dragon fly |
לפני 18 שנים •
22 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
22 באוג׳ 2006
dragon fly • 22 באוג׳ 2006
בפורום הבנים על הבנים פורסם מקרה דומה במלון עם חברים
אתם מוזמנים לקרוא אותו מה שאני לא מבין למה שם אף אחד לא זעק?על גבולות ?אונס? ממש מקרה דומה ששם השולט הוא גבר ולא אישה לתשומת ליבכם........ |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 18 שנים •
22 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
22 באוג׳ 2006
Queencie(שולטת) • 22 באוג׳ 2006
דראגון - ואם נעשה פה מעשה שלא יעשה וגם במיילדום זה המקרה?
האם זו דרך להכשיר שרץ? אגב, צודק ZBOY בהתייחסותו לתגובות הנשלט שגבולותיו נפרצו: הוא נהנה לכל אורך הדרך, ותאור תגובותיו מעיד על כך. |
|
dragon fly |
לפני 18 שנים •
22 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
22 באוג׳ 2006
תגובתך עניינית לכן מגיב לה....את ידועה בתור מלכה איכותית
האם את חושבת שההכשרה נעשתה בסשן עצמו?מה את מעריכה? הרי את יודעת שסאב עובר הכשרה מעמיקה לפני נכון? עובר בדיקה גופנית אצל רופא לבדוק את מצבו הפיזי,והרבה שיחות לפני....... לא כל סאב דומה לשני אחד אוהב ביזאר ,השני מחטים השפלות וכו, ומלכה טובה לא עושה משהו לסאב בניגוד לנטיותיו אחרת מה הטעם בעניין? שהוא יסבול ולא ירצה להיות תחתיה? כל הכיף בבדסם זה להגיע להנאה לשלמות לספייס וחיבור טוב בין הצדדים אם זה לא משתלב בהתאם לסאב ולמלכה איך נגיע לזה? הבחור נהנה לאורך כל הדרך ......רוצה עוד? זה כל הכיף.....אז מה אם נפרץ גבול? בפעם הבאה אולי הוא ארצה יותר משתתפים? אז יש גבול של 2 כרגע אז אם הוא יקבל 5 עוד גבול נפרץ? זה כמו צניחה .כל הדרך למטה החיים עוברים לך בראש ואתה מפחד שאתה נוחת אתה רוצה עוד ועוד.......... אגב, צודק ZBOY בהתייחסותו לתגובות הנשלט שגבולותיו נפרצו: הוא נהנה לכל אורך הדרך, ותאור תגובותיו מעיד על כך.[/color][/size][/quote] אז מה הבעיה בזה? כל עוד נפרצים גבולות הנשלט והוא נהנה וזורם עם זה דרכו לספייס טוב מהירה יותר..... זה כל הכיף שבעניין.......... |
|
huan |
לפני 18 שנים •
22 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
22 באוג׳ 2006
huan • 22 באוג׳ 2006
דראגון אני מקווה שאתה מבין את האבסורד של הטיעון שלך.ז בערך כמו שרוצח יגיד לשוטר:למה אתה נטפל עלי ולא על חיים גם הוא רוצח.
וקווינסי עם המקרה קרה באמת בסופו של דבר אין משמעות עם הסאב נהנה או לא מהאקט ככל הידוע לי מהסיפור הוא אפילו לא ידע שגבר מזיין אותו מאחורה ומי יודע עד כמה הוא היה נהנה אחר שהוא גילה את זה.מעבר לזה הוא אמר במפורש שאינו מסכים לאקט הזה ודולי ביצעה אותו ללא בניגוד מפורש לדברים שעליהם סיכמו ואולי אני טועה ולדולי יש יכולות נבואתיות והיא ידעה בוודאות שהוא יהיה עם זה בסדר ויהנה אבל אני בספק.הדבר שקול לבחורה שאומרת שאינה רוצה סקס עם הבחור,שוכבת לישון או משתכרת עד אובדן חושים והבחור בכל זאת מזיין אותה כאשר אין לה יכולת להיתנגד,ואין זה משנה עד כמה היא נהנתה וכמה אורגזמות היו לה העניין הוא שהמעשה נעשה בניגוד לרצונה המפורש ולכן נחשב לאונס...העם היא תתבע אותו זו כבר שאלה אחרת אבל העברה נשארה עברה והפגם המוסרי נשאר פגם מוסרי. |
|
dragon fly |
לפני 18 שנים •
22 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
22 באוג׳ 2006
תראי אני לא יודע מה אתה חושב
אבל איך שאתה רואה את העניין זה כמו מוצר בסופר שעומד קבוע ויש לו נתונים קבועים כמות מחיר וכו יש בן אדם שנמצא שם נכון.... שמגיב עם שפת גוף עם העיניים שלו עם הנשימות שלו לסיטואציה הקוראת הוא קבע גבול נכון? שאתה הןלך למסעדה ואומר אני אוכל רק סטייק אחד הערב?הצבת גבול נכון? אז אכלת 2 סטייקים ושברת את הגבול......... ובאותו סיטואציה שהוא ראה 2 גברים לידו מי אמר לך שגם אז הוא התנגד לעניין....? אתה יודע אתה מזכיר לי חברה שלי לשעבר שאמרה לי אם אנחנו עושים אורגיה אני לא רוצה שתיגע בגבר אחרי חצי שעה היא ביקשה ממני למצוץ לו......... אז מה פסול בזה? התנגדתי לה? ההיפך זרמתי עם רצונה לעניין........ כלומר אדוני הנכבד סיטואציה מובילה לשבירת גבולות זה שאתה הולך לפי המילים שרשומות זה נפלא לכן שאתה מתייחס למילים תתייחס לסיפור שאתה מתייחס למעשים תתיחס לחיים עצמם שמורכבים הרבה יותר ממה שאתה יכול להבין באמצעות קריאת מילים ויש הרבה אינפורמציה שחסרה בעניין כי היא לא במילים....... |
|
huan |
לפני 18 שנים •
22 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
22 באוג׳ 2006
huan • 22 באוג׳ 2006
כשאתה אוכל סטייק אחד יותר מישהו יכול להיפגע?
ואני גם די בטוח שחברה שלך לשעבר היתה בדעה צלולה לחלוטין וידעה מה קורה מסביב כשהי נתנה לך רשות מפורשת לעשות את מה שעשית.ובסיפור הסאב היה קשור בספייס ולא נראה כאילו ידע על החילוף ובנוסף להכל הוא לא אמר "סבבה תביא עוד גבר שיזין אותי בתחת למרות שאמרתי מיקדום שאני ממש אבלל ממש לא מוכן לזה". האם אתה מבין את ההבדל בסיטואציות???!!! כשאתה אומר לא...זה לא..זוכר את המקרה של הדום שחדר לסאבית שלו ללא קונדום כשהיא היתה קשורה ובסאב ספייס?...גם היא לא התנגדה ועד כמה שאני זוכר את אותו פוסט גם נהנתה עד שגילתה מה בדיוק הוא עשה.תעשה את האנלגיה לבד עם כמוטבן דעתך המשוחדת לא תפריע לך לעשות זאת. |
|
dragon fly |
לפני 18 שנים •
22 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
22 באוג׳ 2006
ואני גם די בטוח שחברה שלך לשעבר היתה בדעה צלולה לחלוטין וידעה מה קורה מסביב כשהי
נתנה לך רשות מפורשת לעשות את מה שעשית. ובסיפור הסאב היה קשור בספייס ולא נראה כאילו ידע על החילוף ובנוסף להכל הוא לא אמר "סבבה תביא עוד גבר שיזין אותי בתחת למרות שאמרתי מיקדום שאני ממש אבלל ממש לא מוכן לזה". האם אתה מבין את ההבדל בסיטואציות???!!! כן בהחלט שמבין אבל אתה לא היית הסאב מאיפה אתה יודע שהיה בספייס באותו רגע? אתה לא יודע. אתה משער... שהיה בספייס אולי לא היה בספייס באותו רגע? כשאתה אומר לא...זה לא.. תראה לי איפה בסיפור הוא אמר לא? הוא אמר שהוא מסכים לגבר אחד בנוכחות דולי נכון? שמע שיש לה 2 סאבים ממנה נכון? היה מודע למצב הזה מראש? בתת מודע היא הכינה אותו לזה אם לא שמת לב......... איפה הוא אמר לא? תראי לי בבקשה......... זוכר את המקרה של הדום שחדר לסאבית שלו ללא קונדום כשהיא היתה קשורה ובסאב ספייס?...גם היא לא התנגדה ועד כמה שאני זוכר את אותו פוסט גם נהנתה עד שגילתה מה בדיוק הוא עשה.תעשה את האנלגיה לבד עם כמוטבן דעתך המשוחדת לא תפריע לך לעשות זאת. לא מכיר תמקרה הזה ולא שופט אחרים כי אני לא שופט או מוסמך לשפוט ובטח לא על סמך מילים בפורום ולגבי דעתי המשוחדת על מנת להסיר ספק שאני אכן משוחד ותטען אחרי זה שמי שמקבל שוחד צריך לשבת בבית סוהר אעלה משהו שרשמתי בבלוג של דולי פורסם לפני שעה על ידי dragon fly(נשלט) • הגב להודעה זו אופיך הנלוז? את השולטת הראשונה שששלחה אותי לעשות בדיקות רפואיות לראות שהכל תקין בתפקודי הגופני לוודאות זאת לפני הסשן הראשון את זאת שמביאה ערכת עזרה ראשונה לכל סשן את זאת שמכשירה את הסאב לאורך כל הדרך ובודקת את גבולותיו את זאת שאף פעם לא השתמשתי אצלה במילת ביטחון רק ביקשתי עוד ועוד את זאת שיודעת להדריך בספייסים וגם לתמוך שהם יורדים את זאת שלא הולכת עד שבודקת שהכל כשורה את זאת שמתקשרת אחרי ושואלת אם הכל בסדר אם זה אופי נלוז אני אגוז........ אוהב תומך מחבק ואני לא היחיד את יודעת זאת ואת זאת שיש לה כתפיים רחבות וחזקות..... אוהב אותך אישה ולא רק בתור מלכה זה החלק הקטן בקשר בינינו אולי אחרי זה תחשוב אחרת חואן? _________________ |
|
huan |
לפני 18 שנים •
22 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
22 באוג׳ 2006
huan • 22 באוג׳ 2006
"אחד בלבד, ובתנאי שאת בסביבה " אני חושב שזה גבול די ברור ואני חושב שה"אחד בלבד" אומר בדיוק מה דעתו על 2 גברים.
עוד ועוד, הלוך ושוב , אחורה וקדימה , כבר לא מבחין מה נעוץ בתוכו . וזה הזמן .....לפנות את מקומי ......כמה טוב שיש 2 סאבים . כבר לא מבחין מה ננעץ בתוכו זה בהחלט מראה על חוסר מודעות לסביבה ודעה לא צלולה במיוחד או שגם פה אני טועה? בכל מקרה הציטוט שהבאתי מתגובתך בבלוג רק מראה עד כה אתה משוחד ובדיוק כמו דגיגה בפוסט המחאה שהיא פתחה בכללי שום טיעון לא ישכנע אותך אחרת. בכל מקרה אני רק רוצה להבהיר שזאת לא התקפה על דולי,אני לא פגשתי אותה ולא מכיר אותה.אני אישית חושב שמדובר בסיפור ואין מקום לזעזוע אך במידה ולא המעשה שעשתה היה ממש לא בסדר. |
|
dragon fly |
לפני 18 שנים •
22 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
22 באוג׳ 2006
הודתי והתוודתי בענק שאני אכן משוחד
שמח שהגעת למסקנות שלך אין לי מה להוסף בנושא שיהיה לנו רק המשך ערב נעים מלא בסיפורים כאלה ולא במעשים שיש בהם פגיעה והלוואי שמכבי חיפה תנצח ולגבי דעתי ששום דבר לא ישנה אותה? זה פשוט נובע מזה שהשקפת עולמי ועולמך לעניין אינן זהות....... וזאת זכותו של כל אחד אני נמשך לגברים אולי בגלל זה אני רואה זאת אחרת....... לילה טוב |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 18 שנים •
22 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
22 באוג׳ 2006
Queencie(שולטת) • 22 באוג׳ 2006
דראגון, אתה יוצא להגנה אישית על דולי - ואולי אתה מרגיש שיש בפוסט הזה תקיפה אישית כלפיה - ולכן אתה חש שעליך לעשות זאת, ועושה זאת בהצלחה. מה עוד שנראה שאתה צד בעניין ובנושא.... ואם כך ודאי שיש לך דעה שיש לה משקל ומשמעות.
אלא שלדעתי אין כאן צליבה אישית של דולי - אלא של האלמנט בסיפור שלה שמעורר אנטגוניזם. לפי מה שנאמר בסיפור הגבול הוצב כגבר אחד משתתף בסשן. בפועל השתתפו שניים. לעניות דעתי גבול מסוג זה הוא גבול שקורא למתוח אותו. אם אני מעמידה את הסיטואציה במסגרת מיילדום - מגע מיני עם גבר אחד - ולא עם שניים - המצב אינו דומה. במיילדום שיתוף של גבר נוסף הופך את הסשן לאורגיה רבת משתתפים. בפמדום שיתוף של גבר בנוסף על השולטת הוא כבר מצב של סשן רב משתתפים. ולכן צרופו של גבר נוסף הוא גבול "קרוב" שגם לי כשולטת קורץ למתוח אותו. במיילדום אולי המצב המקביל הוא שיתופה של אישה בנוסף על השולט והסאבית אומרת - רק אחת, כשבפועל בנוסף על האחת השולט מצרף שתיים. או לחלופין גבול של צרוף רק גבר אחד ובפועל מצב של צירוף 2 נוספים. אמר חואן - הוא לא ידע שגבר נוסף הצטרף. האמנם? אין תחושה שונה בחדירת זין בהשוואה לחדירת דילדו?? הסאב היה מודע לצירופו של הגבר השני. בדיוק כפי שהסכים בהנאה רבה לצירופו של הראשון. לא הביע ולו צל צילה של מחאה. לא ביקש לעצור, פשוט ביקש עוד. ביקש - וקיבל. וכמו בכל פנטזיה - גם בסיפור הזה אין תאור של אפטר קייר או של שיחת הסיכום של הסשן. האם העבד אמר לה שהוא כועס על חציית הגבול? האם הודה לה על שלקחה אותו רחוק קצת יותר משציפה? האם היה צורך לנחמו? ועוד ועוד. השולטת היתה שם לקרוא את תגובות הנשלט. אם במילים מפורשות, אם בשפת גוף, אין רמז לכך שהיו כאלו מצידו של הנשלט. התמונה שעולה מהסיפור הוא של סשן סוחף, מהנה עבור כל משתתפיו, שגם אם היו בו חלקים בלתי צפויים, מאיימים, או חורגים מהמוסכם מראש - לא עורר דבר מלבד הנאה. אז מי אנחנו לשפוט??? |
|