סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

תהיות

Morticia
לפני 15 שנים • 2 ביוני 2009

Re: בעצם את כן מחפשת קשר זוגי

Morticia • 2 ביוני 2009
ארט ונדלי כתב/ה:
שליטה או לא שליטה קשר זוגי הוא מה שאת מחפשת.
אם את מחברת רגש לסקס כמו רובן של הנשים ואת מחפשת מישהו לקשר קבוע שיכלול סקס ורגש אז זה קשר זוגי לפי ההגדרה.
העניין הוא וזה לא קשור לסאדו-מאזו דווקא שההבדל המהותי ביותר בין גברים לנשים הוא שנשים נוטות לחבר בין סקס לרגש בעוד שלגברים בדר"כ אין נטייה כזו (כלומר אולי כן קיימים כאלה שהרגש מגביר אצלם את ההנאה מהסקס, אבל אצל נשים הנטייה הזו של החיבור בין רגש לסקס עדיין הוא הרבה יותר נרחב מבחינה איכותית וכמותית).
לכן רובם של הגברים ישמחו לסטוץ עם כל אישה שפיזית נראית להם בעוד אצל רובן של הנשים המצב שונה.
שום דבר חדש לא התגלה כאן ועצם העובדה שמדובר בענייני סאדו-מאזו אינה משנה את ההבדל המהותי בין זכרים לנקבות אותו ציינתי לעיל.

כל אישה ונילית יודעת שאם תציע את עצמה לסקס של לילה אחד יהיו הרבה קופצים וכל גבר ונילי יודע שאם יציע את עצמו לסקס של לילה אחד יהיו מעט קופצות מהסיבות של קישור/אי קישור בין סקס לרגש שציינתי לעיל.

לכן אל תצפי שמה שתקף בעולם הונילי הרגיל כשמדובר בזכרים ונקבות לא יהיה תקף בעולם הסאדו-מאזו.

תגיד, כל מה שאתה אומר חקוק באיזה סלע כאמת אבסולוטית לכולנו לבלוע?

פאק!
רק הגעת וכמה אתה מדבר...
icon_rolleyes.gif
מכאיבה באהבה​(שולטת)
sleeper כתב/ה:

מקווה שתמצאי את שחושקת נפשך.

מסכימה איתך
זה נכון, זה כמו בכל מקום, כמו בכל אתר, זה כמו בחיים רגילים
רק שלא כולם רואים את זה ככה ולא מבינים את זה

חוץ מזה מה שלומך? מזמן לא שמעתי ממך
Queencie​(שולטת)

Queencie​(שולטת) • 2 ביוני 2009
Morticia כתב/ה:
ארט ונדלי כתב/ה:
אם את מחברת רגש לסקס כמו רובן של הנשים ואת מחפשת מישהו לקשר קבוע שיכלול סקס ורגש אז זה קשר זוגי לפי ההגדרה.
העניין הוא וזה לא קשור לסאדו-מאזו דווקא שההבדל המהותי ביותר בין גברים לנשים הוא שנשים נוטות לחבר בין סקס לרגש בעוד שלגברים בדר"כ אין נטייה כזו (כלומר אולי כן קיימים כאלה שהרגש מגביר אצלם את ההנאה מהסקס, אבל אצל נשים הנטייה הזו של החיבור בין רגש לסקס עדיין הוא הרבה יותר נרחב מבחינה איכותית וכמותית).
לכן רובם של הגברים ישמחו לסטוץ עם כל אישה שפיזית נראית להם בעוד אצל רובן של הנשים המצב שונה.
שום דבר חדש לא התגלה כאן ועצם העובדה שמדובר בענייני סאדו-מאזו אינה משנה את ההבדל המהותי בין זכרים לנקבות אותו ציינתי לעיל.

כל אישה ונילית יודעת שאם תציע את עצמה לסקס של לילה אחד יהיו הרבה קופצים וכל גבר ונילי יודע שאם יציע את עצמו לסקס של לילה אחד יהיו מעט קופצות מהסיבות של קישור/אי קישור בין סקס לרגש שציינתי לעיל.

לכן אל תצפי שמה שתקף בעולם הונילי הרגיל כשמדובר בזכרים ונקבות לא יהיה תקף בעולם הסאדו-מאזו.

פאק!
רק הגעת וכמה אתה מדבר...
icon_rolleyes.gif

זו היתה תגובה משתלחת, פוגענית ו... מה לומר? מיותרת!
(אם כי לפי כרטיסו, יתכן שעוררת אצלו בכך איזה שריר (לא) רצוני icon_rolleyes.gif )

ובכל מקרה, ארט ונדלי, אין פה תלונה על חיפושי הסטוצים של הגברים, כי על זה באמת אפשר לומר שעולם כמנהגו נוהג, ואין חדש תחת השמש.
התלונה היא בעיקר על האנרגיה המתבזבזת בוירטואליה ללא מימוש מינימלי למציאות. בעוד שבשיחה וירטואלית גם הנשלטים שיודעים לכתוב או לומר את הדברים ה"נכונים" ונשמעים אמינים בכוונותיהם (ותאמין לי, הם לא רבים), בבוא רגע האמת והנסיון לעבור לעולם המציאותי, הם נסים על נפשם / נעלמים / מתאדים - פשוט מבריזים. לא מדובר על אלה שלאחר הפגישה הראשונה מתחרטים מכל סיבה שהיא, אלא על אלה שבכלל לא מגיעים אליה.
המלכה מאמי​(שולטת)

מסכימה לכל מילה שלך

המלכה מאמי​(שולטת) • 2 ביוני 2009
את הכי צודקת בעולם , מסכימה עם כל דברייך , יש פה לא מעט הזויים שמנהלים קשר וירוטאלי במשך חודשים , למרות שאת אומרת שוב ושוב לא מעוניינת הם ממשיכים , אני מדברת על קשר וירטואלי שאפילו אין בו מוטיב של מצלמה!!!

תסלחו לי ,לא מבינה מה אפשר להשיג בקשר וירטואלי , ואני אשמח אם מישהו כאן מהנשלטים האובסיסביים לקשר וירטואלי יסביר לי מה זה עושה לכם ...........

אחותי , אל תקחי את זה אישית , זה ממש לא אנחנו זה הם , הזויים יש בכל מקום ובכל אתר , פשוט צריך ללמוד לזהות אותם ולסנן..............ולפעמים מותר גם להשתעשע עם כמה מהם - זה הרי יכול גם לגרום לנו לצחוק במידות מסויימות כשבא לנו................
Morticia

Morticia • 2 ביוני 2009
Queencie כתב/ה:
Morticia כתב/ה:
ארט ונדלי כתב/ה:

פאק!
רק הגעת וכמה אתה מדבר...
icon_rolleyes.gif

זו היתה תגובה משתלחת, פוגענית ו... מה לומר? מיותרת!
(אם כי לפי כרטיסו, יתכן שעוררת אצלו בכך איזה שריר (לא) רצוני icon_rolleyes.gif )

סליחה, את מחנכת אותי?
icon_rolleyes.gif

כי בעיני זה היה מאוד במקום
ואיש אישה כטוב בעיניהם יעשו

את האף תשאירי אצלך
את החינוך אצל מי שבחר להיות עבדך
ויום טוב שיהיה לך
icon_smile.gif
Morticia

Re: מסכימה לכל מילה שלך

Morticia • 2 ביוני 2009
המלכה מאמי כתב/ה:
את הכי צודקת בעולם , מסכימה עם כל דברייך , יש פה לא מעט הזויים שמנהלים קשר וירוטאלי במשך חודשים , למרות שאת אומרת שוב ושוב לא מעוניינת הם ממשיכים , אני מדברת על קשר וירטואלי שאפילו אין בו מוטיב של מצלמה!!!

תסלחו לי ,לא מבינה מה אפשר להשיג בקשר וירטואלי , ואני אשמח אם מישהו כאן מהנשלטים האובסיסביים לקשר וירטואלי יסביר לי מה זה עושה לכם ...........

אחותי , אל תקחי את זה אישית , זה ממש לא אנחנו זה הם , הזויים יש בכל מקום ובכל אתר , פשוט צריך ללמוד לזהות אותם ולסנן..............ולפעמים מותר גם להשתעשע עם כמה מהם - זה הרי יכול גם לגרום לנו לצחוק במידות מסויימות כשבא לנו................

אנשים מפוחדים שלא באמת מתכוונים
או לא באמת מסוגלים לממש את עצמם

הרבה "נשלטים" הם קונטרול פריקס כבדים

יש ויש כמובן
icon_smile.gif
kamor​(נשלט)

kamor​(נשלט) • 2 ביוני 2009
ארט ונדלי כתב/ה:

ממש ,אבל ממש לא נכון.

נשים כן ישמחו לסטוץ אבל תלוי עם מי. ( שאני מתככון נשים , אני לא מתכוון לכולן,בכל זאת בני אדם שונים זה מזה)

נשים מקשרות סקס עם דימיון. אם אתה יודע לדבר ולהצית לאשה את הדימיון.יש סיכוי מצויין שהיא תרצה אותך במיטתה.

ובדיבור אני לא מתכוון ל"בואי אני אזיין אותך"

נשים הרבה יותר משוחררות ממה שאתה מציג בתגובתך.

חוץ מזה שיש תקופה בחודש שאשה יכולה לאנוס אפילו גמד בעל אף ארוך.תאמין לי שבתקופה הזאת לא כדאי לו לגמור מהר. חראם על האף...

מעבר לזה , אם קבעת עם מישהי מהאתר לפגישה והיא לא תופיע. תאמין לי שתרגיש חרא. בלי קשר לתאורית הסטוץ שלך.
עוצמה מלכותית
לפני 15 שנים • 3 ביוני 2009
עוצמה מלכותית • 3 ביוני 2009
טוב לדעת שיש כל כך הרבה תגובות אך חלקם עדיין לא ירדו לסוף דעתי.
אני דיברתי על הנשלטים שגיבורים גדולים בפון ובמחשב אך ברגע שקובעים פגישה הם מתאדים.
אני די מסכימה איתך ארט ונדלי שנשים מקשרות יותר רגש לסקס מאשר גברים אך זו לא הייתה השאלה או הכיוון אליו רציתי להגיע בפורום הזה.
לא דיברתי על סטוצים או סקס בכלל אלא על קשר שליטה איכותי ונכון.
ממליצה לך לקרוא טוב לפני שאתה מעלה את תגובתך לפורום.

אני מודעת לבעיה שיש כאן בפרט ובכלל בעולם הממוחשב של ימינו.
אנשים נוהגים לממש את הפנטזיות שלהן מאחרי המסך ללא שום צורך לצאת לעולם שבחוץ. וחבל.
ההפסד כולו שלכם.

אני לא יודעת אם כמה ממכם שמו לב אך אני החלטתי להוריד פרופיל מהאתר.
ולא לחרוש עליו כבעבר.
אז מכאן אני שולחת חיבוקים ונשיקות לאלו שמגיע להם
}{
ונתראה מתישהו..
מגשים רצונותייך​(נשלט)
לפני 15 שנים • 3 ביוני 2009
שלום לכולם..

סתם כדי להביע דיעה, האמת שאני בכינות לא רואה את עצמי מבריז מהפגישה רק בגלל שזאת יציאה מהעולם הוירטואלי. השאלה היא מה הרצונות של השניים והאם זה מתאים לשני הצדדים. יכול להיות שהדרישות של המלכה לא מתאימות או "כבידות" מדי, ואז זה פשוט נתקע. אבל אם הכל טוב ויפה, ושני הצדדים מתאימים במה שהם מחפשים האחד מהשני, איזו סיבה יש להבריז??
Morticia
לפני 15 שנים • 4 ביוני 2009
Morticia • 4 ביוני 2009
עבד צעיר X כתב/ה:
שלום לכולם..

סתם כדי להביע דיעה, האמת שאני בכינות לא רואה את עצמי מבריז מהפגישה רק בגלל שזאת יציאה מהעולם הוירטואלי. השאלה היא מה הרצונות של השניים והאם זה מתאים לשני הצדדים. יכול להיות שהדרישות של המלכה לא מתאימות או "כבידות" מדי, ואז זה פשוט נתקע. אבל אם הכל טוב ויפה, ושני הצדדים מתאימים במה שהם מחפשים האחד מהשני, איזו סיבה יש להבריז??

פחדנים, נוכלים, חולי נפש, שקרנים כפייתיים, מגלומנים אגוצנטריים, חסרי מצפון
etc etc
...

הרבה לפני שנפיל את האשמה על כבדות האישה
תודה
icon_smile.gif