איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
22 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
22 במרץ 2006
איימי_(נשלטת) • 22 במרץ 2006
בודי, אני לא זוכרת שציירת את הגרף הזה, אבל זה בדיוק הגרף שהיה לי בראש!
איכשהו חשבתי שצריך איזו תוכנה מיוחדת כדי לצייר אותו... אגב. באמצע היית ממקם "ווניל", לא? או שיש אנשים שגם אין בהם בכלל ווניל? |
|
Succubus(אחרת) |
לפני 18 שנים •
22 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
22 במרץ 2006
Succubus(אחרת) • 22 במרץ 2006
BODYGUARD כתב/ה: שולט I---------------------------Iנשלט אני מזמין את כל המשתתפים בדיון למקם עצמם, אם אתם מסוגלים, על הגרף הזה... מסקנות אני מבטיח לתת לכל אחד ואחת.. וצ'יטה...נא לא לגלות... אני מניח שתופתע מהתשובות... אתה שואל את זה כאילו שזה כל הזמן אותו דבר... לפחות אצלי, זה משתנה בלי הפסקה, לפחות באספקט המיני - נדנדה, לא גרף. בכל מה שלא קשור לחדר המיטות, אני באופן קבוע רחוק רחוק בצד ימין של הגרף, ועובדת קשה כדי לשנות את זה. |
|
ורגיליוס |
לפני 18 שנים •
22 במרץ 2006
לפעמים אני נכנס לכאן וקצת מתפלא
לפני 18 שנים •
22 במרץ 2006
ורגיליוס • 22 במרץ 2006
Black-Blue כתב/ה: BODYGUARD כתב/ה: שולט I---------------------------Iנשלט אני מזמין את כל המשתתפים בדיון למקם עצמם, אם אתם מסוגלים, על הגרף הזה... מסקנות אני מבטיח לתת לכל אחד ואחת.. וצ'יטה...נא לא לגלות... אני מניח שתופתע מהתשובות... אתה שואל את זה כאילו שזה כל הזמן אותו דבר... לפחות אצלי, זה משתנה בלי הפסקה, לפחות באספקט המיני - נדנדה, לא גרף. בכל מה שלא קשור לחדר המיטות, אני באופן קבוע רחוק רחוק בצד ימין של הגרף, ועובדת קשה כדי לשנות את זה. כונילי שנכנס אליכם אני לפעמים מתפלא ולא מבין. את מתכוונת שכאשר את פוגשת אנשים בקשרים חברתיים או עסקיים את מנסה להשתלט עליהם ולומר להם מה לעשות? אני יכול להבין שליטה בין בני זוג או אנשים בקשרים של BDSM אבל איך את מנסה להשתלט על אנשים בקשרים אחרים שלך כמו חברים, עמיתים לעבודה או בני משפחה? |
|
Succubus(אחרת) |
לפני 18 שנים •
22 במרץ 2006
Re: לפעמים אני נכנס לכאן וקצת מתפלא
לפני 18 שנים •
22 במרץ 2006
ורגיליוס כתב/ה: כונילי שנכנס אליכם אני לפעמים מתפלא ולא מבין.
את מתכוונת שכאשר את פוגשת אנשים בקשרים חברתיים או עסקיים את מנסה להשתלט עליהם ולומר להם מה לעשות? אני יכול להבין שליטה בין בני זוג או אנשים בקשרים של BDSM אבל איך את מנסה להשתלט על אנשים בקשרים אחרים שלך כמו חברים, עמיתים לעבודה או בני משפחה? אני לא "מנסה" כלום. מכיר אנשים שתלטנים? כל הסבתות הזקנות האלה שאומרות לכולם מה לעשות, הבוס המעצבן שנדמה לו שהוא מלך העולם, הכלבתא שמנהלת לכולם את החיים? אז אני כזאת, ברוב מערכות היחסים שלי. זה לא קשור לבדס"מ, סתם עניין של אופי. ויש שיאמרו, אופי מחורבן. |
|
ורגיליוס |
לפני 18 שנים •
22 במרץ 2006
מכיר ועוד איך
לפני 18 שנים •
22 במרץ 2006
ורגיליוס • 22 במרץ 2006
Black-Blue כתב/ה: [quote
אני לא "מנסה" כלום. מכיר אנשים שתלטנים? כל הסבתות הזקנות האלה שאומרות לכולם מה לעשות, הבוס המעצבן שנדמה לו שהוא מלך העולם, הכלבתא שמנהלת לכולם את החיים? אז אני כזאת, ברוב מערכות היחסים שלי. זה לא קשור לבדס"מ, סתם עניין של אופי. ויש שיאמרו, אופי מחורבן. חחח אני מכיר ועוד איך. יש לנו סבתא פולניה מצד אמי שמנסה לנהל לכל המשפחה את החיים ומנסה לומר לכולם מה לעשות. מה שלא הבנתי הוא איך בחורה חכמה כמוך לא מצליחה להשתלט על הנטיה הזאת. גם כאשר אני רואה חברים שלי יוצאים עם בחורות שנראות לי מטומטמות לחלוטין אני לא אומר להם מה לעשות. בסופו של דבר הבחירה איך לנהוג בקשרים החברתיים, העסקיים או המשפחתיים היא שלנו. |
|
Succubus(אחרת) |
לפני 18 שנים •
22 במרץ 2006
Re: מכיר ועוד איך
לפני 18 שנים •
22 במרץ 2006
ורגיליוס כתב/ה: חחח
אני מכיר ועוד איך. יש לנו סבתא פולניה מצד אמי שמנסה לנהל לכל המשפחה את החיים ומנסה לומר לכולם מה לעשות. מה שלא הבנתי הוא איך בחורה חכמה כמוך לא מצליחה להשתלט על הנטיה הזאת. גם כאשר אני רואה חברים שלי יוצאים עם בחורות שנראות לי מטומטמות לחלוטין אני לא אומר להם מה לעשות. בסופו של דבר הבחירה איך לנהוג בקשרים החברתיים, העסקיים או המשפחתיים היא שלנו. כל אחד ומה שמתאים לו. |
|
Succubus(אחרת) |
לפני 18 שנים •
22 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
22 במרץ 2006
איימי_ כתב/ה: אגב. באמצע היית ממקם "ווניל", לא? או שיש אנשים שגם אין בהם בכלל ווניל?
לדעתי וניל זה ציר אחר, מצטלב עם הציר הזה - וניל-בדס"מ. כי יכול להיות אדם שהוא רק שולט או רק נשלט - אבל שהנטיה חלשה אצלו, ולעומתו יכול להיות מתחלף שהנטיה חזקה מאד אצלו, והוא לא ונילי בכלל. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
23 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
23 במרץ 2006
aka BODYGUARD • 23 במרץ 2006
בלאק-בלו,
לכל אחד יש מקום כמעט קבוע על הגרף אפילו אם הוא משתנה... לצורך העניין ניתן להשתמש בשני גרפים... ואני בהחלט הייתי שמח לראות הענות לכך. צ'יטה ישב מולי וראה והבין את התוצאה... כולם מוזמנים. או שמפחדים מהתשובות... |
|
Succubus(אחרת) |
לפני 18 שנים •
23 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
23 במרץ 2006
Succubus(אחרת) • 23 במרץ 2006
BODYGUARD כתב/ה: בלאק-בלו,
לכל אחד יש מקום כמעט קבוע על הגרף אפילו אם הוא משתנה... לצורך העניין ניתן להשתמש בשני גרפים... ואני בהחלט הייתי שמח לראות הענות לכך. צ'יטה ישב מולי וראה והבין את התוצאה... כולם מוזמנים. או שמפחדים מהתשובות... אם אני צריכה לעשות ממוצע לאורך החיים, אני די באמצע. אבל זה עובד רק בממוצע. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
23 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
23 במרץ 2006
aka BODYGUARD • 23 במרץ 2006
ההענות לא משהו....
רק לבלאק/בלו יש ביציות? אפתח על שזה פוסט ונראה.... |
|