בכוח המוח-אשה |
לפני 17 שנים •
8 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
8 באוק׳ 2007
בכוח המוח-אשה • 8 באוק׳ 2007
e-דית כתב/ה: Aimee כתב/ה: רק הערה קטנה לרקורד- לדעתי אי אפשר להיות שפחה בתשלום כמו שאי אפשר להיות מלכה בתשלום. לא באמת. שליטה וכניעה אמיתיות אינן נקנות/ נמכרות בכסף. תודה איימי. למקום הזה הפוסט כוון ולא למקום מתלהם. כנראה שבכלוב זה בלתי נמנע. עכשיו כשהסברת לנו לאן זה כוון, אנחנו יכולים להרגע. תודה לך. |
|
Nymphaea(נשלטת){זיעויה} |
לפני 17 שנים •
8 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
8 באוק׳ 2007
Nymphaea(נשלטת){זיעויה} • 8 באוק׳ 2007
e-דית כתב/ה: Aimee כתב/ה: רק הערה קטנה לרקורד- לדעתי אי אפשר להיות שפחה בתשלום כמו שאי אפשר להיות מלכה בתשלום. לא באמת. שליטה וכניעה אמיתיות אינן נקנות/ נמכרות בכסף. תודה איימי. למקום הזה הפוסט כוון ולא למקום מתלהם. כנראה שבכלוב זה בלתי נמנע. כל הכבוד לאיימי היחידה שענתה את התשובה הנכונה. מה הפרס לעונה נכונה? |
|
Tish Adams |
לפני 17 שנים •
8 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
8 באוק׳ 2007
Tish Adams • 8 באוק׳ 2007
שאהרוס לכם?
אני לא מבינה מה כל כך מוזר ב'תופעה' הזאת. זה מאוד מקובל בחו"ל. מספר הדומיות המקצועיות (כך קוראים לזה שם) שהן סאביות, גדול. עוד נתון שלי ברור, חלקן נחשבות לטובות שבהן. |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 17 שנים •
8 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
8 באוק׳ 2007
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 8 באוק׳ 2007
עקשנית כתב/ה: melody כתב/ה: מה פשר התהיות ומה זה משנה ?
לו היא היתה שולטת ומלכה בתשלום, זה היה בסדר ? למי איכפת מה היא עושה וממה היא מתפרנסת . משהו פה מסריח בשרשור. את השאלה הראשונה והשנייה שלך מלודי אפשר לשאול לגבי כל נושא וכל פוסט שעולה בכלוב לא? אני יכולה להבין די טוב למה התופעה קשה לעיכול אצל אנשים. בעיני יש יותר הקבלה בין שולטת למלכה בתשלום וזה נראה לי טבעי יותר. זו לא בדיוק מתחלפת, כי מתחלפת הייתה גם שולטת בחייה האישיים. אבל ככה היא הולכת לעבוד בבדס"מ בתפקיד מלכה לצורך פרנסה. אדם יכול לעבוד במה שהוא רוצה כמובן, בכל דבר וזה לא עניינו של איש. זה רק לא יורד טוב בגרון. טוף, עכשיו גם אני אהרוס את ה "תשובה הנכונה" שלי, כי אני שונאת להיות התלמידה הטובה בכיתה לפותחת השירשור, שאת ניקה משום מה אני לא מצליחה לכתוב... הצטרפת ב-13 באוגוסט. לפני חודשיים. לפני השאלה הזאת היום, הגבת תגובה אחת בלבד. אז מה פתאום עלתה לך השאלה הזאת? במבט שטחי זה נקרא כאילו את מכירה אישית נשלטת שהיא גם מלכה בתשלום, ויש לך איזשהו חשבון אישי לסגור איתה... כך שמבינה למה מל כתבה שמשהו מסריח לה בשירשור. פשוט תמוה מאיפה זה עלה פתאום. ולעקשנית- מה לא "יורד לך טוב בגרון"? האם כל אדם צריך לעסוק בתחביב שלו גם לצרכי פרנסה? האם תקראי לפקיד צבוע וחמדן כי בזמנו החופשי הוא לא אוהב לתייק ניירות כתחביב? יש פה איזה משהו שוביניסטי ישן נושן (שלא את המצאת, עקשנית, את רק משקפת בתגובתך זו). כאילו, מי ש "מעניקה" שירותי אירוטיקה (אעלק מעניקה, מוכרת), צריכה להנות מזה באיזשהו אופן... אבל אולי עדיף שלא אכנס למניפסט שלי על זנות ושוביניזם, הדוקטורט עדיין לא הושלם |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 17 שנים •
8 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
8 באוק׳ 2007
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 8 באוק׳ 2007
פעמיים בטעות.
|
|
עקשנית(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
9 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
9 באוק׳ 2007
עקשנית(נשלטת) • 9 באוק׳ 2007
ציטוט:
ולעקשנית- מה לא "יורד לך טוב בגרון"? האם כל אדם צריך לעסוק בתחביב שלו גם לצרכי פרנסה? האם תקראי לפקיד צבוע וחמדן כי בזמנו החופשי הוא לא אוהב לתייק ניירות כתחביב? יש פה איזה משהו שוביניסטי ישן נושן (שלא את המצאת, עקשנית, את רק משקפת בתגובתך זו). כאילו, מי ש "מעניקה" שירותי אירוטיקה (אעלק מעניקה, מוכרת), צריכה להנות מזה באיזשהו אופן... אבל אולי עדיף שלא אכנס למניפסט שלי על זנות ושוביניזם, הדוקטורט עדיין לא הושלם איימי בואי אחדד את עצמי כי אני ואת אין לנו אותן הגדרות בסיסיות: אני לא קוראת לבדס"מ תחביב ובטח לא מגדירה אותו כך כך שכאן יש בעיה בסיסית בתפיסה. אני לא אעלה על דעתי להשוות את המצב לפקיד בנק מתייק. אני משווה את זה לאחת שאורח חייה דתי וכתעסוקה היא מוכרת בחנות אביזרי מין. ( אפילו רציתי להגזים ולומר שהיא נזירה ביום ופורעת כל עול בלילה וזה ממש מוגזם ) בטח לא לתיוקים. אני האחרונה שחושבת שמי שמעניקה שירותי אירוטיקה צריכה להנות מכך. ברור לי שעושים הרבה דברים בחיים בשביל כסף. אין שום קשר לשוביניזם. וואלה ברור לי שלא חייבים להנות ממה שעוסקים בו. אבל פה מה שקשה לעיכול זו שלוקחים אורח חיים איימי, לא תחביב ולא חוג, ואותו אדם שאינו מגדיר עצמו כמתחלף אלא כנשלטת הולכת, הופכת עורה ונהפכת לשולטת בתשלום. אלה 2 קצוות המתרס לא התחלפות ולא נעליים. זה לא כזה נורא בעיני, אבל רציתי להסביר שזה כן גורם להרים גבה. |
|
שוטרת* |
לפני 17 שנים •
9 באוק׳ 2007
לא מבינה איפה הבעיה
לפני 17 שנים •
9 באוק׳ 2007
שוטרת* • 9 באוק׳ 2007
בשביל להיות מלכה בתשלום , כל מה שאת צריכה זה לדעת טכניקות. את לא חייבת לאהוב את זה, את אפילו לא חייבת להתגרות מזה מינית. את עושה דבר טכני לחלוטין עם אדם זר לחלוטין.
יתרה מכך, נשלטת תדע בדיוק מה עובר על אותו קליינט, ויהיה לה הרבה יותר קל לזהות "כפתורים", כך שהיא אפילו יכולה לתבל מעט את העניין הטכני. |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 17 שנים •
9 באוק׳ 2007
חיה ותן לחיות.
לפני 17 שנים •
9 באוק׳ 2007
venus in our blood(שולטת) • 9 באוק׳ 2007
אליסון כתב/ה: כאדם הכל מסתדר לי. רצונה של אותה אישה-כבודה.
פרנסה ועבודה הם דבר אחד ונטיות פרטיות נשארות לחיים הפרטיים. כל אישה יכולה לבחור בעבודה שהיא רוצה כדי להתפרנס וחייה הפרטיים הם מחוץ לתחום בעבודה. ______________________________________________________________________ כל מילה בסלע. חיה ותן לחיות. |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 17 שנים •
9 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
9 באוק׳ 2007
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 9 באוק׳ 2007
עקשנית כתב/ה: ציטוט:
ולעקשנית- מה לא "יורד לך טוב בגרון"? האם כל אדם צריך לעסוק בתחביב שלו גם לצרכי פרנסה? האם תקראי לפקיד צבוע וחמדן כי בזמנו החופשי הוא לא אוהב לתייק ניירות כתחביב? יש פה איזה משהו שוביניסטי ישן נושן (שלא את המצאת, עקשנית, את רק משקפת בתגובתך זו). כאילו, מי ש "מעניקה" שירותי אירוטיקה (אעלק מעניקה, מוכרת), צריכה להנות מזה באיזשהו אופן... אבל אולי עדיף שלא אכנס למניפסט שלי על זנות ושוביניזם, הדוקטורט עדיין לא הושלם איימי בואי אחדד את עצמי כי אני ואת אין לנו אותן הגדרות בסיסיות: אני לא קוראת לבדס"מ תחביב ובטח לא מגדירה אותו כך כך שכאן יש בעיה בסיסית בתפיסה. אני לא אעלה על דעתי להשוות את המצב לפקיד בנק מתייק. אני משווה את זה לאחת שאורח חייה דתי וכתעסוקה היא מוכרת בחנות אביזרי מין. ( אפילו רציתי להגזים ולומר שהיא נזירה ביום ופורעת כל עול בלילה וזה ממש מוגזם ) בטח לא לתיוקים. אני האחרונה שחושבת שמי שמעניקה שירותי אירוטיקה צריכה להנות מכך. ברור לי שעושים הרבה דברים בחיים בשביל כסף. אין שום קשר לשוביניזם. וואלה ברור לי שלא חייבים להנות ממה שעוסקים בו. אבל פה מה שקשה לעיכול זו שלוקחים אורח חיים איימי, לא תחביב ולא חוג, ואותו אדם שאינו מגדיר עצמו כמתחלף אלא כנשלטת הולכת, הופכת עורה ונהפכת לשולטת בתשלום. אלה 2 קצוות המתרס לא התחלפות ולא נעליים. זה לא כזה נורא בעיני, אבל רציתי להסביר שזה כן גורם להרים גבה. מה??? להיות נשלטת זה לנהל אורח חיים דתי, ולהיות מלכה בתשלום זה למכור בחנות לאביזרי מין? את זה תצטרכי להסביר לי, כי בעיני לא היה בזה כל היגיון. נחמד שנראה שאת תופסת נשלטת כסוג של משהו קדוש, או דת, אבל זה רחוקקקקקקקק מהמציאות! חוץ מזה אין פה שום "הפיכת עור" אם מדובר בעיסוק לצרכי פרנסה בלבד. אם הייתה מלכה רגילה בלילה, א ז היתה כאן "הפיכת עור". לא יותר הגיוני? |
|
red-cell(מזוכיסט) |
לפני 17 שנים •
9 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
9 באוק׳ 2007
red-cell(מזוכיסט) • 9 באוק׳ 2007
Tish Adams כתב/ה: שאהרוס לכם?
אני לא מבינה מה כל כך מוזר ב'תופעה' הזאת. זה מאוד מקובל בחו"ל. מספר הדומיות המקצועיות (כך קוראים לזה שם) שהן סאביות, גדול. עוד נתון שלי ברור, חלקן נחשבות לטובות שבהן. זה נכון . וזה ממש ממש לא נקרא מתחלפת, ממש לא, לגמרי לא. |
|