ליידי פירס |
לפני 17 שנים •
12 באפר׳ 2007
Re: אולי אני קצת סוטה מהנושא אבל...
לפני 17 שנים •
12 באפר׳ 2007
ליידי פירס • 12 באפר׳ 2007
דוכיפת כתב/ה: ובהזדמנות זו: אהלן ליידי פירס חסרת לי מאד כנ"ל, טוב גם לראותך |
|
red-cell(מזוכיסט) |
לפני 17 שנים •
12 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
12 באפר׳ 2007
red-cell(מזוכיסט) • 12 באפר׳ 2007
דוכיפת כתב/ה: red-cell כתב/ה: דוכיפת כתב/ה: Madame T כתב/ה: schiavo_rosso כתב/ה: זה אני או שנהייה פה טרנד של מעיין כלבוטק בדסמ"י לאחרונה?
או אולי אמנון לוי כזה, מקומם ממש ממקום. עבד אדום, אני איתך. זה באמת מתחיל להיות מוגזם. עוד מעט כל שולט/ת יצטרך להצטייד בעורך-דין צמוד (האמת נתקלתי בלא מעט סאבים שהם בעצמם עורכי-דין, אז עלול בעצם להווצר פה ניגוד אינטרסים ) אני עם שניכם אני עם שלושתיכם בקצב הזה עוד נפתח קהילת בדס"מ חחחח ידעתי שתגיד את זה, רק רציתי לבדוק אם אתה ערני! welcome to the machine ולא,לא,רק לא קהילה |
|
קליבר(שולט) |
לפני 17 שנים •
12 באפר׳ 2007
אתה עורך דין ?
לפני 17 שנים •
12 באפר׳ 2007
קליבר(שולט) • 12 באפר׳ 2007
חשבתי שאתה בן אדם ישר רד סל ? |
|
דוכיפת(נשלט) |
לפני 17 שנים •
12 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
12 באפר׳ 2007
דוכיפת(נשלט) • 12 באפר׳ 2007
[quote="red-cell"]
דוכיפת כתב/ה: red-cell כתב/ה: דוכיפת כתב/ה: Madame T כתב/ה: schiavo_rosso כתב/ה: זה אני או שנהייה פה טרנד של מעיין כלבוטק בדסמ"י לאחרונה?
או אולי אמנון לוי כזה, מקומם ממש ממקום. עבד אדום, אני איתך. זה באמת מתחיל להיות מוגזם. עוד מעט כל שולט/ת יצטרך להצטייד בעורך-דין צמוד (האמת נתקלתי בלא מעט סאבים שהם בעצמם עורכי-דין, אז עלול בעצם להווצר פה ניגוד אינטרסים ) אני עם שניכם אני עם שלושתיכם בקצב הזה עוד נפתח קהילת בדס"מ חחחח ידעתי שתגיד את זה, רק רציתי לבדוק אם אתה ערני! welcome to the machine ולא,לא,רק לא קהילה לא נרדם בשמירה ליידי פירס- |
|
dragon fly |
לפני 17 שנים •
12 באפר׳ 2007
הבנתי
לפני 17 שנים •
12 באפר׳ 2007
dragon fly • 12 באפר׳ 2007
הבחירות ללשכת עורכי הדין זה פה?
אם כן אני בעד............. רגע אצל מי אפשר לעבור סטאז?????????? |
|