שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

מי אמרה למי?

subservient​(נשלט)
לפני 7 שנים • 13 באוק׳ 2017
subservient​(נשלט) • 13 באוק׳ 2017
אילו פעולת אלימות מצד חולה נפש היית מוצדקת אזי לא היו מעמידים אותם לדין

אך המציאות מוכיחה שאין הצדקה לאלימותם וטוב שבוחנים ענישתם בהתאם למצבם אך ענישה כן מתקיימת והיא הראיה לכך שאין הצדקה לאלימות
וטוב שכך
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 13 באוק׳ 2017
אני לא מצפה ממנה (אגב, גלוי נאות, לא היה לי מושג מה הרקע שלה או בכלל במי מדובר לפני ש Playfull ציין שיש לה בעיות אמיתיות. התייחסתי רק לאופן שבו אתה הצגת את זה) שתשקול שום דבר. אני פשוט לא יתן למישהו לפגוע במישהו במשמרת שלי.
זאת לא תחרות מי יותר חזק, אלא עובדה שסביר להניח שאני יותר חזקה מדוגמנית דקיקה בת 19 ולכן יש לי את היכולות הפיזיות למנוע ממנה לפגוע פיזית במישהו. וזאת הסיבה היחידה שציינתי את זה.
Snitch
Snitch • 13 באוק׳ 2017
די נו, בסך הכל פנטזיה של הבחור וכזאת שאפשר לגמרי להבין, מה נפלתם עליו עם כל תיאוריות "זה לא בדסם אמיתי" הכל כך מובנות מאליהן
subservient​(נשלט)
??
למען האמת גם לי היה ברור שעל פי "חוקי הז'אנר" אני חוטא
אך אני לא אדוק לחוקי ז'אנר זה או אחר
אני משוכנע שיש עוד המון שמזדהים עם הפנטזיה שתארתי

זה די דומה לכך שלא אעיז לומר למישהו שיש לו טעם גרוע במשהו מסויים רק משום שטעמו האישי בדבר המסויים אינו תואם או זהה לטעמי
הלואי ויכולנו להכיל יותר זה את זה
הלואי ויכולנו לקבל ולהבין יותר את האחר והשונה
כל אימת שאין הדבר פוגע בנו
subservient​(נשלט)
חייב לומר שסימני השאלה בפוסט הקודם הם בעצם סמיילים שמשום מה קיבלו צורה של סימן שאלה
ואין הכוונה לתהות או להרים גבה נוכח הדברים הקודמים שנאמרו

לידיעת כולם סימיילים בטרם תפרסמו את הפוסט נראים כסמיילים אך לאחר פרסום הפוסט הסמיילים משנים צורתם מסמייל לסימן שאלה
מוזר ורצוי להעיר את תשומת הלב של כלובי על כך
Arminius​(נשלט)
Arminius​(נשלט) • 13 באוק׳ 2017
אני לא מבין למה מתנהגים כאילו אין לה כושר חשיבה בכלל. כן, היא איפולסיבית, אבל היא התקשרה לעבריינים כדי לשלח אותם בצוות של בית החולים וחיכתה בסבלנות עד שיגיעו. זו לא סתם אלימות אימפולסיבית, זו התנהגות עבריינית ומניפולטיבית וזה מאוד מדאיג שהיא חזרה על זה כבר כמה פעמים ולא קיבלה את העונש הראוי לזה.
המלכה יעלי​(שולטת)
לפני 7 שנים • 14 באוק׳ 2017
המלכה יעלי​(שולטת) • 14 באוק׳ 2017
צר לי על הדוגמנית הבת ימית שבעקבות מחלתה מנצלת מצלמות .
לא מצדיק התנהגות כזו גם שאת חולה סופנית.היא פשוט נערה אבודה שמצאה אהבה בעבריין וממנו בטח הגיע הביטחון המופרז והתנהגות לא הולמת ומכבדת שום אישה ובאף גיל שתהיה .
מאחלת לה בריאות איתנה והכי חשוב אהבה אחרת שתעדן אותה ולא תוציא ממנה את היצרים הרעים .בסך הכל בכנות מרחמת עליה.
לאלו ששמחים להיות תחת ידה רחמיי עליכם כפליים שכבר התעוורתם ולא יודעים מה שפוי ומה לא שפוי ולהבדיל בין השניים .
זו לא שליטה זה יותר חוסר שליטה עצמית .מצב כזה לא מומלץ ליפול בידייה או תחת מגפיה ונכון היא יפה צעירה סקסית אך בסך הכל ילדה ואפילו מעט טיפשה בבחירות והתנהגותה .
חובת הרופאים להעניק לה את כל הטיפול לו היא זקוקה ....ונכון אובר סטרואידים בגוף גורם לשינויים צריך לשלוט בזה כאחת שחיה מסטרואידים .
bondman​(נשלט){FLR}
bondman​(נשלט){FLR} • 14 באוק׳ 2017
מדובר בפסיכופטית.
שולטת טובה קודם כל שולטת בעצמה.

כאן הסטירה ניתנה ללא שליטה עצמית אלא מתוך היגררות.

הייתי מכניס אותה ל10 שנים בכלא בתא אחד יחד עם כל חבריה....
פסיכו לוג​(שולט)
פסיכו לוג​(שולט) • 14 באוק׳ 2017
לא הייתי ממהר לשפוט אותה, כאחד שהרבה פעמים רצה להעיף כיסאות על רופאים. מבטיח לכם שהגיע להם. לא צריך להיות פסיכופת בשביל זה.
היא סובלת ממחלה איומה וככל הנראה היתה גם בהתקף חרדה בזמן המעשה.
זה שהיא לקחה לה חבר עבריין זו בעיה. הוא האשם הכי גדול כאן בעיני. ולפני שהייתי מאשים אותה יש לי מליון טענות למערכת הרפואית והייתי בודק טוב מאוד מה קרה לה שם בכמה שעות שישבה שם.
ולא אני לא קורא לאלימות נגד המערכת. אני סגרתי את החשבונות בבתי המשפט.