בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב
bossdog(שולט)
ComingBackForU(שולט)
אפס לקקן
MrBOSS
morena wolf{God}
NoOneSpecial
Mrs Velvet(מתחלפת){דאדי}
Abusive(שולט)
the secreet
Dark-Hunter(שולט)
The Mentaliste(שולט)
עץ סגול(אחר)
וולקן
המלכה לונה וג'וזי(שולטת){זוג}
מיומן
אנונה(נשלטת)
ירון ש
-Q-
ELNOS
דיאם
Bkdgn
bettiepage(נשלטת)
Cagebunny(מתחלפת)
מהיר ורציני()
KINKI OZZY(אחר){Catburglar}
TheHellsAngel(שולט)
אולה בבו
שליטהמוחלטת(שולט)
אלדה קלמה(שולט)
שליטה בתרגול(שולטת)
shirazbar(שולטת)
- ריקוד מושחת -
מנהל הפנימיה(שולט)
EnglishSubmissive
שיקצע
Dom Dominic DD(שולט)
blackheart
Man in chains(נשלט)
Aristotle(נשלט)
goodfun
זוג פלוס(שולטת)
Dr Dom
Panther
soofgania
Liber Pater(שולט)
living on the edge{Master}
Lilit Forest(אחרת)
masoul
echoo
AstroNuts
אלפא ג
יניב נשלט אנטליגנטי(נשלט){עבד מרצון}
Gentleman Uruguay(שולט)
vanvan duchess(שולטת)
LEGION{Ghost }
Hanuman
הטופר המפשר
Nati the bear(שולט)
להתרגש מחדש
subtrickit(נשלטת)
עיסוי טנטרי מגבר
Father figure(שולט)
Darth Vader
איה74
A Simple Man
מינטאורוס(אחר){בעל חוש הו}
aum
The Analyst(שולט)
טלי35(שולטת)
אלפא-בטא(){כנוע}
Alpha73(שולט){Mדוייקת}
מתלבשת בחתיך תא
מיצי קפיצי(נשלטת)
SinEma{❤️ʕ•ᴥ•ʔ❤️}
LovelyTink(שולטת)
אוהב כח(אחר)
Daddy Relationship(שולט)
MasterOfDesire(שולט)
קושית(שולטת)
חרדי וטוב לו(שולט)
ויקינג צפוני(נשלט)
שומר הכלוב(נשלט)
Daniel-Rope(נשלט)
Nighthawk(שולט)
Dark N
IMStrider(שולט)
מאלף פיות(שולט)
kareena()
Lulish lola love
עלוב החיים
Mobius(שולט)
Mילקי
God(שולט)
מישקין(נשלט)
joshee(שולט){ממי*}
הקצין הגנטלמן
D-HUNTER
תהום(מתחלפת)
foot-massage(נשלט)
שולט בך יפה(שולט)
דיווה(מתחלפת)
הקול(שולט)
spankindan(שולט){Pitzki }
LoneWolf(נשלט)
Truth Seeker
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון}
עקבון(נשלט)
לא סתם עוד עבד
Fritz The cat
המכשפה בג'ינס(מתחלפת)
כלובי
עבד נאמן ושימושי
coco n melon
skrnit
yoanaeshkolit
אשליה עמוקה
sweet honey(נשלטת)
באפילה(נשלטת)
Hulow
אקדמאי גברי
danini
הדבר הזה
bigblackdaddy
Orsol
kittypie(אחרת)
שונה ו-מיוחד
Psychosexual
DonnaAlba
Kakachamu(שולט)
Kinky and Naughty
miss ss
נאה-דורש
אוסף חורים(שולט)
The Cure
tsigns{משוייכת}
הכספת
pureeee
dbf
תענוגות החושים
בונבונירה
beckham
DiBella
נושמת עמוק
MASTER HARGAMAN(שולט)
לגעת בנפש(נשלט)
god is here
שולט קשוח וקשוב
the professor
SlaveInMaking
כלבונת סקרנית(נשלטת){תומר ההוא}
דום שלושים וארבע(שולט)
סינדרומית
מאסטר ראביט(שולט)
כימרה(שולט)
נשלט כנוע ומתמסר(נשלט)
eroticwriter(מתחלף)
elementary
King-Dom(שולט)
אישה לובשת(מתחלפת)
אקלקטי
אשכנזי חסיד(שולטת)
צופסטיקס
סטורמי
אכזריות יפהפייה
מישו(מתחלף)
זיו רון
כלב באג
MaBaker
Corleone(שולט){פשוט אישה}
Sexy'Lady
asdfi
אמתי
shiri mimon
העבד הצייתן שלךך
hennoar(נשלט)
צ'נדלר
sissygianna
BlackMirror(שולט){Moon Fairy}
Doll parts
Alchemist(שולט)
אבי הנדימן נשלט(נשלט)
MyLexicon
ליפא העגלון(שולט){יש כוסיות?}
nowornever(נשלטת)
FootMaster(שולט)
aizik
Horny1
Alexa M
Handles with care(שולט)
Ballerinaboy(נשלט)
Floating
תומר ההוא(שולט){כלבונת סקר}
Tai
redington
Experiencing Life(שולט)
HexaDoe(אחר)
לפעמימית{Envy}
הפלצן בשדה השיפון(אחר)
logitech
עבד נצחי(נשלט)
מרחיב ומכאיב
Steady Stranger
יובל העבד(נשלט)
ייחודי או שלא
שוברת שגרה(שולטת)
beka
ארגמןן(אחרת)
Guyush
דו מיני נשלט(נשלט)
Tuborg
Salana
אדון מפתיע
Dark Eyes
לילית*
mi_555
סמית(שולט)
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦}
אדון בכלבה רעבה(שולט)
InSearchOfTheReal
BrutallDom
מישלי
האנשה עצמית(אחר)
big(שולט)
underheel
CaveM
  •  ראשי
  • בלוגים
  • פורום
  • מגזין
  • חברים
  • רשימת קשר
  • אלבומים
  • לוחות
  • בילויים
  • צ׳אט

Forced bi

Drwantlove​(נשלט)
לפני חודש • 24 בפבר׳ 2025
Drwantlove​(נשלט) • 24 בפבר׳ 2025
FootJunky כתב/ה:
Drwantlove כתב/ה:
מעניין אותי מאוד אם יש כאן שולטת או אפילו נשלט שיכולים לענות על השאלה שלי.

כאחד שאוהב את זה, לפחות לצערי עד עכשיו מסרטונים בלבד.
ואפילו ניסה להיות עם גבר וקוקסינלית (קשר אמיתי) בלי ענייני שליטה (מאוד לא נהנתי, נהנה רק שיש אישה בתמונה)

יש סיכוי לתחזק זוגיות(לא רק בדסמ׳׳ית) עם מישהו שאוהב את זה ?
יצא לכם ?

ברור
אני מכיר זוגות שהאישה חודרת לבעלה,
וחוץ מזה הם ונילים לחלוטין
בכלל לא ממקום של שליטה אלא של לענג אותו
והן נטרפות מהמראה שלו על 4 מקבל חח

כמובן אין לזה שום קשר לפורסד בי,
רק לסטרייטים חכמים, שקלטו שיש להם נקודת עונג מטורפת שם
ואיזה טמטום זה לא ליהנות ממנה בגלל "בעיות תדמית"

הלוואי, אני כבר בן 32 ואומנם היה לי זוגיות ונילית אבל היא נגמרה יחסית מהר אחרי חצי שנה.
מאז אני די נמנע מלצאת עם וניליות, אבל כן יש בראש את המחשבה שאף אחד לא תרצה אותי בגלל שאני אוהב דברים כאלה וזה מבאס אותי ביום יום, מוריד אותי.
FootJunky
FootJunky • 24 בפבר׳ 2025
Drwantlove כתב/ה:
FootJunky כתב/ה:
Drwantlove כתב/ה:
מעניין אותי מאוד אם יש כאן שולטת או אפילו נשלט שיכולים לענות על השאלה שלי.

כאחד שאוהב את זה, לפחות לצערי עד עכשיו מסרטונים בלבד.
ואפילו ניסה להיות עם גבר וקוקסינלית (קשר אמיתי) בלי ענייני שליטה (מאוד לא נהנתי, נהנה רק שיש אישה בתמונה)

יש סיכוי לתחזק זוגיות(לא רק בדסמ׳׳ית) עם מישהו שאוהב את זה ?
יצא לכם ?

ברור
אני מכיר זוגות שהאישה חודרת לבעלה,
וחוץ מזה הם ונילים לחלוטין
בכלל לא ממקום של שליטה אלא של לענג אותו
והן נטרפות מהמראה שלו על 4 מקבל חח

כמובן אין לזה שום קשר לפורסד בי,
רק לסטרייטים חכמים, שקלטו שיש להם נקודת עונג מטורפת שם
ואיזה טמטום זה לא ליהנות ממנה בגלל "בעיות תדמית"

הלוואי, אני כבר בן 32 ואומנם היה לי זוגיות ונילית אבל היא נגמרה יחסית מהר אחרי חצי שנה.
מאז אני די נמנע מלצאת עם וניליות, אבל כן יש בראש את המחשבה שאף אחד לא תרצה אותי בגלל שאני אוהב דברים כאלה וזה מבאס אותי ביום יום, מוריד אותי.

שמע, זה באמת מסע קשה ולפעמים מייאש.
למצוא אהבה אמיתית זה הרי ממש נס קטן, גם אצל ונילים גמורים
ובטח ובטח אצל פטישיסטים / בדסמ"ים, כשהקהילה קטנה ומכאן שהמבחר יותר דל.

מה שאני יכול להגיד לך, זה שלדעתי פטישים זה לא מהות הכל.
אני למשל אחד שמאוד אוהב חדירות,
והיתה לי אהבה גדולה, שנים, עם בחור שהיה לגמרי side (אחד שלא עושה חדירות לשום כיוון, בכלל)
זה אמנם תסכל, אבל לא הייתי מוותר על אף דקה שהיתה לי איתו, לא תוך כדי ולא בדיעבד.

במקרה של שני הזוגות הונילים שסיפרתי עליהם קודם, שעושים פגינג
זה נולד אצלם לאחר די הרבה שנות נישואין, כשהם חיפשו דרכים לרענן את האינטימיות ואת חיי המין
זה ממש לא היה בסיס היחסים, הם כאמור היו ונילים לחלוטין
אז סקס זה גם דבר שמתפתח בין זוגות, ולא חובה לממש את כל הפנטזיות על ההתחלה

מאחל לך שתמצא מהר את המישהי, שתאהבו אחד את השניה ושתתאימו גם מינית.
אליפסה​(שולטת)
אליפסה​(שולטת) • 24 בפבר׳ 2025
Arsene כתב/ה:

את עושה את כל הדברים האלו בעצמך לגבי התיאוריה שלך שפורסד בי לא נובע מהומוסקסואליות לטנטית אלא ממשהו אחר.

לא אני לא. אני לא עושה אף אחד מהדברים שרשמתי ביחס לפסיכולוגיה בגרוש. יותר מזה, אין לי שום תיאוריה ביחס לפורסד בי, ואני לא מנסה לכפות על אף אחד תיאוריה כזו בכוח. פסילה של תיאוריה מופרכת אינה תיאוריה.

כמו שאמרתי, קל מאוד להעלות ספקולציות. לא אמורים לכבד כל ספקולציה בשיח רציני. בוודאי שלא, אם הספקולציות האלו מלוות בחוצפה, התנשאות ותוקפנות. אנחנו נמצאים באתר שבו הפרקטיקה הכי פופולרית היא פאקינג מיילדום. גברים שאוהבים לשלוט בנשים ולהשפיל אותן. מישהו היה מעז לטעון כאן שמיילדום זו פרקטיקה מיזוגנית? מישהו היה בכלל מתווכח עם זה ברצינות? זה לא היה ברור שמדובר בהתרסה? היית מאשים את מי שמבטל ספקולציות כאלו בפסיכולוגיה בגוש? אין מצב.

אבל תמיד יש קבוצות שקל יותר להתביית עליהן ולתקוף אותן. אפילו כאן, חובבי ניוש ופורסד בי לא ממהרים להיחשף. אז קל לצאת נגדם בהאשמה שהם הומופובים ומיזוגנים. וזה פשוט בולשיט תוקפני. אם יש משהו שדומה למיזוגוניה והומופוביה לטנטים, זו ההתקפה ה"לטנטית" הזו על כל אלו שהעדפה המינית שלהם היא ניוש ופורסד בי.

הומופוביה ומיזוגניה (לטנטית או לא) מבטאים עמדות שליליות ויחס שלילי כלפי הומאים ונשים. כדי להיות הומופוב או מיזוגן אתה צריך להפגין יחס כזה בהקשר חברתי. למשל, לתקוף את הקבוצות האלו בפורום ולהציג אותן כצורות פרובלמטיות של מיניות. אבל כל ניסיון לגזור מהעדפה מינית על יחס חברתי הוא פשוט שגוי. כי העדפות מיניות אינטימיות לא מלמדות על עמדות חברתיות. שולטים לא שונאים נשים ושולטות לא שונאות נשים. האם תוכל למצוא כאלו שכן שונאים? בוודאי. אבל זה כי הם פשוט כאלו, בלי קשר להיותם שולטים.

מה שמקומם כאן אלו בעיקר הטענות המתנשאות והתוקפניות על הומופוביה ומיזוגניה. הטענה על הומוסקסואליות לטנטית היא אחרת, אבל בעיני גם היא פשוט ספקולציה מתריסה. אנשים הם לא פשוט הטרוסקסואלים, הומוסקסואלים או טרנסג׳נדרים. המיניות האנושית מורכבת מאוד, ולא לכל הניואנסים יש אפילו שמות. כשם שהומסוקסואל יכול לסרב בתוקף לניוש שלו, כך גבר אחר יכול לסרב לסקס ללא הניוש. כשם שהראשון אינו טרנסקסואל לטנטי, כך השני אינו הומוסקסואל לטנטי. אין שום רציונל בכלל לדחוף את המושגים האלו.

האם אפשר למצוא בעולם הומוסקסואלים מודחקים, שמשתמשים בניוש ופורסד בי כדרכים עקלקלות לשכב עם גברים? אולי. האם זה מה שמאפיין ניוש ופורסד בי? חד משמעית לא.

גם ניוש וגם פורסד בי הן פרקטיקות. ולפרקטיקות אין מניע רגשי אחד וקבוע. לכן כל ההכללות כאן הן מטופשות. אבל מניע מאוד נפוץ הוא לגמרי לא הומוסקסואלי. הרבה מאוד גברים שנמשכים לפורסד בי הם אמנם פלואידים מבחינה מינית, אבל התשוקה שלהם שם אינה לגבר, אלא לאישה. הם מחפשים שם את מפגן הכוח של השולטת. את ההחפצה. לאקט של פורסד בי יכולים להקדים חודשים של פלירטוטים ושיחות מיניות עם האישה. כי העיקר שם הוא האינטראקציה עם האישה, והחוויה שניבנת מולה, לא הרגעים הספורים שבהם פוגשים זין שאינו מסיליקון.

אני זוכה כאן ללא מעט פניות הזויות. פניות מיניות, מחפיצות ומניפולטיביות. אבל עוד לא פנה אלי הומוסקסואל לטנטי, שבדרכים מניפולטיביות ניסה לגרום לי להשכיב אותו עם גבר. לטנטי או גלוי, תשוקה הומוסקסואליות אינה פונה לנשים. הומוסקסואלים לטנטים מתעסקים, באופן לטנטי, עם גברים. לא עם נשים.
FootJunky
FootJunky • 24 בפבר׳ 2025
אליפסה כתב/ה:
Arsene כתב/ה:

את עושה את כל הדברים האלו בעצמך לגבי התיאוריה שלך שפורסד בי לא נובע מהומוסקסואליות לטנטית אלא ממשהו אחר.

לא אני לא. אני לא עושה אף אחד מהדברים שרשמתי ביחס לפסיכולוגיה בגרוש. יותר מזה, אין לי שום תיאוריה ביחס לפורסד בי, ואני לא מנסה לכפות על אף אחד תיאוריה כזו בכוח. פסילה של תיאוריה מופרכת אינה תיאוריה.

כמו שאמרתי, קל מאוד להעלות ספקולציות. לא אמורים לכבד כל ספקולציה בשיח רציני. בוודאי שלא, אם הספקולציות האלו מלוות בחוצפה, התנשאות ותוקפנות. אנחנו נמצאים באתר שבו הפרקטיקה הכי פופולרית היא פאקינג מיילדום. גברים שאוהבים לשלוט בנשים ולהשפיל אותן. מישהו היה מעז לטעון כאן שמיילדום זו פרקטיקה מיזוגנית? מישהו היה בכלל מתווכח עם זה ברצינות? זה לא היה ברור שמדובר בהתרסה? היית מאשים את מי שמבטל ספקולציות כאלו בפסיכולוגיה בגוש? אין מצב.

אבל תמיד יש קבוצות שקל יותר להתביית עליהן ולתקוף אותן. אפילו כאן, חובבי ניוש ופורסד בי לא ממהרים להיחשף. אז קל לצאת נגדם בהאשמה שהם הומופובים ומיזוגנים. וזה פשוט בולשיט תוקפני. אם יש משהו שדומה למיזוגוניה והומופוביה לטנטים, זו ההתקפה ה"לטנטית" הזו על כל אלו שהעדפה המינית שלהם היא ניוש ופורסד בי.

הומופוביה ומיזוגניה (לטנטית או לא) מבטאים עמדות שליליות ויחס שלילי כלפי הומאים ונשים. כדי להיות הומופוב או מיזוגן אתה צריך להפגין יחס כזה בהקשר חברתי. למשל, לתקוף את הקבוצות האלו בפורום ולהציג אותן כצורות פרובלמטיות של מיניות. אבל כל ניסיון לגזור מהעדפה מינית על יחס חברתי הוא פשוט שגוי. כי העדפות מיניות אינטימיות לא מלמדות על עמדות חברתיות. שולטים לא שונאים נשים ושולטות לא שונאות נשים. האם תוכל למצוא כאלו שכן שונאים? בוודאי. אבל זה כי הם פשוט כאלו, בלי קשר להיותם שולטים.

מה שמקומם כאן אלו בעיקר הטענות המתנשאות והתוקפניות על הומופוביה ומיזוגניה. הטענה על הומוסקסואליות לטנטית היא אחרת, אבל בעיני גם היא פשוט ספקולציה מתריסה. אנשים הם לא פשוט הטרוסקסואלים, הומוסקסואלים או טרנסג׳נדרים. המיניות האנושית מורכבת מאוד, ולא לכל הניואנסים יש אפילו שמות. כשם שהומסוקסואל יכול לסרב בתוקף לניוש שלו, כך גבר אחר יכול לסרב לסקס ללא הניוש. כשם שהראשון אינו טרנסקסואל לטנטי, כך השני אינו הומוסקסואל לטנטי. אין שום רציונל בכלל לדחוף את המושגים האלו.

האם אפשר למצוא בעולם הומוסקסואלים מודחקים, שמשתמשים בניוש ופורסד בי כדרכים עקלקלות לשכב עם גברים? אולי. האם זה מה שמאפיין ניוש ופורסד בי? חד משמעית לא.

גם ניוש וגם פורסד בי הן פרקטיקות. ולפרקטיקות אין מניע רגשי אחד וקבוע. לכן כל ההכללות כאן הן מטופשות. אבל מניע מאוד נפוץ הוא לגמרי לא הומוסקסואלי. הרבה מאוד גברים שנמשכים לפורסד בי הם אמנם פלואידים מבחינה מינית, אבל התשוקה שלהם שם אינה לגבר, אלא לאישה. הם מחפשים שם את מפגן הכוח של השולטת. את ההחפצה. לאקט של פורסד בי יכולים להקדים חודשים של פלירטוטים ושיחות מיניות עם האישה. כי העיקר שם הוא האינטראקציה עם האישה, והחוויה שניבנת מולה, לא הרגעים הספורים שבהם פוגשים זין שאינו מסיליקון.

אני זוכה כאן ללא מעט פניות הזויות. פניות מיניות, מחפיצות ומניפולטיביות. אבל עוד לא פנה אלי הומוסקסואל לטנטי, שבדרכים מניפולטיביות ניסה לגרום לי להשכיב אותו עם גבר. לטנטי או גלוי, תשוקה הומוסקסואליות אינה פונה לנשים. הומוסקסואלים לטנטים מתעסקים, באופן לטנטי, עם גברים. לא עם נשים.

אמל"ק:
אני, אליפסה, עושה ניוש עם בן זוגי והדיון הזה מאוד מאיים עלי
הוא גורם לי לעשות מניפולציות בשקל, כמו לקרוא לדעה של מישהו בפורום דיונים - "*התקפה* על קהילות"

עד "התקפה על קהילות" הלכת, אליפסה

הדה לגיטימציה שאת מנסה לעשות לדעה שלי היא הדבר הבאמת מכוער שהולך כאן
אל תסכימי איתי - סבבה, זה פורום דיונים, אי הסכמות הם מה שהופך אותו למעניין ומגרה את המחשבה
אבל מה שאת עושה זה פשוט אומלל
אני רואה ומבין שזה בא ממצוקה
את לא שלמה עם מה שאת עושה
לא רצית את זה מעולם
לא נותר לי אלא לרחם עליך.
כמה מצוקה, שקרים, רגשות ומניפולציות... על מה? על דעה של מישהו בפורום
עצוב.
יולי Yuli​(לא בעסק)​{טדי}
גם מה שהרגע הגבת עליו עם המילים "מניפולציות בשקל", "הדיון הזה מאיים עלי", אומלל" וכו' - הוא דיעה של מישהי בפורום.

Everybody needs to chill.

הביקורת על הטענות שלך קשורה לזה שיש לך דיעה נחרצת על תחושות פנימיות של אנשים שאתה לא מכיר, ואתה מביע אותה בבוטות, והנה עכשיו הגבת באותה נימה לאליפסה - היא ניסחה טענה מסויימת שסותרת את התיאוריה שלך, ובמקום להתייחס לטענה אתה זורק עליה איזה ניתוח פסיכולוגי פשטני וכותב שהיא כותבת מתוך איזו מצוקה אישית ואף המצאת איזה סיפור על חייה הפרטיים. התקפה אישית במקום התייחסות לתוכן.

בואו פשוט נדבר על עצמנו ועל התחושות והתסביכים של עצמנו. זה התחום היחיד שבו כל אחד מאיתנו בקיא הרבה יותר מאחרים.
פרלין​(נשלטת)​{ש}
פרלין​(נשלטת)​{ש} • 24 בפבר׳ 2025
מעניין מה שכתבת, אליפסה.
באמת, למה מיילדום זה לא מיזוגניה לטנטית? אם אנחנו כבר בניתוח מניעים חבויים של קינקים?

ומה עם גילוי עריות לטנטי עם כל האבושים והבנות הקטנות שמסתובבים פה?

מאוד קשה לצאת מזה ברגע שמתחילים.
אליפסה​(שולטת)
פרלין כתב/ה:
מעניין מה שכתבת, אליפסה.
באמת, למה מיילדום זה לא מיזוגניה לטנטית? אם אנחנו כבר בניתוח מניעים חבויים של קינקים?

כי אני לא חווה משולטים מיזוגניה, לא גלויה ולא לטנטית.
היחס של שולטים כלפי נשים בחברה הוא על פי רוב מכבד.
אני לא רואה שום סיבה לייחס להם מיזוגניה.

אין לי ספק שלשולטים יש דחפים נפשיים סאדיסטים כלשהם. חלקם מודעים וחלקם לא מודעים.

אבל דחפים בלתי מודעים הם לא מיזוגניה לטנטית.
במיזוגניה יש זלזול גלוי בנשים.
במיזוגניה לטנטית הזלזול הוא לטנטי. הוא מרומז, ומתחבא מאחורי כל מיני התבטאויות והתנהגויות חמקמקות. אבל הזלזול שם. הוא נוכח מול נשים והן חוות אותו.

לעומת זאת, קיומו של דחף סדיסטי לא אומר שהאדם נותן דרור לדחף שלו. לא ביטוי גלוי ולא לטנטי. במצב נורמלי ובריא האדם שולט בדחף הזה. הוא לומד לכבד נשים בעולם, ומשחרר את הדחף כפרקטיקה מינית, מול מישהי שמעוניינת בך.
פרלין​(נשלטת)​{ש}
פרלין​(נשלטת)​{ש} • 24 בפבר׳ 2025
אליפסה כתב/ה:
פרלין כתב/ה:
מעניין מה שכתבת, אליפסה.

כי אני לא חווה משולטים מיזוגניה, לא גלויה ולא לטנטית.
היחס של שולטים כלפי נשים בחברה הוא על פי רוב מכבד.
אני לא רואה שום סיבה לייחס להם מיזוגניה.

אין לי ספק שלשולטים יש דחפים נפשיים סאדיסטים כלשהם. חלקם מודעים וחלקם לא מודעים.

אבל דחפים בלתי מודעים הם לא מיזוגניה לטנטית.
במיזוגניה יש זלזול גלוי בנשים.
במיזוגניה לטנטית הזלזול הוא לטנטי. הוא מרומז, ומתחבא מאחורי כל מיני התבטאויות והתנהגויות חמקמקות. אבל הזלזול שם. הוא נוכח מול נשים והן חוות אותו.

לעומת זאת, קיומו של דחף סדיסטי לא אומר שהאדם נותן דרור לדחף שלו. לא ביטוי גלוי ולא לטנטי. במצב נורמלי ובריא האדם שולט בדחף הזה. הוא לומד לכבד נשים בעולם, ומשחרר את הדחף כפרקטיקה מינית, מול מישהי שמעוניינת בך.

גם אני לא חושבת ככה, אחרת לא הייתי נשואה לשולט. אני רק אומרת שבאמת ברגע שמכניסים פטיש למעבדת הגורם הלטנטי הלא ראוי שעומד מאחוריהם, קשה לצאת מזה.

ולכן, אני באמת חושבת שעדיף להקשיב למה שאנשים מספרים עלעצמם.
אליפסה​(שולטת)
מסכימה.

אבל חשוב לי לחדד
מיזוגניה (גלויה או לטנטית) היא התנהגות לא ראויה כלפי נשים. אם היא קיימת אז אנחנו מרגישות אותה. להבנתי, אין מיזוגניה כפוזיציה נפשית שלא חשים בה. מיזוגניה היא משהו שקורה בפועל.

דחפים נפשיים זה משהו אחר לגמרי. הם קיימים בנפרד מההתנהגות של אדם, וכל עוד יודעים להתנהל איתם נכון הכל לגיטימי. (אחרת כולנו היינו צריכים להיות מאחורי סורג ובריח.)
Kitty frank
Kitty frank • 24 בפבר׳ 2025
אליפסה כתב/ה:
מסכימה.

אבל חשוב לי לחדד
מיזוגניה (גלויה או לטנטית) היא התנהגות לא ראויה כלפי נשים. אם היא קיימת אז אנחנו מרגישות אותה. להבנתי, אין מיזוגניה כפוזיציה נפשית שלא חשים בה. מיזוגניה היא משהו שקורה בפועל.

דחפים נפשיים זה משהו אחר לגמרי. הם קיימים בנפרד מההתנהגות של אדם, וכל עוד יודעים להתנהל איתם נכון הכל לגיטימי. (אחרת כולנו היינו צריכים להיות מאחורי סורג ובריח.)

לפי ידיעתי מיזוגניה היא שנאה, ושנאה היא רגש. אני דווקא מכירה הרבה גברים מאוד ''נאורים'' שלפי דעתי קצת שונאת או מפחדים מנשים או נשיות.
ממש פחד קדמוני מאמם, משולב עם נראות פמיניסטית שבנות דורן רצו לראות בדייטים.
וגם, לעומתך אני כן חושבת שבכל מייל-דום יש מיזוגניה כי אני תופסת סאדו כדרך לעבד את הצווים החברתיים, יותר מאשר את הנפש הפרטית.
(לטנטי לטנטי לטנטי לטנטי )

מקובל עלי
אתר זה מיועד למבוגרים בלבד, אנא אל תגלשי/תגלוש בו אם טרם מלאו לך 18.
כמו כן אתר זה עושה שימוש ב-Cookies כדי להקל עליך את השימוש בו.