![]() |
![]()
לפני חודש •
25 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
25 בפבר׳ 2025
Seayam • 25 בפבר׳ 2025
dark enlightment כתב/ה: היא אמרה "לא" על איזה משהו קטן.
כשחזרה בה על דעת עצמה זה כבר היה מאוחר מדי - אני לא רציתי. מסוג הסיטואציות הספציפיות בהן "לא" מבאס אותך ושום "כן" אחר כך לא מנחם אותך לאותו רגע. האווירה השתנתה והנוכחות שלה הפכה מנעימה למעיקה עבורי. שחררתי אותה חזרה לקור של הלילה בדרך הביתה. ולא, זה לא קשור לסקס. בפעם הבאה כבר הייתה מוכנה יותר. מה אתה, ילד בן ארבע שאמרו לו שהוא לא יכול לקבל סוכריה? לא מסוגל להתמודד עם תסכול ודחיית סיפוקים? נעלבת ואתה כבר לא רוצה? משליך אותה לקור??? אתה יודע איזו תחושה אתה מייצר אצל נשלטות עם הגישה הזו? כמה זה מסוכן? כמה זה חשוב שהיא תחוש בנוח להגיד לא, או, רחמנא ליצלן, להשתמש במילת ביטחון? כמה זה חשוב שתהיה איתה בתהליך שלה לדייק לעצמה מה עושה לה טוב ומה לא? גם ככה זו עמדה שקל מאד ליפול ממנה לריצוי לא בריא, למחוק את עצמך ולהתרחק ממה שטוב לך. אז עם שולט שזו הגישה שלו? שאלה התגובות שלו? לא אחראי, לא בוגר, מסוכן, רעיל ופוגעני. צר לי לשמוע שהיא חזרה לקבל עוד מזה. |
8
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
25 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
25 בפבר׳ 2025
נימרייה(שולטת){sub num} • 25 בפבר׳ 2025
dark enlightment כתב/ה: היא אמרה "לא" על איזה משהו קטן.
כשחזרה בה על דעת עצמה זה כבר היה מאוחר מדי - אני לא רציתי. מסוג הסיטואציות הספציפיות בהן "לא" מבאס אותך ושום "כן" אחר כך לא מנחם אותך לאותו רגע. האווירה השתנתה והנוכחות שלה הפכה מנעימה למעיקה עבורי. שחררתי אותה חזרה לקור של הלילה בדרך הביתה. ולא, זה לא קשור לסקס. בפעם הבאה כבר הייתה מוכנה יותר. א. אני מרגישה שזה שיתוף מעניין ומאוד חשוף, כן, לשמוע לא במקרים *ספציפיים* על משהו *קטן* כשלא ציפית לשמוע לא יכולים לפגוע בשרשרת של חשקים שהמוח כבר בנה לאותו בערב. זה יכול לגרום לרגשות של תסכול ולתת להם מקום חשוב לא פחות מלתת מקום לפרטנר לסרב. חוויתי משהו כזה ואני לגמרי יכולה להזדהות. ב. לא הבנתי את ההתנפלות, כן אני יכולה להבין שאם זו פרקטיקה חוזרת על כל סרוב לשולט מקבלים התעלמות או סיום ערב זה משהו לא בריא והתנהלות בעייתית. אבל על סמך מה שנאמר, היה מדובר בבקשה קטנה, והפרטנרית שינתה את ההחלטה שלה להסכמה יותר מאוחר כבר באותו המפגש (יכלה להרגיש בנוח? להתגבר על הפחד? זו הייתה חוויה בונה?) אבל התסכול כבא נגרם, הוא לא היה במוד ובמקום לזייף, הוא סיים את הערב, החלטה אחראית ונכונה בכל אופן לדעתי. |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
25 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
25 בפבר׳ 2025
dark enlightment(שולט) • 25 בפבר׳ 2025
זה קצת ארוך:
אז לגבי התגובות למה שכתבתי. במקום לצטט כל אחת אענה לכולן: "חזרה לקור של הלילה" זו צורת כתיבה. מן הסתם פשוט חזרה הביתה והיה קר בחוץ בלילה. אני לא שולט במזג האויר או בטמפטורה בחוץ ומי ישמע...אנשים נמצאים בחוץ גם בלילה כשקר. זה לא פשע נגד האנושות שמישהי תהיה בחוץ בלילה בדרך חזרה. אולי אני גם צריך לציין שהיא הייתה לבושה היטב לחורף, שלא יחשבו הלכה עירומה. לא חשבתי שאני צריך לציין כל פרט ופרט בגלל שאת הדברים החסרים ממלאים אחרים בדמיון של סרט אימה. לגבי עניין ה"לא", זו הייתה סיטואציה ספציפית. אין בעיה לסרב לי, פשוט יש סיטואציות ס-פ-צ-י-פ-י-ו-ת שלסירוב כן יש השלכות. כמו שיש דומים/יות שמענישים על משהו שצרם להן אצל הנשלט/ת בצורה בדסמית כלשהיא. אז פה לא היה עונש, היה ריחוק זמני כי ירד החשק אוי ואבוי שלשולט ירד החשק מהנשלטת ז-מ-נ-י-ת בעקבות תגובה מסויימת. קראתי פה בשירשור כל מיני דברים הרבה יותר בעייתיים שקרו(גם אם בטעות...עדיין), חלקם גבלו בפגיעה פיזית פוטנציאלית(שוב...ללא כוונה) וההתמקדות היא בזה שמישהי הלכה בלילה בקור?! עליי אתם באים? או שלא אהבתי "לא" ספציפי כאילו כל שולטת לא מתבאסת כלל לשמע המילה הזו אלא היא שמחה מזה. אישית אין לי בעיה עם הפאדיחות שנכתבו, חלקן די משעשעות אבל להתמקד בי מתוך כל האופציות כגורם סיכון?! לא נעלבתי ולא נפגעתי מה-"לא". כתבתי שהתבאסתי. להתבאס. יש מילה כזו והיא לא מילה נרדפת להעלבות או פגיעה. אולי הייתי צריך לכתוב שליטפתי אותה וחיבקתי אותה לפני ש....שלחתי אותה לקור "המאיים והאכזרי". זה אמנם לא קרה אבל זה אולי יתאים לפוליטיקלי קורקט של כל מיני קוראים לא צריך להקצין דברים שכתבתי אל מחוזות הטראומה. אם דברים יהיו קיצוניים יותר ממה שכתבתי אני אציין זאת. בינתיים כך זה קרה ולא מעבר ואין צורך בפרשנויות טראומטיות נלוות שמבוססות על חוויות אחרות שאינן קשורות אליי. ------ בוא נחזור לנושא של השירשור. נ.ב: גם הלילה הזה קר. נ.ב2: הציטוטים האלה בפורומים זו מכה. ציטוט על ציטוט על ציטוט. |
3
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
26 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
26 בפבר׳ 2025
YOLO GIRL(נשלטת) • 26 בפבר׳ 2025
בדאנג'ן, בעיצומו של סשן אימפקט מושלם, שומעת לפתע דרך הכלוב את המאבטח מדבר ברוסית עם אחד מבאי המקום, ואחד מספר לשני על כך שקרוב משפחה שלו משרת בעזה ורואה את כל מה שקורה שם לילדים ועוד המון פירוט גרפי קשה לעיכול. ביקשתי מאדוני לעצור את הסשן ולהתרחק מהאיזור בו הם היו. זה ממש טלטל אותי ומאוד הפתיע. לא המידע כמובן, אני לא חיה בסרט, אלא התזמון בו הוא פגש אותי במקום שבחוויה שלי הוא מימד מקביל ואסקפיסטי להפליא. באסה.
|
5
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
26 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
26 בפבר׳ 2025
שוסי • 26 בפבר׳ 2025
YOLO GIRL כתב/ה: בדאנג'ן, בעיצומו של סשן אימפקט מושלם, שומעת לפתע דרך הכלוב את המאבטח מדבר ברוסית עם אחד מבאי המקום, ואחד מספר לשני על כך שקרוב משפחה שלו משרת בעזה ורואה את כל מה שקורה שם לילדים ועוד המון פירוט גרפי קשה לעיכול. ביקשתי מאדוני לעצור את הסשן ולהתרחק מהאיזור בו הם היו. זה ממש טלטל אותי ומאוד הפתיע. לא המידע כמובן, אני לא חיה בסרט, אלא התזמון בו הוא פגש אותי במקום שבחוויה שלי הוא מימד מקביל ואסקפיסטי להפליא. באסה.
תזכרי שלא יקפצו עלייך כאן שאת סמולנית בוגדת כי הזכרת את הילדים הסובלים בעזה.... |
2
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
28 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
28 בפבר׳ 2025
מלישס(סדיסטית) • 28 בפבר׳ 2025
הוו ואו..יש לי כמה.
1.באיזה ליין מעורב שהייתי. לא זוכרת אפילו איזה זה היה לפני כמה שנים, הוו יש לי כמה. ה1. הביאו לי משטרה הביתה בגלל קולות של הנשלט.. השוטרים באו וזה היה דיי משעשע..בסיטואציה הייתה נורא מצחיקה. כל השוטים היו על השולחן.. ממש מסודרים יפה אחד אחד. אז הם הביטו בי אני הבטתי בהם ואז הם הביטו בנשלט. בקיצור כולם מביטים ולא מדברים..ץובסוף השתחרר לי כזה צחוק מהמבוכה,שהם הבינו הכול והלכו. כמובן שאחרי זה,אני והנשלט שלי לא הפסקנו להיקרע... עוד מקרים שקרו לי במסיבות: הייתי באיזה ליין מעורב.לפני כמה שנים. לא זוכרת את השם. זה באמת היה מזמן. אבל אני זוכרת שהיה אחלה מוסיקה ואני כולי בסשן, ולפתע עצרו את המוסיקה לגמריי לאיזה עשרים דקות לפחות (לא ידוע לי למה). עכשיו,זה דיי עצר את את הסשן,אבל נאלצנו כזה לנוח רגע . ברגע שהמוזיקה חזרה, איכשהו חזרנו לסשן . 2.מקרה שקרה לי באחד הפמדומים: בזמן שאני חודרת לנשלט שלי במבוך,, מישהו פשוט הוציא את הזיו שלו מול הפרצוף שלי! כשאני בכלל חודרת לנשלט שלי.. כזה דבר עוד לא היה לי. ולא. זה ממש לא בא לי בטוב. קצת תאקט באמת... מזל שידעתי לעמוד על שלי באותו רגע. אבל כן זה היה רגע לא נעים ואפילו לא מכבד, אבל הצלחנו להתעלות על כך, והמשכנו לחוויה כיפית וסקסית. |
4
|