![]() |
![]()
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
טלי35(שולטת) • 2 בפבר׳ 2025
אל תפרוש. פשוט תחקור קצת יותר אקדמי (:
|
2
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
Leaker(נשלט) • 2 בפבר׳ 2025
טלי35 כתב/ה: אל תפרוש. פשוט תחקור קצת יותר אקדמי (:
אז אקבל גראנט ו5 שולטות שיעשו אצלי דוקטורטים? ![]() |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
טלי35(שולטת) • 2 בפבר׳ 2025
קלסר עם מדבקה גג
|
3
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
Leaker(נשלט) • 2 בפבר׳ 2025
טלי35 כתב/ה: קלסר עם מדבקה גג
לקחתי על החתום Leaker et al., 2025 |
3
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
masoul • 2 בפבר׳ 2025
אני מצטרף לאלו שלא יכולים לבחור רק באופציה אחת, כי אכן, הדברים דינמיים ונעים מדינמיקה לדינמיקה.
ובכל זאת, במערכת יחסים האחרונה שלי הדברים נעו כמעט תמיד בין אופציה ג' לאופציה ה'. כאשר אופציה ה' היא הדומיננטית עם זליגות לאופציה ג'. ( נושא וסקר סופר מעניינים, מקווה לעוד משתתפים בשרשור ) |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
חשופה כמעט • 2 בפבר׳ 2025
אני מאוד אוהבת להרוס גמירות, אבל זה ממש תלוי בפרטנר, בהשפעה של זה עליו (ובכלל בהשפעה של גמירה עליו) ובתגובות שלו. בסוף אני מגלה אצל כל פרטנר מה מנעד התגובות שלו ואיזה מהן ממש עושות לי נעים ולא פעם לפי זה בוחרת מה בא לי.
מה שכן, לפעמים אני נהנית מדי לשחק בזין ונשאבת מדי לזה שוכחת להרוס בזמן ואז אני מרגישה שאני האישה היחידה שהצליחה להכשל בלהמליך את עצמה לשולטת ועוד קוריוז שממש הפתיע אותי שלפני כמה שבועות נשלט ותיק למדי לא הכיר את המונח גמירה הרוסה. הסתכל עלי כאילו נחתתי ממאדים. הצליח להפתיע אותי. |
5
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
3 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
3 בפבר׳ 2025
Kinky One(נשלט) • 3 בפבר׳ 2025
ממש אוהב ומתחבר בתור נשלט לאורגזמות הרוסות.
אני גם נהנה מהן אישית. |
0
|
אליפסה(שולטת) |
![]()
לפני חודש •
3 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
3 בפבר׳ 2025
אליפסה(שולטת) • 3 בפבר׳ 2025
זו שאלה גברית טיפוסית 🙂
כי גברים יכולים להחזיק באיזשהו פטיש שילווה אותם לאורך כל חייהם ויהיה נוכח בכל מערכת יחסים. אצל נשים זה לא בדיוק כך. זה קיים, אבל פחות. הן הרבה יותר גמישות מבחינה מינית והעדפות שלהן הרבה פעמים תלויות בבן הזוג או בדינמיקה הזוגית. (העניין הזה אפילו מגובה מחקרית). אני נעה בין ב ל-ה. אני נהנית לראות את בן זוגי גומר. ולצד זאת גם נהנית מאוד ממניעה ומהעוצמות שמגיעות עמה. בנסיבות אחרות אולי הייתי מתחברת יותר לאורגזמות הרוסות. אני יכולה להבין את הקטע. אבל איכשהו זה מעולם לא היה קטע עם בן זוגי. |
7
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
3 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
3 בפבר׳ 2025
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 3 בפבר׳ 2025
וואלה? מעניין. אולי אני גבר 😂
סתם, סתם. הקינקים שלי אכן די קבועים אבל ברור שזה דינמי, אני הרי בקשר עם בן אדם שאני אוהבת ולא עם נותן שירות. מעניין מה שאת אומרת, לא הכרתי את זה. אם יש לך הפניה למשהו נחמד לקרוא על זה אז אשמח. |
1
|
אליפסה(שולטת) |
![]()
לפני חודש •
3 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
3 בפבר׳ 2025
אליפסה(שולטת) • 3 בפבר׳ 2025
קופץ לי לראש
Sexual Fluidity, by Lisa Diamond The Sexual Brain, by Simin LeVay ויש עוד הטענה אינה שלנשים אין העדפות, ומתעוררות בכל בוקר עם חשק אחר. אלא שהן הרבה יותר גמישות (במיוחד בתוך קשר רגשי), שהמיניות שלהן יכולה להשתנות לאורך החיים, ושהמשיכה שלהן מכוונת יותר לאדם מאשר לאיבר או לאקט. |
2
|