peach |
לפני 11 שנים •
13 באפר׳ 2013
Like
לפני 11 שנים •
13 באפר׳ 2013
peach • 13 באפר׳ 2013
היה מצבור הורמונים יותר גדול מהרגיל. אני מוחה על כמות הבלונדיניות השוות
|
|
דיווה(מתחלפת) |
לפני 11 שנים •
13 באפר׳ 2013
Re: Like
לפני 11 שנים •
13 באפר׳ 2013
דיווה(מתחלפת) • 13 באפר׳ 2013
peach כתב/ה: היה מצבור הורמונים יותר גדול מהרגיל. אני מוחה על כמות הבלונדיניות השוות
קנאית}{ תודה. אני נהניתי |
|
Brave girl |
לפני 11 שנים •
13 באפר׳ 2013
לפני 11 שנים •
13 באפר׳ 2013
Brave girl • 13 באפר׳ 2013
היה פיצוץ!!!!!!!!!!!!
פשוט כיף אחד ענק |
|
המלכה הצוחקת |
לפני 11 שנים •
13 באפר׳ 2013
הלפ, עזרה! שוט המחמד אבד
לפני 11 שנים •
13 באפר׳ 2013
המלכה הצוחקת • 13 באפר׳ 2013
שלום לצוות הדאנג'ן היקר!
אתמול ממש בסוף סופה של המסיבה אני והבחור עזבנו את המועדון והותרנו מאחורינו במבוך את שוט המחמד. שוט קומפקטי וחמוד עם רצועות עור אדומות וידית שחורה. בגלל שהיינו ממש אחרונות שם ודי סגרנו את המסיבה לדעתי סיכוי סביר שהוא בטח גם נשאר שם בכוך בו התחרענו. אודה אם תודיעוני דבר הימצאו. אני לא מגיעה לצערי לעיתים קרובות למסיבה, אך קטסטרופה - השפחלול הנאמן שלי דווקא כן והוא יוכל לאסוף אותו עבורי באם יימצא. תודה על הכל ובעיקר על חוויות מרנינות חושים ומרוממות תחתונים שם במבוך! |
|
לא סתם עוד עבד |
לפני 11 שנים •
13 באפר׳ 2013
Re: הלפ, עזרה! שוט המחמד אבד
לפני 11 שנים •
13 באפר׳ 2013
לא סתם עוד עבד • 13 באפר׳ 2013
המלכה הצוחקת כתב/ה: שלום לצוות הדאנג'ן היקר!
אתמול ממש בסוף סופה של המסיבה אני והבחור עזבנו את המועדון והותרנו מאחורינו במבוך את שוט המחמד. שוט קומפקטי וחמוד עם רצועות עור אדומות וידית שחורה. בגלל שהיינו ממש אחרונות שם ודי סגרנו את המסיבה לדעתי סיכוי סביר שהוא בטח גם נשאר שם בכוך בו התחרענו. אודה אם תודיעוני דבר הימצאו. אני לא מגיעה לצערי לעיתים קרובות למסיבה, אך קטסטרופה - השפחלול הנאמן שלי דווקא כן והוא יוכל לאסוף אותו עבורי באם יימצא. תודה על הכל ובעיקר על חוויות מרנינות חושים ומרוממות תחתונים שם במבוך! נבדוק עם המנקה מצאה והשאירה בפינת המציאות. הייתה אתמול באמת מסיבה מוצלחת עם הרבה אנשים והרבה אקשן בכל פינה. כל הצלבים והמתקנים היו תפוסים... נ.ב. סוף סוף אני יודע לקשר בין הניק שלך לפרצוף. את באמת מלכה צוחקת |
|