לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

כתבה שלילית על "המטפלת המתעללת" בYNET

Bite Twice Shaiחשבון מאומת
Bite Twice Shaiחשבון מאומת
לפני שבוע • 29 בדצמ׳ 2024
Bite Twice Shaiחשבון מאומת • 29 בדצמ׳ 2024
masoul כתב/ה:
Bite Twice Shai כתב/ה:
הכלבלב שלך1 כתב/ה:
תוריד את הקישור. חוק מרכזי כאן שלא עושים אאוטינג לאף אחד.

הכתבה היא מוזכרת בשמה. ואם הייתה רןצה, הייתה מפרסמת את שמה.

בדיוק כמו שאתה לא היית רוצה להיות מפורסם כאן בשמך המלא

כלמר אם מישהו פוגע סדרתי, אז עדיין אין לנו זכות להיות מוגנים מפניו בגלל שזה נחשב אאוטינג?

המשהי הזו במקרה הזה שי, היא פוגעת סדרתית?
או שהיה מאמר באיזה שהוא עיתון שזה מה שהיא.
שכמה אנשים באיזה עיתון טוענים שזה מה שהיא?

יש לך פסק דין שי?
פסק דין שאחרי שהגישו נגדה כתב אישום מפורט לגבי העברות שלה,
ואחרי שנפתח משפט, ואחרי שהיא קיבלה את הזכות הכי יסודית בעולם, להתייחס ולהתגונן להאשמות נגדה,
ואחרי שישב שופוט, וכתב הרשאה, מפורטת במה בדיוק הוא מאמין שהיא אשמה ומה בדיוק הוא מאמין שהיא עשתה,
אחרי חקירות שתי וערב במשפט של הקטגוריה והסנגוריה. יש פסק דין שי?

אתה יכול לפסם בבקשה את פסק הדין? שנתרשם מה בדיוק הגברת הנ"ל עשתה?

או שלך מספיק כתבה בעיתון. או שלך מספיק שאיזה שהוא עיתונאי מספר שמישהו אמר לו משהו. וזהו.
ועבורך כבר יש לנו פוגעת סדרתית.

אתה מבין בכלל במה מדובר ועל מה אני מדבר?
אתה מבין מה זה צדק והליכים של צדק?
אתה מבין מה זה זכאי עד אשר יוכח אחרת, זכות בסיסית של כל אדם במדינה דמוקרטית?

אתה מנהל איזו שהיא עמותה שנועדה לעזור לאנשים?

גילוי נאות.
אין לי מושג מי הגב' הנ"ל.
ומעולם לא החלפתי איתה אפילו לא מילה אחת.
פשוט מקומם המהירות והקלות שבה שופכים דם ומוצאים שם רע ודיבה בימינו.

קודם כל, אני מאשר שאכן אני שי. פשוט זה הוזכר כמה פעמים בתגובה שלך ולא הייתי בטוח אם זה מתוך נימה נזפנית או שאתה לא בטוח שאני אני icon_smile.gif

בכתבה המדוברת לא מופיע מישהו אחד שאומר איזה מישהו לעיתונאי עלום (או פרופיל עלום בכלוב שקל לזרוק ממנו חצים) - אלא מופיעים שבע אנשים שמעידים. אני לא מעורב בכתבה הזאת בשום צורה. אבל יצא לי מאז שהכתבה יצאה לדבר עם אחד העדים ולדבריו יש עוד לא מעט אנשים שהוא יודע עליהם ופשוט לא רצו להתראיין לכתבה.
חשוב להבין שבשביל שכתבת תחקיר כזאת תצא צריכים להתקיים כל מיני תנאים, ביניהם חשוב לעיתון ולעיתונאי לדעת שהם מאמתים ככל הניתן את העדויות שלהם ושיש להם מספיק חומרים, כדי שאם נושא הכתבה מחליט לתבוע, הם יכולים להתגונן משפטית בהצלחה. מעבר לכך, הם באמת לא יכולים לבסס כתבה על עדות אחת או אפילו שתיים, בדרך כלל בשביל שדבר כזה יגיע לעיתון צריכה להיות הצטברות של עדויות, או לפחות איזשהו גיבוי שמאשש את העדויות אם הן מועטות.

אני לא עו"ד, אבל ככל שהתנסיתי בזה מקצועית - קשה מאוד להוכיח דברים בבית המשפט. בטח כשהדברים מערבים בדסמ באיזושהי צורה. זה לא אומר שהם לא קרו. עד היום, אם תסתכל בהיסטוריה של הכלוב, לדעתי תגלה רק מקרה אחד של הרשעה כלשהי בהקשר של פגיעה מינית על רקע של בדסמ.
לי ידוע על אנשים בקהילה שיש לגביהם מספר עדויות שפגעו ואין כל תלונה נגדם במשטרה בגלל המחיר הכבד שיש לתלונה כזאת, לעומת הסיכוי הקטן להרשעה. אנשים (בעיקר נשים) לא מעוניינות להיחשף לתגובות כמו שלך ואחרים פה שיטילו דופי בחוויה שלהן, לא מעוניינות לגעת בטראומות שלהן חזור ונשנה לעומק עם שאלות קשות, מול חוקרים שלא מבינים אפילו מה זה בדסמ, להיגרר שנים במשפטים חסרי תכלית ובסוף עוד לא יצא מזה כלום. אז כן, אני מאמין לעדויות. בטח לאלו ששמעתי מיד ראשונה. ובחזרה לנושא הכתבה, לא חידשתי פה שום דבר מעבר למידע שכבר פורסם.

מעבר לזה אתה צודק, היה נכון לכתוב "פוגעת סדרתית לכאורה".
לפי מה שכתוב בכתבה, היא קיבלה את הזכות להגיב לכתבה בגוף הטקסט ומכחישה את כל הדברים, כולל דברים שלפי הכתוב מגובים בהתכתבויות.

מעניין אותי להבין ממך, מה אתה חושב שמניע *שבע* אנשים ללכת ולהפיק כתבה כזאת אם הם לא באמת עברו את מה שהם מתארים? עם כל הסיכון שיגידו עליהם שהם שקרנים כי לא הוכחו דברים בבית המשפט והסיכון לחשיפה אישית? באמת מעוניין לדעת.

וגם מעניין, לא בהכרח במקרה שלך, אבל להבין את אלו שבאופן קבוע יוצאים להגנתם של פוגעים לכאורה, בשקלול המוסרי של הספק בחשיפה או פעולה של הרחקה נגד מען דהוא, בהינתן כמות גדולה של עדויות, לעומת הסיכוי שעוד אנשים יפגעו. אילו פתרונות אתם מציעים? ועד כמה אתם מתמצאים בעבודה עם פגיעות מיניות ומול מערכת החוק בשביל באמת לדעת להציע פיתרונות שיהפכו את הקהילה ליותר בטוחה?
barnacle​(שולט)
barnacle​(שולט) • 29 בדצמ׳ 2024
masoul כתב/ה:
יולי Yuli כתב/ה:
מי שופך? על מה אתה מדבר?
אף אחד לא שופך כלום. מדברים על דברים שפורסמו באתר חדשות. זה מידע ציבורי. אפשר לדבר על זה ולומר את דעתנו. אנחנו בפורום, לא בבית משפט. אפשר להירגע עם המונחים המשפטיים.

מה שפורסם פורסם.
והיה מי שקבע שהיא מתעללת סדרתית. על כך הגבתי. על הקביעה הנחרצת הזו.
ועל הזעקה שמה? כבר אי אפשר להזהיר מפני המתעללת הסדרתית הזו? ( לולי זה, לא היית פוגשת אותי בשרשורים מהסוג הזה )
בזמן שאפילו חקירה משטרתית עוד לא נפתחה, עד כמה שאנחנו יודעים.
אם לך נוח עם זה, בבקשה.
לי מאד לא נוח עם זה, מאד מאד לא נוח עם זה. עבורי זו שפיכת דם, ואם יתגלה שלא כצעקתה, את תרגישי מאד מאד לא נוח, ככה נדמה לי.

וזה לא סותר את זה שאפשר לדון ולומר דעות.
זה כן סותר את הקביעה הנחרצת שמדובר פה במתעללת סדרתית שצריך להזהיר ממנה וזכותנו להזהיר ממנה.
קצת זהירות, קצת ספקנות, קצת הסתייגות. לא אנחנו ולא העיתון מחליטים מי פושע ומי לא. ומזל וברוך השם שכך.

masoul,
שמת לב שבתגובה שלך ליולי שדרגת את התיאור מפגיעה להתעללות?

תחשוב רגע, לפני שאתה רץ להגן - מדובר המטפלת שבתגובה לעיתון על התחקיר מצוטטת -
"אמרתי לו 'למה שלא תתאבד במקום לפגוע כל כך באחרים?' ואני עומדת מאחורי זה עד עצם היום הזה, אולי יותר מאי פעם, לצערי".

אתה מגן על אדם שהעיד על עצמו שעודד מטופל להתאבדות?
הוא​(שולט)
הוא​(שולט) • 29 בדצמ׳ 2024
אואטינג ורכילות
מלישס​(סדיסטית)
מלישס​(סדיסטית) • 29 בדצמ׳ 2024
לא יודעת מי זו ועל מה מדובר ....
אני רואה שכתבו כאן בתגובות שהיא עזרה להרבה אנשים,אבל יש משהו שהפריע לי מאוד וזו נורא אדומה מבחינתי ולא נראה לי כמו משהו שמטפל מוסמך היה עושה.
היא אמרה למטופלים להפסיק לקחת טיפול תרופתי כמה ימים לפני שהם לוקחים אמדי,בעיניי זו סכנה גדולה ולא ברור לי איזה מטפל יכול להסכים לדבר כזה.
לא מפסיקים טיפול תרופתי במכה ובטח לא עם מטפל שהוא לא פסיכיאטר. ובטח לא בכדי לצרוך סמים.
שום רופא עם היגיון וידע בתחום הרפואה ובריאות הנפש לא היה עושה דבר כזה.
טיפול תרופתי מפסיקים בליווי פסיכיאטר בלבד!
שיר כאב​(שולטת){סוליקר}חשבון מאומת
שיר כאב​(שולטת){סוליקר}חשבון מאומת • 29 בדצמ׳ 2024
אני כבר רואה בעיני רוחי את החשיפה שתהיה עלי..
"התעללה במאות גברים"
"קשרה אותי לשירותים עם חיתול וחשמלה לי את הביצים"
"הרביצה לי מכות רצח"
לגבי הכתבה, הצטערתי מאד לקרוא כי זוכרת אותה לטובה.
ומסכימה עם מלישס - לא מפסיקים טיפול תרופתי בחדות, בטח לא כדי לקחת סמים פסיכדליים.
masoul
masoul • 29 בדצמ׳ 2024
barnacle כתב/ה:
masoul כתב/ה:
יולי Yuli כתב/ה:
מי שופך? על מה אתה מדבר?
אף אחד לא שופך כלום. מדברים על דברים שפורסמו באתר חדשות. זה מידע ציבורי. אפשר לדבר על זה ולומר את דעתנו. אנחנו בפורום, לא בבית משפט. אפשר להירגע עם המונחים המשפטיים.

מה שפורסם פורסם.
והיה מי שקבע שהיא מתעללת סדרתית. על כך הגבתי. על הקביעה הנחרצת הזו.
ועל הזעקה שמה? כבר אי אפשר להזהיר מפני המתעללת הסדרתית הזו? ( לולי זה, לא היית פוגשת אותי בשרשורים מהסוג הזה )
בזמן שאפילו חקירה משטרתית עוד לא נפתחה, עד כמה שאנחנו יודעים.
אם לך נוח עם זה, בבקשה.
לי מאד לא נוח עם זה, מאד מאד לא נוח עם זה. עבורי זו שפיכת דם, ואם יתגלה שלא כצעקתה, את תרגישי מאד מאד לא נוח, ככה נדמה לי.

וזה לא סותר את זה שאפשר לדון ולומר דעות.
זה כן סותר את הקביעה הנחרצת שמדובר פה במתעללת סדרתית שצריך להזהיר ממנה וזכותנו להזהיר ממנה.
קצת זהירות, קצת ספקנות, קצת הסתייגות. לא אנחנו ולא העיתון מחליטים מי פושע ומי לא. ומזל וברוך השם שכך.

masoul,
שמת לב שבתגובה שלך ליולי שדרגת את התיאור מפגיעה להתעללות?

תחשוב רגע, לפני שאתה רץ להגן - מדובר המטפלת שבתגובה לעיתון על התחקיר מצוטטת -
"אמרתי לו 'למה שלא תתאבד במקום לפגוע כל כך באחרים?' ואני עומדת מאחורי זה עד עצם היום הזה, אולי יותר מאי פעם, לצערי".

אתה מגן על אדם שהעיד על עצמו שעודד מטופל להתאבדות?

היי barnacle.

זו בדיוק הנקודה. שאני לא מגן על אף אחד ואף אחת.
אם כבר, אני מגן איזה שמץ ושריד של איזה שהוא משהו שמזכיר הליך הוגן.
הרוצח הכי גרוע מקבל את יומו בבית משפט.
גם אם יש אלף עדים לרצח שלו, ישמעו מה הוא אומר ויתייחסו לזה.
זו איזה שהיא הגינות בסיסית. על זה אני מלין.
היתה כתבה בעיתון, והופה, יש לנו מתעללת או פוגעת ( לא באמת משנה לי ) סדרתית.
ככה בקלות, ככה בפשטות. רק חסר הקולוסיאום והאריות.
לי זה מאד חורה.
לכל הפחות תהיה חקירה משטרתית, לכל הפחות יהיה כתב אישום, מה שמלמד שהמשטרה לכל הפחות חושבת שיש דברים בגו' משהו, שמץ, שביב.
פה יש כתבה בעיתון. וזה מספיק לכל שוחרי הצדק צמאי הדם לסמן את הפרסונה המדוברת כמתעללת או תוקפת סדרתית. כתב בעיתון, שזו פרנסתו, שערוריות,
כתב שזה מה שהיא, אז זה מה שהיא. לא צריך חקירה לא צריך בית משפט לא צריך לשמוע מה לה יש להגיד על האשמות. כלום. הנה לפניכם מתעללת סדרתית.
סורי, לא רק שאני לא לוקח חלק בזה, אותי זה מקומם. מאד.

ואגב barnacle, אתה שמעת אותה מעודדת מטופל להתאבד?
או שקראת בעיתון כתב שמספר שמישהו סיפר לו את זה?
אתה מבין את ההבדל?

ושוב, מעולם לא דברתי ולו מילה אחת עם הפרסונה המדוברת.
פשוט הקלות הזו שבו אדם מסומן וזהו. ולך תוכיח שאין לך אחות, ולך תנקה את השם שלך.
מישהו צריך להגיד לטהרנים חכו רגע, יש מושג של חזקת החפות, יש מושג של דין צדק. חכו רגע.
כתבה בעיתון היא הכל חוץ מאמת. ( ויתכן וזו האמת, ואז היא תתברר ותוכח, ואז אפשר יהיה להוקיע אותה עד אין סוף, בצדק, אבל אפילו חקירת משטרה עוד אין למיטב הידוע )
CPrasinos​(ג׳נדר קוויר שולטת)
מלישס כתב/ה:
אני רואה שכתבו כאן בתגובות שהיא עזרה להרבה אנשים,אבל יש משהו שהפריע לי מאוד וזו נורא אדומה מבחינתי ולא נראה לי כמו משהו שמטפל מוסמך היה עושה.
היא אמרה למטופלים להפסיק לקחת טיפול תרופתי כמה ימים לפני שהם לוקחים אמדי,בעיניי זו סכנה גדולה ולא ברור לי איזה מטפל יכול להסכים לדבר כזה.
לא מפסיקים טיפול תרופתי במכה ובטח לא עם מטפל שהוא לא פסיכיאטר. ובטח לא בכדי לצרוך סמים.

אם מישהו מתיימר לטפל בך עם פטרייה עליזה במקום תרופות שהם לא נחמדות אבל עוזרות - הייתי רצה ממטפלת כזאת הרחק מכמה שאפשר.
מבטלים תרופות תחת השגחה צמודה של הרופא, לאט ובזהירות. לא על דעת עצמך!
וכמובן יש לבחור את המטפלים בפינצטה, כי אני והנשלט שלי עכשיו צריכים לשקם אותו ממטפלת שטענה בתוקף שיש לו "בי-פולאר", שזה היה בפועל ADHD מוזנח. :\
ריי ווינגו
ריי ווינגו • 29 בדצמ׳ 2024
פטריות הזיה כחלק אינטגרלי מטיפול??
נשמע כמו שרידים עבשים מהסיקסטיז ובוודאי שטומנים בחובם סכנות עמוקות לנפש שאינה מסוגלת לכך.
מלישס​(סדיסטית)
CPrasinos כתב/ה:
מלישס כתב/ה:

אם מישהו מתיימר לטפל בך עם פטרייה עליזה במקום תרופות שהם לא נחמדות אבל עוזרות - הייתי רצה ממטפלת כזאת הרחק מכמה שאפשר.
מבטלים תרופות תחת השגחה צמודה של הרופא, לאט ובזהירות. לא על דעת עצמך!
וכמובן יש לבחור את המטפלים בפינצטה, כי אני והנשלט שלי עכשיו צריכים לשקם אותו ממטפלת שטענה בתוקף שיש לו "בי-פולאר", שזה היה בפועל ADHD מוזנח. :\

בידיוק
מלישס​(סדיסטית)
ריי ווינגו כתב/ה:
פטריות הזיה כחלק אינטגרלי מטיפול??
נשמע כמו שרידים עבשים מהסיקסטיז ובוודאי שטומנים בחובם סכנות עמוקות לנפש שאינה מסוגלת לכך.

ועוד את הפטריות לקחו אנשים שכבר היו תחת טיפול תרופתי שאותו הם נאלצו להפסיק בשביל להכניס את אותם סמים.
מזעזע בעייני. וכמו שרשמתי בתגובה שלי,
לא נשמע לי כמו משהו שרופא אחראי המבין בתחום הבריאות ובפרט בריאות הנפש,היה מאפשר דבר כזה.
מאוד תמוה בעיניי כל הסיפור הזה