לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

שאלה לותיקים פה בקשר ליחס המתדרדר

teacher​(שולט)
לפני 4 ימים • 30 בנוב׳ 2024
teacher​(שולט) • 30 בנוב׳ 2024
Sunna סאנה כתב/ה:
teacher כתב/ה:
Sunna סאנה כתב/ה:
אני עומדת לשלוח כאן מספר מההודעות שקיבלתי בתקופה האחרונה (כבר המון זמן לא שלחו לי הודעות, לאחרונה כתבתי פוסט בלוח ולכן התחילו לשלוח לי שוב.
אתה תגיד לי איך זה מרגיש לך והאם יש שם מישהו שפנה בצורה מכבדת שרואה אותי קודם כל כבת אדם ולא מניחה שאני בקטע של דינמיקה ישר:
אגב, כתוב לי בפרופיל ובמודעה לא לפנות מעל גיל 29, לא לפנות אם לא כתוב גיל בפרופיל, שאני לא מעוניינת בתשלום, ושאני לא רוצה שיקראו לי ישר בשם כלשהו-
1- "מהכתיבה שלך התרשמתי שאת זאת שתביני לליבי בשניות ויש לך עומק בתחום.
לכו רציתי לדעת אם תרצי לקיים איתי שיחות/פגישות של טיפול/סיעור מוחות הדדי... אפשרי גם בתשלום.
אני בן 42 מרמת אביב
מה דעתך???"
2- "את כאן?" (פרופיל ריק לגמרי)
3- "אולי בכל זות תתני לי הזדמנות" - מישהו מעל גיל 30
4- "היי ראיתי את הלוח שלך וזה נראה לי מתאים" (פרופיל ריק לגמרי)
ואלו ההודעות שנשארו לי בפרופיל, יש יותר הודעות שאני מוחקת כי הן פשוט ממש מטרידות

אם אלה ההודעות שבחרת כדי להדגים כמה הן מזעזעות, פוגעניות ומטרידות, אנחנו בבעיה.
בכלל, המנהג המקולקל הזה, לצטט בפורום הודעות פרטיות הוא מכוער מאוד בעיני.
בנוסף, הרשיתי לעצמי כקורא ממוצע, לעבור על הפרופיל שלך, וקל מאוד ללכת שם לאיבוד בין כל הכללים והנהלים ולפספס איזה כלל או שניים.
רק אומר

אחי אני ליטרלי כתבתי שאני מוחקת את המטרידות, אני לא אשמור תגובות שאומרות לי פנטזיות מיניות שלהם עלי ועל זה שהם רוצים ללקק לי משהו או שאני אדרוך על הזין שלהם ״הגבירה״ כי זה לא הקטע
ואני לא אמורה להוכיח כמה ההודעות מגעילות, אלא על זה שאין שום סיבה שאענה לאנשים שכותבים לי ״את שם?״
כמו כן, בולשיט סורי, בפרופיל שלי ליטרלי מודגשים הגבולות שלי, והם כתובים בשלושה מקומות שונים שוב ושוב
זה פשוט שאנשים לא קוראים אפילו את שני המשפטים הראשונים

אנחנו נסכים שלא להסכים
המכשפה בג'ינס​(מתחלפת)
לתופעה הזו קוראים דיוק.
פעם ענינו לכל זב חוטם בלתי מדוייק בעליל.
היום אנחנו יודעות לדייק קצת יותר למי דלתנו פתוחה ולמי לענות.
עדיין דרוש שיפור בדיוק הפניה והסינון מצידנו ומצד הפונים.
🧡
RoyalWolf​(שולט)
RoyalWolf​(שולט) • 30 בנוב׳ 2024
vinnybaby37 כתב/ה:
ממליץ לך להשתמש באפליקציות AI בשביל לסנן לך בחורות שראויות לתשומת ליבך. אני נותן ל AI לנהל עבורי את השיחות בכמה השבועות הראשונים עד לקביעת פגישה ראשונה.

קורא את התגובה וממש מקווה שאתה ציני.
StreetCat​(שולטת)
StreetCat​(שולטת) • 30 בנוב׳ 2024
RoyalWolf כתב/ה:
vinnybaby37 כתב/ה:
ממליץ לך להשתמש באפליקציות AI בשביל לסנן לך בחורות שראויות לתשומת ליבך. אני נותן ל AI לנהל עבורי את השיחות בכמה השבועות הראשונים עד לקביעת פגישה ראשונה.

אולי האפליקציה שלו מדברת עם האפליקציה של הצד השני...
painslut lover​(סדיסט)
painslut lover​(סדיסט) • 30 בנוב׳ 2024
StreetCat כתב/ה:
RoyalWolf כתב/ה:
vinnybaby37 כתב/ה:

אולי האפליקציה שלו מדברת עם האפליקציה של הצד השני...

צחקתי בקול
Adonai Elah Elahin
Adonai Elah Elahin • 30 בנוב׳ 2024
Pseudosophical כתב/ה:
Adonai Elah Elahin כתב/ה:
מצחיק שזה מגיע ממך. כמה נוח להשמיט את המידע על אודות דרכך לנסות להתחיל שיחה, למזלך הרב אני נגד שיימינג אז לא ארחיב ואתן לך ההזדמנות לעשות זו.
אגב, אם 'הידרדרות יחס הנשים' משמעה שנשים פיתחו יותר סטנדרטים ובוחרות שלא לבזבז את האנרגיה היקרה שלהן על כל אחד, אז אני דווקא שמחה שכך.

כן, תעשה שיימינג לעצמך! עצלן.

בדיוק. שיימינג (בִּיוש) עצמי הוא דבר מבורך, אם כי מעצם הגדרתו לא יכול להיות כזה (זה כמו שתאמר שאתה מאונן למישהו שאינו אתה).
Adonai Elah Elahin
לפני 4 ימים • 1 בדצמ׳ 2024
Adonai Elah Elahin • 1 בדצמ׳ 2024
teacher כתב/ה:
Sunna סאנה כתב/ה:
אני עומדת לשלוח כאן מספר מההודעות שקיבלתי בתקופה האחרונה (כבר המון זמן לא שלחו לי הודעות, לאחרונה כתבתי פוסט בלוח ולכן התחילו לשלוח לי שוב.
אתה תגיד לי איך זה מרגיש לך והאם יש שם מישהו שפנה בצורה מכבדת שרואה אותי קודם כל כבת אדם ולא מניחה שאני בקטע של דינמיקה ישר:
אגב, כתוב לי בפרופיל ובמודעה לא לפנות מעל גיל 29, לא לפנות אם לא כתוב גיל בפרופיל, שאני לא מעוניינת בתשלום, ושאני לא רוצה שיקראו לי ישר בשם כלשהו-
1- "מהכתיבה שלך התרשמתי שאת זאת שתביני לליבי בשניות ויש לך עומק בתחום.
לכו רציתי לדעת אם תרצי לקיים איתי שיחות/פגישות של טיפול/סיעור מוחות הדדי... אפשרי גם בתשלום.
אני בן 42 מרמת אביב
מה דעתך???"
2- "את כאן?" (פרופיל ריק לגמרי)
3- "אולי בכל זות תתני לי הזדמנות" - מישהו מעל גיל 30
4- "היי ראיתי את הלוח שלך וזה נראה לי מתאים" (פרופיל ריק לגמרי)
ואלו ההודעות שנשארו לי בפרופיל, יש יותר הודעות שאני מוחקת כי הן פשוט ממש מטרידות

...
בכלל, המנהג המקולקל הזה, לצטט בפורום הודעות פרטיות הוא מכוער מאוד בעיני.
...

כל עוד היא לא חשפה מי־הוא הכותב אני לא רואה בעיה בציטטות מהודעות של זרים (אומנם נתנה חלקית פרטים מזהים אבל כלליים מדי כדי לזהות במי מדובר). קל וחומר כשמדובר בהודעות מהסוג הזה, רוב הסיכויים שהן ממילא קופי פסטה או סתם שבלוניות ורובנו כבר נתקלנו בהן ובדומיהן. מעבר לכך, אפילו הייתי הופכת את זה לכלל אצבע, אם ההודעה הראשונית שאתה מתכוון לשלוח למישהי שאינך מכיר כלל, היא כזו שהיית מתבייש בה אם אחרים היו יודעים עליה אז אל. פשוט אל (אלא אם כן אתה מתחרמן מהלעג על ההודעות שלך כמובן).
לאגוס​(שולט)
לפני 3 ימים • 1 בדצמ׳ 2024
לאגוס​(שולט) • 1 בדצמ׳ 2024
לגמרי כן, לא יודע אם זו הרמה של האנשים או העידן המודרני כמו שכתבו וכל מה שבא בעקבותיו רדידות שפה ואולי כאילו פתיחות והבנה מה זו בדסם, פען זה היה מועדון סגור עם רצון לשתף וחהכיר ועכשיו זה מאד לעומתי ולא חברי..
חבל מאד שזה המצב, האתר הוא כבר לא מקום למצוא בו משהו..
צביטה בלב
לפני 3 ימים • 1 בדצמ׳ 2024

Re: שאלה לותיקים פה בקשר ליחס המתדרדר

צביטה בלב • 1 בדצמ׳ 2024
לב האריה כתב/ה:
SwitchSwatch כתב/ה:
אני סביבות 20 שנה באתר
ויכול להעיד ממקור ראשון שבהתחלה היה עם מי לדבר
משום מה עם השנים היחס פה של הגולשות התדרדר יותר ויותר
עד שאי אפשר בכלל להכיר
אם הצלחת לשוחח עם מישהי זה כבר הישג. גם זה בקושי קורה.
בעיקר התעלמויות או העלמויות.
לא מובן למה נכנסות בכלל.
גם אתם שמתם לב לזה?

אתה צודק 100% זה משהו שלא רק השתנה באתר, זה גם השתנה בעידן המודרני.
המדיה פגעה בהכרות טהורה (גם אם היא וירטואלית)
לנשים פה יש מבחר - ומעבר לגברים הסוטים שהורסים לגברים הטובים כאן את הסיכויים להכיר בחורה פה, עצם הכמות גורמת להן לברור בצורה מאוד מאוד יסודית וקשוחה את כולם פה.
ולא , אני לא מקבל תירוץ כמו ״אני לא עונה להודעה משעממת כמו מה קורה ומה שלומך״ - מה אתן רוצות שהגבר ייתן לכם מונולוג שייקספיר בכל הודעת פתיחה?
ואז מתפלאות שיש קופי פייסט🤦🏻‍♂️🤷🏻‍♂️
בכל אופן הסיכוי פה להכיר קטן מדי שנה בשנה ויש המון אשמים לסיפור - אבל העיקר שיהיו פה בלוגים של בחורות שחסר להן ״מישהו לחבק או גבר אמיתי ״ - מציאות דפוקה.

כאשר פונים למישהי, במיוחד אם היא מתחזקת בלוג, מן הראוי להתייחס לדבר מה שכתבה , אם לא בבלוג אז בפרופיל.
פנייה סתמית של היי ומה שלומך זה דיי מראה שאותו אחד פנה בתפוצת נאט"ו לכמה במקביל וממתין שמישהי תענה לו.
אם אין רצינות מהתחלה למה שיקבל יחס?
הבעיה העיקרית בהכרויות שאין התמקדות, הלא לבטח יש משהו טוב יותר. וגם כאשר מתמקדים אז השיח ברובו נסוב על בדסם/סקס. ככה לא מכירים את הנפש שמולך. ככה לא יוצרים דיאלוג שמראה רצינות.
עצם היותנו כאן כבר מראה שמדובר באנשים שאינם במיינסטרים של המיניות, אין טעם לנהל דיאלוג מעמיק על הדבר בטח לא בתחילת ההכרות.