Dungeon |
לפני 12 שנים •
29 באפר׳ 2012
לפני 12 שנים •
29 באפר׳ 2012
Dungeon • 29 באפר׳ 2012
צריך לחיות בסרט כדי להאמין שיש עסק שמתקיים ללא הכנסות,גם עמותות וגם מלכרי"ם גובים כסף עבור השירותים שהם מספקים (ראי המרכז הבין תחומי לדוגמא),הדאנג'ן אינו עמותה או מלכ"ר ומעולם לא התיימר להיות מוסד שאינו מרויח.
גם אותו גוף שלכאורה אירח ללא תשלום אף הוא הוקם כעסק למטרות רווח וגם הוא פונה לאותו קהל יעד שנמצא בכלוב ואת הראיה לכך ניתן לראות בפרסומים שלו ובמחירי הכניסה שהם גובים לאירוע (שאגב הינם פי שניים או שלוש ממה שנגבה בד"כ בדאנג'ן). יתרה מכך אותו מוסד שאת כל כך מתפעלת נבנה והוקם כסטודיו של מלכות בתשלום,שראו שהפרנסה מועטה מכך כמו כל ישראלים טובים חילטרו והפכו סטודיו למועדון. אני מניח שאם היית פונה למועדון במטרה לקיים מאנצ' היית נהנית בחיוב אלא שאם זכרוני איני מטעני גם לא פנית וגם מאנצ'ים מפורסמים בד"כ במקומות מפגש שהינם וניליים . הדאנג'ן למשך כל שנותיו הן במיקומו הקודם והן במיקומו הנוכחי קיים וארגן עשרות אירועים שלא רק שלא נעשו למטרות רווח אלא אף נתרמו כספים כדי לקיימם. מר דן-קאפ אתה איש רדוף שנאה ומרירות,אתה רודף את המועדון מיום הקמתו עם דרישות מטורפות שלא קיימות בכל מקום או מועדון בעולם,אתה חי במחשכים וחי בהרגשה שאתה לוחות הברית של הסאדו,גם באירועים סגורים שבהם אתה משתתף תמיד זה מסתיים בטרוניות/הערות/ריב שלך עם מארגני האירוע, (ראה מקרה הפיר האחרון והויכוח שלך עם דמי) אתה לא מאמין במשפט נאה דורש נאה מקיים,ניהלת איתנו מלחמות על צילומים אבל לא הפריע לך להביא צלם לאירוע שלך בבלום שבו השתתפו אנשי קהילה. אתה מלין על הדאנג'ן אבל לא הפריע לך לדעת ועדיין לבלות במועדון בו הבעלים היה אנס מורשע. בניגוד להודעה השקרית שלך יוזמת הכתבה הגיעה מהכתבת של עכבר העיר ושזה פעם ראשונה שלה במועדון ובמפגש עימי.כל ההתרשמות האישית שלה מבוסס ממה שהיא ראתה ושמעה ממני ומאנשים במועדון, המועדון ואני בניגוד אליך לא חי במערות שאני פתחתי מועדון בשנת 2002 לקחתי סיכון אישי וכספי,בניגוד אליך לא הסתתרתי מאחורי קופים וניקים ונתתי את שמי תמונתי וכל דבר אחר להצלחת המועדון,כאשר יש לי משפחה הורים ובנות שהיו ילדות צעירות באותה תקופה אבל היה ברור לי שאם עושים משהו עומדים בחזית שלו. ברור שהיה לי אינטרס עסקי אולם מאידך עשיתי משהו שלא אתה ולא אף אחד אחר עשה עד היום. כל החיקויים העלובים בעבר ובהווה לא משתווים למה שהדאנג'ן עשה ועושה, מאות אם לא אלפי אנשים שנפתח להם צהר ושגילו את הזהות שלהם ונתנו דרור לעצמם בין כותלי המועדון. הייתי מצפה מאדם שנוגע בתחום שחורג מהנורמה לקצת יותר פתיחות והבנה,אלא שבמקרה שלך זה הפוך לגמרי, אני לא צדיק ונעשו טעויות במרוצת הדרך אבל אם לא עושים לא טועים. בברכה עמוס |
|
A v(שולט) |
לפני 12 שנים •
29 באפר׳ 2012
אותי...
לפני 12 שנים •
29 באפר׳ 2012
A v(שולט) • 29 באפר׳ 2012
Dungeon כתב/ה: צריך לחיות בסרט כדי להאמין שיש עסק שמתקיים ללא הכנסות,גם עמותות וגם מלכרי"ם גובים כסף עבור השירותים שהם מספקים (ראי המרכז הבין תחומי לדוגמא),הדאנג'ן אינו עמותה או מלכ"ר ומעולם לא התיימר להיות מוסד שאינו מרויח.
גם אותו גוף שלכאורה אירח ללא תשלום אף הוא הוקם כעסק למטרות רווח וגם הוא פונה לאותו קהל יעד שנמצא בכלוב ואת הראיה לכך ניתן לראות בפרסומים שלו ובמחירי הכניסה שהם גובים לאירוע (שאגב הינם פי שניים או שלוש ממה שנגבה בד"כ בדאנג'ן). יתרה מכך אותו מוסד שאת כל כך מתפעלת נבנה והוקם כסטודיו של מלכות בתשלום,שראו שהפרנסה מועטה מכך כמו כל ישראלים טובים חילטרו והפכו סטודיו למועדון. אני מניח שאם היית פונה למועדון במטרה לקיים מאנצ' היית נהנית בחיוב אלא שאם זכרוני איני מטעני גם לא פנית וגם מאנצ'ים מפורסמים בד"כ במקומות מפגש שהינם וניליים . הדאנג'ן למשך כל שנותיו הן במיקומו הקודם והן במיקומו הנוכחי קיים וארגן עשרות אירועים שלא רק שלא נעשו למטרות רווח אלא אף נתרמו כספים כדי לקיימם. מר דן-קאפ אתה איש רדוף שנאה ומרירות,אתה רודף את המועדון מיום הקמתו עם דרישות מטורפות שלא קיימות בכל מקום או מועדון בעולם,אתה חי במחשכים וחי בהרגשה שאתה לוחות הברית של הסאדו,גם באירועים סגורים שבהם אתה משתתף תמיד זה מסתיים בטרוניות/הערות/ריב שלך עם מארגני האירוע, (ראה מקרה הפיר האחרון והויכוח שלך עם דמי) אתה לא מאמין במשפט נאה דורש נאה מקיים,ניהלת איתנו מלחמות על צילומים אבל לא הפריע לך להביא צלם לאירוע שלך בבלום שבו השתתפו אנשי קהילה. אתה מלין על הדאנג'ן אבל לא הפריע לך לדעת ועדיין לבלות במועדון בו הבעלים היה אנס מורשע. בניגוד להודעה השקרית שלך יוזמת הכתבה הגיעה מהכתבת של עכבר העיר ושזה פעם ראשונה שלה במועדון ובמפגש עימי.כל ההתרשמות האישית שלה מבוסס ממה שהיא ראתה ושמעה ממני ומאנשים במועדון, המועדון ואני בניגוד אליך לא חי במערות שאני פתחתי מועדון בשנת 2002 לקחתי סיכון אישי וכספי,בניגוד אליך לא הסתתרתי מאחורי קופים וניקים ונתתי את שמי תמונתי וכל דבר אחר להצלחת המועדון,כאשר יש לי משפחה הורים ובנות שהיו ילדות צעירות באותה תקופה אבל היה ברור לי שאם עושים משהו עומדים בחזית שלו. ברור שהיה לי אינטרס עסקי אולם מאידך עשיתי משהו שלא אתה ולא אף אחד אחר עשה עד היום. כל החיקויים העלובים בעבר ובהווה לא משתווים למה שהדאנג'ן עשה ועושה, מאות אם לא אלפי אנשים שנפתח להם צהר ושגילו את הזהות שלהם ונתנו דרור לעצמם בין כותלי המועדון. הייתי מצפה מאדם שנוגע בתחום שחורג מהנורמה לקצת יותר פתיחות והבנה,אלא שבמקרה שלך זה הפוך לגמרי, אני לא צדיק ונעשו טעויות במרוצת הדרך אבל אם לא עושים לא טועים. בברכה עמוס לא אתווכח איתך על איכות..לא אתווכח על הרבה דברים. בדאנגן החדש ביקרתי פעם או פעמיים במסיבות של אייר ודיווה כנ"ל ויש לי דיעה מוצקה על כל אחד מהמקומות,ולא לא הולך לשתף אף לא אחד בדעתי. אבל כן בדבריך יש משהו שמאוד חורה לי, ולצערי חוסר הפירגון בין בעלי המקומות והליינים דווקא פוגע באלה שבאים למסיבות. נשים בגלל החוסר פירגון הזה,מפתחים "נאמנות" למקום ורובם הולכים רק ליו...במי זה פוגע אם לא בך ובעמיתך? אם לרגע תסתכלו החוצה טיפה מעבר לים,ותראו שגדולים באמת מפרגנים מארחים נוהגים בכבוד עם עמיתהם,וזה רק מפרנס אותם טוב יותר. המשפט שכתבת לגבי "חיקויים עלובים" מבחינתי קילקל הרבה ממה שכן כתבת וחבל,ואני בטוח שהרבה אחרים חושבים כך אבל לא נעים להם לומר לך בגלל שמבלים אצלך.. לטעמי אם הייתם מתנהלים טיפה אחרת,רק טיפה...לכם היה הרבה יותר טוב. עכשיו יש לך שתי ברירות. אחת להבין שאני בא ממקום טוב ורק רוצה שנתקדם. או להתלהם. אני בטוח שלבעל עסק עדיף לשמוע להבין את רחשי ה"עם" ולהחליט אם מתאים לו או לא. אני בעד יוזמות חדשות וטובות שאולי באמת יצליחו להביא לקיומה של קהילה. ואתה עמוס אם תרצה בכך או לא,מעצם היותך בעל מועדון שכזה אתה יכול לגרום להרבה דברים טובים שיקרו או שלא... |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 12 שנים •
29 באפר׳ 2012
אדון וחבר,
לפני 12 שנים •
29 באפר׳ 2012
בלוסום(לא בעסק) • 29 באפר׳ 2012
לא יודעת מתי היית בליינים של אורלי ושל דיווה, חוסר הפרגון, אם בכלל היה קיים, הסתיים מזמן מזמן.
|
|
A v(שולט) |
לפני 12 שנים •
29 באפר׳ 2012
Re: אדון וחבר,
לפני 12 שנים •
29 באפר׳ 2012
raponzel כתב/ה: לא יודעת מתי היית בליינים של אורלי ושל דיווה, חוסר הפרגון, אם בכלל היה קיים, הסתיים מזמן מזמן.
האמת? זו הבעיה שלהם ושלי ושלך ושל כולם וחבלל.. השבוע קיבלתי סירטון של כמה מבעלי אתרים לחבלים וקשירות ששיתפו יחד פעולה,תענוג!!! אורלי דיווה דאנגן אייר כולם ירויחו יותר ברגע שילמדו (ולא מאשים אותם בכלום) ששיתוף פעולה שלהם רק יביא לפרנסה טובה יותר.לאווירה טובה יותר.לכיוון טוב יותר של כולנו. כי אם נרצה בכך או לא,במסיבות אירועים ההכרות על בסיס אישי משנה הכול,זה לא צאט... אני יכול לחשוב על כמה דרכים שקבלה שלהם והבנה שלהם יישפרו את הכללי הרבה יותר. ומצד שני ראיתי בעיני מנהלי ליין כזה או אחר אצל הליין השני מבלה ונהנה. וזה מבורך. וללא קשר לכלום ממתי אסור לבעל עסק לפרסם את העסק שלו? ממתי לבעל עסק אסור להרויח? ואם הוא יהיה מלכ"ר אז הוא אמור להתפרנס מנדבות??? לכל חד יש ת הזכות לקדם ת העסק שלו,לכל האחד הזכות להרויח. מי שלא מתאים לו אחד מהליינים או כולם,שפשוט לא יילך. |
|
AIR(נשלט) |
לפני 12 שנים •
29 באפר׳ 2012
לפני 12 שנים •
29 באפר׳ 2012
AIR(נשלט) • 29 באפר׳ 2012
לא סתם עוד עבד כתב/ה: במסיבות בימי חמישי ושישי יש סלקטורית בכניסה, ובהחלט יש סינון של הקהל שנכנס, אם כי כמובן הוא לא הרמטי ולא יכול להיות הרמטי. אם קראת את השרשור שנפתח בפורום אחר כאן בנוגע להטרדות במסיבות, אז ראית שזה משהו שקורה גם במקומות אחרים, ושלפעמים זה מגיע דווקא מצד אנשים שכבר מוכרים ולא מכאלה שמגיעים בפעם הראשונה למסיבה. כמו שנאמר שם, יש הבדל בין מסיבות של 30-40 איש שנערכות באלכסנדריה או של 50-60 שנערכות במוסד, שאז מטבע הדברים כמעט כולם מכירים את כולם ויש פחות סיכוי להטרדות ובעיות, לבין מסיבות המוניות יותר של 150-200 איש שנערכות למשל במקסים או בדאנג'ן, שבהן בהכרח משתתפים גם אנשים פחות מוכרים ובאופן כללי הסיכוי שנצטרך להתמודד בהן עם בעיות מהקהל גדול יותר. שוב, יש מי שמעדיף מסיבות מצומצמות רק עם אנשים שהוא מכיר, ויש מי שמעדיף מסיבות המוניות יותר שמרחיבות אופקים גם לו וגם לאנשים חדשים. כמובן שזה לא אומר שצריך להשלים עם הטרדות ועם לקוחות בעייתיים. ממש לא. צריך לטפל בהם ביד קשה וללא פשרות, וכך אנחנו נוהגים תמיד.
אגב, נדהמנו לגלות שמישהו שאנחנו הרחקנו מהמועדון לצמיתות, לאחר שנהג להגיע למסיבות כשהוא מסומם ולהתנהג בגסות ובאלימות, המשיך להיות אורח רצוי במסיבות אחרות, ושם אפילו חגגו לו יום הולדת והצהירו על כך בהזמנה למסיבה. אנחנו לא מהססים להרחיק מהמועדון אנשים שלא משכילים להפנים את כללי המקום ומפרשים לא נכון את אווירת הפתיחות הקיימת במסיבות. במהלך המסיבה אפשר תמיד לפנות אל עמוס או אליי, אנחנו בד"כ לובשים חולצות של הדאנג'ן, וגם אם לא מזהים אותנו או במקרה אנחנו באותו רגע לא בסביבה, אפשר לפנות לאחד מאנשי הצוות שאין בעיה לזהותם: השומרים, הקופאית, הברמנים, והעניין יטופל באופן מיידי. לגבי המסיבות של אורלי - לליין שלה יש מנהלת אחת בלבד וזו היא, ואת יכולה לפנות אליה תמיד בכל דרך ולדבר איתה על כל דבר שמציק לך. מה שעשית במשפט שכתבת זה רק להטיל כתם על מס' גברים שנמצאים בצוות של אורלי, מאחר ואף אחד מאיתנו לא יודע למי התכוונת. חבל. אגב, לגבי ימי שישי: בקרוב תתווסף אופציה נוספת לבילוי במועדון בימי שישי במסיבות יותר סגורות ובעלות אופן קהילתי. לא ידעתי שאתה עומד עם קאונטר בפתח המסיבות של הספייס ושל אלכסנדריה ויודע כמה אנשים מגיעים דרך קידום העסק שלך שגויה בהחלט . אנא תתעסק במה טוב העסק שלך במקום לרשום מידע שלילי ושגוי בעליל על ליינים ומועדונים שאינך שותף להם בשום צורה. בכל מקרה ,אני מאחל המון בהצלחה למועדון הדאנג'ן ,שמעתי שזה אחלה מקום לבילוי (ככה מפרגנים ידידי) |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 12 שנים •
29 באפר׳ 2012
לפני 12 שנים •
29 באפר׳ 2012
אדון וחבר כתב/ה: raponzel כתב/ה: לא יודעת מתי היית בליינים של אורלי ושל דיווה, חוסר הפרגון, אם בכלל היה קיים, הסתיים מזמן מזמן.
האמת? זו הבעיה שלהם ושלי ושלך ושל כולם וחבלל.. השבוע קיבלתי סירטון של כמה מבעלי אתרים לחבלים וקשירות ששיתפו יחד פעולה,תענוג!!! אורלי דיווה דאנגן אייר כולם ירויחו יותר ברגע שילמדו (ולא מאשים אותם בכלום) ששיתוף פעולה שלהם רק יביא לפרנסה טובה יותר.לאווירה טובה יותר.לכיוון טוב יותר של כולנו. למה אתה מסלף את דבריי? הליינים של אורלי ושל דיווה משתפים פעולה מזה זמן רב. עד לרמת הצוות, עד לרמה שהן מגיעות זו למסיבות של זו. לא יודעת אם וכמה אתה הולך ומבלה וכמה אתה קרוב ומעורה, אני לכל הנ"ל עונה בתשובה חיובית - די מעורה, די קרובה, ומבלה די הרבה בליינים של אורלי ושל דיווה, כל מה שאמרתי אמרתי מתוך היכרות בפועל. אתה הודית בעצמך שביקרת שם רק פעם או פעמיים, אז אני קבועה בליינים האלה, ומכירה קצת יותר מקרוב את הענין.. |
|
A v(שולט) |
לפני 12 שנים •
29 באפר׳ 2012
לפני 12 שנים •
29 באפר׳ 2012
raponzel כתב/ה: אדון וחבר כתב/ה: raponzel כתב/ה: לא יודעת מתי היית בליינים של אורלי ושל דיווה, חוסר הפרגון, אם בכלל היה קיים, הסתיים מזמן מזמן.
האמת? זו הבעיה שלהם ושלי ושלך ושל כולם וחבלל.. השבוע קיבלתי סירטון של כמה מבעלי אתרים לחבלים וקשירות ששיתפו יחד פעולה,תענוג!!! אורלי דיווה דאנגן אייר כולם ירויחו יותר ברגע שילמדו (ולא מאשים אותם בכלום) ששיתוף פעולה שלהם רק יביא לפרנסה טובה יותר.לאווירה טובה יותר.לכיוון טוב יותר של כולנו. למה אתה מסלף את דבריי? הליינים של אורלי ושל דיווה משתפים פעולה מזה זמן רב. עד לרמת הצוות, עד לרמה שהן מגיעות זו למסיבות של זו. לא יודעת אם וכמה אתה הולך ומבלה וכמה אתה קרוב ומעורה, אני לכל הנ"ל עונה בתשובה חיובית - די מעורה, די קרובה, ומבלה די הרבה בליינים של אורלי ושל דיווה, כל מה שאמרתי אמרתי מתוך היכרות בפועל. אתה הודית בעצמך שביקרת שם רק פעם או פעמיים, אז אני קבועה בליינים האלה, ומכירה קצת יותר מקרוב את הענין.. תקראי טוב. |
|
philia |
לפני 12 שנים •
29 באפר׳ 2012
צמות. מעצמות. בנות. הבנות. עיקר וכל השאר . . .
לפני 12 שנים •
29 באפר׳ 2012
philia • 29 באפר׳ 2012
raponzel כתב/ה: אדון וחבר כתב/ה: raponzel כתב/ה: לא יודעת מתי היית בליינים של אורלי ושל דיווה, חוסר הפרגון, אם בכלל היה קיים, הסתיים מזמן מזמן.
האמת? זו הבעיה שלהם ושלי ושלך ושל כולם וחבלל.. השבוע קיבלתי סירטון של כמה מבעלי אתרים לחבלים וקשירות ששיתפו יחד פעולה,תענוג!!! אורלי דיווה דאנגן אייר כולם ירויחו יותר ברגע שילמדו (ולא מאשים אותם בכלום) ששיתוף פעולה שלהם רק יביא לפרנסה טובה יותר.לאווירה טובה יותר.לכיוון טוב יותר של כולנו. למה אתה מסלף את דבריי? הליינים של אורלי ושל דיווה משתפים פעולה מזה זמן רב. עד לרמת הצוות, עד לרמה שהן מגיעות זו למסיבות של זו. לא יודעת אם וכמה אתה הולך ומבלה וכמה אתה קרוב ומעורה, אני לכל הנ"ל עונה בתשובה חיובית - די מעורה, די קרובה, ומבלה די הרבה בליינים של אורלי ושל דיווה, כל מה שאמרתי אמרתי מתוך היכרות בפועל. אתה הודית בעצמך שביקרת שם רק פעם או פעמיים, אז אני קבועה בליינים האלה, ומכירה קצת יותר מקרוב את הענין.. מה הקשר מי חבר של מי? למה פעם אחת אי-אפשר להשאיר פה דיון לפחות חצי-ענייני. ורפונזל [לפחות נכון לעכשיו ] מה שאת אומרת קצת דומה למי שהיה רגיל לאכול במקדונלד, ברגר-קינג ובורגר ראנץ' ואפילו הכיר מצוין את הקופאי. מי שיוצא לבלות ונהנה. שיהיה. מי שלא. לא. אף אחד לא צריך לנהל עסק לשם שמים [ולא אני לא הולכת להיכנס לשאלה אם צמח שם אלוהים חדש. בינתיים ] . |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 12 שנים •
29 באפר׳ 2012
Re: צמות. מעצמות. בנות. הבנות. עיקר וכל השאר . . .
לפני 12 שנים •
29 באפר׳ 2012
philia כתב/ה: raponzel כתב/ה: אדון וחבר כתב/ה: raponzel כתב/ה: לא יודעת מתי היית בליינים של אורלי ושל דיווה, חוסר הפרגון, אם בכלל היה קיים, הסתיים מזמן מזמן.
האמת? זו הבעיה שלהם ושלי ושלך ושל כולם וחבלל.. השבוע קיבלתי סירטון של כמה מבעלי אתרים לחבלים וקשירות ששיתפו יחד פעולה,תענוג!!! אורלי דיווה דאנגן אייר כולם ירויחו יותר ברגע שילמדו (ולא מאשים אותם בכלום) ששיתוף פעולה שלהם רק יביא לפרנסה טובה יותר.לאווירה טובה יותר.לכיוון טוב יותר של כולנו. למה אתה מסלף את דבריי? הליינים של אורלי ושל דיווה משתפים פעולה מזה זמן רב. עד לרמת הצוות, עד לרמה שהן מגיעות זו למסיבות של זו. לא יודעת אם וכמה אתה הולך ומבלה וכמה אתה קרוב ומעורה, אני לכל הנ"ל עונה בתשובה חיובית - די מעורה, די קרובה, ומבלה די הרבה בליינים של אורלי ושל דיווה, כל מה שאמרתי אמרתי מתוך היכרות בפועל. אתה הודית בעצמך שביקרת שם רק פעם או פעמיים, אז אני קבועה בליינים האלה, ומכירה קצת יותר מקרוב את הענין.. מה הקשר מי חבר של מי? למה פעם אחת אי-אפשר להשאיר פה דיון לפחות חצי-ענייני. ורפונזל [לפחות נכון לעכשיו ] מה שאת אומרת קצת דומה למי שהיה רגיל לאכול במקדונלד, ברגר-קינג ובורגר ראנץ' ואפילו הכיר מצוין את הקופאי. מי שיוצא לבלות ונהנה. שיהיה. מי שלא. לא. אף אחד לא צריך לנהל עסק לשם שמים [ולא אני לא הולכת להיכנס לשאלה אם צמח שם אלוהים חדש. בינתיים ] . איך זה הגיע למי חבר של מי?... אני דיברתי על כך שאני די מקורבת לסצינה, ומידע אישי יודעת שיש פירגון. זה הכל. |
|
לא סתם עוד עבד |
לפני 12 שנים •
29 באפר׳ 2012
לפני 12 שנים •
29 באפר׳ 2012
לא סתם עוד עבד • 29 באפר׳ 2012
Air כתב/ה: לא סתם עוד עבד כתב/ה: במסיבות בימי חמישי ושישי יש סלקטורית בכניסה, ובהחלט יש סינון של הקהל שנכנס, אם כי כמובן הוא לא הרמטי ולא יכול להיות הרמטי. אם קראת את השרשור שנפתח בפורום אחר כאן בנוגע להטרדות במסיבות, אז ראית שזה משהו שקורה גם במקומות אחרים, ושלפעמים זה מגיע דווקא מצד אנשים שכבר מוכרים ולא מכאלה שמגיעים בפעם הראשונה למסיבה. כמו שנאמר שם, יש הבדל בין מסיבות של 30-40 איש שנערכות באלכסנדריה או של 50-60 שנערכות במוסד, שאז מטבע הדברים כמעט כולם מכירים את כולם ויש פחות סיכוי להטרדות ובעיות, לבין מסיבות המוניות יותר של 150-200 איש שנערכות למשל במקסים או בדאנג'ן, שבהן בהכרח משתתפים גם אנשים פחות מוכרים ובאופן כללי הסיכוי שנצטרך להתמודד בהן עם בעיות מהקהל גדול יותר. שוב, יש מי שמעדיף מסיבות מצומצמות רק עם אנשים שהוא מכיר, ויש מי שמעדיף מסיבות המוניות יותר שמרחיבות אופקים גם לו וגם לאנשים חדשים. כמובן שזה לא אומר שצריך להשלים עם הטרדות ועם לקוחות בעייתיים. ממש לא. צריך לטפל בהם ביד קשה וללא פשרות, וכך אנחנו נוהגים תמיד.
אגב, נדהמנו לגלות שמישהו שאנחנו הרחקנו מהמועדון לצמיתות, לאחר שנהג להגיע למסיבות כשהוא מסומם ולהתנהג בגסות ובאלימות, המשיך להיות אורח רצוי במסיבות אחרות, ושם אפילו חגגו לו יום הולדת והצהירו על כך בהזמנה למסיבה. אנחנו לא מהססים להרחיק מהמועדון אנשים שלא משכילים להפנים את כללי המקום ומפרשים לא נכון את אווירת הפתיחות הקיימת במסיבות. במהלך המסיבה אפשר תמיד לפנות אל עמוס או אליי, אנחנו בד"כ לובשים חולצות של הדאנג'ן, וגם אם לא מזהים אותנו או במקרה אנחנו באותו רגע לא בסביבה, אפשר לפנות לאחד מאנשי הצוות שאין בעיה לזהותם: השומרים, הקופאית, הברמנים, והעניין יטופל באופן מיידי. לגבי המסיבות של אורלי - לליין שלה יש מנהלת אחת בלבד וזו היא, ואת יכולה לפנות אליה תמיד בכל דרך ולדבר איתה על כל דבר שמציק לך. מה שעשית במשפט שכתבת זה רק להטיל כתם על מס' גברים שנמצאים בצוות של אורלי, מאחר ואף אחד מאיתנו לא יודע למי התכוונת. חבל. אגב, לגבי ימי שישי: בקרוב תתווסף אופציה נוספת לבילוי במועדון בימי שישי במסיבות יותר סגורות ובעלות אופן קהילתי. לא ידעתי שאתה עומד עם קאונטר בפתח המסיבות של הספייס ושל אלכסנדריה ויודע כמה אנשים מגיעים דרך קידום העסק שלך שגויה בהחלט . אנא תתעסק במה טוב העסק שלך במקום לרשום מידע שלילי ושגוי בעליל על ליינים ומועדונים שאינך שותף להם בשום צורה. בכל מקרה ,אני מאחל המון בהצלחה למועדון הדאנג'ן ,שמעתי שזה אחלה מקום לבילוי (ככה מפרגנים ידידי) אייר, מכיר את הפתגם "מי שגר בבית מזכוכית שלא יזרוק אבנים"? אז ככה: ה"פרגון" שלך לדאנג'ן התחיל עוד לפני שהמועדון פתח את שעריו בפעם הראשונה. כחודשיים לפני הפתיחה המחודשת, עמוס הגיע עם בת הזוג שלו לאחת המסיבות שלך. ייבשת אותם בכניסה דקות ארוכות, ואז אמרת לו שלא מתאים לך שהוא ייכנס למסיבה שלך, כי הוא הולך להתחרות בך. בהתנהגות הזו שלך שברת את כל כללי המשחק שהיו מקובלים עד אז בין בעלי הליינים והמועדונים בתחום, שגם בזמנים הכי מתוחים ביניהם ידעו לקבל את יריביהם העסקיים בכבוד כשבאו לבקרם. לעומת זאת, כשבת הזוג שלך הגיעה לבלות אצלנו, גם לפני כשנה וגם לפני מס' שבועות, היא התקבלה בכל הכבוד ואני עצמי אפילו הוצאתי לה בירה על חשבון הבית. מאז שהמועדון נפתח לא פסקתם לרגע מלהשמיץ ולהרעיל בארות. איומים, דמוניזציה בלתי פוסקת לדמותו של עמוס, מניפולציות זולות על תקליטנים, פרפורמרים ולקוחות ("כניסה חינם לך ולכל מי שיבוא איתך, רק אל תלכו לדאנג'ן"). בהתחלה סיפרתם לאנשים שהדאנג'ן ממוקם ברחוב שיש בו רק אתיופים וזונות ושמפחיד להסתובב שם. ואז, במשך חודשיים עברתם לעשות מסיבות במועדון הבראסקו, שממוקם ממש מול המועדון שלנו באותו הרחוב. או אז, הפלא ופלא, האתיופים והזונות נעלמו מהרחוב, והוא הפך לבטוח ומזמין מאי פעם. ואז זרקו אתכם גם משם, ושוב חזרו להם האתיופים והזונות לבקר ברחוב ולסכן את הקהל. מאחורי הקלעים אתם טורחים שוב ושוב להציג את עצמכם כליין האמיתי של הקהילה, בעוד הדאנג'ן מוצג כמקום אליו מגיעים ונילים סקרנים וגברים מטרידים. לכן מאוד הופתענו לגלות שאדם מאוד בעייתי, עם בעיות קשות של אלימות וסמים, שהוא מסורב כניסה בכל הליינים האחרים, ממשיך לבלות אצלכם ללא הפרעה. בפעם האחרונה שבה הוא היה אצלנו והורחק, הוא השתולל בחוץ ברמות מטורפות עד שנאלצנו להזמין משטרה. ולאן הוא ברח כשהגיעו השוטרים, ממש מול עינינו? לצד השני של הרחוב לתוך המסיבה שלכם. בפעם נוספת כשהוא הגיע וניסה להיכנס אך נעצר בכניסה, הוא זרק לי בהתרסה שבספייס הוא מקבל כבוד של מלכים. חשבתי אז שהוא מגזים, אבל לפני פחות מחודשיים נדהמתי לראות שהספייס חוגג לאותו אדם יומולדת ואף טורח לציין ולהדגיש עובדה זו בהזמנה למסיבה. לפני כשנה יזמתי אני פנייה אלייך. הפנייה אמנם הייתה בנושא נקודתי, אבל ניצלתי את ההזדמנות כדי להזמין אותך לבוא ולהיפגש עם אורלי, עמוס ואיתי, לפתוח הכל, ללבן את המחלוקות ולנסות לפתוח דף חדש. אתה סירבת להגיע לפגישה. הליינים של אורלי, דיווה והדאנג'ן פועלים בשנתיים האחרונות בהרמוניה, תוך כבוד הדדי ושיתופי פעולה. וזאת, למרות שלא אחת מצאנו את עצמנו מתחרים זה בזה. השכלנו כולנו לדעת לשמר את מערכת היחסים הטובה בינינו. האם שאלת את עצמך איך ולמה זה שכל שאר הליינים מכבדים זה את זה ומשתפים פעולה, ורק ליין הספייס מסוכסך עם כולם? האם באמת יכול להיות שכולם רשעים וטועים ורק אתם מלאכים וצודקים? יכול להיות שמשהו בהתנהגות שלכם ראוי לחשבון נפש ולבחינה מחודשת? אתה באמת חושב שזה שתכתוב כאן מן השפה לחוץ שאתה מפרגן לדאנג'ן ימחוק את מעשייך בפועל? אתה באמת חושב שכולם עיוורים וכולם מטומטמים? כמה צבוע אפשר להיות? אני יודע שהסגנון שלי הוא לעיתים בוטה ולא מתייפייף, ושזה יוצר אנטגוניזם אצל חלק מהאנשים. אבל מצפוני שקט, ולפחות אצלי אין אחד בפה ואחד בלב. I call it like I see it. אז לא, אייר, לא אקרא לך ידידי כי אתה לא כזה. את ההערכה שהייתה לי אלייך הן כאדם והן כאיש מקצוע איבדת מזמן, בעמל ידייך ובהתנהלותך הנלוזה לאורך השנים האחרונות. |
|