סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

לכול השולטות בתשלום

Blackbeard​(שולט)
לפני 12 שנים • 21 בפבר׳ 2012

התמונות הנחמדות של שון וג'סטין לא עוסקות בזנות

Blackbeard​(שולט) • 21 בפבר׳ 2012
התמונות הן ממסע פרסום נגד ניצול מיני של ילדים

http://www.youtube.com/watch?v=lPBM4gU1zh4

הבעיה עם החוק הזה היא שהוא לא מטפל בקורבנות. במידה והחוק יעבור הוא ישמש לרשויות עלה תאנה ויפתור אותן מטיפול אמיתי בבעיה
איש אחר​(אחר)
איש אחר​(אחר) • 21 בפבר׳ 2012
יש טעות בסיסית בהגדרת המצב
אין שולטות בתשלום
אין דבר כזה
יש זונות כאלה ואחרות, המספקות שירותים כאלה ואחרים, והלקוח (זה שתמיד צודק) משלם עבור השרות.
להזכירכם כתוב "בעל המאה הוא בעל הדעה". משמעו הוא שמי שמשלם הוא הבוס, ולכן אין שולטת בתשלום, כי היא מועסקת והלקוח הוא בעצם המעסיק, ולכן הוא השולט (בין אם הוא אוהב לחטוף מכות או לא).
למעשה, הלוגיקה של זה אומרת שמלכה בתשלום היא מלכה רק מרגע שהיא לא מספקת את רצון הלקוח icon_wink.gif
מUחדת

Re: התמונות הנחמדות של שון וג'סטין לא עוסקות בזנות

מUחדת • 21 בפבר׳ 2012
EPO כתב/ה:
התמונות הן ממסע פרסום נגד ניצול מיני של ילדים

בא לי להקיא עלי. אני לא עד כדי רדיקלית ושונאת אדם.
לאנשים יש צרכים.
נילי ונילי

Re: זה בהחלט נחשב לזנות

נילי ונילי • 21 בפבר׳ 2012
Mary Jane כתב/ה:
גבר סאבמיסיב כתב/ה:
סיגורני כתב/ה:
מצד שני- מי שמספיק עלוב בשביל לצרוך את ה"שירות" הזה - את העונש שלו כבר קיבל.

אני אומר שזה טוב שקיים אבל העלובים הם אלה שמציעים דווקא לאלו שהם לא בתשלום סכומים אסטרונומיים שנעים סביב האלף שקלים לפחות.

בכלל סשן מקצועי נכון להיום לא צריך לעלות מעל 300 ש"ח, זה מחיר סביר, זה שרות מיוחד וחריג נכון אבל אם על זיון ולא ברחוב לוקחים סביב 150-250 ש"ח, סשן סאדו לא צריך להיות מעל 300 ש"ח.
מי שימשיך לשלם מעל זה יעודד עוד זונות להכנס לתחום הזה מקצועיות או לא, עוד יוריד את הרמה של הנשים בארץ כי הרי יש פה פוטנציאל לכסף קל וגם נשים שסתם מחפשות להנות מזה ירגישו פראייריות כי למה לא להנות וגם לעשות כמה ג'ובות מזה.

פאטתי.

אחת התגובות הדוחות. כל משפט ומשפט מנהיר עוד קו מאישיותך...
א. מי אתה בכלל שתקבע מחירים? מי שמך, אתה המדד לצרכן? ומה זה פה, דיון על מחירם של פסק זמן או גבינת קוטג'? שמורה לכל איש ואישה העוסקים בתחום הזכות לקבוע את התעריפים שנראים להם. אתה יכול לבחור אם להיעתר או לאו.
ב. ציון העובדה לפיה, על "זיון שלא ברחוב לוקחים 150-250", כלאחר יד, וכמו היה זה פריט צריכה ולא תחום אליו מגיעים בני אדם במצבים של מצוקה גדולה, ייאוש עמוק וחוסר ברירה- מבהיר עד כמה לבך ערל.
ג. לבסוף, אתה לוקח כמובן מאליו שאם המחירים יעלו, הרמה של הנשים/זונות (אין ממש הבדל, כולן אותו דבר) בארץ תרד...
ד. מי שעלוב בעינייך הוא לא מי שפוגע באחרים ושמצפונו חסר, אלא מי שמוכן לשלם הרבה כסף ומסכן את הציבור בעליית מחירים. נו, מה אפשר לומר על זה...

פאתטי? מכוער? תפישותיך מתעלות על זה בכמה דרגות.

מש"א
Mary Jane
לפני 12 שנים • 22 בפבר׳ 2012

Mary Jane • 22 בפבר׳ 2012
[quote="Mary Jane"]
כתב/ה:
[q

א. מי אתה בכלל שתקבע מחירים? מי שמך, אתה המדד לצרכן? ומה זה פה, דיון על מחירם של פסק זמן או גבינת קוטג'? שמורה לכל איש ואישה העוסקים בתחום הזכות לקבוע את התעריפים שנראים להם. אתה יכול לבחור אם להיעתר או לאו.
ב. ציון העובדה לפיה, על "זיון שלא ברחוב לוקחים 150-250", כלאחר יד, וכמו היה זה פריט צריכה ולא תחום אליו מגיעים בני אדם במצבים של מצוקה גדולה, ייאוש עמוק וחוסר ברירה- מבהיר עד כמה לבך ערל.
ג. לבסוף, אתה לוקח כמובן מאליו שאם המחירים יעלו, הרמה של הנשים/זונות (אין ממש הבדל, כולן אותו דבר) בארץ תרד...
ד. מי שעלוב בעינייך הוא לא מי שפוגע באחרים ושמצפונו חסר, אלא מי שמוכן לשלם הרבה כסף ומסכן את הציבור בעליית מחירים. נו, מה אפשר לומר על זה...

לאחר שהובא לץשומת לבי שתגובתי הייתה פוגענית, ברצוני להתנצל על חריפות דבריי. היה עליי להתנסח באופן עדין יותר. ראיתי מול עיניי ערכים מסוימים בלבד, מבלי להתחשב די הצורך ברגשות האדם לו הגבתי, ועל כך אני מתנצלת.
James Bondage​(מתחלף)

James Bondage​(מתחלף) • 22 בפבר׳ 2012
Mary Jane כתב/ה:

לאחר שהובא לץשומת לבי שתגובתי הייתה פוגענית, ברצוני להתנצל על חריפות דבריי. היה עליי להתנסח באופן עדין יותר. ראיתי מול עיניי ערכים מסוימים בלבד, מבלי להתחשב די הצורך ברגשות האדם לו הגבתי, ועל כך אני מתנצלת.

הרשי לי להביא לתשומת לבך שתגובתך המקורית הייתה, לדעתי, במקום. אמנם יכולת להביע אותה בצורה פחות חדה, אבל אין צורך. מי שלא מסוגל לשמוע ביקורת גם כשאינה מנוסחת בצורה הנעימה ביותר, אין לו מקום בדיון ציבורי.

ח"ח על ההתנצלות, הגם שאני חושב שאינה נדרשת. כן ירבו כמוך במקומותינו
אלריק!

Re: גברים מקצוענים יודעים מה הם (לא) רוצים

אלריק! • 22 בפבר׳ 2012
מUחדת כתב/ה:

לא מקובל עלי.

לא מקובל עלי גם שנושא של שירותי זנות מטופל בצורה רשלנית ופוגענית כלפי הזונות
והלקוחות כאחד.

לא מקובל עלי גם שמעמד של זונה נחות כל כך.

כן מקובל עלי ששרותי זנות יהפכו לחוקיים לכל דבר. עם פיקוח רפואי, עם תשלום מסים, עם
התארגנות של זונות לוועד שידאג לרווחתן במקרה שהן נפגעות, או לדאוג לפנסיה וזכויות כמו עובדים אחרים בסקטורים אחרים .

אני גבר אמיתי. בין אם אני הולך לזונה או לא (אצלי לא). אני גבר אמיתי גם אם אני הולך ומשלם
עבור סשן עם מלכה בתשלום(היו כאלה לא מעטים). אני גבר אמיתי גם אם אני הומו. (שוב, אני לא)

אני גבר אמיתי שלא שם קצוץ על כל שרוצה לבוא ולומר לי איך להתנהג ומה לעשות בחיי.
(לא כולל משפחה וחברים שמהם אני יודע מאיפה זה בא.)
האמפרי

האמפרי • 22 בפבר׳ 2012
[quote="Mary Jane"]
Mary Jane כתב/ה:
כתב/ה:
[q

מלכה !
אלריק!
אלריק! • 22 בפבר׳ 2012
icon_smile.gif

האמפרי ידידי ברכות וחיבוק.