|
|
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
פישוטו • 28 ביולי 2025
► masoul כתב/ה: אולי אפשר לדבר על CNC ?
אחרי 12 דפים של אזהרות והיסטריה, וכללים וחוקים, ומה זה כן ומה זה לא, או בקיצור, כל מה שמסביב. רק לא הדבר האמתי, רק לא התאכלס. אולי אפשר לדבר על CNC? כן כן, על הדבר עצמו, על החוויה, על לחיות בתוך זה, על ההרגשה של זה, על מה עושים בפועל ואיך זה מרגיש, על האינטראקציה הזו ומה נכלל בה ומה לא נכלל בה, על החוויה. לדבר את הדבר. ולא מסביבו, לא על הדבר. אלא את הדבר. אולי אפשר כבר לדבר על CNC? אני אתחיל. בתקווה, כל כך תקווה, שיתפתח כאן דיון על CNC ולא האם זה אונס או לא והאם זה מסוכן או לא וכמה ומתי ואיך ואיפה, או לא. במערכת יחסים שהייתי בה, מערכת יחסים של FEMDOM וFLR, מערכת יחסים של מספר שנים, במסגרת השיח שלנו, והיה לנו הרבה מאד שיח, שנינו היינו זונות תקשורת, היה מותר לה ( ורק לה כמובן, לא לי ) לדבר איתי עם הידיים, קרי, להוריד לי סטירה, בלי הודעה בלי אזהרה בלי עכבות. חלק מהשיח שמותר לה, להבנתה ולבחירתה. כמה זה קרה בפועל? שככה משום מקום עפה לה סטירה לכיווני? לא הרבה, אני מניח ש99% מהשיח שלנו היה רק במילים, אבל הספיקה הפעם ב.., שהיד שלה עפה לפנים שלי במסגרת השיח, בשביל שהאופציה הזו תהיה נוכחת מאד בשיח, וכתוצאה מכך, השיח לרוב לא היה בין שווים אלא בן שולטת שיכולה בכל רגע נתון בשיח להוריד סטירה, לבין נשלט שהוא נשלט. במובן הזה של המילה. נשלט על ידה. וזה. הרשות הזו הנתונה מראש, כחלק ממערכת היחסים, לדבר גם עם הידיים, זה בדיוק בדיוק CNC. החוויה חזקה מאד. חווית השליטה חזקה מאד, גם אם בפועל 99% מהפעמים השיח התנהל במילים, הספיק ה1% בשביל להיות מאד מאד נוכח ולייצר חוויה חזקה של מעמדות. של עליונות. של להתנהג בהתאם ולא לספק סיבה לסטירה. של גם כשמתווכחים וגם כשחולקים, לשמור על שיח מכבד ועל גבולות גזרה. כי הCNC כל כך חזק, שהוא נוכח גם כשהוא לא בא לידי ביטוי בפועל, גם כשהסטירה לא עפה. זה CNC. זה הדבר האמתי. ובכוונה הבאתי כאן דוגמא קטנה, מאד תחומה, כי בדיוק הדוגמא הזה ממחישה מה זה CNC בפועל, בפרקטיקה בדסמית במערכת יחסים בדסמית. עכשיו תורכם. מגניב, זה לא cnc |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
Master Bruce{©} • 28 ביולי 2025
► masoul כתב/ה: אולי אפשר לדבר על CNC ?
אחרי 12 דפים של אזהרות והיסטריה, וכללים וחוקים, ומה זה כן ומה זה לא, או בקיצור, כל מה שמסביב. רק לא הדבר האמתי, רק לא התאכלס. אולי אפשר לדבר על CNC? כן כן, על הדבר עצמו, על החוויה, על לחיות בתוך זה, על ההרגשה של זה, על מה עושים בפועל ואיך זה מרגיש, על האינטראקציה הזו ומה נכלל בה ומה לא נכלל בה, על החוויה. לדבר את הדבר. ולא מסביבו, לא על הדבר. אלא את הדבר. אולי אפשר כבר לדבר על CNC? אני אתחיל. בתקווה, כל כך תקווה, שיתפתח כאן דיון על CNC ולא האם זה אונס או לא והאם זה מסוכן או לא וכמה ומתי ואיך ואיפה, או לא. במערכת יחסים שהייתי בה, מערכת יחסים של FEMDOM וFLR, מערכת יחסים של מספר שנים, במסגרת השיח שלנו, והיה לנו הרבה מאד שיח, שנינו היינו זונות תקשורת, היה מותר לה ( ורק לה כמובן, לא לי ) לדבר איתי עם הידיים, קרי, להוריד לי סטירה, בלי הודעה בלי אזהרה בלי עכבות. חלק מהשיח שמותר לה, להבנתה ולבחירתה. כמה זה קרה בפועל? שככה משום מקום עפה לה סטירה לכיווני? לא הרבה, אני מניח ש99% מהשיח שלנו היה רק במילים, אבל הספיקה הפעם ב.., שהיד שלה עפה לפנים שלי במסגרת השיח, בשביל שהאופציה הזו תהיה נוכחת מאד בשיח, וכתוצאה מכך, השיח לרוב לא היה בין שווים אלא בן שולטת שיכולה בכל רגע נתון בשיח להוריד סטירה, לבין נשלט שהוא נשלט. במובן הזה של המילה. נשלט על ידה. וזה. הרשות הזו הנתונה מראש, כחלק ממערכת היחסים, לדבר גם עם הידיים, זה בדיוק בדיוק CNC. החוויה חזקה מאד. חווית השליטה חזקה מאד, גם אם בפועל 99% מהפעמים השיח התנהל במילים, הספיק ה1% בשביל להיות מאד מאד נוכח ולייצר חוויה חזקה של מעמדות. של עליונות. של להתנהג בהתאם ולא לספק סיבה לסטירה. של גם כשמתווכחים וגם כשחולקים, לשמור על שיח מכבד ועל גבולות גזרה. כי הCNC כל כך חזק, שהוא נוכח גם כשהוא לא בא לידי ביטוי בפועל, גם כשהסטירה לא עפה. זה CNC. זה הדבר האמתי. ובכוונה הבאתי כאן דוגמא קטנה, מאד תחומה, כי בדיוק הדוגמא הזה ממחישה מה זה CNC בפועל, בפרקטיקה בדסמית במערכת יחסים בדסמית. עכשיו תורכם. כל כך אין שום קשר בין מה שכתבת ל CNC, שזה הופך את כל ההקדמה שלך לקומדיה. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
KINKI OZZY(קינקי) • 28 ביולי 2025
לתחושתי אתם ממשיכים לחפור על נושא שבערך 90% מהאנשים גם פה אף פעם לא יעשו, וכל מה שהיה להגיד כבר נאמר בשרשור האינסופי הזה. תעשו מה שטוב לכם ולפרטנרים שלכם וזהו...
|
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 28 ביולי 2025
► Master Bruce כתב/ה: ► masoul כתב/ה: אולי אפשר לדבר על CNC ?
אחרי 12 דפים של אזהרות והיסטריה, וכללים וחוקים, ומה זה כן ומה זה לא, או בקיצור, כל מה שמסביב. רק לא הדבר האמתי, רק לא התאכלס. אולי אפשר לדבר על CNC? כן כן, על הדבר עצמו, על החוויה, על לחיות בתוך זה, על ההרגשה של זה, על מה עושים בפועל ואיך זה מרגיש, על האינטראקציה הזו ומה נכלל בה ומה לא נכלל בה, על החוויה. לדבר את הדבר. ולא מסביבו, לא על הדבר. אלא את הדבר. אולי אפשר כבר לדבר על CNC? אני אתחיל. בתקווה, כל כך תקווה, שיתפתח כאן דיון על CNC ולא האם זה אונס או לא והאם זה מסוכן או לא וכמה ומתי ואיך ואיפה, או לא. במערכת יחסים שהייתי בה, מערכת יחסים של FEMDOM וFLR, מערכת יחסים של מספר שנים, במסגרת השיח שלנו, והיה לנו הרבה מאד שיח, שנינו היינו זונות תקשורת, היה מותר לה ( ורק לה כמובן, לא לי ) לדבר איתי עם הידיים, קרי, להוריד לי סטירה, בלי הודעה בלי אזהרה בלי עכבות. חלק מהשיח שמותר לה, להבנתה ולבחירתה. כמה זה קרה בפועל? שככה משום מקום עפה לה סטירה לכיווני? לא הרבה, אני מניח ש99% מהשיח שלנו היה רק במילים, אבל הספיקה הפעם ב.., שהיד שלה עפה לפנים שלי במסגרת השיח, בשביל שהאופציה הזו תהיה נוכחת מאד בשיח, וכתוצאה מכך, השיח לרוב לא היה בין שווים אלא בן שולטת שיכולה בכל רגע נתון בשיח להוריד סטירה, לבין נשלט שהוא נשלט. במובן הזה של המילה. נשלט על ידה. וזה. הרשות הזו הנתונה מראש, כחלק ממערכת היחסים, לדבר גם עם הידיים, זה בדיוק בדיוק CNC. החוויה חזקה מאד. חווית השליטה חזקה מאד, גם אם בפועל 99% מהפעמים השיח התנהל במילים, הספיק ה1% בשביל להיות מאד מאד נוכח ולייצר חוויה חזקה של מעמדות. של עליונות. של להתנהג בהתאם ולא לספק סיבה לסטירה. של גם כשמתווכחים וגם כשחולקים, לשמור על שיח מכבד ועל גבולות גזרה. כי הCNC כל כך חזק, שהוא נוכח גם כשהוא לא בא לידי ביטוי בפועל, גם כשהסטירה לא עפה. זה CNC. זה הדבר האמתי. ובכוונה הבאתי כאן דוגמא קטנה, מאד תחומה, כי בדיוק הדוגמא הזה ממחישה מה זה CNC בפועל, בפרקטיקה בדסמית במערכת יחסים בדסמית. עכשיו תורכם. כל כך אין שום קשר בין מה שכתבת ל CNC, שזה הופך את כל ההקדמה שלך לקומדיה. אז מה כן? |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
ve-ra • 28 ביולי 2025
למה לא, ברוס? אם ננתח את זה (הקשר של מאסול), היתה שם הסכמה מוקדמת ליחסים שבהם התקשורת מכיוונה תהיה אלימה כל זמן שהיא תרצה בכך ואין לו יכולת לסרב או להשתמש במילת ביטחון.
למה זה לא CNC? |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
פישוטו • 28 ביולי 2025
זה לא cnc, זה פשוט ביטוי להיררכיה ביניהם.
אולי גם אלמנט של שימוש חופשי או 24/7. אין פה cnc כי הכל היה בהסכמה מלאה, לא הופגן שום רצון לא לקבל סטירה בכלל. ומעבר לזה, מסול החזיק יכולת התנגדות תמידית. תאורטית הוא יכל תמיד לחסום את היד שלה, יכל תמיד להחזיר לה סטירה, יכל תמיד לצעוק עליה חזרה או להגיב איך שהוא רוצה. בcnc יש אלמנט של כפיה והכרח, הסכמה שנלקחת בכח. בשביל שזה יהיה cnc הסיפור הזה, מסול צריך להתנגד לסטירות ולהיות חסר אונים/ להתנגד כשהן נוחתות עליו. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 28 ביולי 2025
► פישוטו כתב/ה: זה לא cnc, זה פשוט ביטוי להיררכיה ביניהם.
אולי גם אלמנט של שימוש חופשי או 24/7. אין פה cnc כי הכל היה בהסכמה מלאה, לא הופגן שום רצון לא לקבל סטירה בכלל. ומעבר לזה, מסול החזיק יכולת התנגדות תמידית. תאורטית הוא יכל תמיד לחסום את היד שלה, יכל תמיד להחזיר לה סטירה, יכל תמיד לצעוק עליה חזרה או להגיב איך שהוא רוצה. בcnc יש אלמנט של כפיה והכרח, הסכמה שנלקחת בכח. בשביל שזה יהיה cnc הסיפור הזה, מסול צריך להתנגד לסטירות ולהיות חסר אונים/ להתנגד כשהן נוחתות עליו. בעיניים שלי זה לא מדוייק אם ניקח לדוגמה את הסיטואציה של הסטירה: אני מוותרת על הזכות לסרב לסטירה זה אומר שגם אם אני לא רוצה, גם אם אני במצב רע וכן הלאה אין משהו שיעצור את הסטירה הזאת וזאת מהות הcnc בעיניי זה לא מחייב כפייה פיזית מה שכן - אני לא מוותרת על מילת ביטחון אני לא סומכת על שולט שיראה אותי מאה אחוז וככה שאם אני במצב שבו אני נזרקת לפלאשבקים אחרי הסטירה אז אני אומר מילת ביטחון או אם אני עומדת להתעלף בגלל מצב פיזי חלש - אני אומר מילת ביטחון אבל מעבר לכך? זה שאני אומר "לא" כי אני לא רוצה לא באמת יעצור את הסטירה. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
ve-ra • 28 ביולי 2025
Let’s set the record straight,
„ The primary meaning is applied to those practicing Lifestyle / total power exchange / 24/7 D/s relationships. It means that the submissive agrees to all decisions and actions of the Dominant, even in cases where they would normally object or experience discomfort. The submissive waives their right to make decisions (in some areas or in their entire life). It is an extreme form of power exchange and relies on absolute trust between partners. … The secondary meaning is that of rape play and similar games - where the Bottom acts as though they are resisting and objecting to what is happening…“ נדמה לי שכדאי שנתחיל מ-0. הגדרות. |
|
|
| אליפסה(שולטת) |
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
אליפסה(שולטת) • 28 ביולי 2025
קודם כל, לגבי השיפוטיות שעולה כאן. אני מבינה שיש כאלו שלא יכולים לעלות על דעתם cnc. זה לא גבול עבורם, אלא הרבה מעבר לגבול. זה לא רלוונטי בכלל, זה לא מתקבל על הדעת בשום צורה. מקובל עלי שאנשים יכתבו כאן את התנגדות האישית שלהם. זה אפילו מעניין ומעורר מחשבה. אבל כתיבה שהיא פטרונית ומסיונרית, אינה במקום בעיני. להתחיל ולטעון ולהוכיח באופן בלתי אישי בעליל ש-cnc, הוא גבול אוניברסלי של שפיות, שהוא צריך להיות גבול של כולם, זה לא לעניין בעיני. לא כאן, בתוך שרשור בכלוב שבא לעודד שיתוף ופתיחות.
לי זה גורם להצטדק ולחשוב פעמיים לפני שאני משתפת דברים. תזכרו את המובן מאליו. יש בחוץ אנשים נורמלים מאוד, שדיבורים על קשירה ושליטה מעוררים בהם חלחלה. בני אדם שונים זה מזה. העולמות הרגשיים והצרכים הרגשיים יכולים להיות כל כך שונים עד שקשה לנו לדמיין או להבין למה אדם, שפוי בדעתו, ירצה דברים מסויימים. אפשר לכבד ולתת לאחרים את הקרדיט גם אם לא מבינים ולא מרגישים את אותו הדבר. ועכשיו למה כן cnc למה אני נמשכת לשם גם אני וגם בן זוגי מחפשות יחס כוחות. זה צורך נפשי. הצורך הזה אינו משחקי. אנחנו רוצות להרגיש שהוא באמת שלי. שאני באמת עושה בו כרצוני. והדרך לחוות זאת קשורה בכך שאני גם עושה לו דברים בניגוד לרצונו. נוצרה בינינו מציאות שבה אני יכולה לכפות עליו דברים. זו אינה המציאות כולה, זה חלק ממנה. זה גם לא רעיון כללי, זה קשור בהתאמה שבינינו, ובחיבור שנבנה לאורך שנים. כשאני כותבת על זה, זה נשמע מופשט מאוד ופילוסופי: "כפיה", אבל יש לזה תוכן אישי מאוד ואינטימי (שאיני מרגישה כרגע בנוח לכתוב אותו). ה-cnc שלנו קשור מאוד בעובדה שיחסי השליטה שלנו חורגים מגבולות המיטה. הם האופן שבו אנחנו חווים זה את זו גם בשגרה. המשמעות של הכפייה אינה נקודתית. היא אינה רק ריגוש שברגע הכפייה, היא אינה רק אורגזמה פיסית או מנטלית שמתקיימת ברגע נתון. היא משהו שמשרה על היחסים לטווח הארוך, גם כשאנחנו יוצאות לסרט חודש לאחר מכן או הולכות לאספת הורים. כי אחרי שחווים חוויות כאלו מרגישים אחרת. תחושת הבעלות שלי מתחזקת, ורגש היראה שלו מתעצם. ואלו הדברים שמדברים אלינו. אין לי שום רצון למצוא את עצמי ב"סשנים" כאלו בהכרות קצרת טווח. הסיפוק המשמעותי אינו מגיע מהחוויה הרגעית (שגם בה יש ריגוש עצום עבורי) אלא בעיקר מכל מה שקורא לאחר מכן. מה שהחוויה משאירה. מלראות אותו בקושי, מצד אחד, ובריגוש המתפתח מלדעת שעשיתי לו "דברים כאלו", מהצד השני. כשהחוויות אלו מעובדת נכון שנינו מרגישים בספייס מתמשך. זה הכי מדהים והכי עוצמתי שיש עבורי. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
masoul • 28 ביולי 2025
► פישוטו כתב/ה: זה לא cnc, זה פשוט ביטוי להיררכיה ביניהם.
אולי גם אלמנט של שימוש חופשי או 24/7. בcnc יש אלמנט של כפיה והכרח, הסכמה שנלקחת בכח. בשביל שזה יהיה cnc הסיפור הזה, מסול צריך להתנגד לסטירות ולהיות חסר אונים/ להתנגד כשהן נוחתות עליו. סורי. אבל לא. זו לא ההגדרה של CNC. ההגדרה של CNC היא הסכמה גורפת מראש, בלתי חוזרת. אין לזה קשר לכפיה, ואין לזה קשר לכוח שיש או אין לנשלט. שני הפרמטרים היחידים שישנם בCNC הם, הסכמה בלתי חוזרת מראש. ושבזמן הארוע, ההסכמה הזו גוברת על אי הסכמה. קרי, למרות שאמרתי מידי פעם בארועים הללו, שהשיח חשוב מידי בשביל לדבר אותו בידיים, קרי, אני לא מעוניין בסטירה, עדיין הסטירה הגיע, כי זו ההסכמה הגורפת שנתתי מראש. אם הידיים שלי היו קשורות בארוע זה לא היה עושה את זה יותר או פחות CNC. זה היה לא רלוונטי. הסכמה שנלקחת בכוח, כמו שאתה כותב, זה אונס. גם לתת סטירה למישהו שבאופן מובהק וברור לא רוצה לקבל אותה זה לאנוס אותו. אונס -הכרח. בCNC יש הסכמה. זה כל העניין וכל מה שעושה את זה לא אונס. וגם אם בזמן הארוע, יש נסיון לבטל את ההסכמה הזו, במילים או בכוח, אי אפשר לבטל אותה, לא כי כוח, לא כי מישהו קשור או חלש, אלא כי הוא כבר הסכים לכך ולא יכול להתחרט יותר. ככה בדוגמא של פרלין, שבעצם פותחת את הנושא והשרשור, היא נלקחה בכוח כי היא היא נתנה את ההסכמה שלה לכך, אין לזה קשר לכך שלשולט שלה יש יותר כוח מאשר לה, השולט שלה ביצע בה את זממו כי הסכימה לך, מראש, באופן גורף, ולא כי היה לשולט שלה יותר כוח עליה. ואותו דבר בדוגמא שלי. הסטירה עפה כי הסכמתי מראש ובאופן גורף. ולא כי לשולטת שלי היה יותר או פחות כוח עלי. CNC הוא בדיוק ההפך מאונס פישוטו. CNC זו הסכמה. הסכמה קשה, הסכמה גורפת, הסכמה בתנאי אי ודאות קשים, ועדיין הסכמה שמכוחה פועלים, ולא מכוח הכוח, לא מכוח החוזק הפיזי. |
|
|