|
|
לפני 10 חודשים •
19 באפר׳ 2025
Re: ניתוח מאוד מעניין
לפני 10 חודשים •
19 באפר׳ 2025
טלי35(שולטת) • 19 באפר׳ 2025
► פישוטו כתב/ה: [תודה על הניתוח, Black Lotus. מרשים איך הצלחת לאבחן כוונות נסתרות של זר מוחלט על סמך שורת פתיחה אחת – זה כבר לא פסיכולוגיה, זה מיסטיקה.
אבל אולי במקום לנחש מה עבר לי בראש, אפשר היה – איך לומר – פשוט לקרוא את הפוסט עד הסוף? כי לא חיפשתי “צעירה למטרת קשר”, חיפשתי תשובות. ניסיתי להאיר תופעה. לשאול למה הקול הנשי הדומיננטי הצעיר כמעט ואיננו, ולמה כשהוא כן מנסה לצאת החוצה – הוא נבלע ברעש, או נמדד בפריזמה של ציפיות שלא שלו. ובין כל השאלות שהעליתי – לא הייתה אף אחת שכוונה נגד שולטות בוגרות. להפך. אז מעניין לראות שדווקא את, בתור אחת שמייצגת נוכחות בוגרת ובטוחה, בחרת לצמצם את הפוסט כולו למשפט פתיחה – במקום להתייחס לתוכן, או לשאלות האמיתיות שעלו בו. אולי זה חלק מהבעיה. לא הגיל – אלא הנטייה לפסול במקום להקשיב, לפרש במקום לשאול. אבל היי – לפחות עכשיו יש לי עוד פסקה להוסיף לפוסט הבא תוסיף גם את איך שענית לה לניתוח? כי זו בהחלט עוד סיבה שנשים נשארות שקטות במרחבים האלה[/quote] פישו, ניסחת הרבה יותר יפה ממה שהיה לי בראש לענות. |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
19 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
19 באפר׳ 2025
ArchAngel(שולטת) • 19 באפר׳ 2025
יש משהו בקהילה הישראלית, כנראה היעדר חינוך מיני נאות בעניין, או תרבות מאצ'ואיסטית, שגורם לגברים כאן לחשוב שהם מדברים עם דמויות מהפורנו.
שאנחנו בדיוק הסרט הזה שהוא שפשף עליו לפני כמה דקות, שבו השחקנית קיבלה משכורת לרצות את הגבר "הנשלט" והגבר הצופה, רק עם האופציה לערב בזה את הכתיבה שלו במקלדת. בהתחלה חשבתי שזה מקרי, ואין קשר, וסלדתי מכל האמירות הפלצניות של "בחו"ל טוב יותר", אבל אז נחשפתי לזה במו עיניי. כשהייתי בפטלייף ובאתרים בינלאומיים אחרים, תמיד היה פער עצום בין ההודעות שקיבלתי מגברים בחו"ל לבין האלו של גברים מהארץ. כשהייתי מקבלת הודעה באנגלית מפרופיל אירופאי או אמריקאי היא לרוב הייתה אנושית, עם כל יחסי האנוש שמוכרים לכולנו כמו בכל היכרות אחרת. היינו מדברים כמו בני אדם והבדס"מ היה עולה בהמשך, בהדרגה, בבירור הדדי וברגע שמתאים לשנינו. היה אכפת להם לברר שמה שהם עושים הוא בסדר, אם לרגע הייתי שותקת נניח סתם כי התעסקתי במשהו אחר הם היו מתנצלים אם הגזימו. ואם לא היו מקבלים תשובה מיד, הכל טוב, לא הרגישו שאני חייבת להם משהו. כשהייתי מקבלת שם הודעה בעברית כמעט תמיד זה היה בסגנון "שבי לי על הפנים", "תצליפי בי" או פסקאות ארוכות של פנטזיות שהן פשוט הוראות בלשון ציווי עם הרבה "אני, אני, אני" ואפס התייחסות אם אני בעניין בכלל, פעמים רבות מבלי אפילו לטרוח להגיד שלום. והכל עם הצביעות הבלתי נסבלת הזו שבה הגבר שכותב מספר לעצמו שהוא "נשלט משרת נשים" אבל בתכלס מעוניין לשרת רק את עצמו. אם לא הייתי מגיבה, לא היו עוצרים לרגע לחשוב שאולי זה בגלל שעשו משהו לא בסדר, היו מתחילים לתקוף אותי מילולית עם "לכי לכי יא מכוערת" על כל הויראציות של המשפט הזה, שרק מחזקות כמה הגבר בצד השני ראה בי אוביקט שאמור לציית לו, והוא מרגיש עוול כשאני לא. וזאת גם ההתנהגות בכלוב, פחות או יותר. אני יכולה לספור לך על גג שתי ידיים את הנשלטים הסבבה שכאן, והפרופיל שלי כאן מ 2012, 13 שנים, לא יומיים, גם לא שנה או שנתיים. היום אני עוד רגע בת 30, גם נשואה למישהו מהבודדים השפויים שהכרתי כאן. אז לגמרי למדתי לצחוק על זה, להטריל בחזרה, והאמת שגם לא להיות נוכחת כאן כמו פעם. כשהייתי בת 18, זה היה קשוח יותר. אז אותם נשלטים מצפים שתהיי חסרת ניסיון שיהיה יותר קל לנצל, והאלימות שיוצאת מהם כשהם מגלים שזה לא בא להם בקלות היא עצומה. תמיד אומרים שהם לא קוראים פרופילים, ויש בזה מן האמת כי התוכן שלנו לא מעניין אותם והם מסננים אותו, אבל הם לא יפספסו לקרוא את הגיל הצעיר ולהרגיש שעכשיו הם צריכים אפילו פחות לטרוח לכבד, שמספיק להגיד לצעירה שהיא מלכה "ובוגרת לגילה לא כמו האחרות" ושהיא תשתכנע ולא תקלוט את הבולשיט. כשהסתרתי את הגיל המניפולציות המזלזלות באינטליגנציה ירדו, אבל זו הייתה עוד אחת מהסיבות שמרגישים שאין פה צעירות. אנחנו לומדת להסתיר את הגיל בשלב די מוקדם, כשאנחנו מבינות שהוא פחות עוזר לנו להכיר את בני גילנו אלא מסמן אותנו עבור "נשלטים" מבוגרים (וגם "שולטים" שמנסים "לחנך אותנו") כטרף קל. |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
19 באפר׳ 2025
סליחה שאני חוזר שניה להתחלה
לפני 10 חודשים •
19 באפר׳ 2025
teacher(שולט) • 19 באפר׳ 2025
► לאבר בוי צעיר ונשלט כתב/ה: איפה כל השולטות הצעירות? בוא נדבר דוגרי”
יאללה, בוא נפתח את זה כמו שזה – בתור נשלט שחרש לא מעט בפורומים, קהילות, צ’אטים ואתרים של BDSM, יש שאלה שתמיד חוזרת לעצמה: למה יש כל כך מעט שולטות צעירות? למה זה תמיד מרגיש כאילו רק הצד הגברי מלא באמביציה לדומיננטיות, בזמן שהרבה נשים צעירות בכלל לא בקטע, או לא נחשפו לעולם הזה כמו שצריך? אז קודם כל – אני לא אומר שאין. יש שולטות צעירות, ויש כאלה שהן אשכרה עוצמה טהורה, חדות, חכמות, עם טון של נוכחות שגורמת לך להתיישר מבלי שהן יוציאו מילה. אבל הן נדירות. לא בגלל שאין להן את זה. אלא בגלל שהחברה, התרבות, והחרא שכולנו גדלנו עליו – לימדו נשים לחשוב ששליטה זה לא “נשי”, שזה יותר מדי, שזה מוזר, שזה מסוכן או סתם “לא מושך”. תחשוב על זה – גברים מגיל קטן מקבלים לגיטימציה לרצות “לשלוט”, ליזום, לדחוף, לקחת מה שבא להם. נשים, לעומת זאת? קיבלו על הראש אם הן רק הרימו את הקול. אז זה לא מפתיע שהמון בנות, גם אם הן מרגישות דומיננטיות מבפנים, לא מרשות לעצמן אפילו לדמיין את עצמן שולטות. מקסימום פלירטוט קטן עם הרעיון, ואז מהר להחזיר את זה למגירה. אבל יש פה גם עוד פן – התפיסה של מה זה “שולטת” בכלל. הרבה פעמים אנשים חושבים ששולטת צריכה להיות סוג של דמות מסרט פטיש – גבוהה, עם שוט, עור שחור, מגפיים עד הברכיים וצחוק מרושע. אבל שליטה זה לא רק לבוש. זה state of mind. שולטת יכולה להיות סטודנטית בת 22, עם ג’ינס קרוע, פרצוף מתוק – אבל כשהיא פותחת את הפה, אתה מרגיש מי הבוסית בחדר. גם יש נשים צעירות שמתחילות להבין את זה – שמוצאת את הכוח הזה, שלוקחות מקום, שלומדות ליהנות מהדינמיקה – רק שזה תהליך. ובתוך קהילה שגם ככה רוויה בגברים שמחפשים חוויה אולטימטיבית עכשיו ומיד, בלי סבלנות ובלי להבין מה זה בכלל דינמיקה, קל מאוד לבחורה צעירה להירתע. וכאן בדיוק מתחילה הבעיה – כי שולטת צעירה שבאה לטעום, לנסות, להבין מי היא ומה עושה לה את זה, לא תמיד תקבל מרחב שמאפשר לה להתגלות. במקום זה, היא מקבלת הצפה של הודעות, הצעות, פנטזיות שלא שלה, בלי שאף אחד ישאל אותה בכלל מה בא לה, מה הקצב שלה, מה היא רוצה לבדוק. ופתאום, המקום שהיה אמור להעצים אותה, נהיה מתיש. שדה מוקשים. היא עוד לא הספיקה להרגיש שולטת על עצמה – וכבר מצופה ממנה לשלוט על אחרים. וכשהיא לא עומדת בסטנדרט של הדומינה “המושלמת” שהעולם יצר, היא בורחת. וזה עצוב. כי כל שולטת צעירה שבורחת מהסצנה בגלל חוויה גרועה – זה לא רק הפסד שלה. זה הפסד של כולנו. של הקהילה. של הדינמיקה. של הגיוון. של האמת. אז אולי במקום לשאול “למה אין שולטות צעירות?”, הגיע הזמן לשאול: • מה אנחנו עושים כדי שהן יישארו? • האם אנחנו מקשיבים להן באמת? • האם אנחנו נותנים להן מרחב ללמוד, לגדול, לטעות? • או שאנחנו פשוט מחכים שהן יתיישרו לפי הפנטזיות שלנו? והכי חשוב – שאלה אליכם, הקוראים שלי, בלי פילטרים: אם הייתם שולטת צעירה שנכנסת לסצנה הזאת – איך הייתם רוצים שיתייחסו אליכם? תענו לי. תגיבו. בלי מסיכות. בלי דמות. תביאו את האמת שלכם. כי אם לא נתחיל לדבר על זה עכשיו – מתי כן? "האם אנחנו נותנים להן מרחב" פה איבדת אותי. שולט או שולטת לא צריכים לקבל ממישהו מרחב. איזה דיבור ניו אייג'י רופס שלוקח מילה כל כך יפה וציבורית כמו "מרחב" ומנכס אותה למישהו או מישהם כדי לתת. כל כך עצוב. אז הלכתי לתחילת הפוסט וקראתי אותו שוב מהתחלה. ו... המצב לא כזה עצוב במקום לנסות לגדל שולטות בערוגה בגן, למה לא להתייחס לזה כנטיה ולקבל שכשזה לא משחק תפקידים, זו נטיה מולדת. וכמו שאני לא רוצה להקטין או להגדיל את כמות ההומואים בעולם, ככה טוב לי עם מה שיש. אני גם לא חושב שהצד הגברי מלא באמביציה לדומיננטיות. כמות הנשלטים הגברים מעידה על כך היטב. יכול להיות שנקודת המבט שלך או מפת האינטרסים והמניעים דחפה אותך למסקנה הזו? יתכן שלא, אבל כנראה שיש קשר זה, אגב, "עוצמה טהורה, חדות, חכמות, עם טון של נוכחות שגורמת לך להתיישר מבלי שהן יוציאו מילה", זה דיבור קצת ילדותי ומשטיח, מאוד פנטזיונרי. שולטות באות בכל הצבעים ומנעד האינטנסיביות. אם הייתי מחפש חדות, חוכמה וטון של נוכחות מיישרת, יש בכל שיחה של ישעיהו ליבוביץ', לא בטוח שאפשר לחיות ליד זה כל הזמן, אולי זה מתאים למערכת של סשנים מתוזמנים ("מרחבים"). אז בוא נדבר שניה על ה"מרחב" שאתה מדבר עליו. אין צורך ליצור אותו, כי הוא קיים. אתה פשוט לא מכיר. גם כי אתה לא שולטת וגם במיוחד כי אתה צעיר. אנחנו לא צריכים שיבנו לנו מרחב ואנחנו לא "יוצרים" אותו. הוא קיים, הוא בחוץ והוא לא שייך לאף אחד כדי לתת. הוא מערכת חברתית שמתקיימת מאליה כשנוצרות חברויות. פנטזיונרים לא מכירים את זה, כי רק הם קיימים בפנטזיה. אבל אנשים שחיים את זה, מכירים עוד אנשים שחיים את זה. אם אני צריך מקום לדבר בו על BDSM, אני מתקשר לחבר בפתח תקווה ויושב בחצר שלו עם עוד כמה חברים וחברות מפה. אם יש לי תהיה ואני צריך זוית ראיה של נשלט/נשלטת/שולטת, אני מרים טלפון. כשחיפשתי פרטנריות להתאמן בקשירה, גם זה קרה. לא יודע, זה מן דבר כזה שעושים כשלא יושבים מול המסך. חג הפסח בדיוק מסתיים, אז רק טבעי שאאחל לך לצאת מהמקום הפנטזיונרי, או ליתר דיוק - להרחיב את מבטך, כי זה טוב שיש פנטזיות. זה לא דבר רע. מאחל לך שולטת, כזו שאתה יכול ורוצה גם לצאת איתה לבירה, לקולנוע, לטיול לפריז, חדה רק כשצריך וקהה איפה שלא צריך ושתשאיר חלק מהנוכחות בתיק, כי גם לך יש. ובעיקר בעיקר, אני מאחל לך שולטת שלא גדלה בגינה, שלא נתנו לה מרחב, שלא הינדסו אותה או בנו אותה כי "חסר יותר כאלה". בעיני, הפוסט הזה מייצג את האמא של השליטה מלמטה. רוצה שולטת צעירה? הפוך עצמך לראוי, במקום לשחק בהיצע וביקוש. |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
19 באפר׳ 2025
Re: סליחה שאני חוזר שניה להתחלה
לפני 10 חודשים •
19 באפר׳ 2025
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 19 באפר׳ 2025
► teacher כתב/ה: "האם אנחנו נותנים להן מרחב" פה איבדת אותי. שולט או שולטת לא צריכים לקבל ממישהו מרחב. איזה דיבור ניו אייג'י רופס שלוקח מילה כל כך יפה וציבורית כמו "מרחב" ומנכס אותה למישהו או מישהם כדי לתת. כל כך עצוב. ... בעיני, הפוסט הזה מייצג את האמא של השליטה מלמטה. רוצה שולטת צעירה? הפוך עצמך לראוי, במקום לשחק בהיצע וביקוש. 👏👏👏 יפה אמרת, טיצ' 🤍 |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
19 באפר׳ 2025
Re: ניתוח מאוד מעניין
לפני 10 חודשים •
19 באפר׳ 2025
קולר לצווארי • 19 באפר׳ 2025
► Black Lotus כתב/ה: ► לאבר בוי צעיר ונשלט כתב/ה: ► Black Lotus כתב/ה: אני רוצה שניה להציע נקודת מבט אחרת על הסיטואציה: פותח השרשור הוא בחור בן 24 שמעיד על עצמו שהוא מחפש קשר אמיתי ועמוק. הגיוני שהוא יחפש מישהי בת גילו ואף צעירה ממנו לקשר כזה.
אני לא רואה בכך ביקורת על השולטות הבוגרות יותר, טרוניה או פנטזיה. פשוט חיפוש התאמה לקשר. ובכל מקרה - המשורר פה. אפשר לשאול אותו למה הוא התכוון. תודה על הניתוח, Black Lotus. מרשים איך הצלחת לאבחן כוונות נסתרות של זר מוחלט על סמך שורת פתיחה אחת – זה כבר לא פסיכולוגיה, זה מיסטיקה. אבל אולי במקום לנחש מה עבר לי בראש, אפשר היה – איך לומר – פשוט לקרוא את הפוסט עד הסוף? כי לא חיפשתי “צעירה למטרת קשר”, חיפשתי תשובות. ניסיתי להאיר תופעה. לשאול למה הקול הנשי הדומיננטי הצעיר כמעט ואיננו, ולמה כשהוא כן מנסה לצאת החוצה – הוא נבלע ברעש, או נמדד בפריזמה של ציפיות שלא שלו. ובין כל השאלות שהעליתי – לא הייתה אף אחת שכוונה נגד שולטות בוגרות. להפך. אז מעניין לראות שדווקא את, בתור אחת שמייצגת נוכחות בוגרת ובטוחה, בחרת לצמצם את הפוסט כולו למשפט פתיחה – במקום להתייחס לתוכן, או לשאלות האמיתיות שעלו בו. אולי זה חלק מהבעיה. לא הגיל – אלא הנטייה לפסול במקום להקשיב, לפרש במקום לשאול. אבל היי – לפחות עכשיו יש לי עוד פסקה להוסיף לפוסט הבא אפשר לצאת מהמקלטים. לא היתה בתגובה שלי שום כוונה לצמצם את הפוסט או לפסול, ובשום מקום לא טענתי שיצאת נגד שולטות בוגרות. אחד הדברים שלמדו אותי בקריאה של טקסט הוא להבין מיהו הכותב ומאיזו עמדה הוא מגיע, ומה ההסבר הפשוט ביותר (תער אוקהם) [לוגיקה ולא מיסטיקה]. לרוב השילוב ביניהם מניב ניתוח לא רע של הסיטואציה. בתגובה שלי התייחסתי למה ש-researcher היקרה כתבה ולעוד אזכורים בנושא שנתקלתי בהם היום. כפי שאני רואה את זה, הבעיה שתיארת חוצת גילאים. כל שולטת חדשה באתר חווה את זה. אני עדות לכך, כמי שהתחילה להתעניין בפמדום רק לפני חצי שנה לערך ובגילי המופלג. ובכל זאת, בחרת לשים את הזרקור על שולטות צעירות. ובכל זאת, אם טעיתי ולא הבנתי שהתייחסת לצעירות במובן של חסרות ניסיון, אני מתנצלת. הכל טוב, באמת לא לקחתי את זה קשה, אני מבין שלא תמיד הכוונה יוצאת כמו שהיא יושבת בראש הכי קל זה להיכנס לעקיצות, אבל שמח שבחרת לקחת את זה למקום אחר ולבוא בגישה אחרת. אני מעריך את זה מאוד גם את ההסבר, וגם את זה שבחרת להישאר בשיח ולא פשוט להתנתק. ובסוף, כמו שאמרת – כל אחת מביאה את הזווית שלה, והעובדה שאת פה ומשתתפת רק הופכת את הדיון ליותר עשיר ומשמעותי אז תודה על זה, למדתי את זה פעם בקורס שלפעמים גם דברים שליליים לפעמים מביאים רייטינג חחח , בכול מקרה . המטרה שלי שמה שאני כותב יעורר שיח וכמה שיותר יחשוף לטוב ולרע בסוף אני משקיע ורוצה שידברו על זה 🙏 |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
19 באפר׳ 2025
Re: סליחה שאני חוזר שניה להתחלה
לפני 10 חודשים •
19 באפר׳ 2025
► teacher כתב/ה: ► לאבר בוי צעיר ונשלט כתב/ה: איפה כל השולטות הצעירות? בוא נדבר דוגרי”
יאללה, בוא נפתח את זה כמו שזה – בתור נשלט שחרש לא מעט בפורומים, קהילות, צ’אטים ואתרים של BDSM, יש שאלה שתמיד חוזרת לעצמה: למה יש כל כך מעט שולטות צעירות? למה זה תמיד מרגיש כאילו רק הצד הגברי מלא באמביציה לדומיננטיות, בזמן שהרבה נשים צעירות בכלל לא בקטע, או לא נחשפו לעולם הזה כמו שצריך? אז קודם כל – אני לא אומר שאין. יש שולטות צעירות, ויש כאלה שהן אשכרה עוצמה טהורה, חדות, חכמות, עם טון של נוכחות שגורמת לך להתיישר מבלי שהן יוציאו מילה. אבל הן נדירות. לא בגלל שאין להן את זה. אלא בגלל שהחברה, התרבות, והחרא שכולנו גדלנו עליו – לימדו נשים לחשוב ששליטה זה לא “נשי”, שזה יותר מדי, שזה מוזר, שזה מסוכן או סתם “לא מושך”. תחשוב על זה – גברים מגיל קטן מקבלים לגיטימציה לרצות “לשלוט”, ליזום, לדחוף, לקחת מה שבא להם. נשים, לעומת זאת? קיבלו על הראש אם הן רק הרימו את הקול. אז זה לא מפתיע שהמון בנות, גם אם הן מרגישות דומיננטיות מבפנים, לא מרשות לעצמן אפילו לדמיין את עצמן שולטות. מקסימום פלירטוט קטן עם הרעיון, ואז מהר להחזיר את זה למגירה. אבל יש פה גם עוד פן – התפיסה של מה זה “שולטת” בכלל. הרבה פעמים אנשים חושבים ששולטת צריכה להיות סוג של דמות מסרט פטיש – גבוהה, עם שוט, עור שחור, מגפיים עד הברכיים וצחוק מרושע. אבל שליטה זה לא רק לבוש. זה state of mind. שולטת יכולה להיות סטודנטית בת 22, עם ג’ינס קרוע, פרצוף מתוק – אבל כשהיא פותחת את הפה, אתה מרגיש מי הבוסית בחדר. גם יש נשים צעירות שמתחילות להבין את זה – שמוצאת את הכוח הזה, שלוקחות מקום, שלומדות ליהנות מהדינמיקה – רק שזה תהליך. ובתוך קהילה שגם ככה רוויה בגברים שמחפשים חוויה אולטימטיבית עכשיו ומיד, בלי סבלנות ובלי להבין מה זה בכלל דינמיקה, קל מאוד לבחורה צעירה להירתע. וכאן בדיוק מתחילה הבעיה – כי שולטת צעירה שבאה לטעום, לנסות, להבין מי היא ומה עושה לה את זה, לא תמיד תקבל מרחב שמאפשר לה להתגלות. במקום זה, היא מקבלת הצפה של הודעות, הצעות, פנטזיות שלא שלה, בלי שאף אחד ישאל אותה בכלל מה בא לה, מה הקצב שלה, מה היא רוצה לבדוק. ופתאום, המקום שהיה אמור להעצים אותה, נהיה מתיש. שדה מוקשים. היא עוד לא הספיקה להרגיש שולטת על עצמה – וכבר מצופה ממנה לשלוט על אחרים. וכשהיא לא עומדת בסטנדרט של הדומינה “המושלמת” שהעולם יצר, היא בורחת. וזה עצוב. כי כל שולטת צעירה שבורחת מהסצנה בגלל חוויה גרועה – זה לא רק הפסד שלה. זה הפסד של כולנו. של הקהילה. של הדינמיקה. של הגיוון. של האמת. אז אולי במקום לשאול “למה אין שולטות צעירות?”, הגיע הזמן לשאול: • מה אנחנו עושים כדי שהן יישארו? • האם אנחנו מקשיבים להן באמת? • האם אנחנו נותנים להן מרחב ללמוד, לגדול, לטעות? • או שאנחנו פשוט מחכים שהן יתיישרו לפי הפנטזיות שלנו? והכי חשוב – שאלה אליכם, הקוראים שלי, בלי פילטרים: אם הייתם שולטת צעירה שנכנסת לסצנה הזאת – איך הייתם רוצים שיתייחסו אליכם? תענו לי. תגיבו. בלי מסיכות. בלי דמות. תביאו את האמת שלכם. כי אם לא נתחיל לדבר על זה עכשיו – מתי כן? "האם אנחנו נותנים להן מרחב" פה איבדת אותי. שולט או שולטת לא צריכים לקבל ממישהו מרחב. איזה דיבור ניו אייג'י רופס שלוקח מילה כל כך יפה וציבורית כמו "מרחב" ומנכס אותה למישהו או מישהם כדי לתת. כל כך עצוב. אז הלכתי לתחילת הפוסט וקראתי אותו שוב מהתחלה. ו... המצב לא כזה עצוב במקום לנסות לגדל שולטות בערוגה בגן, למה לא להתייחס לזה כנטיה ולקבל שכשזה לא משחק תפקידים, זו נטיה מולדת. וכמו שאני לא רוצה להקטין או להגדיל את כמות ההומואים בעולם, ככה טוב לי עם מה שיש. אני גם לא חושב שהצד הגברי מלא באמביציה לדומיננטיות. כמות הנשלטים הגברים מעידה על כך היטב. יכול להיות שנקודת המבט שלך או מפת האינטרסים והמניעים דחפה אותך למסקנה הזו? יתכן שלא, אבל כנראה שיש קשר זה, אגב, "עוצמה טהורה, חדות, חכמות, עם טון של נוכחות שגורמת לך להתיישר מבלי שהן יוציאו מילה", זה דיבור קצת ילדותי ומשטיח, מאוד פנטזיונרי. שולטות באות בכל הצבעים ומנעד האינטנסיביות. אם הייתי מחפש חדות, חוכמה וטון של נוכחות מיישרת, יש בכל שיחה של ישעיהו ליבוביץ', לא בטוח שאפשר לחיות ליד זה כל הזמן, אולי זה מתאים למערכת של סשנים מתוזמנים ("מרחבים"). אז בוא נדבר שניה על ה"מרחב" שאתה מדבר עליו. אין צורך ליצור אותו, כי הוא קיים. אתה פשוט לא מכיר. גם כי אתה לא שולטת וגם במיוחד כי אתה צעיר. אנחנו לא צריכים שיבנו לנו מרחב ואנחנו לא "יוצרים" אותו. הוא קיים, הוא בחוץ והוא לא שייך לאף אחד כדי לתת. הוא מערכת חברתית שמתקיימת מאליה כשנוצרות חברויות. פנטזיונרים לא מכירים את זה, כי רק הם קיימים בפנטזיה. אבל אנשים שחיים את זה, מכירים עוד אנשים שחיים את זה. אם אני צריך מקום לדבר בו על BDSM, אני מתקשר לחבר בפתח תקווה ויושב בחצר שלו עם עוד כמה חברים וחברות מפה. אם יש לי תהיה ואני צריך זוית ראיה של נשלט/נשלטת/שולטת, אני מרים טלפון. כשחיפשתי פרטנריות להתאמן בקשירה, גם זה קרה. לא יודע, זה מן דבר כזה שעושים כשלא יושבים מול המסך. חג הפסח בדיוק מסתיים, אז רק טבעי שאאחל לך לצאת מהמקום הפנטזיונרי, או ליתר דיוק - להרחיב את מבטך, כי זה טוב שיש פנטזיות. זה לא דבר רע. מאחל לך שולטת, כזו שאתה יכול ורוצה גם לצאת איתה לבירה, לקולנוע, לטיול לפריז, חדה רק כשצריך וקהה איפה שלא צריך ושתשאיר חלק מהנוכחות בתיק, כי גם לך יש. ובעיקר בעיקר, אני מאחל לך שולטת שלא גדלה בגינה, שלא נתנו לה מרחב, שלא הינדסו אותה או בנו אותה כי "חסר יותר כאלה". בעיני, הפוסט הזה מייצג את האמא של השליטה מלמטה. רוצה שולטת צעירה? הפוך עצמך לראוי, במקום לשחק בהיצע וביקוש. קראתי את מה שכתבת, וזה מרגיש כאילו ענית על פוסט אחר לגמרי לא חיפשתי שיגדלו שולטות “בערוגה”, לא ביקשתי להנדס אף אחת, ולא דיברתי על להמציא מרחבים דיברתי על המציאות שקיימת – שבה הרבה שולטות צעירות כן מרגישות שאין להן מקום בטוח או סבלני להתחיל בו וזה לא נובע מזה ש”אנחנו לא מכירים”, זה נובע מזה שהרבה עזבו כי לא מצאו איך להתפתח בלי לחטוף ישר ציפיות או פידבקים שלא קשורים אליהן המרחב שאתה מתאר – החבר מפתח תקווה, הפאב, החצר – זה אחלה אבל זה לא המצב של מישהי בת 22 שנכנסה לשרת, קיבלה 45 הודעות באותו לילה, והרגישה שמצפים ממנה להיות דומינה של נטפליקס אותה לא יושיבו לבירה ויגידו לה “בואי נבנה אותך לאט” אותה פשוט שורפים אני לא מדבר על פנטזיה אני מדבר על עובדות מהשטח וכן, לפעמים לדבר על לבנות מרחב זו לא רכות , זו אחריות. אז אתה יכול לקרוא לזה פנטזיה, או ניו אייג’ אבל מבחינתי, השאלה האמיתית היא לא מי הכי ותיק או הכי יודע אלא מי עוצר רגע להקשיב לפני שהוא קופץ ללמד |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
19 באפר׳ 2025
Re: איפה כל השולטות הצעירות? בוא נדבר דוגרי”
לפני 10 חודשים •
19 באפר׳ 2025
► Sunna סאנה כתב/ה: ► לאבר בוי צעיר ונשלט כתב/ה: איפה כל השולטות הצעירות? בוא נדבר דוגרי”
יאללה, בוא נפתח את זה כמו שזה – בתור נשלט שחרש לא מעט בפורומים, קהילות, צ’אטים ואתרים של BDSM, יש שאלה שתמיד חוזרת לעצמה: למה יש כל כך מעט שולטות צעירות? למה זה תמיד מרגיש כאילו רק הצד הגברי מלא באמביציה לדומיננטיות, בזמן שהרבה נשים צעירות בכלל לא בקטע, או לא נחשפו לעולם הזה כמו שצריך? אז קודם כל – אני לא אומר שאין. יש שולטות צעירות, ויש כאלה שהן אשכרה עוצמה טהורה, חדות, חכמות, עם טון של נוכחות שגורמת לך להתיישר מבלי שהן יוציאו מילה. אבל הן נדירות. לא בגלל שאין להן את זה. אלא בגלל שהחברה, התרבות, והחרא שכולנו גדלנו עליו – לימדו נשים לחשוב ששליטה זה לא “נשי”, שזה יותר מדי, שזה מוזר, שזה מסוכן או סתם “לא מושך”. תחשוב על זה – גברים מגיל קטן מקבלים לגיטימציה לרצות “לשלוט”, ליזום, לדחוף, לקחת מה שבא להם. נשים, לעומת זאת? קיבלו על הראש אם הן רק הרימו את הקול. אז זה לא מפתיע שהמון בנות, גם אם הן מרגישות דומיננטיות מבפנים, לא מרשות לעצמן אפילו לדמיין את עצמן שולטות. מקסימום פלירטוט קטן עם הרעיון, ואז מהר להחזיר את זה למגירה. אבל יש פה גם עוד פן – התפיסה של מה זה “שולטת” בכלל. הרבה פעמים אנשים חושבים ששולטת צריכה להיות סוג של דמות מסרט פטיש – גבוהה, עם שוט, עור שחור, מגפיים עד הברכיים וצחוק מרושע. אבל שליטה זה לא רק לבוש. זה state of mind. שולטת יכולה להיות סטודנטית בת 22, עם ג’ינס קרוע, פרצוף מתוק – אבל כשהיא פותחת את הפה, אתה מרגיש מי הבוסית בחדר. גם יש נשים צעירות שמתחילות להבין את זה – שמוצאת את הכוח הזה, שלוקחות מקום, שלומדות ליהנות מהדינמיקה – רק שזה תהליך. ובתוך קהילה שגם ככה רוויה בגברים שמחפשים חוויה אולטימטיבית עכשיו ומיד, בלי סבלנות ובלי להבין מה זה בכלל דינמיקה, קל מאוד לבחורה צעירה להירתע. וכאן בדיוק מתחילה הבעיה – כי שולטת צעירה שבאה לטעום, לנסות, להבין מי היא ומה עושה לה את זה, לא תמיד תקבל מרחב שמאפשר לה להתגלות. במקום זה, היא מקבלת הצפה של הודעות, הצעות, פנטזיות שלא שלה, בלי שאף אחד ישאל אותה בכלל מה בא לה, מה הקצב שלה, מה היא רוצה לבדוק. ופתאום, המקום שהיה אמור להעצים אותה, נהיה מתיש. שדה מוקשים. היא עוד לא הספיקה להרגיש שולטת על עצמה – וכבר מצופה ממנה לשלוט על אחרים. וכשהיא לא עומדת בסטנדרט של הדומינה “המושלמת” שהעולם יצר, היא בורחת. וזה עצוב. כי כל שולטת צעירה שבורחת מהסצנה בגלל חוויה גרועה – זה לא רק הפסד שלה. זה הפסד של כולנו. של הקהילה. של הדינמיקה. של הגיוון. של האמת. אז אולי במקום לשאול “למה אין שולטות צעירות?”, הגיע הזמן לשאול: • מה אנחנו עושים כדי שהן יישארו? • האם אנחנו מקשיבים להן באמת? • האם אנחנו נותנים להן מרחב ללמוד, לגדול, לטעות? • או שאנחנו פשוט מחכים שהן יתיישרו לפי הפנטזיות שלנו? והכי חשוב – שאלה אליכם, הקוראים שלי, בלי פילטרים: אם הייתם שולטת צעירה שנכנסת לסצנה הזאת – איך הייתם רוצים שיתייחסו אליכם? תענו לי. תגיבו. בלי מסיכות. בלי דמות. תביאו את האמת שלכם. כי אם לא נתחיל לדבר על זה עכשיו – מתי כן? לא ידעתי מה אני אמצא כשאכנס לפוסט הזה, וקיבלתי פוסט מעולה שאני סוף סוף מסכימה איתו מאוד, שזה ממש ממש נחמד. בתכלס, כדומית צעירה, אבל שכבר לא בת 20-19 (שאלו הגילאים בהם התחלתי ללכת למסיבות בדסם), היה עוזר לי מאוד אם לא ישר היו קוראים לי בכינוי כלשהו, אם לא ישר היו מצפים ממני להיכנס לתפקיד הדומית בפנטזיה, וגם באמת מתקשרים איתי גבולות ורצונות, תוך שאילה מה אני הייתי רוצה לעשות ומה אני לא רוצה. היה עוזר לי אם היו מבקשים רשות לגעת בכל מקום בגוף שלי בנפרד, ולא מתייחסים ל"כן" בתור "כן" כללי, ובתכלס ברמה הבסיסית ביותר, מבינים שאני פגיעה בסיטואציה. הייתי הולכת למסיבות בהן הייתי אומרת שאני דומית, ובמקרה הרע היו מנסים לשלוט עלי, לתת לי ספאנקים (דבר שלא עושים גם לסאב אקראי אלא אם היא אמרה שהיא רוצה), ומושכים לי בשיער לא משנה כמה פעמים הייתי אומרת "היי, די, אני דומית, זה לא הקטע שלי בכלל". במקרה הטוב (במיעוטו, עדיין רע) אם הייתי מעוניינת להיות עם מישהי, הייתי מובלת למצב מיני בו ציפו ממני לדעת מה אני עושה, לא שאלו אותי מה אני אוהבת, או עם מה אני מרגישה בנוח בעצמי כרגע, וכשאני שאלתי בעצמי את הצד השני היו אומרים לי "אני אגיד לך אם לא טוב לי". כל המצב הזה הוביל אותי להיות פשוט גוש חרדה באותם רגעים. לא רציתי לעבור גבולות, לא ידעתי מה שתינו נרצה לעשות, ולא זיהיתי שעצם חוסר התקשורת וזה שלא שאלו אותי מה אני רוצה, ומה אני מרגישה בנוח לעשות כרגע עבר אצלי גבול. פאקינג תשאלו, אל תניחו. כמו כן, לקח לי שנים. שנים. להבין שהדיכאון והריקנות שהרגשתי במשך שנים לאחר רוב האינטראקציות הבדסמיות, ושלפעמים לקח לי ימים לצאת ממנו, היה למעשה דום דרופ. רק ממש בשנה האחרונה הבנתי שכדי להתמודד עם זה אני לא רק צריכה לשמור על הגבולות שלי יותר טוב, אלא שאני צריכה בעצמי גם כן שיגידו לי אחרי סשן שהייתי טובה, שהקשבתי לסאב-ית. בבקשה תשאלו איך הדומ-ית מרגישה לאחר סשן, ומה קורה גם איתן. מעבר לזה, אם אתם חושבים שמישהי-ו דומים אולי לא מכירים את המושג, בכנות פשוט תספרו להם שזה דבר, ותשאלו אם זה משהו שנשמע להם מוכר. כשאתם מתחילים לשחק ביחד, במיוחד אם זה חד פעמי, אני יודעת שהרבה פעמים יש רצון להיעלם כמו מעין "העלמה של הראיות" להתנהגות הבדסמית. תנו לעצמכן-ם את הצ'אנס לקבל אפטרקייר ותגידו מה אתם צריכים, וגם בבקשה תשאלו את הדומית איך היא מרגישה, ואם יש לה חששות או מחשבות בראש כרגע בנוגע לסשן. אם מישהי היא דומית מתחילה באמת, מאוד יכול להיות שהיא תגיד שהיא לא יודעת, כי היא לא יודעת לזהות מה קורה איתה בהקשר הזה עדיין. זה אומר שאולי אתן בתור סאביות וסאבים, אבל גם פשוט מהיותכם פרטנרים באותו רגע, תצטרכו להגיד שהיה לכם טוב, שראיתם שהיא ניסתה והקשיבה, ששניכם נהניתם מזה אז זה בסדר, ולוודא אם נעברו גם לה גבולות בשלב מסוים. אל תשקרו אם זה לא נכון כן? ברמה הבסיסית, תשאלו גם איך הדומית מרגישה בסוף סשן, ובאמת תשאלו. אל תצאו ידי חובה ותיעלמו אם היא אומרת "בסדר". יכול להיות שזה יציל את הקשר אם הוא רק בהתחלה שלו בכנות, כי זה אומר שלא יהיה מקום לספירלה וניתוח של כל אי נעימות לגדול בתוך הראש של הדומית, ופחות סביר שהיא מהצד שלה תיעלם. ולסיכום. לפני שנתיים ככה יצאתי בפעם הראשונה בחיי עם מישהי שבאמת שאלה אותי פעם ראשונה על מה אני אוהבת ומה לא, מאוד מהר. היא לא חיכתה שאני אעלה את זה (היא הייתה מחכה חודשים כנראה), אלא שיתפה באמת מעצמה, מה היא אוהבת, מה הניסיון שלה וכו', וזה היה אחד הדברים הכי מושכים בחיי, כי היא קיבלה כשאני לא ידעתי לענות על משהו, כשאני התביישתי לענות, וחיכתה דקות ארוכות עד שאנסח תשובה בראש שלי למשהו שפשוט לא ידעתי איך להגיד בקול רם, כי מעולם לא ניסיתי קודם. ממליצה להיות האדם הזה אם אתם יכולים. זה לא אומר "אני אספר הכל ישר בלי לבקש את רשותה לספר על הקינקים שלי והפנטזיות", אלא "אני אשאל על כל דבר בנפרד אם זה משהו שסבבה שנדבר עליו עכשיו, אני אשאל עם מה היא מרגישה בנוח שאספר, ואשאל אותה מה היא רוצה לספר מהצד שלה, אני אציע שנדבר על הנושא ואחפש מתי היא מתחילה להרגיש לא בנוח אולי". לצערי כותב הפוסט צודק, לא מלמדים נשים להתחיל עם א-נשים, לא מלמדים אותנו להיות יוזמות, ואנחנו לומדות בעצמינו, אבל יכול להיות ממש נחמד כשא-נשים שאנחנו מתחילות איתן קשר עושות את זה. מבחינתי השיחות הפתוחות האלו שהיו לנו הן עד עכשיו אחד הדברים הכי כיפיים ומרגשים ושהכי פיתחו אותי בקשר בדסמי ורומנטי. Sunna תקשיבי את כבר יודעת ואני לא צריך לספר לך שאת אחד האנשים שאני באמת אוהב לשוחח איתם באתר הזה , תמיד תגובה שלך גורמת לי ללמוד להתפתח , ולהרגיש דברים חדשים . אז תודה על זה 🙏 קראתי את מה שכתבת ממש לאט, מילה מילה, וזה פשוט נכנס עמוק כמו תמיד . זה היה אחד הדברים הכי כנים והכי חשובים שקראתי פה . לא הרגשתי לרגע שאת “מסבירה תיאוריה” או מנסה להרשים – פשוט פתחת את הלב, הרגשתי את זה . הסיפורים מהמסיבות, איך ישר קופצים לכינויים, איך נוגעים בלי לשאול, איך מצפים ממך לשחק תפקיד שאת עוד לא יודעת איך לגשת אליו בכלל – זה כל כך מטורף וזה כל כך אמיתי וזה לא דברים שאומרים אותם בקול, אז תודה שאמרת והקטע עם הספאנקים והמשיכות בשיער… פשוט הזוי כמה שזה נפוץ וכמה מתייחסים לזה כאילו זה “בא עם הטייטל” כאילו את לא בנאדם אלא תפקיד בסרט בנטפליקס . וזה בול מה שהפוסט שלי ניסה לשים עליו זרקור, ואת לקחת את זה למקום של סיפור אישי אז תודה ☺️ והחלק עם הדום דרופ – וואו באמת שלא יצא לי לחשוב על זה ככה לא שולטת אחת דיברה איתי פעם על זה, לא נתקלתי בזה ממקום אישי, ופתאום זה שם כל כך ברור. זה פותח עיניים להבין שגם דומית צריכה שישאלו אותה איך היא מרגישה, שיגידו לה שהיא שולטת מדהימה . ולחבק 🥰 זה כל כך פשוט – ועדיין כל כך נשכח ומה שתיארת על השיחה ההיא עם מישהי שפשוט שאלה אותך, שחיכתה שתעני… זה היה קטע שגרם לי לחייך ולהתכווץ ביחד כי זה בדיוק מה שבנאדם צריך לפגוש – סבלנות, רוך, ובלי לשחק משחקים רק מישהי שרואה אותך באמת אני כל כך שמח שכתבת את זה לא רק כי זה מוסיף לפוסט שלי, אלא כי זה פשוט חשוב שישמעו את זה גם גברים, גם נשים, גם כל מי שנכנס לעולם הזה מהצד הרגשי וזה מרגיש לי זכות שאת בחרת לשתף כאן ואגיד שוב אני מאוד אוהב את התגובות שלך אני תמיד לומד ותמיד כיף . תודה לך על הכנות, על האומץ, על זה שפשוט היית את ומבחינתי – את תמיד מוזמנת לדבר איתי, להוסיף, להאיר אני פה, עם אוזניים פתוחות תודה סאנה . 🙏 |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
19 באפר׳ 2025
לוּלֵא חֲרַשְׁתֶּם בְּעֶגְלָתִי
לפני 10 חודשים •
19 באפר׳ 2025
► לאבר בוי צעיר ונשלט כתב/ה: המטרה שלי שמה שאני כותב יעורר שיח וכמה שיותר יחשוף לטוב ולרע בסוף אני משקיע ורוצה שידברו על זה חבל שלא אמרת קודם, הייתי חוסך מעצמי את המאמץ. כמו שכתבתי, במשחק שלך אתה המלך. אתה הנשלט, אתה השולט. וכמו הרבה ניו אייג'ים צעירים, אתה מסווה את ה"אני, אני, אני" שלך ברצון לעשות טוב לסביבה. הייתי מאחל לך שוב בהצלחה, אבל איחלתי מספיק והסיכוי הולך ופוחת |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
19 באפר׳ 2025
Re: לוּלֵא חֲרַשְׁתֶּם בְּעֶגְלָתִי
לפני 10 חודשים •
19 באפר׳ 2025
► teacher כתב/ה: ► לאבר בוי צעיר ונשלט כתב/ה: המטרה שלי שמה שאני כותב יעורר שיח וכמה שיותר יחשוף לטוב ולרע בסוף אני משקיע ורוצה שידברו על זה חבל שלא אמרת קודם, הייתי חוסך מעצמי את המאמץ. כמו שכתבתי, במשחק שלך אתה המלך. אתה הנשלט, אתה השולט. וכמו הרבה ניו אייג'ים צעירים, אתה מסווה את ה"אני, אני, אני" שלך ברצון לעשות טוב לסביבה. הייתי מאחל לך שוב בהצלחה, אבל איחלתי מספיק והסיכוי הולך ופוחת תודה על התגובה, גם אם היא יותר נביחה מאשר שיח לא באמת חיפשתי ממך איחולים, בטח לא מהסוג שעטופים בזלזול וכן – אם לדעתך להקשיב, לשאול, ולרצות להבין אנשים אחרים זה “אני אני אני” אז כנראה אנחנו באמת לא באותו עולם, וטוב שכך אני לא כותב פה כדי להיות מלך ולא כדי לשחק משחק אני כותב כי אכפת לי, כי אני סקרן, כי אני רוצה לגדול דרך שיח ולמזלי – יש פה גם אנשים שיודעים לזהות כוונה אמיתית כשפוגשים אותה בהצלחה לך איפה שאתה בוחר לשים את האנרגיה שלך אני אמשיך לשים את שלי במקום שבא לבנות, לא לבטל |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
19 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
19 באפר׳ 2025
יכול להיות שזה בגלל שגדלתי ברחוב ולא במרחב מוגן,
שאני מזהה "דאגה לזולת" זה היית אתה שכתבת שאתה רוצה להיות מפורסם, לא המצאתי. וזו לא אשמתך שאתה צעיר, שאתה לא יודע, או יודע מעט. אבל מהכתיבה שלך (בהנחה שאתה לא נעזר ב-AI) נראה שאתה די והותר חכם כדי להכיר את המילה "אִצְטְלָה". אגב, קרא לי קטנוני, אבל אנחנו באותו עולם, רק מסתכלים עליו שונה. אני יודע שבדור שלך אוהבים להגיד "עולמות" ברבים, אבל אם לא מדובר במושבה במאדים, זו סתם עוד מזימה לשים את עצמך במרכז עולם, כלשהו. אז בעולם היחיד שיש לנו, מנקודת המבט השולית שלי, אפילו האמירה שלך “בואי נבנה אותך לאט” היא מסרסת, שלא לומר מתנשאת. זה יוצא ממך אפילו שלא במתכוון. אבל אסיים בטון חיובי, כי יש ציטוט אחד שלך ששנינו מסכימים עליו - "ולמזלי – יש פה גם אנשים שיודעים לזהות כוונה אמיתית כשפוגשים אותה" מסכים אתך. ואני אישית עדיין לא יודע לזהות כוונה אמיתית. רק כוונה. |
|
|