סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

נראות

WitchFuneral​(שולט)
לפני שנה • 23 בנוב׳ 2022
WitchFuneral​(שולט) • 23 בנוב׳ 2022
Zord כתב/ה:
WitchFuneral כתב/ה:
זוג פלוס כתב/ה:
אנשים מחפשים את מושא הפנטזיה שלהם לא בהכרח את מה שהם באמת צריכים וטוב בשבילם.
באופן הזה הם גם מחזקים את עצמם.
זה נכון לפלטפורמות הכרויות ''רגילות'' ונכון לפלטפורמות דוגמת הכלוב.

כי מי לא רוצה אשה אוהבת, תומכת..שותפה אמיתית?
בפנטזיה, היא גם גבוהה, חטובה עם חזה מתפרץ שמדגמנת בגדי ים לספורט אילוסטרייטד.

ואז, מדלגים על מישהו שאולי מונח לנו ממש מתחת לאף ומנסים להשיג את הבלתי מושג.

מה? לא נכון. גברים יהיו סבבה עם כל אישה שנראית fine. אפילו השמנות פה מקבלות כל יום הודעות (הרבה פחות אבל עדיין הרבה, במיוחד אם היא לא מאוד שמנה) שמעידות על כך שהאדם ששולח להן את ההודעה נמשך אליהן, סתם בולשיט. רוב הגברים הם חסרי סטנדרטים וימשכו גם לקליפת בננה. רק גברים שנראים ממש טוב יחפשו פצצת על, זה הגיוני וזה ככה גם כשהמקרה הפוך. תכלס המקרה שלי מיוחד ופריקיות אוהבות אותי, אבל מחוץ לתחום הזה אני לא אמצא מישהי מעל 6/10 (בגג) שתתחנן לצאת איתי, וזה ככה גם אצל כל גבר ברמת היופי שלי. אני סתם ממוצע.

אני אוהב את הכנות והאמת חסרת התקנה בפוסט הזה.

עזוב, כל האתר הזה מפוצץ ב-woke. פשוט תגיד את האמת ותן לבבונים לכעוס.
מן הסתם שלא אכפת לי שנשים שמנות יעשו כל מה שבא להן, אבל מן הסתם שלכל החלטה יש השלכות ולהתלונן על זה זה סתם ילדותי ובכייני. הייתה תקופה שעליתי בה בערך 20 קילו והלך לי ממש חרא בדייטים, ועדיין, לא התלוננתי כי אני יודע מה בנות רוצות, ואני יכול להבטיח לך שבנות הרבה יותר בררניות בענייני משקל מגברים, בהרבה. אני רואה פה שמנות מחוזרות מפה ועד הודעה חדשה (ושיהיה להן בכיף), וזה ככה למעשה בכל מקום בתכל'ס. אומנם הן לא ישיגו גבר חתיך במיוחד ככל הנראה, אבל הן מאוד מחוזרות, הן יכולות למצוא מישהו סבבה לגמרי.

ורק אומר שיש זן חדש של נשים NPC's שמנות באינטרנט שרצות על המשפט הקבוע - "נמאס לי מהחיזור כי כל הזמן מזכירים לי שאני שמנה וזה לא מעניין". מן הסתם שזה סתם ילדותי, עכשיו שומן זה טרנדי והם לא אומני שיחה גדולים במיוחד אז הם אומרים את הדבר הראשון שעולה להם לראש, ביג דיל.
WitchFuneral​(שולט)
לפני שנה • 23 בנוב׳ 2022
WitchFuneral כתב/ה:
Zord כתב/ה:
WitchFuneral כתב/ה:
זוג פלוס כתב/ה:
אנשים מחפשים את מושא הפנטזיה שלהם לא בהכרח את מה שהם באמת צריכים וטוב בשבילם.
באופן הזה הם גם מחזקים את עצמם.
זה נכון לפלטפורמות הכרויות ''רגילות'' ונכון לפלטפורמות דוגמת הכלוב.

כי מי לא רוצה אשה אוהבת, תומכת..שותפה אמיתית?
בפנטזיה, היא גם גבוהה, חטובה עם חזה מתפרץ שמדגמנת בגדי ים לספורט אילוסטרייטד.

ואז, מדלגים על מישהו שאולי מונח לנו ממש מתחת לאף ומנסים להשיג את הבלתי מושג.

מה? לא נכון. גברים יהיו סבבה עם כל אישה שנראית fine. אפילו השמנות פה מקבלות כל יום הודעות (הרבה פחות אבל עדיין הרבה, במיוחד אם היא לא מאוד שמנה) שמעידות על כך שהאדם ששולח להן את ההודעה נמשך אליהן, סתם בולשיט. רוב הגברים הם חסרי סטנדרטים וימשכו גם לקליפת בננה. רק גברים שנראים ממש טוב יחפשו פצצת על, זה הגיוני וזה ככה גם כשהמקרה הפוך. תכלס המקרה שלי מיוחד ופריקיות אוהבות אותי, אבל מחוץ לתחום הזה אני לא אמצא מישהי מעל 6/10 (בגג) שתתחנן לצאת איתי, וזה ככה גם אצל כל גבר ברמת היופי שלי. אני סתם ממוצע.

אני אוהב את הכנות והאמת חסרת התקנה בפוסט הזה.

עזוב, כל האתר הזה מפוצץ ב-woke. פשוט תגיד את האמת ותן לבבונים לכעוס.
מן הסתם שלא אכפת לי שנשים שמנות יעשו כל מה שבא להן, אבל מן הסתם שלכל החלטה יש השלכות ולהתלונן על זה זה סתם ילדותי ובכייני. הייתה תקופה שעליתי בה בערך 20 קילו והלך לי ממש חרא בדייטים, ועדיין, לא התלוננתי כי אני יודע מה בנות רוצות, ואני יכול להבטיח לך שבנות הרבה יותר בררניות בענייני משקל מגברים, בהרבה. אני רואה פה שמנות מחוזרות מפה ועד הודעה חדשה (ושיהיה להן בכיף), וזה ככה למעשה בכל מקום בתכל'ס. אומנם הן לא ישיגו גבר חתיך במיוחד ככל הנראה, אבל הן מאוד מחוזרות, הן יכולות למצוא מישהו סבבה לגמרי.

ורק אומר שיש זן חדש של נשים NPC's שמנות באינטרנט שרצות על המשפט הקבוע - "נמאס לי מהחיזור כי כל הזמן מזכירים לי שאני שמנה וזה לא מעניין". מן הסתם שזה סתם ילדותי, עכשיו שומן זה טרנדי והם לא אומני שיחה גדולים במיוחד אז הם אומרים את הדבר הראשון שעולה להם לראש, ביג דיל.

אגב, יצא לי אפילו לצאת לדייטים עם בנות שמנמנות שאמרו לי את המשפט הזה משום מקום, זה נהיה נפוץ o.O
בכללי הייתי אומר שביום-יום אני לא ממש מוצא את עצמי נמשך יותר מדי לשמנות (אם היא שמנה מאוד אז בטוח לא), גם לא שמנמנות, אבל אם יש אופי בדר"כ אני מסתדר. בכללי אני הרבה פחות בררן כשזה מגיע לקשר רציני, פשוט חבל להפסיד מישהי ממש שווה בגלל שהיא לא בדיוק הטעם שלך. מה גם שדופמין עובד כמו כל הורמון אחר - תפסיק לקיים אינטרקציות מיניות עם נשים יפות / לאונן עליהן והסטנדרטים שלך ירדו, ככה שזה מתאזן (לפחות לי) עם הזמן. פעם אנשים היו הרבה פחות בררנים, אבל הפורנו והרשתות החברתיות שידרגו את מודל היופי בכמה רמות... באותה מידה אם אתה מפסיק לקיים אינטרקציות מיניות עם הדברים האלה הסטנדרטים נופלים ואתה די חוזר למצב שהיה לפני שהרשתות החברתיות והפורנו היו נפוצים. לי זה עובד. כרגע בת הזוג שלי נראית ממש טוב לדעתי כי כמו שאמרתי - פריקיות אוהבות אותי, אבל יצא לי גם לצאת עם נשים שנראות 4/10 וגם 3.5/10 והסתדרתי עם הזמן.
The Spade​(שולט)
לפני שנה • 23 בנוב׳ 2022
The Spade​(שולט) • 23 בנוב׳ 2022
אין כמו הפורום של הכלוב.
גברים תתייחסו לתגובות של zord וwitch.
השאר זה הקשקשת הידועה.
WitchFuneral​(שולט)
לפני שנה • 23 בנוב׳ 2022
בכוח המוח כתב/ה:
רק לי יש צמרמורת מהדרך שבה מחשבים ערך של אדם לפי נראות?

מי עושה את זה?
WitchFuneral​(שולט)
לפני שנה • 23 בנוב׳ 2022
The Spade כתב/ה:
אין כמו הפורום של הכלוב.
גברים תתייחסו לתגובות של zord וwitch.
השאר זה הקשקשת הידועה.

יאפ
סתם NPC's
Kitty frank
לפני שנה • 23 בנוב׳ 2022
Kitty frank • 23 בנוב׳ 2022
בכוח המוח כתב/ה:

עזבי לפי נראות, ההיררכיה האנושית הזאת הזויה בעיני. קשרים קוראים לפי התאמה במספר עצום של נושאים. אני יכולה להתאים לפלוני מזווית הזאת, ולאלמוני מזווית אחרת לגמרי ושתי מערכות היחסים האלו יכולות להיות תקפות וטובות.
WitchFuneral​(שולט)
לפני שנה • 23 בנוב׳ 2022
Kitty frank כתב/ה:
בכוח המוח כתב/ה:

עזבי לפי נראות, ההיררכיה האנושית הזאת הזויה בעיני. קשרים קוראים לפי התאמה במספר עצום של נושאים. אני יכולה להתאים לפלוני מזווית הזאת, ולאלמוני מזווית אחרת לגמרי ושתי מערכות היחסים האלו יכולות להיות תקפות וטובות.

לא רלוונטי.
ולרוב בני האדם יש את אותו הטעם. אם X נמשך ל-Q בגלל Y, סביר להניח שגם Z יימשך ל-Q בגלל Y. במיוחד אצל נשים שהטעם שלהן הרבה פחות מגוון משל גברים. זה הוכח מיליון פעמים. רוב בני האדם נמשכים לאותם דברים, אם זה היה אחרת לא היה נוצר מודל יופי כל כך חד-צדדי והיה לשמנים ושמנות מה לקנות בחנויות בגדים, מה שפחות מתקיים בפועל.
ומן הסתם שתיווצר היררכיה ביופי. עצם זה שכל כך אכפת לך מאותה היררכיה זה רק מראה כמה את רדודה וכמה משמעות את מייחסת למילים כמו "יפה" ו-"מכוער". אדם עם מוח לא מייחס משמעות לכל משחקי ההיררכיה האלו ועושה מה שבא לו, לאו דווקא בהיררכיה שקשורה ליופי. אדם עם מוח יגיד "אוקיי, אז אני באמצע ההיררכיה / בתחתית ההיררכיה של היופי, למי אכפת?". את יודעת כמה מבטים אני מקבל ברחוב? איזו שפת גוף? כמה היתקלויות היו לי כשגרתי בירושלים? וואי, באמת שאני כבר לא זוכר. חחח שלא נדבר על הפעם האחרונה שהייתי בבני ברק. הרבה אנשים (בעיקר דתיים אבל לא רק) לא אוהבים את איך שאני נראה, למי אכפת? שיקפצו לי.
אם נשים בצד דעות של פריקיות, כמעט אף אחד לא יחשוב שאני יותר מממוצע. אני ממש שיא הממוצע, לגמרי 5/10. בתקופות שהשמנתי הייתי אפילו מתחת לממוצע, בסביבות ה-4/10 וגם זה לא הפריע לי. למי.פאקינג.אכפת. ההיררכיה לא הזויה, זה דבר טבעי לגמרי שאת לוקחת בו חלק מעצם היותך בת-אדם, להתרגש יותר מדי מהמיקום ההיררכי שלך זה כבר עלוב ואומר שלא התבגרת. בכללי הרבה נשים ממש שונאות את הגוף שלהן עד שהן מגיעות לאתרים כמו "הכלוב" או טסות לאיזה חור עני בעולם, מגלות שיש לזה ביקוש ואז הן לא שונאות אותו - תכל'ס הן הכי עלובות, פשוט בובות של החברה, וזה בתכל'ס גם סוג האנשים שיש פה, בין היתר בגלל זה הם חסרי-ערך מבחינתי ומהווים השפעה שלילית על הפרט.
Kitty frank
לפני שנה • 23 בנוב׳ 2022
Kitty frank • 23 בנוב׳ 2022
🥱
אם רק היה קשר בין מה שכתבתי למה שעניתי לי.
WitchFuneral​(שולט)
לפני שנה • 23 בנוב׳ 2022
Kitty frank כתב/ה:
🥱
אם רק היה קשר בין מה שכתבתי למה שעניתי לי.

אוי ואבוי, בבקשה אל תגידי לי שזה מה שחשדתי שאת חושבת, שמסווגים ערך של אנשים מעבר לערך של יופי בגלל מראה. אם כן, צר לי להודיע לך - את מפגרת רצח.
הרוב המוחלט של בני האדם לא יעשה את זה, זה טיעון מפגר. אחמד טיבי מכוער. פעם ראית מישהו מבקר אותו בגלל שהוא מכוער? טוען שהוא פוליטיקאי גרוע "בגלל שהוא מכוער"? שהוא אדם רע בגלל שהוא מכוער? לא, לאף אחד לא אכפת מזה. ושלא נתחיל לדבר על דליה איציק. אם כבר יבקרו אותו יגידו שהוא פאן של ערפאת או משהו, למרות שהוא ממש ממש מכוער, כי שוב - לאף אחד לא אכפת ואף אחד לא יסווג את רמתך לפי המראה שלך, זה לא יעצור אותך מלהתקדם לשום מקום באמת.