טלי35(שולטת) |
לפני שנתיים •
20 במרץ 2022
לפני שנתיים •
20 במרץ 2022
טלי35(שולטת) • 20 במרץ 2022
אמ:לק
אחת החוויות הבדסמיות הכי כייפיות שלי היתה עם מישהו שהתנדב להסיע אותי למסיבה. הוא הגיע כדי *להיות נהג* ותו לא. החוזה היה שהוא מסיע ומחזיר וזהו. יודע מה? לא רציתי להכיר אותו לעומק או בכלל והיה לי טוב להיות מיס דייזי כזו שמסיעים אותה. ובסוף? הוא חווה איתי דברים מגניבים וזדוניים. כי היה לי כיף איתו והיתה כימיה טובה והוא התגלה כאדם טוב ומיטיב. לגיטימי לגמרי לחפש פה שרותיות ותו לא. יש פה אנשים מהממים שמתרגמים לי מאמרים וזה נשאר שם. במייל ובמאמר. עבורי, שירותיות כזו יכולה להיות גם פלטפורמה נהדרת להכיר ולתהות על קנקנו של אדם - נהג, מתרגם, מנפח אוויר בגלגלים של רכב - ואולי לאפשר לעצמי לרצות עוד. |
|
האנשה עצמית(אחר) |
לפני שנתיים •
20 במרץ 2022
לפני שנתיים •
20 במרץ 2022
האנשה עצמית(אחר) • 20 במרץ 2022
WitchFuneral כתב/ה: האנשה עצמית כתב/ה: שאם מישהי לא יכולה להרשות לעצמה לשלם על המוניות שלה, או שהיא לא מספיק כשרונית להוציא רשיון נהיגה ולהחזיק רכב -- היא כנראה לא הטייפקאסט שלי.
ניצול מוחק כל חלקה טובה כשהוא מתקיים - לתפיסתי לפחות. אז... מי שלא מסוגלת להתנהל בעולם הזה באופן עצמאי וצריכה טובות מאנשים זרים - לא ממש יכולה להיות שולטת לתפיסתי. מהסיבה הפשוטה שיהיה קל מאוד לייצר אצלה התניות ובכך לשלוט בה... ואז מה קיבלנו פה ? יחד עם זאת -- מי שמביים לעצמו סרט בראש שבו זה אחרת ותסריט כזה גם מתאים לו -- מפרגן בכייף. שיהנו כמובן. אישה שולטת לא חייבת גם לשלוט מחוץ למיטה, אתה יודע. זה בסדר. אם היא הייתה הולכת בחוץ ומחפשת טרמפ ניחא. היא פונה בכוונה לאנשים עם חולשה שקל לנצל ולא יתייחסו לסיטואציה הזאת בצורה אובייקטיבית. זה גם גורם לנשים לחשוב שכל עוד הן נראות טוב אז הן יכולות לנצל גברים ולהשתמש בהם אך ורק לצרכים שלהן, ותכלס? זה נכון, אבל היכולת לא מעניקה לך את הזכות לעשות זאת, במיוחד אם מדובר במשהו שגורם לך לפתח תפיסות חולניות כלפי גברים. אם היא שולטת "רק במיטה" או רק במסגרת קשר כלשהו - זה סבבה... היא עדיין אישה שצריכה שיסיעו אותך כי היא לא עצמאית מספיק לעשות את זה לבד, באספקט הנסיעה וה -- "דרוש נהג" היא לא השולטת בסיטואציה.. |
|
האנשה עצמית(אחר) |
לפני שנתיים •
20 במרץ 2022
לפני שנתיים •
20 במרץ 2022
האנשה עצמית(אחר) • 20 במרץ 2022
טלי35 כתב/ה: אמ:לק
אחת החוויות הבדסמיות הכי כייפיות שלי היתה עם מישהו שהתנדב להסיע אותי למסיבה. הוא הגיע כדי *להיות נהג* ותו לא. החוזה היה שהוא מסיע ומחזיר וזהו. יודע מה? לא רציתי להכיר אותו לעומק או בכלל והיה לי טוב להיות מיס דייזי כזו שמסיעים אותה. ובסוף? הוא חווה איתי דברים מגניבים וזדוניים. כי היה לי כיף איתו והיתה כימיה טובה והוא התגלה כאדם טוב ומיטיב. לגיטימי לגמרי לחפש פה שרותיות ותו לא. יש פה אנשים מהממים שמתרגמים לי מאמרים וזה נשאר שם. במייל ובמאמר. עבורי, שירותיות כזו יכולה להיות גם פלטפורמה נהדרת להכיר ולתהות על קנקנו של אדם - נהג, מתרגם, מנפח אוויר בגלגלים של רכב - ואולי לאפשר לעצמי לרצות עוד. תיאום ציפיות הוא תמיד פרקטיקה טובה. להיעזר באנשים טובים שרוצים לסייע - לגיטימי לגמרי. באותה המידה זה יכול להיות מישהו שהוא לא נשלט, זו יכולה להיות שולטת אחרת, שולט, אדם ונילי או נשלטת - כל אחד יכול להתנדב להסיע אותך למסיבה. מודעות בסגנון "דרוש נהג" -- כי נשלטים הם עם שנולד לרצות, במקום שבו יש ניחוח של ניצול -- שם זה היה צריך להיפסק. שמח ומפרגן לשניכם על החוויות הפרטיות שלכם, כן - זו פלטפורמה טובה להכיר ללא מחויבויות כמובן ואם האפשרות לרצות ולקבל יותר כפי שכתבת. אני מתנדב בארגון "ידידים", אסע לחלץ מישהו/י שנתקע/ת גם בלילה ובקור ובלי קשר לאם זו אישה או גבר, שולטת או ונילית. ממקום של לעזור למישהו שצריך. במידה ואגיע ואתקל באדם שנכנס לשטח עם רכב שלא מתאים מתוך ידיעה שמקסימום יבואו ידידים ויחלצו אותי, אם אפגוש אדם שיהיה לא נעים ויתלונן כמה זמן לקח למתנדב ידידים להגיע אליו -- אני אעשה פרסה והאדם יישאר לבד בשטח עם עצמו. רוצה לומר -- הגישה והכבוד ההדדי הם מפתח. מודעות בסגנון "דרוש נהג" או "דרוש מוביל" או כל מודעה לא מכבדת -- אינן מכבדות את מי שכותב/ת את אותה הודעה. |
|
מל(ק)ה(שולטת) |
לפני שנתיים •
20 במרץ 2022
לפני שנתיים •
20 במרץ 2022
מל(ק)ה(שולטת) • 20 במרץ 2022
מהמם שהפוסט פונה לנשלטים ועונים אחרים בשם נשים.
אין סוף להפתעות. |
|
טלי35(שולטת) |
לפני שנתיים •
21 במרץ 2022
לא מסכימה
לפני שנתיים •
21 במרץ 2022
טלי35(שולטת) • 21 במרץ 2022
האנשה עצמית כתב/ה: טלי35 כתב/ה: אמ:לק
אחת החוויות הבדסמיות הכי כייפיות שלי היתה עם מישהו שהתנדב להסיע אותי למסיבה. הוא הגיע כדי *להיות נהג* ותו לא. החוזה היה שהוא מסיע ומחזיר וזהו. יודע מה? לא רציתי להכיר אותו לעומק או בכלל והיה לי טוב להיות מיס דייזי כזו שמסיעים אותה. ובסוף? הוא חווה איתי דברים מגניבים וזדוניים. כי היה לי כיף איתו והיתה כימיה טובה והוא התגלה כאדם טוב ומיטיב. לגיטימי לגמרי לחפש פה שרותיות ותו לא. יש פה אנשים מהממים שמתרגמים לי מאמרים וזה נשאר שם. במייל ובמאמר. עבורי, שירותיות כזו יכולה להיות גם פלטפורמה נהדרת להכיר ולתהות על קנקנו של אדם - נהג, מתרגם, מנפח אוויר בגלגלים של רכב - ואולי לאפשר לעצמי לרצות עוד. תיאום ציפיות הוא תמיד פרקטיקה טובה. להיעזר באנשים טובים שרוצים לסייע - לגיטימי לגמרי. באותה המידה זה יכול להיות מישהו שהוא לא נשלט, זו יכולה להיות שולטת אחרת, שולט, אדם ונילי או נשלטת - כל אחד יכול להתנדב להסיע אותך למסיבה. מודעות בסגנון "דרוש נהג" -- כי נשלטים הם עם שנולד לרצות, במקום שבו יש ניחוח של ניצול -- שם זה היה צריך להיפסק. שמח ומפרגן לשניכם על החוויות הפרטיות שלכם, כן - זו פלטפורמה טובה להכיר ללא מחויבויות כמובן ואם האפשרות לרצות ולקבל יותר כפי שכתבת. אני מתנדב בארגון "ידידים", אסע לחלץ מישהו/י שנתקע/ת גם בלילה ובקור ובלי קשר לאם זו אישה או גבר, שולטת או ונילית. ממקום של לעזור למישהו שצריך. במידה ואגיע ואתקל באדם שנכנס לשטח עם רכב שלא מתאים מתוך ידיעה שמקסימום יבואו ידידים ויחלצו אותי, אם אפגוש אדם שיהיה לא נעים ויתלונן כמה זמן לקח למתנדב ידידים להגיע אליו -- אני אעשה פרסה והאדם יישאר לבד בשטח עם עצמו. רוצה לומר -- הגישה והכבוד ההדדי הם מפתח. מודעות בסגנון "דרוש נהג" או "דרוש מוביל" או כל מודעה לא מכבדת -- אינן מכבדות את מי שכותב/ת את אותה הודעה. אבל היו מספיק שרשורים פה על נהגים, מנקים, פינדומים וכו' כדי שאדע שלא נצליח לשכנע אחד את השני. אף אחד לא עושה לי טובה פה בכלוב. כמו שאני לא עושה טובה לאף אחד. אני בוחרת לשחק במה שבא לי עם מי שרוצה לשחק איתי *בהסכמה מודעת* אני יודעת לנהוג לבד ואני יודעת לנקות מעולה והאנגלית שלי פצצה (גם את התרמיל שלי אני לגמרי מסוגלת לסחוב לבד כשאני מטיילת 😉) אני פה כי כיף לי לשחק במה שאני רוצה ונעים לי. לא במה שאחרים מחליטים שלגיטימי או לא. |
|
bondman(נשלט){FLR} |
לפני שנתיים •
21 במרץ 2022
לפני שנתיים •
21 במרץ 2022
bondman(נשלט){FLR} • 21 במרץ 2022
כמה דברים שאני חושב על הנושא:
1)ניצול זה סקסי. אבל כל אחד במידה המתאימה לו. 2)לפעמים אם יש לך מזל אז א מוביל ל-ב. ״ שלח לחמיך על פני המים ״ מה שנקרא. 3)אינטראקציה עם אישה וקירבה לאישה זה דבר משמעותי כשאתה בחוסר. ולפעמים זה מגרה בתור נשלט לקבל רק שאריות. 4)כמובן שהשולטת צריכה להיות בן אדם וראויה לשירות. |
|
WitchFuneral(שולט) |
לפני שנתיים •
21 במרץ 2022
לפני שנתיים •
21 במרץ 2022
WitchFuneral(שולט) • 21 במרץ 2022
bondman כתב/ה: כמה דברים שאני חושב על הנושא:
1)ניצול זה סקסי. אבל כל אחד במידה המתאימה לו. 2)לפעמים אם יש לך מזל אז א מוביל ל-ב. ״ שלח לחמיך על פני המים ״ מה שנקרא. 3)אינטראקציה עם אישה וקירבה לאישה זה דבר משמעותי כשאתה בחוסר. ולפעמים זה מגרה בתור נשלט לקבל רק שאריות. 4)כמובן שהשולטת צריכה להיות בן אדם וראויה לשירות. אין ספק שניצול זה דבר מאוד סקסי. כשאתה מבטל את האגו שלך זה בכלל יכול להיות מדהים, ועדיין... כשאני מסתכל על התמונה המלאה אני ממש ממש לא מרוצה מההשלכות החברתיות. בסה"כ מה שקורה זה שני דברים: 1 - נשים לוקחות גברים כמובן מאליו. הם תמיד יהיו שם, רק להניף אצבע. 2 - הגברים האלה מתרגלים לסטנדרטים נמוכים מאוד. בכלל לא בקטע של פטישיזציה, אבל בוא נדבר דוגרי... מה אתה מעדיף, לקבל חוויה אנאלית משגעת כשהזין שלך כלוא ולא גמרת שבוע או להסיע בחורה? וואלה כן, מרגיש רע בשבילם, מרגיש רע שהם לא יכולים לעשות משהו מעבר ללאסוף שאריות... אמרתי בעבר ואמשיך להגיד - סטטיסטיקת השולטות - נשלטים היא ארורה. כאילו, גם בקרב ונילות גברים נתפסים כמובן מאליו לעיתים די קרובות ע"י בחורות, בעיקר ע"י בחורות יפות, אז בפמדום זה בכלל על סטרואידים. ואשמח לדוגמה של שולטת שראויה לשירות. |
|
morningdew(שולט) |
לפני שנתיים •
21 במרץ 2022
לפני שנתיים •
21 במרץ 2022
morningdew(שולט) • 21 במרץ 2022
הערה כמתבונן מהצד:
שירותיות, החפצה, ניצול - אלה דינמיקות בדס"מיות מאוד פוטנטיות. קל להבין עד כמה הן מסוכנות בהיבט הרגשי כלפי הצד הנשלט. העובדה שאנשים קופצים לתוך דינמיקות כאלה עם 0 הכרות ומתוך כוונה שזה יישאר ככה - בעיניי יש כאן ספק גדול אם מתקיימות דרישות סף של בטיחות רגשית כדי שאפשר יהיה לתאר את זה כrack. בטוח שזה לא ssc, כי איזה אפטר-קייר בדיוק יהיה אחרי הדינמיקה הזו ? ואידך זיל גמרו (: |
|
bondman(נשלט){FLR} |
לפני שנתיים •
21 במרץ 2022
לפני שנתיים •
21 במרץ 2022
bondman(נשלט){FLR} • 21 במרץ 2022
morningdew כתב/ה: הערה כמתבונן מהצד:
שירותיות, החפצה, ניצול - אלה דינמיקות בדס"מיות מאוד פוטנטיות. קל להבין עד כמה הן מסוכנות בהיבט הרגשי כלפי הצד הנשלט. העובדה שאנשים קופצים לתוך דינמיקות כאלה עם 0 הכרות ומתוך כוונה שזה יישאר ככה - בעיניי יש כאן ספק גדול אם מתקיימות דרישות סף של בטיחות רגשית כדי שאפשר יהיה לתאר את זה כrack. בטוח שזה לא ssc, כי איזה אפטר-קייר בדיוק יהיה אחרי הדינמיקה הזו ? ואידך זיל גמרו (: השבע לעולם לא יבין את הרעב. |
|
תמרעה המרטשת(שולטת) |
לפני שנתיים •
21 במרץ 2022
לפני שנתיים •
21 במרץ 2022
תמרעה המרטשת(שולטת) • 21 במרץ 2022
תראה...
מה קדם למה הביצה או התרנגולת? האם המודעות של נשלטים והפניות של ״עבדי נקיון ונהגים״ הגיעו בעקבות דרישה קיימת, או הן היו ראשונות ושולטות עלו על הגל בעצמן? יש נשלטים שרוצים להיות עבדי שירות והם אלה שמציעים זאת בפניה ראשונית. אז האם יש פה ניצול חף פשע? אני בספק. האם לפעמים גברים מסכימים לעשות דברים שלא רצו על מנת לרצות מישהי בתקווה לקבל משהו בחזרה? גם קיים. הכל עניין של האם יש פגיעה בסוף או לא. וכמו שאמרו קודמותיי גם לי הייתה חוויה נחמדה עם כאלה שרק פנו כדי להסיע אותי (מרצונם) והמשכתי עם זה הלאה ולנישות אחרות (אפילו וניליות) כי הם התגלו ממש מכבדים ונשלטים חמודים. |
|