Zord(מתחלף) |
לפני שנה •
19 בנוב׳ 2022
לפני שנה •
19 בנוב׳ 2022
Zord(מתחלף) • 19 בנוב׳ 2022
החדר
|
|
יפה קצת משונה{קרוסית} |
לפני שנה •
19 בנוב׳ 2022
Re: עצוב לי לשמוע. למה מסוכן?
לפני שנה •
19 בנוב׳ 2022
יפה קצת משונה{קרוסית} • 19 בנוב׳ 2022
Bluecollar כתב/ה: יפה קצת משונה כתב/ה: האינטרנט, אנונימיות מוחלטת, אינני פגיעה כלל
אבל אז באמצע החיים החלטתי שני רוצה אינטרקציה אישית, מגע אנושי, רגש אמיתי. מצאתי את מסיבות הקהילה, חצי בטוחות. לצאת לרחוב במצבי, סכנת נפשות, אבל עשיתי לא מעט, לא בטוחה כמה חכם. אם אישה ממין זכר הולכת ברחוב בבגדי אישה.....אנשים חושבים שהכל מותר. היו לי כבר תקריות , עד כה סתם הצקות. יש גם חשש מאואוטינג, אבל בעיקר חשש מאלימות ( מינית או לא) והיו לי כמה פעמים שהייתה לסיבה טובה לחשוש. |
|
Reina N(שולטת) |
לפני שנה •
19 בנוב׳ 2022
לפני שנה •
19 בנוב׳ 2022
Reina N(שולטת) • 19 בנוב׳ 2022
הבית שלי, החברים שלי, ובעלי בטופ הרשימה כמובן.
|
|
WitchFuneral(שולט) |
לפני שנה •
19 בנוב׳ 2022
Re: עצוב לי לשמוע. למה מסוכן?
לפני שנה •
19 בנוב׳ 2022
WitchFuneral(שולט) • 19 בנוב׳ 2022
יפה קצת משונה כתב/ה: Bluecollar כתב/ה: יפה קצת משונה כתב/ה: האינטרנט, אנונימיות מוחלטת, אינני פגיעה כלל
אבל אז באמצע החיים החלטתי שני רוצה אינטרקציה אישית, מגע אנושי, רגש אמיתי. מצאתי את מסיבות הקהילה, חצי בטוחות. לצאת לרחוב במצבי, סכנת נפשות, אבל עשיתי לא מעט, לא בטוחה כמה חכם. אם אישה ממין זכר הולכת ברחוב בבגדי אישה.....אנשים חושבים שהכל מותר. היו לי כבר תקריות , עד כה סתם הצקות. יש גם חשש מאואוטינג, אבל בעיקר חשש מאלימות ( מינית או לא) והיו לי כמה פעמים שהייתה לסיבה טובה לחשוש. "אישה ממין זכר"? ההגדרה של אישה זה נקבה, בדר"כ בוגרת. זה בערך כמו להגיד "שחור עם עור לבן". אשמח שתבאר את דבריך. |
|
יפה קצת משונה{קרוסית} |
לפני שנה •
19 בנוב׳ 2022
לפני שנה •
19 בנוב׳ 2022
יפה קצת משונה{קרוסית} • 19 בנוב׳ 2022
יש הבדל בין מין למגדר. מין זו תכונה גנטית מולדת שלא ניתן לשנות ומגדר זה תלוי בתפיסה והגדרה עצמית.
דנה אינטרנשנל היא ממין זכר ומגדר נקבה. מה לא ברור? |
|
WitchFuneral(שולט) |
לפני שנה •
19 בנוב׳ 2022
לפני שנה •
19 בנוב׳ 2022
WitchFuneral(שולט) • 19 בנוב׳ 2022
יפה קצת משונה כתב/ה: יש הבדל בין מין למגדר. מין זו תכונה גנטית מולדת שלא ניתן לשנות ומגדר זה תלוי בתפיסה והגדרה עצמית.
דנה אינטרנשנל היא ממין זכר ומגדר נקבה. מה לא ברור? הא, דיברת על מגדר. קונספט מומצא של סכיזופרנים קיצר. |
|