צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

סטרפ און בהפתעה- עושה לכן את זה?

Bluecollar​(שולטת)
לפני שבוע • 11 בנוב׳ 2024
Bluecollar​(שולטת) • 11 בנוב׳ 2024
אני לא מסוגלת לדמיין סיטואציה שבה באופן שלא תוקשר מראש מישהי מפתיעה אותך עם משהו שלא ציפית אליו.
כמו שלא הייתי רוצה לקבל ספנק בהפתעה או מישהו שבמפגש ראשון שגם ככה הוא חדש מישהו יציע משהו מפתיע
קרשנדו​(נשלטת)
קרשנדו​(נשלטת) • 11 בנוב׳ 2024
סטירה בהפתעה באחת, במפגש ראשון עם 'שולט' גרמה לי להתקפל לכיוון האוטו. אז דילדו לדעתי היה משאיר רק את מי ש'קופא על מקומו' מרוב ההלם.
Bluecollar​(שולטת)
Bluecollar​(שולטת) • 11 בנוב׳ 2024
קרשנדו כתב/ה:
סטירה בהפתעה באחת, במפגש ראשון עם 'שולט' גרמה לי להתקפל לכיוון האוטו. אז דילדו לדעתי היה משאיר רק את מי ש'קופא על מקומו' מרוב ההלם.

בדיוק!
אליפסה​(שולטת)
אליפסה​(שולטת) • 11 בנוב׳ 2024
ArchAngel כתב/ה:
אני לא חושבת שהרחקתי לכת, לא ליידע בן אדם ונילי שאתה בדס"מי בשום צורה בשלב ההתכתבויות המקדימות, לייצר אצלו רושם שאין קשר בינך לבין קינק ולחכות עד הדייט בשביל להפיל עליו את הפצצה הזו, לא שונה ממישהו נשוי שמחכה לדייט הראשון כדי ליידע אותך בפרט הזה שישפיע על אופי הקשר ביניכם.
להגיד "ועכשיו תחליט אם בא לך להמשיך או לא", ולגלגל את האחריות אל הצד השני זה לא הוגן.

אני חושבת שהתפיסה שלך שזה כזה קליל "ומקסימום הוא יגיד לא" נובעת מכך שאתה לא היית האישה החודרת/שולטת בסיטואציה הזו.
אתה לא יודע איך זה מרגיש לעמוד מול גבר שאין שום אינדיקציה שהוא נשלט/נחדר, כאישה, ולהציע לו משהו שחברתית הוטמע בו כסותר את הגבריות שלו.

לא כולם מגיבים לזה בסבבה עוד בשלב הצ'אטים, אז כשזה פנים אל פנים? סיטואציה שיכולה להיגמר מאוד לא נעים.
כי לא רק שהצעתי לו משהו "מעליב" , "הזוי" או לגמרי "משפיל", עכשיו גם גרמתי לו לבזבז זמן, להתארגן, להוציא כסף (ולו את החצי שלו בדייט), ולגמרי יכולתי לחסוך את זה ממנו אם בשלב של הפלירטוטים המיניים האלו שלפני הדייט הייתי כנה איתו שונילית אני לא.

שלא נאמר שאפילו מי שמתלבט, ואולי היה מתסקרן ברעיון כשאנחנו אחד על אחד, ירגיש לא בנוח מלדבר על לחדור אליו כשמסביב יש אנשים אחרים במסעדה/בר. הסטינג כשל עצמו יכול להכניס מישהו למגננה ולעורר בו מבוכה ותסכול.

לרוב זה לא נגמר כמו בפורנו, זה לא מתסבר כפנטזיה הכמוסה שלו שאיזה מזל שאמרתי אותה משום מקום.
אם זה גבר ונילי סטרייט, ובטח כשזה תופס אותו לא מוכן, לרוב התשובה תהיה "לא" מנומסת יותר או פחות.
עדיף לשמוע את ה"לא" הזה בהתכתבות מקדימה.

בדיוק כשם שקשה לי לדמיין שאני מפתיעה מישהו "ונילי" עם סטרפאון בדייט הראשון, כך קשה לי לדמיין שעוד לפני הדייט הראשון אני חוקרת אותו בנושא הזה.

אני חושבת שמרבית האנשים לא מגיעים להכרות עם מפרט טכני של המיניות שלהם. כן, נפגשים, מדברים, מרגישים ובמידה מסויימת זורמים. יש הרבה ממדים להכרות ולתשוקה. בוודאי שיש ונילים-קינקים שיזרמו על סטרפאון. ויש כאלו שהייתי מניחה את הסטרפאון בצד עבורם.

אם סטרפאון זה מאסט עבורך, והסוגיה המינית הזו קודמת מבחינתך לאינטראקציה פנים אל פנים, אז אני מבינה. אבל אני חושבת שמרבית האנשים לא מגיעים כך לדייט, ושגישה כזו קצת מחפיצה ומרתיעה. לא רואה איך זה כל כך שונה מגברים שלפני כל עניין אחר רוצים לברר את הפונקציה הפטישיסטית שאת יכולה לספק להם.
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 11 בנוב׳ 2024
את באמת מניחה שהתפיסה שלי כה דיכוטומית ורדודה?
ששתי הברירות שלי הן או תחקיר מחפיץ ובוטה של: "אתה אוהב בתחת, כן או לא?" אחרי כמה משפטים,
או להפתיע ונילי מוחלט באמצע מסעדה, בדייט הראשון כמו שאמר כותב הפוסט, שאני לא ונילית כמו שהוא הניח ולא טרחתי מעולם להבהיר אחרת?

די ברור שמשתמשים ביחסי אנוש. ההתכתבויות שלפני לא מתחילה משאלות מיניות בוטות, אבל יש רגע מסוים כשמתבססת מספיק כימיה ומתחילים לפרלטט ולרמוז אחד לשני מה כל אחד אוהב, מה כל אחד מצפה לו-
למה לא להיות גלויה בשלב הזה? זה ממש לא חייב להיעשות בצורה נוראית, פורנוגרפית ומחפיצה, אלא הדדית ש"קוראת את החדר" ויודעת מתי ואיך לגשת לזה.

להתאפק מלציין את העובדה שאני קינקית מול גבר ונילי, ולהתנהג כאילו בדס"מ זה ממני והלאה גם בשלבים שכבר התחלנו את הגישושים המיניים בנינו, זה בדיוק כמו שגבר שולט היה מסתיר ממך את זה שהוא שולט, מתכתב איתך כאילו הוא בעניין שלך כשולטת, ואז בדייט אומר לך "ועכשיו אחרי שהכרנו אני בעצם אני מעדיף להצליף בך, מה את אומרת?"

אם הייתי טרנסית לא הייתי מחכה שהגבר שאיתי ישמע שיש לי זין רק אחרי כמה שבועות כשניפגש לדייט, אותו דבר כשהזין שלי מסיליקון.
כי רוב הגברים הסטרייטים-ונילים לא מגיבים לזה טוב (פנים אל פנים נתקלתי בתגובות של גועל ועד כמה קריאות אלימות, בהתכתבות התגובות היו נינוחות ומקבלות בהרבה), בטח כשזה בא בהפתעה מוחלטת למה שציפו, מה לעשות.

אני לא אבזבז את הזמן לגבר סטרייט-ונילי, לכן אני לא אחכה לרגע שהוא יקשר אלי ויפתח ציפיות כלפי רק כדי לגרום לו להתמודד מול שאלה מביכה שסביר שהתשובה אליה תהיה "לא" בטח כשהיא תעלה בסיטואציה פומבית.
וזה ממש לא מחייב אותי לדבר אליו בצורה מחפיצה, מרתיעה ודוחה.
michaelll
michaelll • 11 בנוב׳ 2024
ArchAngel כתב/ה:
את באמת מניחה שהתפיסה שלי כה דיכוטומית ורדודה?
ששתי הברירות שלי הן או תחקיר מחפיץ ובוטה של: "אתה אוהב בתחת, כן או לא?" אחרי כמה משפטים,
או להפתיע ונילי מוחלט באמצע מסעדה, בדייט הראשון כמו שאמר כותב הפוסט, שאני לא ונילית כמו שהוא הניח ולא טרחתי מעולם להבהיר אחרת?

די ברור שמשתמשים ביחסי אנוש. ההתכתבויות שלפני לא מתחילה משאלות מיניות בוטות, אבל יש רגע מסוים כשמתבססת מספיק כימיה ומתחילים לפרלטט ולרמוז אחד לשני מה כל אחד אוהב, מה כל אחד מצפה לו-
למה לא להיות גלויה בשלב הזה? זה ממש לא חייב להיעשות בצורה נוראית, פורנוגרפית ומחפיצה, אלא הדדית ש"קוראת את החדר" ויודעת מתי ואיך לגשת לזה.

להתאפק מלציין את העובדה שאני קינקית מול גבר ונילי, ולהתנהג כאילו בדס"מ זה ממני והלאה גם בשלבים שכבר התחלנו את הגישושים המיניים בנינו, זה בדיוק כמו שגבר שולט היה מסתיר ממך את זה שהוא שולט, מתכתב איתך כאילו הוא בעניין שלך כשולטת, ואז בדייט אומר לך "ועכשיו אחרי שהכרנו אני בעצם אני מעדיף להצליף בך, מה את אומרת?"

אם הייתי טרנסית לא הייתי מחכה שהגבר שאיתי ישמע שיש לי זין רק אחרי כמה שבועות כשניפגש לדייט, אותו דבר כשהזין שלי מסיליקון.
כי רוב הגברים הסטרייטים-ונילים לא מגיבים לזה טוב (פנים אל פנים נתקלתי בתגובות של גועל ועד כמה קריאות אלימות, בהתכתבות התגובות היו נינוחות ומקבלות בהרבה), בטח כשזה בא בהפתעה מוחלטת למה שציפו, מה לעשות.

אני מסכים עם אליפסה. כנראה שאצלך זה מאסט ומה שמאפיין אותך (זין מסיליקון).
יש הרבה כאלה שבא להן על זה רק לפעמים. לא חושב שיש בעיה לדבר על זה כמה משפטים בדייט ואין סיבה שישמעו את השיחה.

אני לא אבזבז את הזמן לגבר סטרייט-ונילי, לכן אני לא אחכה לרגע שהוא יקשר אלי ויפתח ציפיות כלפי רק כדי לגרום לו להתמודד מול שאלה מביכה שסביר שהתשובה אליה תהיה "לא" בטח כשהיא תעלה בסיטואציה פומבית.
וזה ממש לא מחייב אותי לדבר אליו בצורה מחפיצה, מרתיעה ודוחה.

אני מסכים עם אליפסה. כנראה שאצלך זה מאסט ומה שמאפיין אותך (זין מסיליקון).
יש הרבה בנות שבא להן על זה רק לפעמים. לא חושב שיש בעיה לדבר על זה כמה משפטים בדייט ואין סיבה שישמעו את השיחה.
הא יכול להגיד לה- עשיתי שלישיה כמה פעמים. היא יכולה להגיד- ואני חדרתי לגבר עם סטרפ און והוא היה בתול.
ואז בסיום הדייט היא יכולה להגיד לו: "רוצה לבוא אליי? אבל רק אם אתה חושב שתעמוד בחדירה הדדית בינינו"?
ArchAngel​(שולטת)
לפני שבוע • 12 בנוב׳ 2024
ArchAngel​(שולטת) • 12 בנוב׳ 2024
זאת די חוצפה לסכם את כל מה שכתבתי לכך שמה שמאפיין אותי זה זין מסיליקון.
התגובה שלי בכלל עוסקת בכך שאני לא רוצה להעמיד הצד השני, הונילי, שבדרך כלל לא נחדר ורואה רק בעצם ההצעה משהו הזוי או מעליב לגבריות שלו, בפני שאלות מביכות כמו "אתה חושב שתעמוד בחדירה בנינו", בטח כשיש מסביבנו אנשים.

זה לא משנה אם מאזינים לנו בפועל או לא, הסטינג הזה שבו יש מסביבך אנשים זרים ומציבים אותך מול שאלה אינטימית שלוחצת על נקודות רגישות עבור חלק בלתי מבוטל מהגברים, היא זאת שלא נעימה. היא זאת שמכניסה למגננה, בעוד מאחורי המסך לפחות יש הזדמנות להרהר על זה בפרטיות בבית.
להעדיף מישהו שאני יודעת שנמצא איתי באותו הראש, שיהנה ולא רק יצטרך "לעמוד בזה" זה לא הזוי ולא מופרך.

לעומת הקביעה שהגישה שלי "מרתיעה ומחפיצה", כשיצאתי עם ונילים (והפסקתי די מהר כי לרוב זה פשוט לא עובד), אני בסה"כ הייתי רומזת על זה ברגע המתאים בשלב ההתכתבות, עם איזו שאלה קלילה בסגנון "באיזה טעם אתה אוהב את הגלידה שלך?" ושאר הקודים של הקהילה, ומסיקה מהמענה אם אפשר בכלל לפתוח את הנושא או לא.
ממש לא שלפתי רשימת מכולת שכפיתי על מישהו לשמוע, בניגוד למטרידי האתר שהושוויתי אליהם.

יותר מופרך ומחפיץ לחשוב שדייט ראשון ונילי מתנהל בדיאלוגים בסגנון "אני עשיתי שלישיה, אני זיינתי גבר עם סטרפאון רוצה לבוא אלי הביתה", ושזה גם יגמר בסקס סוער ולא בחוסר נוחות.

לא היית אישה שולטת/חודרת מימך, וממה שאליפסה שיתפה כאן בכלוב לבדס"מ היא הגיעה בעקבות בעלה.
לעומת שניכם אני הייתי בעמדה שמנסה לחפש פרטנרים גברים נחדרים, ואני ראיתי מה עובד ומה לא.
גברים ונילים, ברוב המקרים, כמה מפתיע, נרתעים מזה, נעלבים מזה, וגם כועסים אם זה הצריך מהם להוציא זמן וכסף בדייט.
חוץ ממקרים יוצאי דופן, לא משנה כמה עדין זה עלה- "מה את חושבת שאני הומו?" והאווירה הפכה ללא נעימה. לא שווה את ההימור.

שלב ההתכתבויות תמיד היה עבורי מסנן קריטי להאם הערב יגמר בעוגמת נפש הדדית או אם הוא באמת ישמח לבוא אלי הביתה.
מעולם לא נעלב גבר שגיששתי איתו לפני אם מתאים, גם אלו שסירבו עשו את זה בנחת לעומת אלו שהרגישו שבוזבז להם הזמן.
michaelll
michaelll • 12 בנוב׳ 2024
ArchAngel כתב/ה:
זאת די חוצפה לסכם את כל מה שכתבתי לכך שמה שמאפיין אותי זה זין מסיליקון.
התגובה שלי בכלל עוסקת בכך שאני לא רוצה להעמיד הצד השני, הונילי, שבדרך כלל לא נחדר ורואה רק בעצם ההצעה משהו הזוי או מעליב לגבריות שלו, בפני שאלות מביכות כמו "אתה חושב שתעמוד בחדירה בנינו", בטח כשיש מסביבנו אנשים.

זה לא משנה אם מאזינים לנו בפועל או לא, הסטינג הזה שבו יש מסביבך אנשים זרים ומציבים אותך מול שאלה אינטימית שלוחצת על נקודות רגישות עבור חלק בלתי מבוטל מהגברים, היא זאת שלא נעימה. היא זאת שמכניסה למגננה, בעוד מאחורי המסך לפחות יש הזדמנות להרהר על זה בפרטיות בבית.
להעדיף מישהו שאני יודעת שנמצא איתי באותו הראש, שיהנה ולא רק יצטרך "לעמוד בזה" זה לא הזוי ולא מופרך.

לעומת הקביעה שהגישה שלי "מרתיעה ומחפיצה", כשיצאתי עם ונילים (והפסקתי די מהר כי לרוב זה פשוט לא עובד), אני בסה"כ הייתי רומזת על זה ברגע המתאים בשלב ההתכתבות, עם איזו שאלה קלילה בסגנון "באיזה טעם אתה אוהב את הגלידה שלך?" ושאר הקודים של הקהילה, ומסיקה מהמענה אם אפשר בכלל לפתוח את הנושא או לא.
ממש לא שלפתי רשימת מכולת שכפיתי על מישהו לשמוע, בניגוד למטרידי האתר שהושוויתי אליהם.

יותר מופרך ומחפיץ לחשוב שדייט ראשון ונילי מתנהל בדיאלוגים בסגנון "אני עשיתי שלישיה, אני זיינתי גבר עם סטרפאון רוצה לבוא אלי הביתה", ושזה גם יגמר בסקס סוער ולא בחוסר התכוונתי מאפיין את הזוגיות איתך והשתמשתי במשפט שלך ("זין מסיליקון"). מקווה שעכשיו הובנתי נכון.

לא היית אישה שולטת/חודרת מימך, וממה שאליפסה שיתפה כאן בכלוב לבדס"מ היא הגיעה בעקבות בעלה.
לעומת שניכם אני הייתי בעמדה שמנסה לחפש פרטנרים גברים נחדרים, ואני ראיתי מה עובד ומה לא.
גברים ונילים, ברוב המקרים, כמה מפתיע, נרתעים מזה, נעלבים מזה, וגם כועסים אם זה הצריך מהם להוציא זמן וכסף בדייט.
לא משנה כמה עדין זה עולה- "מה את חושבת שאני הומו?" והאווירה הופכת ללא נעימה.

שלב ההתכתבויות תמיד היה עבורי מסנן קריטי להאם הערב יגמר בעוגמת נפש הדדית או אם הוא באמת ישמח לבוא אלי הביתה.
מעולם לא נעלב גבר שגיששתי איתו לפני אם מתאים, גם אלו שסירבו עשו את זה בנחת לעומת אלו שהרגישו שבוזבז להם הזמן.
אליפסה​(שולטת)
אליפסה​(שולטת) • 12 בנוב׳ 2024
ארכ,
כתבת בצורה נחרצת למדי שראוי לברר את המשיכה לסטרפאון עוד בשלב ההתכתבויות ולפני הדייט הראשון. אני מרגישה אחרת.

אני התחתנתי עם גבר "ונילי", ורק אחרי כמה שנים ביחד הוא שיתף אותי בצרכים הבדס"מים שלו. היום יש לנו זוגיות בדס"מית שטובה לשנינו. כן, ההתחלה לא היתה תמיד קלה. זה לא שינוי שתמיד קל לבצע, במיוחד אם הוא כבר שקוע בעולם הזה ואת חדשה. אבל קשה לי לדמיין מצב שהוא היה משתף אותי בכל עוד לפני הדייט הראשון. במצב כזה, אני לא בטוחה שהיינו נפגשים. זה היה מרגיש לי לא טוב.

אני חושבת שגם היום, אם הייתי בחיפוש אחר זוגיות, לא הייתי מתמקדת במפגשים עם "נשלטים מוצהרים". סביר להניח שהייתי נפגשת בעיקר עם "ונילים". הסיבה היא שבראש ובראשונה חשובים לי דברים לא מיניים. והנושא המיני מגיע לאחר מכן. זה לא סתם סדר הפעולות המנומס. אני חווה את הסקס כמשהו שקורה עם אדם שיש לך חיבור נפשי, אדם שיש לך רגשות כלפיו ותקשורת טובה איתו. מה בדיוק קורה במיטה הוא תוצר של המפגש הזה, ולא נטייה מינית שמוגדרת מראש. זו תשוקה שניבנת.

אני חושבת שכך זה אצל מרבית האנשים. גם אם יש להם פנטזיות בדס"מיות קיצוניות, בסופו של יום הם מחפשים חיבור נפשי ורגשי לפני הפנטזיה. שוב, אני לא מצפה שאנשים יסתירו את המגדר שלהם ויחשפו אותו רק בשלב מתקדם של הקשר. ואני מבינה שמי שחווה את הסטרפאון כסוג של מגדר, כלומר כמשהו שמגדיר את המיניות שלה ללא קשר לאינטראקציה המינית, לא תרצה ללכת סחור סחור, או להשלות אחרים.
michaelll
michaelll • 12 בנוב׳ 2024
ארכ,
התהתייחסות שלי לתגובה שלך לא מופיעה אז אכתוב שוב.
התכוונתי מאפיין מרכזי של הזוגיות איתך והשתמשתי במילים שלך ("זין מסיליקון"). ברור שלא התכוונתי שזה מאפיין כביכול כמכלול.