת בין רמות טוסטסטרון גבוהות יותר בנשים להתנהגות יותר דומיננטית \ אגרסיבית מצידן. קישור למתעניינים\ות: http://www.cogprints.org/663/1/bbs_mazur.html |
|
דרקן ראהל(נשלט){מית} |
לפני 4 שנים •
15 בדצמ׳ 2019
לפני 4 שנים •
15 בדצמ׳ 2019
דרקן ראהל(נשלט){מית} • 15 בדצמ׳ 2019
אבדוק את זה.
רק אציין שהקשר בין טסטוסטרון לתוקפנות ודומיננטיות ידוע. אבל האם הוא יוכיח את התיאוריה? והתשובה היא לא, משתי סיבות. 1. דובר על נשים שנמשכות לגברים דומיננטיים, לא בשאלה האם גברים נוטים יותר לדומיננטיות. אני חושב שעל זה יש הרבה פחות מחלוקת (ושיהיה ברור - העקומות חופפות, והממוצע הנשי נמצא מעבר לזנב הגברי. אם צריך, אשמח להסביר את המשמעות של זה) 2. אם יש טווח של רמות טסטוסטרון שמוביל לטווח של דומיננטיות, אז גברים נעים על סקאלה. כלומר, לטעון שבאופן טבעי גברים הם דומיננטיים נהיית טענה בעייתית. מקסימום אפשר לדבר על אחוז הגברים שמראה דומיננטיות ברמה מסוימת, וניתן לקבוע איפה רוב הגברים. ואם ההתפלגות היא נורמלית (אם. אני בטוח שכן, וזוכר שככה לימדו אותי, אבל אין לי תימוכין לזה כרגע), אז יש לך כ15% מאוכלוסיית הגברים עם דומיננטיות נמוכה עד נמוכה מאוד, 15% עם דומיננטיות גבוהה עד גבוהה מאוד, ורוב סביב הממוצע. בכזה מצב, מי דומיננטי? יש רק דומיננטי יותר או פחות בהשוואה לשאר הגברים, אין דומיננטי כאיזה תכונה בינארית, כן או לא. 3. האם המאמר דן בהשפעות חברתיות? בלמידה? כי אם לא, הוא לא יכול ללמד דבר על דיכוי הדחפים על ידי פמיניזם. התפלגות של רמות טסטוסטרון תמיד היתה, גם לפני מרב מיכאלי. |
|
עבד משועבד{עבד} |
לפני 4 שנים •
15 בדצמ׳ 2019
לפני 4 שנים •
15 בדצמ׳ 2019
עבד משועבד{עבד} • 15 בדצמ׳ 2019
הדבר הכי טוב שקרה לגברים זה הפמיניזים.
1. קודם כל ,גבר לא צריך יותר להתחיל עם בחורות, מפני החשש שיואשם בהטרדה מינית. לא צריך ליזום ולא צריך לשבור את הראש ולהמציא משפטי פתיחה מתוחכמים כגון : אבא שלך גנן ? אז איך נוצר פרח כזה יפה ? אם האשה רוצה משהו היא יוזמת. 2 .כשגבר צופה בחדשות הדבר האחרון שהוא רוצה זה שגברים עם פאות, אנשי צבא בדימוס שהאוכל הצהלי ניכר בהם, גברים נשיים,או פצועי מלחמה קשים יפרשנו לו את החדשות. תמיד הוא יעדיף לשמוע את החדשות מעיתונאיות ופרשניות קוסיות מהממות . 3. אם גבר חלילה נאלץ להתגרש הוא יודע שהילדים נשארים אצל האשה והוא הולך לשקט שלו ורק צריך להזרים כסף. בלי כל הדאגות שמסביב. 4. בעבר חיילים קרביים לא זכו לראות בנות במשך כל תקופת הצבא. היית יושב בתוך תא של טנק או נגמש עם חמישה גברים שאכלו בבוקר שלוש ביצים קשות כל אחד. היום הלוחמות שלצידך זה נשים יפות. נקבות אמיתיות... ויש עוד המון סיבות שהיריעה קצרה מלפרט.. |
|
-X- |
לפני 4 שנים •
15 בדצמ׳ 2019
לפני 4 שנים •
15 בדצמ׳ 2019
-X- • 15 בדצמ׳ 2019
דרקן,
1. לא ניסיתי להוכיח את התאוריה. רציתי לשתף את המאמר כי הוא עניין אותי וכן קשור לנושא של דומיננטיות גברית. 2. מי אמר שזו תכונה בינארית? מסכים איתך שיש סקאלה, כנראה עם התפלגות נורמלית. ותמיד ההשוואה היא ביחס למשהו. אם לגברים בממוצע יש פי 7 יותר טסטוסטרון מאישה, לפי המאמר, זה אומר שהאשה הממוצעת תהיה הרבה פחות דומיננטית מגבר ממוצע. אבל המאמר לא מדבר על דומיננטיות מינית. לכן איאפשר להסיק ממנו מסקנות לגבי הקשר שבין דומיננטיות לדומיננטיות מינית. 3. המאמר לא עוסק בפמיניזם. האזכור היחידי על השפעה חברתית הוא סירוס של בני אדם ובעלי חיים כדי להשביח את הבשר שלהם (בבעלי חיים), וכדי למנוע מהם להתרבות או לרסן את היצר האגרסיבי והמיני שלהם (בבני אדם). |
|
-X- |
לפני 4 שנים •
15 בדצמ׳ 2019
לפני 4 שנים •
15 בדצמ׳ 2019
-X- • 15 בדצמ׳ 2019
מתהפך,
הרשה לי לחלוק עליך. הדבר הכי טוב שקרה לגברים זה הפמיניזים. 1. קודם כל ,גבר לא צריך יותר להתחיל עם בחורות, מפני החשש שיואשם בהטרדה מינית. לא צריך ליזום ולא צריך לשבור את הראש ולהמציא משפטי פתיחה מתוחכמים כגון : אבא שלך גנן ? אז איך נוצר פרח כזה יפה ? אם האשה רוצה משהו היא יוזמת. -לפני שהייתי נשוי הייתי מתחיל רק בדרך הזאת. הצחוקים והאדרנלין - איאפשר להשוות להתכתבות מול מסך. 2 .כשגבר צופה בחדשות הדבר האחרון שהוא רוצה זה שגברים עם פאות, אנשי צבא בדימוס שהאוכל הצהלי ניכר בהם, גברים נשיים,או פצועי מלחמה קשים יפרשנו לו את החדשות. תמיד הוא יעדיף לשמוע את החדשות מעיתונאיות ופרשניות קוסיות מהממות . -שם אין מה לדבר. גם הגנרלים וגם הקוסיות לא מבינים כלום. 3. אם גבר חלילה נאלץ להתגרש הוא יודע שהילדים נשארים אצל האשה והוא הולך לשקט שלו ורק צריך להזרים כסף. בלי כל הדאגות שמסביב. -בלי לראות את הילדים, להיות שבור כלכלית ונפשית. רק בשרשור הזה תראה את התגובות של ישראליסלייב. 4. בעבר חיילים קרביים לא זכו לראות בנות במשך כל תקופת הצבא. היית יושב בתוך תא של טנק או נגמש עם חמישה גברים שאכלו בבוקר שלוש ביצים קשות כל אחד. היום הלוחמות שלצידך זה נשים יפות. נקבות אמיתיות... -בדרך כלל בגדודים נפרדים. |
|
עכבר(מתחלף){Yaara-g} |
לפני 4 שנים •
15 בדצמ׳ 2019
לפני 4 שנים •
15 בדצמ׳ 2019
עכבר(מתחלף){Yaara-g} • 15 בדצמ׳ 2019
זה נהיה מאוד 'הכלוביה - בלי כל השיט' כאן.
|
|
Zord(מתחלף) |
לפני 4 שנים •
19 בדצמ׳ 2019
לפני 4 שנים •
19 בדצמ׳ 2019
Zord(מתחלף) • 19 בדצמ׳ 2019
דרקן ראהל כתב/ה: אבדוק את זה.
רק אציין שהקשר בין טסטוסטרון לתוקפנות ודומיננטיות ידוע. אז הקשר בין טסטוסטרון לתוקפנות ודומיננטיות ידוע. נשים נמשכות לגברים גבריים עם רמות טסטוסטרון גבוהות (גבוהים, שריריים, סטטוס חברתי גבוה, תווי פנים בולטים, גוף בצורת V, זין גדול, כריזמטיים, מנהיגים, אסרטיבים וכ׳ו וכ׳ו). כל אלו הן תכונות שנוצרות אצל גברים כתוצאה מרמות טסטוסטרון גבוהות מהממוצע (ורגישות של הגוף אליהן). אז נשים נמשכות לטסטוסטרון שגורם לתוקפנות ודומיננטיות. אז נשים נמשכות לגברים תוקפנים ודומיננטיים, באופן כללי. |
|
דרקן ראהל(נשלט){מית} |
לפני 4 שנים •
19 בדצמ׳ 2019
לפני 4 שנים •
19 בדצמ׳ 2019
דרקן ראהל(נשלט){מית} • 19 בדצמ׳ 2019
זורד, הדברים יותר מורכבים מזה. זו בדיוק הבעיה בניסיון למצוא הסבר קסם - אין כזה.
למשל (וזה רק להדגמה), ייתכן ונשים נמשכות לגבריות, ודומיננטיות היא תופעת לוואי. נשים העדיפו בני זוג גבריים, ועל הדרך נוצרה העדפה לדומיננטיות. אני לא אומר שזה המצב, אני אומר שניתן להציע גם הסבר כזה. נמצא גם שנשים מחפשות גבריות באזור הביוץ וגבר נשי יותר במחשבה על זוגיות - ושניהם מדווחים כמשיכה (כלומר, אם תרצה לטעון שהאחד מיני והאחר לא, תצטרך למצוא דרך להוכיח את זה). עוד דרך להסתכל היא לתהות אם אישה לא תעדיף גבר עדין עם השפעה או כסף. שניהם מקנים לו דומיננטיות בחברה,אך לאו דווקא קשורים לטסטוסטרון. אז לא רק הורמונים אלא גם חינוך משפיעים על הבחירה. בקיצור, אין לנו הסבר מקיף של מיניות אנושית. פשוט אין. כל הזמן מוסיפים עוד משהו. מגוון ההשפעות הוא עצום. גם דרכי החיזור שלנו לא אחידות. ולכן לנסות לשטח הכל לציר אחד ולצעוק אבולוציה אבולוציה זה מגוחך. האם למידת הדומיננטיות של גבר השפעה על חיי המין שלו? מן הסתם, כן. האם במצבים מסויימים יעדיפו רוב הנשים גבר עם טסטוסטרון גבוה, שאחד מביטוייו הוא דומיננטיות? נראה שמחקרים מצביעים על כך. האם נשים נמשכות מינית לגברים דומיננטיים כי ככה טבעי, כמו אצל קופים, כי באנו מזוחלים? זה נקרא טעות פרקטלית, או that's not right. That's not even wrong |
|