בשביל שלך(נשלט) |
לפני 4 שנים •
5 באוק׳ 2020
מבין אותך
לפני 4 שנים •
5 באוק׳ 2020
בשביל שלך(נשלט) • 5 באוק׳ 2020
כל כך מבין כמה זה מתסכל
אני נשוי לאישה שלא רק לא מעוניינת בבדסמ אלה ממש מתנגדת. הקשר שלנו הוא קשר טוב אבל ברגע שנכנסים למיטה מתחילים המתחים,ובמקום להנות אנחנו עסוקים במשחקי שליטה אמיתיים ולא בדסמ... אלה מי יאלץ לוותר על ההנאה שלו. זה מתסכל ניסינו שיחות אין סופיות ויש לנו קשר ממש קרוב ולמרות זאת אנחנו רחוקים מאוד מלהגיע לפשרה במיטה. בסוף זה מסתכם בזה שאישתי מגיע לאורגזמה ולאחר מכן גם אני כמעט בלי הנאה. |
|
ארגמןן(אחרת) |
לפני 4 שנים •
5 באוק׳ 2020
לפני 4 שנים •
5 באוק׳ 2020
ארגמןן(אחרת) • 5 באוק׳ 2020
אחרי כל התגובות שכתבו לך פה.. ואני מאמינה שבכולן יש קצת מן האמת... הכי חשוב לדעתי זה שבסוף לא תנסה לקבור את הרצונות, את החשקים והתשוקות שלך עמוק בתוך רק כדיי להמשיך להיות איתה (או עם כל אישה אחרת) בקשר. נראה לי שכולם יסכימו איתי פה שזה סיוט.
|
|
domri59 |
לפני 4 שנים •
5 באוק׳ 2020
הי.מה שאתה לדעתי צריך לנסות זה להגיע אליה בדרך עקיפה ולא באמ
לפני 4 שנים •
5 באוק׳ 2020
domri59 • 5 באוק׳ 2020
Locomotive Breath כתב/ה: תודה לכולם על הטיפים. אני רוצה להבהיר כמה דברים כדי למקד יותר את הסיטואציה:
א. העניין פה לדעתי לא הנוחות על הגוף, לא משנה לה מרקם הבד או משהו כזה להבנתי, אלא זה שהיא לא ממש מרגישה בנוח מבחינת הסגנון. ב. אני מאד אוהב לתת לה בסקס ולהגשים את מה שהיא רוצה, היא מאד ונילה (עם טיפה אהבה לאגרסיביות כמו הרבה בנות), ואני מספק לה כל מה שהיא רוצה ברמה שהיא מאד מסופקת וגומרת הרבה. אני גם נהנה כמובן הסקס ומזה שהיא נהנת, אבל מי שיש לו פטיש באמת חזק יודע שאי אפשר להרגיש שלם באמת בלי זה, ובידיעה שיש משהו כל כך פשןט שעושה לך את זה ואתה פשוט מפספס אותו. ג. ניסיתי לחקור איתה גם פטישים אחרים, קצת שליטה, קצת משחקים, להתחיל איתה ממש בקטן וממש ברגישות, אבל היא פשוט לא מתחברת לכלום. אפילו לא לתנוחות מיוחדות. היא ונילה בקטע מפחיד וכל שינוי גורם לה להרגיש אי נוחות. ד. ניסינו כמה פעמים לעשות סקס כשהיא עם פריטי עור, אי הנוחות שלה גוברת על התחושה שאני נהנה. גם רציתי כמה פעמים לנסות שאולי היא תבחר משהו שמתאים לה, היא פשוט לא מתחברת לשום דבר כזה, זה כמו לשאול ילד איזה טעם של גלידה אתה רוצה כשהוא לא אוהב גלידה ולא רוצה שום טעם. לאחר שמיקדתי קצת את הבעיה, אשמח לעוד עצות. |
|
תמרעה המרטשת(שולטת) |
לפני 4 שנים •
6 באוק׳ 2020
לפני 4 שנים •
6 באוק׳ 2020
תמרעה המרטשת(שולטת) • 6 באוק׳ 2020
קצת צורם לי לקרוא את ההודעה שאיתה התחלת את הפורום.
תחשוב על זה שיש לך איזשהו גבול אדום שאתה לא רוצה וגם לא נעים לך לבצע. אתה מצפה מהפרטנרית שלך לכבד את זה, לא? במערכת יחסים טובה צריך לדעת גם מתי להתפשר או לוותר על משהו כי אתה אוהב את הצד השני ואתה רוצה שיהיה לו נוח. מעבר לכך, זה נשמע שאתה מלחיץ אותה עם הפטיש שלך וזה למה היא גם מסתגרת יותר. תתחיל בלהבין מה הפנטזיה שלה, מה יכול לגרום לה להשתחרר ולהיות יותר פתוחה איתך. אתם גם עדיין צעירים. בגיל כזה אתם רק מתחילים להבין מה עושה לכם את זה, מו הסתם היא לא תהיה חית מין מקצועית. |
|
domri59 |
לפני 4 שנים •
21 באוק׳ 2020
לפני 4 שנים •
21 באוק׳ 2020
domri59 • 21 באוק׳ 2020
אתה נראה לי כטיפוס נורא לחוץ ועקב כך גם מלחיץ אותה.רד מהעניין לפרק זמן ותן לה את הזמן לעבד את הצרכים הקינקים שלך בקצב שלה.היא חוששת לאבד שליטה.גש אליה בדרך עקיפה כמו השארה "במקרה" דף ובו פנטזיה מהסוג שאהוב עליך במקום עם סיכוי שהיא תתקל בו.אל תשכח לציין תאריך נורא ישן בדף עוד מלפני שהכרתם ועם דמות אחרת שונה מבת הזוג הנוכחית.כאילו שכבר התנסת בכך בעבר.פרט כמה שיותר כדי שיהיה לה מושג מה זה אומר.עקוב אחר שינויים בהתנהגות שלה במיטה ואל תנהל שום שיחה איתה בנוגע לכך.ספר לה שירדת מהעניין וזה כבר לא מרגש אותך כל כך.עם הזמן תבחין שהיא דוחפת לכיוון הרצוי.עד אז מצא לך דרך לספק את עצמך בלעדיה (סרטונים בתחום וכ'ו).בהצלחה.
|
|