סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

על השליטה

מעלייך​(שולטת)
לפני 13 שנים • 20 בספט׳ 2011

להלן חלק מהמסקנות

מעלייך​(שולטת) • 20 בספט׳ 2011
1.בפורום הבנות על הבנים מותר ורצוי להביע דעות, אך כולן מצומצמות לקול אחד המופיע בדרכ בכשלוש וריאציות מרובות מלל. מי שמעז לדבר בקול אחר- מועבר סשן מנטלי/מילולי
2.האחריות הוורבלית מושפרצת לכל עבר, יחד עם החרא, בחזקת- הצעיף האדום אשם ולא השור. (ואין כוונתי לניקים מן האוב)
3.מה שמוביל אותנו ישירות לאפקט ה"חבר'ה" כאן, או ה"עדר": ותיקים, מנוסים, מלכות ונשלטים, תאגידי בדסמ סגורים, כאלו שלא מוכנים לפתוח דלת לרעיונות החורגים מד' אמותיהם, בחזקת: אם אינך ותיק ומוכר בקהילה, שב בפינה, קבל כאפות בהוקרה, והתחנף לכל
4.בהמשך לסעיף 3, לחדש כאן רצוי ומומלץ לכתוב סיפורי פנזיית שליטה נשית, לשאול שאלות טמבליות ככל האפשר או לחלופין להרבות בשגיאות כתיב. כל אחד מאלו יישרה ביטחון על המתלהמים הותיקים כאן, שיתרככו בן רגע, בחזקת- הנה יש כאן דפוק ממני, הבה נלמד אותו.
זה גם הסעיף שאותי אישית הכי משעשע icon_smile.gif
5.אפקט החבר'ה יוצר תמהילים תמוהים משהו בין טיפוסים שונים לחלוטין אשר התאגדו לחזק ולתמוך זה בזה בהתחסדות וצביעות לשמה ובחזקת: שמור לי ואשמור לך. מי שמגיע ללא תאגיד או חבורת מעודדות מומלץ לו לשתוק.
6.כשכלו כל הקיצים, ומשתלח מנטלית חש שנגמר לו הסוס, הוא אינו מהסס לתקוע סכין בגב. תופעה ידועה בקרב מפסידנים- אך עדיין מפתיעה אותי אישית כל פעם מחדש
7.חוקי ההשתקה משתנים בהתאם למזג האויר ובכלל מצב הרוח של הותיקים המתלהמים. לפלוני אתמול התנאי היה לא לענות בצורה לא נחמדה להשתלחות ברוטאלית, היום לאלמוני התנאי הוא עודף תגובות וגו

יש עוד כמה מסקנות שכאלו, אך נסתפק בכך לעת עתה.
אינני חושבת שהבעיה בכלוב, שהרי בצ'אט לא נתקלתי באלימות כזו.
אני מתייחסת כאן לשרשור שלי, אך עוקבת זמן מה אחרי אותן ההשתלחויות בדיוק בלא מעט אנשים
ובהחלט סבורה שהגיע הזמן להקים צעקה
IN YOUR MIND

גם אותי - -

IN YOUR MIND • 20 בספט׳ 2011
מעלייך כותבת -

"4.בהמשך לסעיף 3, לחדש כאן רצוי ומומלץ לכתוב סיפורי פנזיית שליטה נשית, לשאול שאלות טמבליות ככל האפשר או לחלופין להרבות בשגיאות כתיב. כל אחד מאלו יישרה ביטחון על המתלהמים הותיקים כאן, שיתרככו בן רגע, בחזקת- הנה יש כאן דפוק ממני, הבה נלמד אותו.
זה גם הסעיף שאותי אישית הכי משעשע "

אז זה גם הסעיף שאותי אישית הכי משעשע

( שאר הסעיפים עלולים להביא לנו בתור תופעת-לואי לשעשוע (א) את הבחילה הקיומית ו ( ב ) וגם עלולים לגרום לנו בדיוק את מה שמרי מזהירה מפניו בפרופילה, קרי - לחטוף ת'פאניקה icon_biggrin.gif .. אז ראו הוזהרתם. הבחירה היא חופשית, והיא שלנו .)
שיקי​(נשלט)

כמה עוד אפשר לבלבל את המוח לאנשים? אה? כנראה שאין לך גבולות

שיקי​(נשלט) • 20 בספט׳ 2011
קראתי את הקשקוש (ואני מכנה את זה קשקוש כי לא מצאתי מילה עדינה יותר לתאר את גיבוב השטויות שכתבת בהודעה הזו שלך).

מעלייך כתב/ה:
1.בפורום הבנות על הבנים מותר ורצוי להביע דעות, אך כולן מצומצמות לקול אחד המופיע בדרכ בכשלוש וריאציות מרובות מלל. מי שמעז לדבר בקול אחר- מועבר סשן מנטלי/מילולי
2.האחריות הוורבלית מושפרצת לכל עבר, יחד עם החרא, בחזקת- הצעיף האדום אשם ולא השור. (ואין כוונתי לניקים מן האוב)
3.מה שמוביל אותנו ישירות לאפקט ה"חבר'ה" כאן, או ה"עדר": ותיקים, מנוסים, מלכות ונשלטים, תאגידי בדסמ סגורים, כאלו שלא מוכנים לפתוח דלת לרעיונות החורגים מד' אמותיהם, בחזקת: אם אינך ותיק ומוכר בקהילה, שב בפינה, קבל כאפות בהוקרה, והתחנף לכל
4.בהמשך לסעיף 3, לחדש כאן רצוי ומומלץ לכתוב סיפורי פנזיית שליטה נשית, לשאול שאלות טמבליות ככל האפשר או לחלופין להרבות בשגיאות כתיב. כל אחד מאלו יישרה ביטחון על המתלהמים הותיקים כאן, שיתרככו בן רגע, בחזקת- הנה יש כאן דפוק ממני, הבה נלמד אותו.
זה גם הסעיף שאותי אישית הכי משעשע icon_smile.gif
5.אפקט החבר'ה יוצר תמהילים תמוהים משהו בין טיפוסים שונים לחלוטין אשר התאגדו לחזק ולתמוך זה בזה בהתחסדות וצביעות לשמה ובחזקת: שמור לי ואשמור לך. מי שמגיע ללא תאגיד או חבורת מעודדות מומלץ לו לשתוק.
6.כשכלו כל הקיצים, ומשתלח מנטלית חש שנגמר לו הסוס, הוא אינו מהסס לתקוע סכין בגב. תופעה ידועה בקרב מפסידנים- אך עדיין מפתיעה אותי אישית כל פעם מחדש
7.חוקי ההשתקה משתנים בהתאם למזג האויר ובכלל מצב הרוח של הותיקים המתלהמים. לפלוני אתמול התנאי היה לא לענות בצורה לא נחמדה להשתלחות ברוטאלית, היום לאלמוני התנאי הוא עודף תגובות וגו

אף אחד לא התייחס לקשקושים שלך עד שאת התחלת לתקוף פה אנשים אישית.
כמו שכתבתי לך בעבר היו פה כמוך והלכו ועוד יחזרו, אך נדירים המקרים בהם אני טרחתי להכנס ולהגיב באופן בו הגבתי לך (את יכולה לבדוק את ההודעות שלי) ואת יכולה לבלבל לכולנו את המוח שהכל בגלל "חזון השליטה" שלך, אבל מה לעשות? הדברים כתובים לעיל ומראים, כי למרות שלא חידשת לאף אחד פה שום דבר בהודעה הראשונה שלך, נכנסתי להגיב לך רק כאשר התחלת לתקוף אישית את מרי ג'יין באמצעות "ביקורת" לבלוג שלה רק מאחר ודעותיה לא התיישבו עם שלך. את הכל דאגת לעשות בצורה מגעילה של התנשאות, ועוד ציפית שלא יענו לך.

אם היית טורחת לכתוב בנימוס ותוך שמירה על כבודם של אנשים אחרים ואין זה משנה מיהם, אף אחד לא היה תוקף אותך, אבל את בחוצפה שאין כמוה, מעיזה לתקוף כל מי שלא מסכים איתך, וכשעונים לך את מייחסת את זה לדעות "המהפכניות" שהבאת לנו... דעות לעוסות שעולות פה אחת לכמה שנים.

אף אחד מהאנשים שהשיבו לך מעולם לא תקף פה אדם על רקע דעותיו בענייני שליטה, כולם אנשים ליברליים והכלוב הוא מקום שנועד בכדי שאנשים יביעו את הדעות שלהן, אבל זה לא נותן לך חופש לתקוף פה אנשים אישית ובצורה מגעילה, רק מאחר והם מעיזים לא להגיב כמו שאת רוצה שיגיבו.

לא סתם כתבתי לך באחת ההודעות הראשונות "שלי נעלייך" לפני שאת מעיזה לתקוף את הבלוג של מרי ג'יין ו/או אותה אישית, אני חושב שאני לא אהיה לבד פה אם אגיד שהיא אחת השולטות הכי מוערכות והכי אינטלגנטיות באתר הזה, הבלוג שלה אחד הטובים פה, לא יזיק לך לשבת כמה שעות ולקרא כמה מהדברים שהיא כתבה בעבר, אולי תלמדי כמה דברים ואני גם די בטוח שזה ישפר אותך כשולטת וגם כאדם.
ואם אי פעם, בעתיד הרחוק והלא נראה לעין, תצליחי להבין ולו שמץ מראיית העולם שלה, תאמיני לי שאם מישהו יתקוף אותך אישית, יהיו פה די והותר אנשים שיעריכו אותך מספיק כדי להכנס ולהגן על שמך הטוב.

הנה את רואה מה עשית? גרמת לי לכתוב עכשיו את הדעה שלי על ההודעה הראשונה שלך... וכמו שאת כבר מבינה... המצב שלך לא משהו.
IN YOUR MIND

אוי ווי זמיר

אוי ווי זמיר
IN YOUR MIND
נ.ב -

דוקא חילופי הדברים בין מרי לבין מעלייך, לטעמי היו מעניינים. על אף שהן מנסות לגשר על הבדלים של סגנון ושל אישיות.
IN YOUR MIND

זו "המוזיקה", שיקי

נ.ב 2 -
שיקי, השאלה שמעלייך מנסה לפתוח, או לברר, היא שאלה אמיתית. איך נשמע, נראה, מדבר, ומתנהג כח פנימי אמיתי ( ולא שום פלברה שלו )
מותר לך לחלוק עליה. אבל ראבאק - מה אתה מחלק פה ציונים על עומק או על שטחיות? ומה אתה יודע על מי הולך להישאר בסביבה, ומי לא?
תקרא שוב את ה"מוזיקה" של התגובה שכתבת, ונראה לי שתוכל להבין בנקל, אם רק תרצה, למה מעלייך הרגישה, וגם כתבה את זה , שחלק מהתגובות הן "אלימות"...אם רק תרצה...
זו "המוזיקה", שיקי, המוזיקה....
מעלייך​(שולטת)

עינתי בתגובתך מספר פעמים שיקי יקר, שחלילה לא אפספס-

מעלייך​(שולטת) • 20 בספט׳ 2011
אך מצטערת, היא חוזרת בדיוק על תגובתך הקודמת- וצר לי, אין זה באשמתי.
אתה רשאי לנסות שנית או לחלופין לפרוש בשיא.
שיקי​(נשלט)

Re: עינתי בתגובתך מספר פעמים שיקי יקר, שחלילה לא אפספס-

שיקי​(נשלט) • 20 בספט׳ 2011
מעלייך כתב/ה:
אך מצטערת, היא חוזרת בדיוק על תגובתך הקודמת- וצר לי, אין זה באשמתי.
אתה רשאי לנסות שנית או לחלופין לפרוש בשיא.

יש אנשים שמספיק לרשום להם את הדברים פעם אחת והם מבינים, אני חשבתי שבמקרה הקשה שלך אם נרשום את הדברים פעם שניה והפעם לאט ומפורט יותר, את תצליחי להבין סוף סוף, והנה את, מבקשת שאכתוב לך את הדברים בפעם השלישית... יש שיגידו שזה מעיד משהו על יכולת הקליטה הנמוכה שלך (אחרים יטענו שצריך במקרה שלך השתלת מוח).

אני עוד זוכר שלא מזמן... רק לפני מספר ימים את הבטחת שתפסיקי לכתוב... אבל מייד לאחר מכן הבהרת שעמידה במילתך זו לא תכונה חזקה שלך וכתבת... וכתבת... וכתבת... כל כך הרבה שטויות כתבת, שאפילו אני כבר לא התאפקתי ועניתי לגיבוב השטויות שלך.

הנה, אני מבטיח לך שזוהי הודעתי האחרונה בעניין שלך, את לא ראויה לתגובה נוספת מצידי, את לא ראויה ליחס כלשהו ואני, בניגוד אלייך, עומד בהתחייבויותיי.

ומיינד? "המוזיקה" בתגובה האחרונה שלי היא מוזיקה של מישהו שאיבד את הסבלנות נוכח רמת הטפשות הגבוהה של ההודעה, לה הגבתי.
IN YOUR MIND

אבל שיקי, נו אלוהים ישמור...

אבל שיקי, קראתי בגללך שוב את התגובה ההיא שלה.
נו היא כתבה שם שהיא הולכת לפינה, ולא פוצה פה וכו' באירוניה - באירוניה ( ! ) והייתי בטוח שהבנת את זה. היא לא התכוונה לשום מילה שם ברצינות. נו היא לא נתנה לך שם שום מילה של הבטחה. תחשוב שנייה - היא רק ניסתה להעביר רעיון, או הרגשה. אתה בטח לא מעלה על דעתך שהיא תסתום את פיה, ותאלם דום, רק כי ביקשת. נו בחייאת ראבאק. ו"ינעל אחותך הצולעת" - ועד עכשיו, גם לא העלתי על דעתי שאתה היית רציני לגמרי שם בחילופי הדברים בינכם.
לא העלתי על דעתי. icon_biggrin.gif
Dunbar{Supreme93}
Dunbar{Supreme93} • 20 בספט׳ 2011
סרקזם, לא אירוניה