נויה הל(לא בעסק){צ} |
לפני 3 ימים •
11 בנוב׳ 2024
לפני 3 ימים •
11 בנוב׳ 2024
נויה הל(לא בעסק){צ} • 11 בנוב׳ 2024
רק אני לא מבינה מה זה "פצע ליבה"?
יש לזה הגדרה? נשמע קצת כמו חרטוט. |
|
deepThinker(נשלט) |
לפני 3 ימים •
11 בנוב׳ 2024
לפני 3 ימים •
11 בנוב׳ 2024
deepThinker(נשלט) • 11 בנוב׳ 2024
זה טעם של מגנום או משהו
|
|
Softcontrol(שולטת) |
לפני יומיים •
12 בנוב׳ 2024
הקשבתי לפודקאסט של מישהו
לפני יומיים •
12 בנוב׳ 2024
Softcontrol(שולטת) • 12 בנוב׳ 2024
נויה הל כתב/ה: רק אני לא מבינה מה זה "פצע ליבה"?
יש לזה הגדרה? נשמע קצת כמו חרטוט. https://www.corecoaching.co.il/elementor-9229/ יש שם הסבר |
|
anyzeany |
לפני יום •
13 בנוב׳ 2024
לפני יום •
13 בנוב׳ 2024
anyzeany • 13 בנוב׳ 2024
פצע הליבה, הוא בעצם הפצע, שליבה האטום, ליבה את הטראומות, שחלקן נמצא איתי עד היום.
|
|
Vanila princess |
לפני 15 שעות •
14 בנוב׳ 2024
Re: מה הוא פצע הליבה שלכם?
לפני 15 שעות •
14 בנוב׳ 2024
Vanila princess • 14 בנוב׳ 2024
masoul כתב/ה: Softcontrol כתב/ה: יש 5 פצעי ליבה: דחיה, נטישה, השפלה, אי צדק, בגידה
אני מניחה שלהרבה נשלטים יש פצע השפלה אני חושב שהשפלה זה אכן הנפוץ ביותר. רק ש... הם כולם קרובים מאד אחד לשני. כי מה זה נטישה? לא סוג של דחיה? ומה זה דחיה? לא סוג של השפלה? ומה זה בגידה? לא סוג של דחיה? לכן אני לא חושב שאפשר באמת לעשות אבחנה כזו מדויקת בין אחד לשני, ואני חושב שרובנו פצועים בכל החמישה שהבאת. מצד שני, ברמת הפנטזיה וברמת הצורך המיני, כנראה שלכל אחד יהיו העדפות קצת אחרות, ועדיין קרובות אחת זו לזו. היוצא מן הכלל כאן ( לכאורה, רק לכאורה, לא באמת ) הוא אי צדק. ולכן לדעתי האי צדק הוא ה"פצע" המעניין כאן. אני יכול להעיד על עצמי שאי צדק מקומם אותי בכזו רמה, שאני מאבד את הכניעות שלי בשניה וחצי. מה שמלמד שזה "פצע" שהרבה יותר קשה לי להכיל, ולכן כנראה הרבה יותר "פצע" היי, מעניין ויפה מה שכתבת. האם אתה חושב שמהמקום ה"פצוע" הזה שיש בנו נובע גם החיבור להשפלות ואיכשהו זה גורם לנו לעוררות מינית? |
|
masoul |
לפני 14 שעות •
14 בנוב׳ 2024
Re: מה הוא פצע הליבה שלכם?
לפני 14 שעות •
14 בנוב׳ 2024
masoul • 14 בנוב׳ 2024
Vanila princess כתב/ה: masoul כתב/ה: Softcontrol כתב/ה: יש 5 פצעי ליבה: דחיה, נטישה, השפלה, אי צדק, בגידה
אני מניחה שלהרבה נשלטים יש פצע השפלה אני חושב שהשפלה זה אכן הנפוץ ביותר. רק ש... הם כולם קרובים מאד אחד לשני. כי מה זה נטישה? לא סוג של דחיה? ומה זה דחיה? לא סוג של השפלה? ומה זה בגידה? לא סוג של דחיה? לכן אני לא חושב שאפשר באמת לעשות אבחנה כזו מדויקת בין אחד לשני, ואני חושב שרובנו פצועים בכל החמישה שהבאת. מצד שני, ברמת הפנטזיה וברמת הצורך המיני, כנראה שלכל אחד יהיו העדפות קצת אחרות, ועדיין קרובות אחת זו לזו. היוצא מן הכלל כאן ( לכאורה, רק לכאורה, לא באמת ) הוא אי צדק. ולכן לדעתי האי צדק הוא ה"פצע" המעניין כאן. אני יכול להעיד על עצמי שאי צדק מקומם אותי בכזו רמה, שאני מאבד את הכניעות שלי בשניה וחצי. מה שמלמד שזה "פצע" שהרבה יותר קשה לי להכיל, ולכן כנראה הרבה יותר "פצע" היי, מעניין ויפה מה שכתבת. האם אתה חושב שמהמקום ה"פצוע" הזה שיש בנו נובע גם החיבור להשפלות ואיכשהו זה גורם לנו לעוררות מינית? תודה. זה דיי ברור שהמקומות האלו מניעים אותנו, שהפצעים האלו מנהלים לפחות חלק מהחיים שלנו. וכנראה שבעיקר את המיניות שלנו, אבל לא רק. ובן היתר גורם לנו לנסות לשחזר את הפציעות והפצעים האלו, והפעם להמיר אותם לעוררות מינית. |
|