מואדיב המשחרר |
לפני שנה •
23 בספט׳ 2023
לפני שנה •
23 בספט׳ 2023
מואדיב המשחרר • 23 בספט׳ 2023
קטלב כתב/ה: הניבים. אורך הניבים. עדיף שני ס"מ ומעלה.
מעולה! |
|
מואדיב המשחרר |
לפני שנה •
23 בספט׳ 2023
לפני שנה •
23 בספט׳ 2023
סנטוריון כתב/ה: עצם הפמור, ולעתים קוטר האאורטה.
ולאלה שלא מבינים מילה ממה שרשמת אני שונא מתנשאים! זה שאתה יודע מילים מקצועיות של אנטומיה לא אומר שאני אלך עכשיו לגוגל. תגובה מגעילה בעיני ומתנשאת. ואל תגיד לי שזו בעיה שלי שאני לא יודע מה זה עצם הפמור. |
|
hardonforbrokenthing |
לפני שנה •
23 בספט׳ 2023
לפני שנה •
23 בספט׳ 2023
hardonforbrokenthing • 23 בספט׳ 2023
Into כתב/ה: ללא צל של ספק, הקרורה העליונה.
למדתי משהו חדש. אבל באמת? |
|
מואדיב המשחרר |
לפני שנה •
23 בספט׳ 2023
לפני שנה •
23 בספט׳ 2023
hardonforbrokenthing כתב/ה: Into כתב/ה: ללא צל של ספק, הקרורה העליונה.
למדתי משהו חדש. אבל באמת? התעצלתי ללכת לגוגל ובאופן עקרוני בחרתי שלא - מה זה קרורה לכל הרוחות? ולא - אני לא חושב שזה באמת - סתם ניסיון להציג את עצמך בתור פלצן שיודע מילים גבוהות. גם עצם הפמור - שילך להזדיין הוא והפמור שלו ביחד. |
|
טום סי |
לפני שנה •
23 בספט׳ 2023
לפני שנה •
23 בספט׳ 2023
טום סי • 23 בספט׳ 2023
שילוב של שני דברים שקשורים זה בזה עבורי.
כמובן שעומק ההתמסרות פשוט מעיף אותי. אבל אם אני מרחיב את זה קצת- זה להיות המאפשר. להיות זה שבוטחים בו יותר מכל אדם אחר בכדי להוציא את כל השדים. ובסיטואציה הזו, כשמתמסרים ומעניקים לי את השליטה... זה זה מה שהכי עושה לי את זה. |
|
darkons |
לפני שנה •
23 בספט׳ 2023
לפני שנה •
23 בספט׳ 2023
darkons • 23 בספט׳ 2023
שהנשלט יהיה גבר דומיננטי בעל מעמד
|
|
סנטוריון |
לפני שנה •
23 בספט׳ 2023
לפני שנה •
23 בספט׳ 2023
סנטוריון • 23 בספט׳ 2023
מואדיב המשחרר כתב/ה: hardonforbrokenthing כתב/ה: Into כתב/ה: ללא צל של ספק, הקרורה העליונה.
למדתי משהו חדש. אבל באמת? התעצלתי ללכת לגוגל ובאופן עקרוני בחרתי שלא - מה זה קרורה לכל הרוחות? ולא - אני לא חושב שזה באמת - סתם ניסיון להציג את עצמך בתור פלצן שיודע מילים גבוהות. גם עצם הפמור - שילך להזדיין הוא והפמור שלו ביחד. דווקא שתדע שאני לא משתמש במלים גבוהות כי אני זחוח. ולקוראים שמתעצלים לבדוק בגוגל, רק שתדעו ש"זחוח" זו מילה נרדפת ל"מתנשא". |
|
מואדיב המשחרר |
לפני שנה •
23 בספט׳ 2023
לפני שנה •
23 בספט׳ 2023
טום סי כתב/ה: שילוב של שני דברים שקשורים זה בזה עבורי.
כמובן שעומק ההתמסרות פשוט מעיף אותי. אבל אם אני מרחיב את זה קצת- זה להיות המאפשר. להיות זה שבוטחים בו יותר מכל אדם אחר בכדי להוציא את כל השדים. ובסיטואציה הזו, כשמתמסרים ומעניקים לי את השליטה... זה זה מה שהכי עושה לי את זה. אתה צודק - אני מאמץ כל מה שכתבת כרגע - אני רוצה להיות גם זה שעומק ההתמסרות מעיף אותו וגם זה שהיא בוטחת בי ברמה כזו שהיא מצליחה להוציא את כל השדים והסטיות שלה - אתה לגמרי צודק - מצד שני אם עומק ההתמסרות שלה הוא כזה עמוק - בהגדרה היא תספר לך הכל - כך שבסופו של דבר אחד מוביל לשני - נכון או לא? |
|