הברון בכפכפים{זהרורים} |
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
הברון בכפכפים{זהרורים} • 9 באוג׳ 2024
יהיה גם נחמד אם יהיהצפיצ'ר שמראה רשימה מסודרת של מי חסם אותי ולא להתקל בהם במקרה.
|
|
פרלין(נשלטת){ש} |
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
פרלין(נשלטת){ש} • 9 באוג׳ 2024
shirazbar כתב/ה: פרלין כתב/ה: אגב, אחרי שנחסמתי בלי שום סיבה שנראתה לי הגיונית, עברתי על רשימת החסומים שלי והוצאתי את כולם מחסימה מלבד שתיים שאיתן לא ארצה אינטרקציה עד יום מותי, אבל מצפוני שקט כי אני בטוחה שזה הדדי.
זה מעליב להיחסם. זה נותן תחושת כוח ושליטה מזוייפת לחוסם, אבל מעליב מאוד לנחסמים. קחו את זה בחשבון. מדוע להיעלב אם לא הייתה כל אינטרקציה? כי אנחנו בני אדם, שירה. |
|
OR1977 |
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
OR1977 • 9 באוג׳ 2024
20 חסומים.
כי הם בלתי…. או שולחים הודעות ללא הפסקה, או שפונים גם אחרי שכתבתי להם לא מתאים. |
|
ArchAngel(שולטת) |
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
ArchAngel(שולטת) • 9 באוג׳ 2024
יש לי 73 חסומים שצברתי ב 12 שנים, אני חוסמת רק במקרים של אלימות, איומים, הצפות, התנהגויות רעילות, והתנהלות אנטגוניסטית שמחפשת להוריד לאחרים וליצור ריבים בכוונה.
בין אם כלפי, ובין אם אני רואה שמפונה כלפי אחרים ואני רוצה להקדים תרופה למכה. סתם לדוגמא, חסמתי מישהו שאמנם לא פנה אלי אבל היה לו חשוב להשפיל אישה אחרת ולתאר כמה מכוערת היא הייתה במציאות רק כי לא הסכים איתה באיזה דיון. זה אפילו יותר נבזי מ"לכי לכי יא מכוערת" רנדומלי כי מדובר במישהי שסמכה עליך מספיק להיפגש איתך במציאות, ועכשיו אתה משתמש בזה נגדה ועוד מול כולם. הגישה הרעילה הזו לא שמורה רק כלפיה, ואני לא רוצה שאדם כזה יתקרב אלי, כשמן הסתם הוא לא רואה את הבעייתיות במה שעשה ומאמין שיהיה לגטימי לעשות גם לי דבר דומה. בלוגים אני לא מסתירה, חוץ מ 2 חריגים שהיו ממש אלימים עד כדי שבהמשך הכותבים שלהם נחסמו מהאתר לגמרי. אם בלוג לא מתאים לי אני לא נכנסת או לא ממשיכה לקרוא, לא מפריע לי שהכותרת מופיעה לי בדף הבית. וחוץ מזה, אנשים גם משנים כיווני כתיבה וחשיבה. זה שפוסטים מסוימים לא לרוחי כרגע לא אומר שבהמשך לא אתחבר לתוכן. כנ"ל לגבי חסימות, אם אני רואה שהאדם באמת השתנה בגישה שלו כלפי אחרים, אני משחררת אותה- רק לרוב זה לא התסריט. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שישי אוג' 09, 2024 11:03 am, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
OR1977 |
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
OR1977 • 9 באוג׳ 2024
ArchAngel כתב/ה: יש לי 73 חסומים, אני חוסמת רק במקרים של אלימות, איומים, הצפות, התנהגויות רעילות, והתנהלות אנטגוניסטית שמחפשת להוריד לאחרים וליצור ריבים בכוונה.
בין אם כלפי, ובין אם אני רואה שמפונה כלפי אחרים ואני רוצה להקדים תרופה למכה. סתם לדוגמא, חסמתי מישהו שאמנם לא פנה אלי אבל היה לו חשוב להשפיל אישה אחרת ולתאר כמה מכוערת היא הייתה במציאות רק כי לא הסכים איתה באיזה דיון. זה אפילו יותר נבזי מ"לכי לכי יא מכוערת" רנדומלי כי מדובר במישהי שסמכה עליך מספיק להיפגש איתך במציאות, ועכשיו אתה משתמש בזה נגדה ועוד מול כולם. הגישה הרעילה הזו לא שמורה רק כלפיה, ואני לא רוצה שאדם כזה יתקרב אלי, כשמן הסתם הוא לא רואה את הבעייתיות במה שעשה ומאמין שיהיה לגטימי לעשות גם לי דבר דומה. בלוגים אני לא מסתירה, חוץ מ 2 חריגים שהיו ממש אלימים עד כדי שבהמשך הכותבים שלהם נחסמו מהאתר לגמרי. אם בלוג לא מתאים לי אני לא נכנסת או לא ממשיכה לקרוא, לא מפריע לי שהכותרת מופיעה לי בדף הבית. וחוץ מזה, אנשים גם משנים כיווני כתיבה וחשיבה. זה שפוסטים מסוימים לא לרוחי כרגע לא אומר שבהמשך לא אתחבר לתוכן. כנ"ל לגבי חסימות, אם אני רואה שהאדם באמת השתנה בגישה שלו כלפי אחרים, אני משחררת אותה- רק לרוב זה לא התסריט. אני חסמתי בלוג מסויים כי הייתי קוראת אותו וכל פעם שרציתי להגיב ראיתי שאני חסומה משום מה וזה שיגע אותי, אז החלטתי פשוט להעלים אותו ולא לקרוא אותו יותר |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
זאלופון(שולט) • 9 באוג׳ 2024
פרלין כתב/ה: אגב, אחרי שנחסמתי בלי שום סיבה שנראתה לי הגיונית, עברתי על רשימת החסומים שלי והוצאתי את כולם מחסימה מלבד שתיים שאיתן לא ארצה אינטרקציה עד יום מותי, אבל מצפוני שקט כי אני בטוחה שזה הדדי.
זה מעליב להיחסם. זה נותן תחושת כוח ושליטה מזוייפת לחוסם, אבל מעליב מאוד לנחסמים. קחו את זה בחשבון. אני זוכר שני מקרים שבהם חסמו אותי: אחד שהתנצח איתי על גבי הפורומים, ניסה להתנשא מעליי וכשל, ושנייה שניהלה בלוג דוחה ונצלני וכנראה הגבתי לה מתישהו תגובה שונה מהליקוקים שהתרגלה לקבל. בשני המקרים לא נעלבתי, להיפך, להחסם על ידי שכאלה זו סוג של מחמאה. |
|
Discipline |
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
Discipline • 9 באוג׳ 2024
shirazbar כתב/ה: פרלין כתב/ה: אגב, אחרי שנחסמתי בלי שום סיבה שנראתה לי הגיונית, עברתי על רשימת החסומים שלי והוצאתי את כולם מחסימה מלבד שתיים שאיתן לא ארצה אינטרקציה עד יום מותי, אבל מצפוני שקט כי אני בטוחה שזה הדדי.
זה מעליב להיחסם. זה נותן תחושת כוח ושליטה מזוייפת לחוסם, אבל מעליב מאוד לנחסמים. קחו את זה בחשבון. מדוע להיעלב אם לא הייתה כל אינטרקציה? אם כבר הפכתן את החסימה הזו לפומבית, למה חסמת אותה אם לא היתה כל אינטראקציה ? יש בזה משהו יותר מעליב מאשר מקרים סטנדרטיים של חסימה בגלל הטרדות. |
|
Honey Bee(נשלטת) |
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
Honey Bee(נשלטת) • 9 באוג׳ 2024
אני לא חוסמת, בקטע עקרוני.
בפרטי אי אפשר להטריד אותי. אז נשאר רק בבלוג, ומי שבא ומטנף אצלי בבלוג, מבזה את עצמו יותר מאשר אותי. הרבה פעמים הרגשתי שאם אני חוסמת אני רק מספקת ומחזקת את הצד השני. אז, לא חוסמת. אני כן מסתירת בלוגים סדרתית, ומבחינתי ״לחסום״ זה לזרוק מישהו למוסתרים, שלא אתקל בו. אנשים שחוסמים בגלל ויכוח או דיון שמתלקח (לא מדברת על קללות ופסים אישיים, נטו על חילוקי דעות, חריפים ככל שיהיו) - הזוי בעיני. סליחה. |
|
מל(ק)ה(שולטת) |
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
מל(ק)ה(שולטת) • 9 באוג׳ 2024
118
הרבה סיבות לחסימה |
|
סנטוריון |
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
9 באוג׳ 2024
סנטוריון • 9 באוג׳ 2024
לא היה שירשור כזה לאחרונה? או שאני נהיה דמנטי?
חסימה אף פעם לא מגיעה ממקום ריגשי אצלי. אני חוסם ברגע ש"נשואים" מופיעים כגבול, פשוט כי זה עוזר לי לעקוב אחרי פרטנריות רלבנטיות (אם הייתה דרך אחרת לסמן או לפלח יושבי כלוב הייתי קרוב לודאי בוחר בה). לכן יש אצלי כמה עשרות חסומים, ובעיקר חסומות. |
|