לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

כתבה שלילית על "המטפלת המתעללת" בYNET

תחת כנפיך
לפני 3 ימים • 4 בינו׳ 2025
תחת כנפיך • 4 בינו׳ 2025
Bite Twice Shai כתב/ה:
תחת כנפיך כתב/ה:
Bite Twice Shai כתב/ה:
תחת כנפיך כתב/ה:
Bite Twice Shai כתב/ה:
תחת כנפיך כתב/ה:
תחת כנפיך כתב/ה:
אני שם בצד את העדויות עצמן ומקבל שאין יכולת אמיתית לדעת מה בדיוק אירע שם ומזקק את מה שלפי הכתבה נתמך בטקסט.

1. לטענת כמה מהמרואיינים, הדר הציגה את עצמה בפניהם כפסיכולוגית לכל דבר, וחלקם אף העבירו צילומי מסך של שיחות וואטסאפ לחיזוק טענתם. באחד המקרים מטופלת התעניינה אם תוכל להמליץ לחברה שלה על הטיפול, והדר השיבה לה: "תסבירי לה שזה טיפול פסיכולוגי הפרוס על פני חצי שנה עד שנה". במקרה אחר כתב לה מטופל שהוא חושש שלא יוכל להגיע אליה בגלל סגר הקורונה, אז הדר השיבה לו: "מספיק לומר שאתה בדרך לטיפול פסיכולוגי".
התחזות לפסיכולוג היא עבירה על החוק ויש בה הטעיה של מי שבא לקבל את השירות לגבי טיב השירות שהוא הולך לקבל וההכשרה של נותן השירות. זה מייצר מצג שווא כאילו הולכים לקבל טיפול אצל מישהו שעשה שני תארים בטיפול וגם עבר הכשרה קלינית של כמה שנים טובות עם הדרכה מקצועית.

בהגיון של אדם סביר אפשר לומר שהעיתונאי רצה לבסס את העובדה שהיא מציגה עצמה כפסיכולגית מורשית. וחיפש ראיות שתומכות בזה שהיא מציגה עצמה כמישהי שהיא לא
הלך לפרופיל שלה לא מצא
הלך לכרטיס ביקור לא מצא
הלך לחשבונית מס לא מצא
חיפש חיפש מצא הודעה מלפני 4 שנים כשהיה קורונה.

ושם היא אומרת למטופלת קבועה שלה. שהגיעה אליה מאנשהו (אולי מפרופיל בכלוב?)
"תגידי שאת הולכת לטיפול פסיכולגי"
מה שופט יגיד על כזו ראיה?
זה בחירת מילים לא מוצלחת או הוכחה חותכת שהיא מנסה לרמות את כולנו?

שי, אם אתה לא עסוק מידי תוכל בבקשה לענות לי על זה.

אין לי מושג מה שופט יגיד. אולי זאת טעות תמימה. אבל בוא נגיד שזה בערך הדבר הכי פחות בעייתי שכתבתי עליו. למה דווקא להתעכב על זה?

מציע להתייחס לדברים האחרים והחמורים שהנ"ל אומרת על עצמה - שהיא שכבה עם מטופלים ואמרה למטופל להתאבד לדוגמא. זה הרבה יותר בעייתי.

צריך לדעת את הקונטקסט.
חבר שלה אומר שלא היה יחסי מטפל מטופל עם חלק מהמאשימים.
אתה לא חושב שיש זכות להליך הוגן?

כן ברור שיש זכות כזאת. ויש לה גם זכות לתבוע אם ציטטו אותה שקרית.
היא עצמה כן מתייחסת אליהם כמטופלים וגם מציגה עצמה כמטפלת פה.

ובתור עובד סוציאלי מוסמך. אתה לא יכול להכיל את העובדה שזה נושא שנוי במחלוקת?

לא הבנתי, מה שנוי במחלוקת? ומה הקשר להיותי עובד סוציאלי?

אם כבר - היא מתקראת מטפלת ואומרת ששכבה עם מטופלים לשעבר שלה ואמרה לאחד מהם להתאבד. אין בזה שום דבר שנוי במחלוקת.[/quote]

אני מניח שכל מטפל מוסמך או כל מי שנמצא במקצוע טיפולי אמור לדעת להכיל אנשים. ולא לשפוט ישר. זו התחושה שלי

היא אמרה למישהו להתאבד. הוא בטוח במאה אחוז שהיה מטופל שלה?

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שבת ינו' 04, 2025 8:42 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
masoul
masoul • 4 בינו׳ 2025
Bite Twice Shai כתב/ה:
masoul כתב/ה:
שי היקר, אני מנסה לקצר ולתמצת. ולחדד.
שורש העניין, יש לך כתבה בעיתון, שלפי הלוגיקה שלך היא אמת. אתה לא יודע מה האמת.
אתה רק מניח בהנחות שלך בהינתן א' ב' וג' גם, שזו האמת.
ועל פי ההנחה הזו, ואתה חוזר ומפרט את הלוגיקה שלך איך הגעת להנחה הזו ( ואגב, אני לגמרי מסכים עם הלוגיקה הזו שלך,
ואם היית פונה אלי בפרטי ואומר מאסול היקר אל תפנה אל גב' זו ומציג לי את הלוגיקה הזו, כנראה שהייתי פועל על פי עצתך )

אך כשיש אדם שנפגע בצורה מהותית מההנחה שלך, שאתה מבלבל אותה עם האמת, אתה רק מניח שזו האמת, אתה לא יודע מה האמת,
אתה ניזון ממאמר בעיתון, וגם פה אתה מביא הנחות על הנחות למה המאמר כנראה ( כנראה! ) נכון.
כשיש אדם שנפגע, שעושים לו אאוטינג, שמזהירים מפניו, עושים לו שיימינג וכו.
צריך אמת. אמת שהתבררה. ולא אמת של כתבה בעיתון שאתה מניח שהיא נכונה כי א' ב' וג' גם

וזה כל מה שאני אומר. וזה כל הפער בנינו. וזה פער מאד מאד גדול וחשוב. וחד.
זה הפער בין לינצ', לבין צדק ( ואגב, לפעמים הלינצ' עשה שפטים במי שהגיע לו, וזה עדיין היה לינצ' גם אם אותה התוצאה היתה מתקבלת בבית משפט, זה עדיין לינצ' )

לגבי המרכז למיניות אלטרנטיבית ושי,
יתכן שאלו שני גורמים שונים לחלוטין בלי קשר בינהם, יתכן שלא, לא עמדתי על הפערים או הקרבה בינהם, אני חושב שזה גם פחות חשוב.
מה שחשוב בעיני זה הזהות שלך עם המרכז, ונדמה לי שזו עובדה, שמזהים את המרכז למיניות אלטרנטיבית איתך, ואותך עם המרכז, זה דה פאקטו,
גם אם לא דה יורה.
ולכן הייתי נזהר בתגובות שיכולת להיות שנויות במחלוקת, שוב, כי אתה מזוהה עם המרכז למיניות וכו' ולא כולם יודעים או רוצים לעשות את ההפרדה שאתה עושה.
כל זה במאמר מוסגר, ואתה עשה כהבנתך,
אני רק יכול להגיד לך שזו המחשבה שעברה לי בראש, הרבה מאד פעמים בשרשור הזה, האם זה מרכז למיניות אלטרנטיבית או מרכז לצדק אלטרנטיבי,
שוב, כי אתה לחלוטין מזוהה עם המרכז הזה.

אפשר כבר לאחל סופש נעים וחמים. אז איחולים.

האמת שהשורה התחתונה היא שאני מתבסס על העובדה שאי אפשר לכתוב בעיתון ברי"ש גלי דברים מפיו של אדם, אם לא נאמרו. זה ציטוטים שהיא אמרה על עצמה. אם לא, היא יכולה לתבוע במיליונים.

ואתה בעצם הוא זה שפשוט לא מתבסס על כלום - חוץ מעל ההנחה שכולם שקרנים מלבד אותה מטפלת שמשום מה עשו עליה כתבה עם 7 עדים. לא פחות.

המרכז תמיד עסק בנושאים שנויים במחלוקת..עוד לפני שהקמתי אותו והתגלה שיש הרבה סיפורים על פגיעה. בגלל זה הדבר הראשון שעשיתי היה להקים קו סיוע שנועד ספציפית לקהילת הבדסמ.

שוב שי, שוב לחדד.
בבקשה.
כל מה שאתה יודע זה משהו שמישהו כתב בעיתון.
זו העובדה היחידה בסיפור הזה.
כל השאר זו האמונה שלך.
ואני יכול להפריח את האמונה הזו שלך בקלות רבה " אי אפשר לכתוב בעיתון ברי"ש גלי דברים מפיו של אדם, אם לא נאמרו "
רק שאם אעשה זאת הדיון ילך לשם, וזו לא הכוונה ולא המטרה. ( בסוף למטה הפרכתי בכל זאת )
המטרה שלי בדיון הזה היא שתבין שאתה שופט, מוציא שם, מזהיר, על סמך משהו שמישהו כתב איפה שהוא, בלי שמץ הוכחה בלי שמץ ידע אמיתי.

ונכון, גם אני לא מתבסס על כלום. כי אני לא יודע כלום. בדיוק כמוך. רק שאני לא מאשים אף אחד בכלום לא מזהיר מפני אף אחד ולא מוציא שם רע לאף אחד.
ואתה כן. וזו בדיוק הבעיה.
אני בניגוד אליך שי, מבחין בין כתבה בעיתון, שיכולה להיות נכונה, יותר או פחות, לבין ידע אמיתי. אלו שני דברים שונים בתכלית השינוי.

( ובכל זאת, אתה יודע כמה ידיעות לא נכונות מתפרסמות כל יום בעיתונים ובשאר המדיות? כל יום. כל יום. זה דבר ידוע. גם אותי ראיינו לעיתון פעם, לפני שנים רבות,
בנושאים שלא קשורים לאתר הזה, והתפלאתי לחלוטין לקרוא מה שכתבו בשמי, דברים שלא אמרתי, דברים לא נכונים, הכל בשמי, כשהתקשרתי לכתבת לשאול אותה,
"הרי זה לא מה שאמרתי ואת יודעת שזה לא מה שאמרתי, אז איך זה כתוב בשמי?" ענתה לי הכתבת ביושר, ואמרה כך "נכון, אבל מה שאמרת לא היה מספיק דרמתי, אז שינונו
שיהיה דרמתי, זו הדרמה שמוכרת את העיתון")

( ועוד לטיעון שלך "אי אפשר לכתוב בעיתון ברי"ש גלי דברים מפיו של אדם, אם לא נאמרו" תאר לך שבעיתון של מחר מתפרסם שאני פרצתי לבית של השכנה שלי,
גנבתי את כל תכשיטיה, הכאתי את בנה הקטן, ולסיום אפילו השתנתי מחוץ לאסלה ולא הורדתי את המים, תאר לך שכך יכתב בעיתון של מחר, נניח YNET לדוגמא, הכל שקר,
בכלל לא הייתי בעיר באותו הזמן ואני יכול להוכיח שלא הייתי בעיר.
אתה תגיד יש לך עילה נפלאה לתבוע את העיתון. אז אני אלך לעורכת דין שלי, אישה נפלאה ישרה הגונה ואמיצה, והנה מה שהיא תגיד לי, " יש לך מיליון או שתיים?"
ואני אשאל, "למה אני צריך מליון ושתיים?" והיא תגיד "כי זה מה שיעלה לך", והיא תמשיך להסביר לי, ידיעות אחרונות מחזיקה כמה וכמה עורכי דין בריטיינר,
להם התביעה שלך לא תעלה כלום, אבל מה שהם יעשו, זה להציף אותי העורכת דין שלך בחומר, בעוד ועוד חומר, שאני אצטרך עוד ועוד ועוד להתייחס אליו,
ולהגיש תגובות אליו, מה שיעלה לך עוד ועוד כספים, ואם תחליט להשקיע את הכספים האלו, מה שהם יעשו זה עוד ועוד עיכובים, יש להם את היכולת הזו,
ואם בסוף לאחר עשר שנים ומליון או שתיים זה ישמע בבית משפט, השופט ישלח אתכם לעשות פשרה, תקבל התנצלות בדף 17 למטה, באותיות קטנות,
ועם קצת מזל אולי 20 או 30 אלף שח פיצוי כי מה לעשות אתה לא אדם מפורסם או חשוב,
שהשם שלו שווה מליונים, אתה בטוח שזה מה שאתה רוצה לעשות?

מבין שי? אפשר גם אפשר לכתוב בעיתון מה שרוצים, ולא רק שאפשר, אלא
זה קורה כל יום, זה מאד תמים לחשוב אחרת, זה מאד תמים לא לדעת שזה קורה כל יום. אין לי מושג מה הגב' הנל עשתה או לא עשתה. יש לי מושג ברור מאד
שהעיתון הוא לא מקור אמין לדעת מה אותה גברת עשתה או לא עשתה. וזה כל מה שאני מנסה לספר לך, ואתה כל כך לא מסכים לראות )

נקודה אחרונה.
סיוע לנפגעות זה דבר נפלא ונהדר ונצרך, מחזק את ידך בזה וכל הכבוד.

תבדיל בין סיוע לנפגעות, לבין להקים בית דין שדה שלא שומע את ה"נאשם" שלו, אלא רק קורא כתבה בעיתון, רואה בה אמת מוחלטת,
ואז מוציא שם רע ומזהיר מפני ה"נאשמת" בעיתון. זה לא סיוע לנפגעות שי, יתכן ( רק יתכן, לא אני ולא אתה יודעים ) שהפוך, שאתה מייצר נפגעת חדשה.
הוא​(שולט)
הוא​(שולט) • 4 בינו׳ 2025
תוהה אם זה היה גבר או נשלטת גם הייתם כפייתיים ככ?
תחת כנפיך
תחת כנפיך • 4 בינו׳ 2025
הוא כתב/ה:
תוהה אם זה היה גבר או נשלטת גם הייתם כפייתיים ככ?

אני חשבתי על זה ונראה לי שזה יצר הסקרנות,
בעיניי יש משהו כזה שהפסיכולוגים מדברים גבוהה גבוהה. שאנשים רוצים לראות אותם כמו העמך הפשוט
תחת כנפיך
תחת כנפיך • 4 בינו׳ 2025
שי, סליחה על הנפילה אבל איתך אפשר לדבר לגופו של דבר. אשמח שבזמנך תאיר את עיניי
1. מה שאמרת בפורום. “דיברתי עם אחד העדים בכתבה”? תוכל לספר לנו רקע כללי מה הם אמרו וכמה פעמים דיברת איתם
2. עוד הנחה שאמרת בפורום: אין לי מושג מה שופט יגיד האם היא התחזתה לפסיכולוגית מוסמכת או לא. ואתה אומר שזה לא אבן היסוד שבנויה עליה כל הפרשה. אני צודק?
3. הנחה שלי: אפעם לא למדת משפט פלילי. נכון?
4. בתור מומחה למשפט: יחסי מרות הם לעולם? בכל מקצוע בעולם בוסית לשעבר לא יכולה לשכב עם עובדים שלה?
5. עוד הנחה שנאמרה בפורום לא על ידך אבל נאמרה: אם היא עזרה ל99 אנשים מקצועית ובאחד היא פגעה זו בעיה.תוכל לספר מרשמים שלך בכמה מטופלים להערכתך לא היו מרצים מהטיפול שלך?
אליפסה​(שולטת)
אליפסה​(שולטת) • 4 בינו׳ 2025
Bite Twice Shai כתב/ה:

המרכז תמיד עסק בנושאים שנויים במחלוקת..עוד לפני שהקמתי אותו והתגלה שיש הרבה סיפורים על פגיעה. בגלל זה הדבר הראשון שעשיתי היה להקים קו סיוע שנועד ספציפית לקהילת הבדסמ.

שי

אני לא מכירה מרכז סיוע (ואני מכירה כמה מרכזים), או גורמים בתוך מרכז סיוע, שמעודדים פגיעה באנשים.

פגיעה היא מצב נפשי. הסיוע שניתן במרכזי סיוע הוא בעיקרו במצב הנפשי. הסיוע אינו קשור בשאלה אם בוצע פשע, אם יש אשם בפגיעה או בניתוח המשפטי של נסיבות הפגיעה. ניתן לתמוך באנשים להגיש תלונה, להגיש תביעה או להתעמת אם אדם שפגע בהם, וזאת כדי לסייע להם, בדרכים לגיטימיות, להתמודד עם מצבם הנפשי. אבל לא מעודדים פגיעה באנשים אחרים בדרכים יצירתיות, ולא מקדמים אג׳נדה פוליטית של חלק מחברי הקהילה.

בפרשה הזו הרבה אנשים נפגעו. ומאחר שזו פרשה בדס"מית הקו שלך בוודאי פתוח לכולם. ולכל סוגי הפגיעה. אחרת, איזה מין קו סיוע זה?

אז אני מנסה לדמיין מצב היפותטי שבו המטפלת עצמה מתקשרת לקו. ואתה עונה. היא מספרת לך על האווטינג שהיא עוברת ועל ההשלכות של זה עליה. היא גם מספרת לך על הפרשה מזוית אחרת. זוית שאין בה זדון, אלא סיפור על התנהלות שגויה ותסבוכת שהתרשה מול אנשים שאינם ממש תמימים... ותוך כדי שיחה, יסתבר לה שכבר בעמוד השני של שרשור השיימינג שלה בכלוב, אתה תמכת באווטינג שלה והצדקת אותו.

מהתגובות שלך נדמה שאתה לא מבין. כשאומרים שאתה שופט אנשים לא אומרים שאתה מתחזה לשופט ומוציא פסק דין ללא הסמכה לכך. אומרים שכחבר בקהילה אתה בחרת לשפוט מישהי לכף חובה, על סמך כתבה, ושתמכת באחד הדברים היחידים שחבר קהילה יכול לעשות כדי לפגוע בחבר אחר. תמכת באווטינג שלה.

למי מתקשרים כשהאחראי לקו הסיוע מצדיק את הפגיעה בך ואף לוקח חלק פעיל ברשרשור אווטינג ושיימינג שמכוון נגדך?

אני בחיים לא אתקשר לקו סיוע שהעומד בראשו עשוי מחר לעודד את האווטינג שלי, רק כי פירסמו עלי כתבה משמיצה בynet.
teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת • 4 בינו׳ 2025
יודעים מה, עזבו.
אני אלך בעצמי לעזאזל.

אדם אומר לאדם אחר ללכת להתאבד.
אפילו כשרפול אמר את זה לכתבת צעירה בקטע ציני בדיחתי דוחה (אחד האנשים הפחות מצחיקים כנראה), זה הרתיח אותי.
האמירה הזו לבדה, כל שכן כשמעמיסים עליה טייטלים כמו "מטפל", "מטופל", "אדם שחושב להתאבד", "התייעצות", "הכלה" וכדומה,
אמורה לסגור את שערי לבכם ולתת לה להתפוגג מפה.

אבל ציפיות זה כלי מיטה, ואני כידוע, אדם ללא ציפיות, אז תעשו מה שבא לכם, כנראה נתראה אולי גם בעמוד 26
תחת כנפיך
תחת כנפיך • 4 בינו׳ 2025
teacher כתב/ה:
יודעים מה, עזבו.
אני אלך בעצמי לעזאזל.

אדם אומר לאדם אחר ללכת להתאבד.
אפילו כשרפול אמר את זה לכתבת צעירה בקטע ציני בדיחתי דוחה (אחד האנשים הפחות מצחיקים כנראה), זה הרתיח אותי.
האמירה הזו לבדה, כל שכן כשמעמיסים עליה טייטלים כמו "מטפל", "מטופל", "אדם שחושב להתאבד", "התייעצות", "הכלה" וכדומה,
אמורה לסגור את שערי לבכם ולתת לה להתפוגג מפה.

אבל ציפיות זה כלי מיטה, ואני כידוע, אדם ללא ציפיות, אז תעשו מה שבא לכם, כנראה נתראה אולי גם בעמוד 26

אותנו זה מאוד מעצבן שהפלסטינים עורכים סרטים ונותנים חצי אמת לציבור. וכך משמיצים אותנו בעולם.
אני זרקתי כיוון אפשרי אחד ממליון תרחישים אפשריים.
כדי לאמר בוא נחכה לבית משפט שיתן קונטקסט מלא של הסיפור
teacher​(שולט)חשבון מאומת • 4 בינו׳ 2025
"אֵין צֹרֶךְ לְהָנִיחַ דָּבָר מִבְּלִי שֶׁנִּתְּנָה לְכָךְ סִבָּה, אֶלָּא אִם הוּא בָּרוּר מֵאֵלָיו, אוֹ יָדוּעַ מֵהַנִּסָּיוֹן, אוֹ שֶׁהוֹכָחָתוֹ נִתֶּנֶת מִכּוֹחַ סַמְכוּתָם שֶׁל סִפְרֵי הַקֹּדֶשׁ."
— ויליאם איש אוקאם

נתראה בעמוד 26
noomi​(נשלטת){Ashenn}
לפני יומיים • 5 בינו׳ 2025
noomi​(נשלטת){Ashenn} • 5 בינו׳ 2025
masoul כתב/ה:
Bite Twice Shai כתב/ה:
הכלבלב שלך1 כתב/ה:
תוריד את הקישור. חוק מרכזי כאן שלא עושים אאוטינג לאף אחד.

הכתבה היא מוזכרת בשמה. ואם הייתה רןצה, הייתה מפרסמת את שמה.

בדיוק כמו שאתה לא היית רוצה להיות מפורסם כאן בשמך המלא

כלמר אם מישהו פוגע סדרתי, אז עדיין אין לנו זכות להיות מוגנים מפניו בגלל שזה נחשב אאוטינג?

המשהי הזו במקרה הזה שי, היא פוגעת סדרתית?
או שהיה מאמר באיזה שהוא עיתון שזה מה שהיא.
שכמה אנשים באיזה עיתון טוענים שזה מה שהיא?

יש לך פסק דין שי?
פסק דין שאחרי שהגישו נגדה כתב אישום מפורט לגבי העברות שלה,
ואחרי שנפתח משפט, ואחרי שהיא קיבלה את הזכות הכי יסודית בעולם, להתייחס ולהתגונן להאשמות נגדה,
ואחרי שישב שופוט, וכתב הרשאה, מפורטת במה בדיוק הוא מאמין שהיא אשמה ומה בדיוק הוא מאמין שהיא עשתה,
אחרי חקירות שתי וערב במשפט של הקטגוריה והסנגוריה. יש פסק דין שי?

אתה יכול לפסם בבקשה את פסק הדין? שנתרשם מה בדיוק הגברת הנ"ל עשתה?

או שלך מספיק כתבה בעיתון. או שלך מספיק שאיזה שהוא עיתונאי מספר שמישהו אמר לו משהו. וזהו.
ועבורך כבר יש לנו פוגעת סדרתית.

אתה מבין בכלל במה מדובר ועל מה אני מדבר?
אתה מבין מה זה צדק והליכים של צדק?
אתה מבין מה זה זכאי עד אשר יוכח אחרת, זכות בסיסית של כל אדם במדינה דמוקרטית?

אתה מנהל איזו שהיא עמותה שנועדה לעזור לאנשים?

גילוי נאות.
אין לי מושג מי הגב' הנ"ל.
ומעולם לא החלפתי איתה אפילו לא מילה אחת.
פשוט מקומם המהירות והקלות שבה שופכים דם ומוצאים שם רע ודיבה בימינו.

הזכות הבסיסית להיות זכאי עד שיוכח אחרת תקפה לבתי משפט. אף אחד לא מכניס אותה לכלא עד שתורשע.

אם היינו סומכים על מערכת המשפט שתקבע בשבילנו מי פוגע ומי לא, היינו מפספסים את כל אלה שהשמידו ראיות והשאירו רק עדים.

אי אפשר להסתמך על מערכת המשפט לקבוע עבורינו מי מסוכנת ומי לא. לוקח לה יותר מדי זמן והיא דורשת הוכחות קונקרטיות.
במקום, אנחנו האנשים נוטים להסתמך על מוניטין. מותר ומומלץ שנדבר על החוויות שלנו, והעיתנואי עשה בדיוק את זה - הפיץ לציבור עדויות של אחרים. בקהילה דיסקרטית כזאת מוניטין הוא הכלי היחיד שלנו לשמור על עצמינו ולהוכיח את עצמנו לאחרים.

זה שאנס לא הורשע לא הופך אותו לפחות אנס, ועל אותו משקל זה שהפרקליטות לא התעניינה להגיש עליה כתב אישום (בינתיים) לא אומר בהכרח שהיא לא אשמה, וממש אין להסתמך על העובדה הזאת כאסמכתא שהאירועים לא קרו.

זאת בנוסף לעובדה שבכתבה מתוארים אירועים שהיא לא מכחישה ואף סיפקה עליהם פירוט, שהם בעצמם לדעתי מציירים אותה כאדם מסוכן, ועליהם היא לא מערערת. רק בשביל זה שווה לקרוא את הכתבה ולהחליט בעצמכם אם העובדות שהיא לא מכחישה הן מספיקות בעצמן.

מכאן כל אחת ואחד ישמעו את מה שהעדים סיפרו ויחליטו בכוחות עצמם אם להאמין או לא, בלי לחכות לשופט. אנחנו כאינדיבידואלים יכולים להחליט מה המוניטין שלה בעינינו לפי ההתנהגות שלה, ולפי אם אנחנו מאמינים לעדין או לא. למזלנו איננו שופטים ואנחנו לא נדרשים להחליט על בסיס המוניטין אם היא תשב בכלא או לא.

לפרסם כאן את העדויות זה המינימום, זה רק להפיץ מידע.