יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 9 באוק׳ 2009
אם הריגוש שווה את הגועל?
וואלה, לא חשבתי שחייב להיות גועל, זה קודם כל. זו פעם ראשונה שהיה לי קטע כזה לא נעים. לא חשבתי שזה דבר כזה נפוץ. חוץ מזה, אני לא באה למסיבה בשביל לעשות סשן פומבי, וזה בכלל מרגיש לי נורא מוזר לקרוא ככה למה שהיה שם בינינו. אני באה בשביל להנות, וחלק ממה שטוב במסיבות האלה זה שאם בא לי רגע לקחת את הדייט שלי לצד ולעשות לו כך וכך, אז מותר. כמו שבכל מועדון אחר אפשר להתנשק מול כולם בלי שכל מי שרואה ירגיש צורך להידחף לכם לתוך הנשיקה. סליחה טועים טעינו, מה אני אגיד לכם... באמת שלא ראיתי את זה בא, כל מה שנאמר לי כאן. |
|
מדויקת(לא בעסק){+-} |
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
נו באמת יולי...
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
מדויקת(לא בעסק){+-} • 9 באוק׳ 2009
יולי Yuli כתב/ה: מדויקת כתב/ה: יולי Yuli כתב/ה: כמה רעל
אני לא מבינה, עשיתי משהו לא בסדר? ההידחפות הזאת שהייתה שם, זה נורמה? זה היה דבר נכון לעשות? הגיע לי? למה כמעט כל תגובה פה נוקטת נימה של - עשית בציבור, מגיע לך כל מה שהציבור עשה בתגובה? נו, באמת. יש דבר כזה - נימוס, דרך ארץ... לא? העיקר שאני לא בסדר. יא אללה אתכם. היו לי טענות למנהלים? היו לי טענות אליכם? היו לי בכלל טענות למישהו שאיכשהו קשור אליכם? תגידו לי, ברצינות. הפולשנות הזאת שתיארתי - יש כאן מישהו, מהכותבים בפורום, שמתנהג ככה בעצמו? נו די, עזבי אותם. הכל מקנאה קטנוניות וצרות עין שלא הם עמדו שם וריירו עליהם והם עוד מסבירים את זה בנימה הצדקנית הזו... ובגדול, באמת עדיף סברס על תפוח. אז נעקצת מקוץ סורר. בקטנה. מה זה לעומת טעם הפרי, נכון? את יודעת, אני לא בטוחה. אני לא חושבת שתגובות שליליות מצביעות בהכרח על צרות עין וכדומה. יכול להיות שאנשים פשוט מביעים את דעתם. ועכשיו אני מבולבלת. לא קראת לי מתחסדת כמה הודעות אחורה? נו, באמת יולי זה שאת קצת מתחסדת מתיר לאנשים להתנהג בקטנוניות קנאה וצרות עין? |
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
Josephin(לא בעסק) • 9 באוק׳ 2009
עצוב שפוסט יפה ועיניני הופך שוב לתחרות של זריקת חיצים. נו באמת, לפעמים התגובה הכי חכמה זה חוסר תגובה. לגבי מה שכתבת יולי, קודם כל קבלי פירגון וגם נשיקה }{ ))) אני לא רוצה לחזור על דברים שכבר ניכתבו , לפומביות יש מחיר, זה שזה מבעס את התחת , אני מסכימה איתך, אבל אין מה לעשות בחרתם לעשות את מה שעשיתים במקום פומבי, גם עם זה היה בכוך ולא על הבמה. למטיב ידיעתי מגיעים למועדון גם ונילים ולא רק אנשים "מהקהילה" , הרי לשם מה הם באו למועדון? אם לא לצפות במה שקורה שם לעיני כולם.אני נוטה להאמין ומקווה שאלו שנידחפו לשטח הפרטי שלכם אינם מהקהילה. אי אפשר לחנך את כל עם ישראל לדרך ארץ, ואנשים מטיבעם סקרנים, במיוחד במקום שנחשב בעיניהם חריג/שונה/סוטה . תשימי את זה מאחוריך לא שווה להתעצבן או לתת לזה חשיבות נוספת. שבת שלום! |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
זאלופון(שולט) • 9 באוק׳ 2009
קליבר כתב/ה: זאלופון כתב/ה: מצד אחד אני מסכים עם המלט, אבל מצד שני אני חושב שהתמחור הגבוה של הטרייד-אוף הוא לא עניין הכרחי, אלא תוצר של בחירות התנהגותיות של הצופים, שבדיוק עליהן יולי מתרעמת. אפשר לצפות בלי לחדור למרחב של הזוג (פיזית או ווקאלית). אי אפשר לבחור קהל שינהג כך, אבל אפשר להתבאס מכך שקהל ברירת המחדל איננו כזה.
כשלעצמי תמיד חיבבתי פומביות, ואם כבר הגעתי למסיבת סוטים, היה לי ברור שאעשה שם סשן, כשהצופים הם חלק מהריגוש. רוב הזמן הם באמת היו וההנאה היתה הדדית, אבל אי אפשר להמלט גם מסוג הקהל שמציע לעזור לך להספינק, מעודד אותך ב"אחי, תרביץ יותר חזק", מפטיר "כלבה כזו הייתי רוצה", מברר אם הוא יכול ללקק את כפות הרגליים של הבחורה הקשורה או נדחק כל כך קרוב אליך עד שאין לך מקום להניף שוט. זה מפריע וזה חבל, וכנראה גם לא ייעלם. אבל להתמרמר אפשר, וגם להעזר באיש נחמד ומגודל שידאג לרסן קהל בעייתי (זה עבד לא רע בשבילנו). R u talking 2 me ? באמת שניסיתי לעזור להם ..הייתי שם כמו בשבילכם אבל האמת שהם היו הרבה ולמדו דבר או שניים מאז אותם ימים וגם לכולם יש פלאפונים וכל אחד מדליק אותם כדי לראות טוב יותר או שכולם צריכים פתאום להדליק סיגריה עם מצית שהלהבה 30 ס"מ ולוקח להם 45 שניות להדליק את הסיגריה .... yes, I'm talking to you! You are good at what you do! אבל באמת שכחתי את העניין עם הפלאפונים, זה משהו שנחשפתי אליו רק בפעם-פעמיים האחרונות שביליתי במסיבות סוטים (מה שהיה לפני די הרבה זמן). אני חייב לומר שאני לא לגמרי מבין את התגובות פה. ברור שמי שעושה מעשים מגונים בפומבי צריך לדעת שיש סיכון שהקהל שלו יהיה מעצבן ופולשני. זה אומר שאסור למחות כנגד זה? יש מצוי ויש רצוי, ואין שום התחסדות או צביעות בלהלין על הפער ביניהם. בייחוד כשלא מדובר בסיפור תיאורטי, אלא בחוויה אמיתית שעוררה אמוציות. והרי אחר כך תוהים למה המסיבות הפכו למסיבות ריקודים וכבר לא רואים סשנים ספונטניים של בליינים, שהם מה שעושה את המסיבה ונותן לה אווירה בדסמית. מקווה שהחוויה לא תייאש אותך, יולי. |
|
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} |
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 9 באוק׳ 2009
אני מאד מתחברת לדברים שיולי כתבה. כשאני בסשן פומבי שדה הראייה והקשב שלי ממוקדים בשולט ובאינטרקציה בינינו. אני מודעת לכך שיש אנשים מסביב, שהם הולכים ובאים או יושבים, אבל אין לי מושג מי היה שם עד לרגע שבו הסשן מסתיים ואני "נוחתת". כתוצאה מכך, אחד הדברים שיכולים מבחינתי לפגוע בסשן הוא התערבות מבחוץ, בין אם היא מילולית או פיזית. התערבות בוטה במיוחד יכולה "לזרוק" אותי לגמרי החוצה מהחוויה של הסשן.
מבחינתי סשן פומבי הוא לא משחק כדורגל ועל כן מותר לאנשים לצפות, אבל לא להיות המאמנים מהיציע ולא להתערב, לשפוט או להעיר הערות. |
|
electro-z |
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
electro-z • 9 באוק׳ 2009
אני לא מקבל את ההנחה הבסיסית שלסשן פומבי צריך להיות מחיר כה מכוער.
זה שהתקבעה נורמה דוחה והיא תולדה של אופיים המחורבן של רוב נציגי הגזע שלנו ובמיוחד חלקיו השייכים לעם הסגולה בארץ העלק קודש לא אומר שאי אפשר או אסור להוקיעה. יצא לי לחוות התנהגות בוטה, מטופשת, גסה ומכוערת בסשנים פומביים. תוצר של בורות, טימטום, אטימות ריגשית ומבוכה מעוררת רחמים. לא מוכן לקבל אותה כהתנהגות לגיטימית בשום צורה. סורי, הייתי מעוניין שטיפוסים בהמתיים כאלה יהיו מחוץ למועדון שאני נמצא בו. כל מועדון. אפילו מועדון גולף. מה לעשות שהכלכליות של מסיבות דורשת פרסום והפרסום גורף אשפה אנושית? |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
Queencie(שולטת) • 9 באוק׳ 2009
יולי, הפוסט שלך מאוד במקום. התלונה שלך ושל אחרים שנפגעים מהערות מזלזלות ומעליבות צריכה להשמע. גם מיידית (או מייד אחרי), או וגם כאן. המסיבות הינן מסיבות קהילה, מסיבות בדס"מיות. יש (או לפחות אמור להיות) בהן קוד התנהגות שהוא מעבר למה שמקובל "בתוך עמנו". שנותן את המרחב הזה שנחוץ להקנות אינטימיות לזוג המסתשן, שנמנע מהערות עולבות וציניות, שמקבל את הפעילות הזו כפעילות לגיטימית, שמאפשר לזוג את הריגוש הייחודי הזה ויודע גם להנות מהפעילות הפומבית הזו מבלי להפוך אותה לזולה! אם הייתי רוצה ללכת למסיבת ריקודים ותו לא - הייתי בוחרת באחד מעשרות מועדוני הריקודים. כשבחרתי ללכת למסיבת פטיש/בדס"מ חלק מהבחירה היה מבוסס על הרצון לקחת חלק בפעילות בדס"מית - אקטיבית או פסיבית. והמשמעות חייבת להיות כיבוד קוד ההתנהגות! אסור לוותר על זה. לא אלה שלוקחים חלק בפעילות, ולא אלה שצופים בה. אם קוד ההתנהגות הזה לא יישמר פחות ופחות אנשי קהילה יקחו חלק בפעילות, ובסופו של דבר המסיבות יהפכו לעוד אחת ממסיבות הריקודים - "מסיבת כיתה" ותו לא. יש מסיבה שבה יש DMים - וזה בדיוק משמעות תפקידם! (DM= Dungeon Monitor) מצטרפת לזאולופון בהצעה עבורך ועבור שותפך לפעילות - וודאו שיש אחד כזה בסביבה לפני שאתם מתחילים, תאמו איתו את הציפיות שלכם לגבי תפקידו בזמן הפעילות, והעיקר - המשיכו להנות!! |
|
Homelander(שולט) |
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
אכן,
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
Homelander(שולט) • 9 באוק׳ 2009
Queencie כתב/ה: יולי, הפוסט שלך מאוד במקום. התלונה שלך ושל אחרים שנפגעים מהערות מזלזלות ומעליבות צריכה להשמע. גם מיידית (או מייד אחרי), או וגם כאן. המסיבות הינן מסיבות קהילה, מסיבות בדס"מיות. יש (או לפחות אמור להיות) בהן קוד התנהגות שהוא מעבר למה שמקובל "בתוך עמנו". שנותן את המרחב הזה שנחוץ להקנות אינטימיות לזוג המסתשן, שנמנע מהערות עולבות וציניות, שמקבל את הפעילות הזו כפעילות לגיטימית, שמאפשר לזוג את הריגוש הייחודי הזה ויודע גם להנות מהפעילות הפומבית הזו מבלי להפוך אותה לזולה! אם הייתי רוצה ללכת למסיבת ריקודים ותו לא - הייתי בוחרת באחד מעשרות מועדוני הריקודים. כשבחרתי ללכת למסיבת פטיש/בדס"מ חלק מהבחירה היה מבוסס על הרצון לקחת חלק בפעילות בדס"מית - אקטיבית או פסיבית. והמשמעות חייבת להיות כיבוד קוד ההתנהגות! אסור לוותר על זה. לא אלה שלוקחים חלק בפעילות, ולא אלה שצופים בה. אם קוד ההתנהגות הזה לא יישמר פחות ופחות אנשי קהילה יקחו חלק בפעילות, ובסופו של דבר המסיבות יהפכו לעוד אחת ממסיבות הריקודים - "מסיבת כיתה" ותו לא. יש מסיבה שבה יש DMים - וזה בדיוק משמעות תפקידם! (DM= Dungeon Monitor) מצטרפת לזאולופון בהצעה עבורך ועבור שותפך לפעילות - וודאו שיש אחד כזה בסביבה לפני שאתם מתחילים, תאמו איתו את הציפיות שלכם לגבי תפקידו בזמן הפעילות, והעיקר - המשיכו להנות!! בנתיים זאלופון נתן את הפתראון שנראה הכי לגיטימי ועל אף זאת- המסיבות במועדון המדובר וגם בזה שקדם לו, כבר מזמן נראות יותר כמו מסיבות כיתה, איך תשנו את זה? |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
בלוסום(לא בעסק) • 9 באוק׳ 2009
אתייחס רק למושג אחד שעלה מהתגובה של קווינסי: קוד התנהגות.
קוד ההתנהגות הזה אמור לעבוד לשני הכיוונים - בינתיים כל מה שאני קוראת זה שבכל מסיבת קהילה בכל חור ופינה פומבית מותר ורצוי להשתגל. אז מצטערת, אני היתי מגיעה למסיבות האלה ופשוט היה לי רע. יש חדרים פרטיים סגורים - למה שאנשים לא יכבדו את כל שאר המועדון, שחלקו בא סתם לרקוד ולהתמנגל עם אנשים אחרים - ולא בא לאיזה לייב סקס שואו? למה אני צריכה לעמוד ליד הבאר, ולחטוף בעיטות ומכות מזוג שמשתגל מאחורי? למה אני זו שצריכה לסבול? באתי להנות. מכיוון שהרוח הנושבת נהירה לי לחלוטין, אני פשוט עושה את השיקולים שלי ומתוך ידיעה ברורה שבזה אתקל, אני פשוט מדירה את רגליי מחלק מהמסיבות. |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
Re: נו באמת יולי...
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 9 באוק׳ 2009
מדויקת כתב/ה: יולי Yuli כתב/ה: מדויקת כתב/ה: יולי Yuli כתב/ה: כמה רעל
אני לא מבינה, עשיתי משהו לא בסדר? ההידחפות הזאת שהייתה שם, זה נורמה? זה היה דבר נכון לעשות? הגיע לי? למה כמעט כל תגובה פה נוקטת נימה של - עשית בציבור, מגיע לך כל מה שהציבור עשה בתגובה? נו, באמת. יש דבר כזה - נימוס, דרך ארץ... לא? העיקר שאני לא בסדר. יא אללה אתכם. היו לי טענות למנהלים? היו לי טענות אליכם? היו לי בכלל טענות למישהו שאיכשהו קשור אליכם? תגידו לי, ברצינות. הפולשנות הזאת שתיארתי - יש כאן מישהו, מהכותבים בפורום, שמתנהג ככה בעצמו? נו די, עזבי אותם. הכל מקנאה קטנוניות וצרות עין שלא הם עמדו שם וריירו עליהם והם עוד מסבירים את זה בנימה הצדקנית הזו... ובגדול, באמת עדיף סברס על תפוח. אז נעקצת מקוץ סורר. בקטנה. מה זה לעומת טעם הפרי, נכון? את יודעת, אני לא בטוחה. אני לא חושבת שתגובות שליליות מצביעות בהכרח על צרות עין וכדומה. יכול להיות שאנשים פשוט מביעים את דעתם. ועכשיו אני מבולבלת. לא קראת לי מתחסדת כמה הודעות אחורה? נו, באמת יולי זה שאת קצת מתחסדת מתיר לאנשים להתנהג בקטנוניות קנאה וצרות עין? לא, אבל אני לא אוהבת לחלק לכולם האשמות. אני לא מתחסדת, את זה אני יודעת, ולגבי אנשים שאני לא מכירה באופן אישי אני מעדיפה שלא להניח שהם מקנאים בי רק בגלל שהעבירו עלי ביקורת. הביקורת עצמה תמוהה בעיני, אבל אני מעדיפה להתווכח עם הדברים שנאמרו מאשר להגיד לכל אחד שמדבר אלי לא יפה שהוא בטח מקנא. |
|