שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

הודעות קופי-פייסט: כתב הגנה.

שנאוצר​(נשלט)
לפני 3 שבועות • 27 בנוב׳ 2024
שנאוצר​(נשלט) • 27 בנוב׳ 2024
Donnie כתב/ה:
שנאוצר כתב/ה:
אתן לא מבינות איזה גיהנום של בדידות זה להיות גבר נשלט. כל החרא שאתן חוות מההודעות פה ואתן באמת חוות, לא מתקרב לתחושה של אייקון הודעות ריק.

לרוב האנשים בעולם קשה למצוא קשר זוגי משמעותי.
אבן דרך חשובה שצריך להגיע אליה בדרך לקשר כזה זה המצב שבו אתה חי חיים מאושרים ומספקים גם כשאתה רווק ולא "גיהנום של בדידות"

יופי, אבל הניסיון שלך ליצור סימטריה בין מי שטובע בהודעות אדומות לבין מי שלא, כי ״לכולם קשה למצוא אהבה״ היא מביכה.
הנשלט הממוצע יכול לחיות חיים מאושרים ומספקים כרווק, אבל בסוף היום אף אחת בקושי תענה לו ואף אחת בקושי תכתוב לו. אולי בעצם כן, אבל לא בכלוב.
אני בקשר זוגי משמעותי.
Bluecollar​(שולטת)
Bluecollar​(שולטת) • 27 בנוב׳ 2024
שנאוצר כתב/ה:
Donnie כתב/ה:
שנאוצר כתב/ה:
אתן לא מבינות איזה גיהנום של בדידות זה להיות גבר נשלט. כל החרא שאתן חוות מההודעות פה ואתן באמת חוות, לא מתקרב לתחושה של אייקון הודעות ריק.

אבן דרך חשובה שצריך להגיע אליה בדרך לקשר כזה זה המצב שבו אתה חי חיים מאושרים ומספקים גם כשאתה רווק ולא "גיהנום של בדידות"

יופי, אבל הניסיון שלך ליצור סימטריה בין מי שטובע בהודעות אדומות לבין מי שלא, כי ״לכולם קשה למצוא אהבה״ היא מביכה.
הנשלט הממוצע יכול לחיות חיים מאושרים ומספקים כרווק, אבל בסוף היום אף אחת בקושי תענה לו ואף אחת בקושי תכתוב לו. אולי בעצם כן, אבל לא בכלוב.
אני בקשר זוגי משמעותי.

א. לא ברור לי ההקשר לזה שאתה בזוגיות. זה הופך אותך למומחה בעניין?
ב. לכוווווולללללםם קשה למצוא זוגיות.
זה צירוף מקרים נדיר להצליח.
גם למוצלחות ביותר והשקדיניות ביותר
ג. לטבוע בספאם לא רלוונטי לא הופך אף אחת לשופעת בהזדמנויות שהיא רק צריכה להגיד כן לאחת.
שנאוצר​(נשלט)
Bluecollar כתב/ה:
שנאוצר כתב/ה:
Donnie כתב/ה:
שנאוצר כתב/ה:

אני בקשר זוגי משמעותי.

א. לא ברור לי ההקשר לזה שאתה בזוגיות. זה הופך אותך למומחה בעניין?
ב. לכוווווולללללםם קשה למצוא זוגיות.
זה צירוף מקרים נדיר להצליח.
גם למוצלחות ביותר והשקדיניות ביותר
ג. לטבוע בספאם לא רלוונטי לא הופך אף אחת לשופעת בהזדמנויות שהיא רק צריכה להגיד כן לאחת.

לא צריך להתווכח עם כל דבר שנאמר פה בפורום. כאילו אפשר פשוט להסכים שלהיות נשלט עם אפס הודעות אדומות, זה מה לעשות יותר גרוע מלהיות מוצף בהמון הודעות אדומות.
לשאלותיך:
א. זה לא הופך אותי למומחה בעניין.
ב. זה נכון ולא רלוונטי למה שכתבתי.
ג. נכון. אבל זה עדיין עדיף מאפס הודעות.
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 27 בנוב׳ 2024
הלוואי שההודעות שהיינו מקבלות היו מסתכמות רק בספאם משעמם לדלג עליו. ההודעות שאנחנו מקבלות, ברובן, עדיף שלא היו נכתבות מלכתחילה.

הכיף שמחכה לנו בתיבת הודעות כולל:

*הטרדות מיניות בוטות מאוד.
ולא רק "איזה כוסית את" ואפילו לא רק "המלכה אני העבד שלך/כלבה על ארבע" שכבר קיבלנו כנורמה, אלא תיאורים שבאמת מעוררים הקאה.

* תמונות זין, חור תחת או אפילו של סקאט ללא הכנה מוקדמת אם זה הפטיש של הכותב.

* איומים וקללות אם לא ענית תוך 5 דקות או סתם אם כתבת פוסט בבלוג והצד השני חושב שאת עובדת אצלו ועליך להתנסח רק איך שבא לו.

*נסיונות שידול לזנות. ולא רק "כמה לסשן?" שלצערנו כבר התרגלנו גם לזה. אני מתכוונת לשידולים מהסוג הדוחה במיוחד, כאילו את לא בן אדם בכלל, שגם לזונה על אמת היו מתייחסים ביותר כבוד מזה.

* התנהגויות סטוקריות בסגנון "מצאתי אותך בפייסבוק" ולשלוח לנו לינק לפרופילים האישיים שלנו שמעולם לא שיתפנו כאן, או לציין את הפרטים האישיים שלנו כמו השם בפרטי או של העסק, כמובן תוך כדי שהכותב לא מזדהה כי הוא נהנה מלהפחיד אותנו.

*הודעות מפרופילים שחסמנו, ובעליהם פתחו אחד חדש, ולפעמים כמה חדשים, כדי להמשיך להטריד אותנו.

אז יש דברים גרועים יותר מאייקון של תיבת הודעת ריקה. עם הודעות כאלו, עדיף שתשאר ריקה.

וכמו שאפשר להבין מזה, רף הציפיות שלנו מגברים כאן די נמוך. זה לא שאתם מתחרים פה עם רוב של ג'נטלמנים וכותבים מוכשרים.
גם זה לא שאתם צריכים להיות חתיכים כדי לתפוס תשומת לב ראשונית, זה ההיתרון באתר שלא מבוסס על תמונות גולשים אלא על הטקסטים שלהם.

פשוט אל תקריפו אותנו, אל תתייחסו אלינו כמו מגשימות פנטזיה לפי דרישה, אל תדברו רק על עצמכם, אל תזלזלו לנו באינטליגנציה כי אנחנו יודעות מתי קראתם פרופיל ומתי אילצתם הודעה שלא קשורה למה שכתבנו אי פעם, ושאנחנו לא באמת מעניינות אתכם ורק נסיתם להוציא מאיתנו סשן.
וזהו, המינימום הפשוט הזה, יבליט אתכם מעל כל היתר. התיבה תהיה פחות ריקה.
שנאוצר​(נשלט)
יש רע ויש יותר רע. בית קברות של הודעות אדומות גרוע יותר מכל מה שאתן כותבות וסופגות. בלי להוריד בכלל ממה שאתן חוות
Bluecollar​(שולטת)
אני מסתכנת בלצאת אדם בוטה.
אבל אם יש מישהו שלא נעים לו עם התיבה הריקה, יש לי הודעות לעיתונות שאני יכולה לשלוח אליו.

מלבד זאת, אני מקבלת הרבה פעמים רושם שמי שמתבאס על הקשר מול נשים או שולטות לא באמת רוצה זוגיות או להתחייב.
אלא מעוניין בסשן/סקס שהוא חושב שמגיע לו
שנאוצר​(נשלט)
באמת שאני לא מסכים. רק מבקש מעט אמפטיה לצד השני
Bluecollar​(שולטת)
שנאוצר כתב/ה:
באמת שאני לא מסכים. רק מבקש מעט אמפטיה לצד השני

ברור שזה לא נעים. ברור שזה קשה כל הזמן לשים את עצמך בחוץ ולהסתכן בדחייה שוב ושוב ושוב.
זה חתיכת תחת.
אם אנחנו מדברים רק על "מדוע נשים לא פונות"
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
אבל שנאוצר, למה אתה חושב שתיבה ריקה זה יותר גרוע מאשר מלא ספאם?
אני אטען שספאם זה יותר גרוע, כי עדיין קיבלתי אפס הודעות רלוונטיות רק שבנוסף גם קיבלתי הטרדה.

האמת שאפשר גם לא לעשות תחרות ולא להשוות, כי כל אחד והקושי שלו.
אפשר גם לשאול מה הקשר בעצם - הרי זה שבדידות זה כואב לא אומר שמותר להטריד אנשים, וגם - ההטרדה לא גורמת להפגת הבדידות🤷

ולגבי קופי פייסט - למה זה צריך כתב הגנה? כלומר, זה לא שניתן לשכנע את ציבור הנשים בכלוב להתחיל לאהוב את זה.
שנאוצר​(נשלט)
יולי Yuli כתב/ה:
אבל שנאוצר, למה אתה חושב שתיבה ריקה זה יותר גרוע מאשר מלא ספאם?
אני אטען שספאם זה יותר גרוע, כי עדיין קיבלתי אפס הודעות רלוונטיות רק שבנוסף גם קיבלתי הטרדה.

האמת שאפשר גם לא לעשות תחרות ולא להשוות, כי כל אחד והקושי שלו.
אפשר גם לשאול מה הקשר בעצם - הרי זה שבדידות זה כואב לא אומר שמותר להטריד אנשים, וגם - ההטרדה לא גורמת להפגת הבדידות🤷

ולגבי קופי פייסט - למה זה צריך כתב הגנה? כלומר, זה לא שניתן לשכנע את ציבור הנשים בכלוב להתחיל לאהוב את זה.

כי בדידות ותחושת חוסר מסוגלות גרועים בעיני יותר מחפירות ומהטרדות