בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

מנסה להבין מה קרה לי

Lady Hightower​(נשלטת)
לפני 9 חודשים • 18 באפר׳ 2025
Lady Hightower​(נשלטת) • 18 באפר׳ 2025
barnacle כתב/ה:
היה בעבר דיון על מצב דומה של ניתוק/דיסוציאציה ואולי זה יעזור לך.

סשן ישן שעברה פעם נשלטת שגרם לה לחוויה טראומטית:
https://thecage.co.il/blog/userblog.php?blog_id=123627&postid=962101

ובעקבותיו, סשן שנגע בטעות בטראומה וגרם לניתוק רגשי שנשמע דומה למה שאת חווית - וחלקים מהדיאלוג אח'כ בין הנשלטת לשולט:
https://thecage.co.il/blog/userblog.php?blog_id=123627&postid=962121

חשוב שתנסי לתקשר עם השולט שלך ולהעביר לו מה חווית, ושתנסו לחשוב יחד מה הכי נכון.

חשוב גם לדעת שלא כל הדינמיקות שיש בבדס'מ מתאימות לכל אחד. אפשר למשל לתת ספאנקים או סטירות גם בלי עונש. ואפשר להיות בדס'מית בלי להתחבר לאימפקט פליי מסוגים כאלה או אחרים.

את במסע ולומדת את עצמך וחשוב שתהיי נאמנה ונכונה לעצמך.

תודה רבה על התגובה ועל הקישורים! הזדהתי מאוד עם התיאורים של הסיטואציה בפוסטים האלה. הקטע בו השולט לא בטוח אם להישאר ולחבק כי הוא לא יודע אם הנשלטת רוצה בכך מאוד הזכיר לי את הסיטואציה שלי. לפחות מנקודת מבטי.
Lady Hightower​(נשלטת)

Re: מנסה להבין מה קרה לי

ירושלמיתבדם כתב/ה:
Lady Hightower כתב/ה:
רוצה לפרוק את מה שיושב עליי מאז הסשן האחרון עם השולט שלי אמש.
רקע: זה קשר השליטה הראשון שלי, וזה היה הסשן הרביעי שלנו (הקשר נמשך כשישה שבועות). מטבע הדברים אני במצב של חקירה והכל חדש.

מה שקרה אתמול זה שבאמצע הסשן, שהתחיל בצורה עדינה ונעימה, הגיע הזמן להעניש אותי על כך שלא דיברתי אליו בכבוד הראוי כשהצבתי בפניו גבול מסוים (זה היה בהתכתבות). אמרתי משהו כמו: אני לא עושה את זה, במקום "לבקש יפה". בגלל שאני בהתחלה אני עדיין לא לגמרי שוחה בכל הנושא של איך פונים ובאיזה הקשר. העונש כלל בעיקר סטירות ועוד עונשים פיזיים, וחינוך מילולי (למשל שאקריא בקול את מה שכתבתי לו).

בהתחלה שיתפתי פעולה והיה בסדר, אבל זה פשוט לא הפסיק ובאיזשהו שלב התחלתי להירתע ולבכות מאוד (אני כבר רגילה לבכות בסשנים, אבל לא ככה. לרוב זה משחרר, פה זה היה ההפך), באיזשהו שלב ממש צעקתי. אציין שהוא לא עבר שום גבול ולא השתמשתי במילת ביטחון, ובאיזשהו שלב הוא ראה שרע לי והפסיק. למה לא התשמשתי במילת ביטחון? כי כל האיזור הזה אפור מבחינתי, פרוץ. אני אומרת לעצמי "תיכף זה ייגמר, את יכולה לסבול את זה בינתיים", וכי הוא כאמור לא עשה דבר שסיכמנו שלא עושים, או שלא עשה בעבר. אלה היו פשוט האורך, האינטנסיביות והסיטואציה. היתה איזו נקודה בה הוא שוב הרים את ידו, נרתעתי והוא הוריד אותה, ולחלקיק שניה הרגשתי הקלה וחשבתי "הנה, זה נגמר", רק כדי לקבל מיד סטירה בלחי השנייה ברגע שהורדתי את המגננות שלי.

בשלב מסוים נכנסתי למעיין מצב קטטוני מוזר עם פרצי בכי פה ושם או סתם דמעות. חזרתי "לתפקד" בניתוק כשהוא ביקש ממני משהו (למשל לחבק אותו, כדי שארגע) אבל בשאר הזמן הייתי חסרת תנועה ופשוט בהיתי בנקודה כלשהי ורק רציתי שיעזוב אותי בשקט. הרגשתי כעס עצום ותחושה שזה לא מגיע לי, וחוסר אונים אבל מהסוג הרע. פחדתי לומר משהו, כי לא רציתי שיתאכזב. אני כל הזמן נזכרת שאחרי הסשן הראשון הוא הטיל ספק שאני "באמת בזה" ושהוא לא יודע לאן יוביל אותי. מאז מלווה אותי איזה פחד שיחליט שהוא צדק. כי באמת טוב לי איתו. לפחות היה עד אמש. עכשיו אני מרגישה שאני כמעט מפחדת ממנו.

הוא דיבר איתי בעדינות, באיזשהו שלב השכיב אותי במיטה, התכרבל איתי קצת והלך. לא הצלחתי להבין עם עצמי אם אני רוצה שהוא ילך או יישאר, אבל כשהוא אמר שהוא הולך, וכשהלך, שוב בכיתי והרגשתי רע יותר. חשבתי בלי הפסקה על כל ההכנות הקפדניות ותשומת הלב שאני מקדישה לפני כל סשן (נפגשים אצלי) כדי שיהיה לשנינו טוב ונעים ופשוט הרגשתי נורא.

מאז לא חזרתי לעצמי ואני בקושי מתפקדת, על אוטומט. חולפות לי בראש מחשבות רעילות כמו "למה לא יכולתי להיות "נורמלית" ואז שום דבר מזה לא היה קורה לי. הוא בכלל עשה משהו לא בסדר? יש לי זכות לכעוס עליו? כרגע כועסת בעיקר על עצמי, על גבול התיעוב העצמי.
הוא שאל הבוקר איך אני מרגישה ואמרתי שבסדר. לא ידעתי עדיין איך להגדיר את כל זה במילים. וכמו שבטח יכתבו לי כאן, בהחלט אדבר איתו פנים אל פנים ואני לא ממשיכה את הקשר לפני זה. פשוט רציתי לפרוק. אין לי למי. יש לי חברה ונילית ש"יודעת עליי" וזה בעיקר פיקנטריה מלהיבה, אבל היא מין הסתם לא תוכל להבין אותי.

אני רוצה להדגיש שהוא בחור טוב ורגיש שמכבד אותי יודע לקרוא אותי טוב, גם אם הייתי רוצה שנתקשר יותר.

אין לי מושג מה אני אמורה לעשות או מה לחשוב. זה לגיטימי מה שקרה? יש כאן מישהי שהייתה בסיטואציה דומה? שולטים שהיו בה מהצד השני? או פשוט מישהו עם דעה. אפשר לכתוב לי בפרטי גם. אני מנסה להבין ולקבל איזו פרספקטיבה לפני שאדבר איתו. ובבקשה תהיו עדינים איתי.

היי אני אשתדל להיות עדינה. אני ראיתי הרבה מאוד דגלים אדומים, בעיקר כאלה שקשורים לזה שהדרישות שלו ממך לא מותאמות לעובדה שאין לך ניסיון. אני באופן אישי מאמינה שאסור להעניש על הצבת גבולות, וזה די מה שקרה כאן. מעבר לזה העובדה שהיית בדרופ גם כמה ימים אחרי הסשן זה נורת אזהרה מטורפת.
כל הכבוד שפנית לבקש עזרה וייעוץ ❤️

תודה.
אציין שהעונש לא היה על הצבת גבולות אלא על הדרך בה היא נעשתה. הוא תמיד כיבד גבולות שלי, כולל את הספציפי הזה שהוא לא אהב את צורת ההתנסחות כשהצבתי אותו. הוא גם יידע מראש שיעניש וקיבלתי. לא מסנגרת עליו, רק מבהירה icon_smile.gif
Lady Hightower​(נשלטת)
Seayam כתב/ה:
כל מה שאת מרגישה זה לגיטימי. רגשות הם אותנטיים ונכונים תמיד. מעשים זה כבר דבר שאפשר וראוי להתבונן עליו בביקורת.
אם הייתי במצב שלך, הייתי מגיבה בצורה דומה.
לא קראתי את כל התגובות, אבל התגובות שקראתי מסנגרות על השולט, מניחות שהוא היה נלהב מדי, לא עבר גבולות שלך ביודעין ולא הבין מה קורה לך.
אי אפשר לדעת באמת מה עבר לו בראש מקריאה של מה שכתבת, אבל יש כמה דברים שגרמו לי להרים גבה.
- להעניש נשלטת שנייה אחרי שהיא סירבה לעשות משהו זה מפוקפק. מריח כמו עונש על הסירוב שלך, במודע או שלא במודע.
- להעניש נשלטת חסרת ניסיון, שלא יודעת עדיין ולא רגילה להתנסח בצורה מסויימת, על זה שבאמצע סשן היא אמרה את הדברים בפשטות ולא בניסוח טקסי כלשהו, זה לא לעניין. גם נשלטות ונשלטים עם הרבה ניסיון ייתקלו בקשיים לבטא את עצמםן כמו שצריך באמצע סשן, עם כל הספייס, הכאב והחושים המוצפים. היה לנו על זה דיון בקבוצה שאני מנהלת, והשולטים שם סיפרו איך הם התכוננו מראש עם הנשלטים שלהם למצבים בהם לא יצליחו לנסח את עצמם או להגיד מילת ביטחון.
- להטיל ספק בזה שאת "באמת בזה" זה במקרה הטוב גייט קיפינג מכוער ובמקרה הרע מניפולציה שמטרתה לגרום לך להסס לפני שאת שמה גבול.
- הוא הכאיב לך עד שנרתעת, התכווצת, צעקת ובכית בצורה אחרת מאשר בפעמים הקודמות, ועדיין הוא לא הפסיק. הקטע המלוכלך עם הסטירה אחרי שכבר התכווצת וחשבת שזה לא יקרה נוראי בעיניי. הוא עשה מעשים שהוסכמו ביניכם, נכון, אבל בצורה חסרת פרופורציות ובלי להתייחס לתגובות שלך. אני לא יודעת אם זה היה בכוונה או שהוא פשוט ממש לא שם לב מה קורה, אבל שתי האפשרויות מוציאות אותו מאד רע. את מתארת פה אלימות קשה, מחושבת, לא רגעית, מצד מי שאמור להיות אחראי על הסיטואציה. אלימות, לא בדס"ם, לאור מה שאת מספרת על הסיטואציה.
- זה שהוא הפסיק לבד לא נותן לו נקודות זכות בעיניי. גם לא זה שהוא חיבק אותך קצת. זה שהוא הלך ולא נשאר איתך באותו לילה - לא לעניין. את בכית כשהוא הלך, נכון? אם הבנתי נכון את מה שכתבת. עוד יותר לא לעניין.
את פעלת בסדר, ועברת משהו קשה מאד. את מגיבה כמו שאת מגיבה כי עברת משהו קשה מאד. חשוב שתכירי בזה ותטפלי בעצמך בהתאם. אני מציעה לפנות לגורם טיפולי כלשהו, אפשר גם למרכז למיניות אלטרנטיבית, שם ידעו להפנות אותך.
לגבי הבחור - לא הייתי מתקרבת אליו יותר. הוא פגע בך מאד, במקרה הטוב מתוך חוסר רגישות וחוסר אחריות, במקרה הרע - בכוונה. היו דברים מעולם. את לא חייבת לו כלום כרגע - את צריכה להעמיד את עצמך במקום הראשון ולדאוג להתאוששות שלך. אני אישית הייתי מצמצמת את התקשורת איתו להודעת פרידה כתובה, אם זה קשה לך. את לא יכולה להסתכן בעוד סשנים איתו, בכל מקרה. הוא מסוכן. זה מסוכן.

בהמשך, אחרי שתטפלי בעצמך ותתאוששי, אני ממליצה על שני דברים:
1. מצאי לך קהילה בדסמית תומכת שתוכלי להיות חלק ממנה ולהתייעץ שם על מה שאת עוברת ומי שאת פוגשת.
2. בדקי עם אנשים שמעורים במעגלים הבדסמיים בארץ לגבי כל בחור שאת עומדת לעשות איתו סשן אחד או יותר, אם ידוע שהוא פגע בנשים אחרות, או שנשים אחרות יצאו מסשנים או קשרים איתו במצבים דומים לשלך. זה לא מסנן את כולם, אבל בהחלט מסנן כמה וכמה תוקפים, נרקסיסטים ומניפולטיביים ששמם כבר הולך לפניהם.

אני אכתוב את זה שוב כי אני יודעת, מניסיון אישי, כמה קשה לא להאשים את עצמך בזה: זו לא אשמתך, את היית בסדר, הוא פגע בך. הצרכים או החשקים שלך לא קשורים לזה, לא נותנים לזה לגיטימציה והם לא הגורם לזה, רק התירוץ. להיפך - סיטואציה של חילופי כוחות מטילה יותר אחריות עליו. מה שהוא עשה זה לא בסדר, ואת הראית לו את זה בהמון דרכים, והוא לא הפסיק. בבקשה בבקשה אל תיפגשי איתו יותר פנים אל פנים, גם אם הוא ינסה לשכנע אותך לעשות את זה. לצערי, יש סיכוי טוב שהוא יעשה את זה, ויש סיכוי טוב שהוא אדם מאד משכנע.

מצטערת מאד שזה קרה לך.

תודה יקירה.
רק חשוב לי להבהיר כמה דברים:
1. הוא לא העניש על משהו שסירבתי לעשות. העונש היה על צורת ההתנסחות שלי כשהצבתי גבול מסוים, ולא במהלך הסשן אלא בהתכתבות כשבוע לפני כן (הוא כיבד את הגבול). מה שכן, גם בהרגשה שלי העונש לא הגיע לי כי זו הייתה טעות בתום לב שנבעה מחוסר הכרות עם צורות פניה והתנסחויות, ואמרתי לו את זה.
2. מה שהוא אמר אחרי הסשן הראשון שלנו, בתחושה שלי זה לא גייט קיפינג או פקפוק בי אלא נבע יותר מדאגה, והוא רצה להיות בטוח שאני שם.
Lady Hightower​(נשלטת)
Seayam כתב/ה:
כל מה שאת מרגישה זה לגיטימי. רגשות הם אותנטיים ונכונים תמיד. מעשים זה כבר דבר שאפשר וראוי להתבונן עליו בביקורת.
אם הייתי במצב שלך, הייתי מגיבה בצורה דומה.
לא קראתי את כל התגובות, אבל התגובות שקראתי מסנגרות על השולט, מניחות שהוא היה נלהב מדי, לא עבר גבולות שלך ביודעין ולא הבין מה קורה לך.
אי אפשר לדעת באמת מה עבר לו בראש מקריאה של מה שכתבת, אבל יש כמה דברים שגרמו לי להרים גבה.
- להעניש נשלטת שנייה אחרי שהיא סירבה לעשות משהו זה מפוקפק. מריח כמו עונש על הסירוב שלך, במודע או שלא במודע.
- להעניש נשלטת חסרת ניסיון, שלא יודעת עדיין ולא רגילה להתנסח בצורה מסויימת, על זה שבאמצע סשן היא אמרה את הדברים בפשטות ולא בניסוח טקסי כלשהו, זה לא לעניין. גם נשלטות ונשלטים עם הרבה ניסיון ייתקלו בקשיים לבטא את עצמםן כמו שצריך באמצע סשן, עם כל הספייס, הכאב והחושים המוצפים. היה לנו על זה דיון בקבוצה שאני מנהלת, והשולטים שם סיפרו איך הם התכוננו מראש עם הנשלטים שלהם למצבים בהם לא יצליחו לנסח את עצמם או להגיד מילת ביטחון.
- להטיל ספק בזה שאת "באמת בזה" זה במקרה הטוב גייט קיפינג מכוער ובמקרה הרע מניפולציה שמטרתה לגרום לך להסס לפני שאת שמה גבול.
- הוא הכאיב לך עד שנרתעת, התכווצת, צעקת ובכית בצורה אחרת מאשר בפעמים הקודמות, ועדיין הוא לא הפסיק. הקטע המלוכלך עם הסטירה אחרי שכבר התכווצת וחשבת שזה לא יקרה נוראי בעיניי. הוא עשה מעשים שהוסכמו ביניכם, נכון, אבל בצורה חסרת פרופורציות ובלי להתייחס לתגובות שלך. אני לא יודעת אם זה היה בכוונה או שהוא פשוט ממש לא שם לב מה קורה, אבל שתי האפשרויות מוציאות אותו מאד רע. את מתארת פה אלימות קשה, מחושבת, לא רגעית, מצד מי שאמור להיות אחראי על הסיטואציה. אלימות, לא בדס"ם, לאור מה שאת מספרת על הסיטואציה.
- זה שהוא הפסיק לבד לא נותן לו נקודות זכות בעיניי. גם לא זה שהוא חיבק אותך קצת. זה שהוא הלך ולא נשאר איתך באותו לילה - לא לעניין. את בכית כשהוא הלך, נכון? אם הבנתי נכון את מה שכתבת. עוד יותר לא לעניין.
את פעלת בסדר, ועברת משהו קשה מאד. את מגיבה כמו שאת מגיבה כי עברת משהו קשה מאד. חשוב שתכירי בזה ותטפלי בעצמך בהתאם. אני מציעה לפנות לגורם טיפולי כלשהו, אפשר גם למרכז למיניות אלטרנטיבית, שם ידעו להפנות אותך.
לגבי הבחור - לא הייתי מתקרבת אליו יותר. הוא פגע בך מאד, במקרה הטוב מתוך חוסר רגישות וחוסר אחריות, במקרה הרע - בכוונה. היו דברים מעולם. את לא חייבת לו כלום כרגע - את צריכה להעמיד את עצמך במקום הראשון ולדאוג להתאוששות שלך. אני אישית הייתי מצמצמת את התקשורת איתו להודעת פרידה כתובה, אם זה קשה לך. את לא יכולה להסתכן בעוד סשנים איתו, בכל מקרה. הוא מסוכן. זה מסוכן.

בהמשך, אחרי שתטפלי בעצמך ותתאוששי, אני ממליצה על שני דברים:
1. מצאי לך קהילה בדסמית תומכת שתוכלי להיות חלק ממנה ולהתייעץ שם על מה שאת עוברת ומי שאת פוגשת.
2. בדקי עם אנשים שמעורים במעגלים הבדסמיים בארץ לגבי כל בחור שאת עומדת לעשות איתו סשן אחד או יותר, אם ידוע שהוא פגע בנשים אחרות, או שנשים אחרות יצאו מסשנים או קשרים איתו במצבים דומים לשלך. זה לא מסנן את כולם, אבל בהחלט מסנן כמה וכמה תוקפים, נרקסיסטים ומניפולטיביים ששמם כבר הולך לפניהם.

אני אכתוב את זה שוב כי אני יודעת, מניסיון אישי, כמה קשה לא להאשים את עצמך בזה: זו לא אשמתך, את היית בסדר, הוא פגע בך. הצרכים או החשקים שלך לא קשורים לזה, לא נותנים לזה לגיטימציה והם לא הגורם לזה, רק התירוץ. להיפך - סיטואציה של חילופי כוחות מטילה יותר אחריות עליו. מה שהוא עשה זה לא בסדר, ואת הראית לו את זה בהמון דרכים, והוא לא הפסיק. בבקשה בבקשה אל תיפגשי איתו יותר פנים אל פנים, גם אם הוא ינסה לשכנע אותך לעשות את זה. לצערי, יש סיכוי טוב שהוא יעשה את זה, ויש סיכוי טוב שהוא אדם מאד משכנע.

מצטערת מאד שזה קרה לך.

אגב לגבי זה שהוא הלך. כמו שאמרתי בעצמי לא הבנתי אם אני רוצה שילך או יישאר. בהחלט יכול להיות שהוא פירש את הניתוק שלי כצורך להישאר לבד. קשה לי לצפות שיידע מה יעשה לי טוב כשאני בעצמי לא יודעת.
ivy sweet​(נשלטת)
ivy sweet​(נשלטת) • 18 באפר׳ 2025
קצת מורכב כי… ״לפי הספר״ נשמע שהוא פעל בסדר. לי בעיקר קצת צרם שהוא הלך באיזשהו שלב, גם אם הקרנת שאת רוצה שיילך, אני לא בטוחה שזה מה שהיית צריכה, בהסתמך על התיאור שלך איך הרגשת אחר כך, וגם שאמר שאולי את בכלל לא ״בזה״.

בגדול.. ״לפי הספר״ זה לא מספיק לדעתי, אבל בשביל זה נדרשת היכרות יותר מעמיקה. אולי מפגש הבא ללא סשן? אולי רק סקס? אולי רק דרינק ותראי איך זורם לך?

נראה לי שכל נשלטת הייתה במצב דומה, ומה שמשפיע על התחושה אחרי/תוך כדי זה בסופו של דבר התגובה של השולט. במיוחד כשכל זה חדש לך.
נימפומניה ריגשית​(שולטת)​{מצרפתמקרים}
קודם כל ברוכה הבאה לקהילה שלנו.
תרגישי חופשי להתייעץ איתי, אני הרבה שנים בקהילה ויש לי ידע רב. אז דלתי תמיד פתוחה.

אז ככה, אני אתייחס לכמה אופנים.
קודם כל כשולטת האחריות היא שלי, על ה-כ-ל.
במיוחד שמדובר במישהי שזה הסשן הרביעי שלה (רק אציין שכל הנשלטות שלי היו חסרות ״ניסיון״) אין לה את היכולת וגם אין לה את הרצון להחזיק את הסשן בידיים שלה אלא היא רוצה להרפות.
הסשנים הראשונים הם להיכרות, לבדוק רמת כאב, לבדוק רף סבל, לבדוק מה בסדר, מה לא בסדר, איפה אני לוחצת על נקודה לא טובה שיכולה להציף משהו. בשורה תחתונה- היכרות.
להכיר אאחד את השנייה ונשמע שאצלכם עוד כאן יש קצר גדול בתקשורת וברמת ההיכרות.
לדעתי, אם תרצי להמשיך איתו תצטרכו לנהל שיחה רצינית על מה שהיה בסשן.
בשלבי ההיכרות אתם צריכים לעשות לא רק שיחות גבולות (מה שנשמע שעשיתם, או נכון יותר לומר ניסית לעשות) אתייחס גם לזה-
״אין דרך״ להגיד משהו, במיוחד שציינת שזה היה בהודעות ובהודעות את יכולה להתפרש בצורה שונה בטח לא מצדיק עונש על ניסוח.
שאדם מציב גבול הוא צריך להרגיש בטוח וחופשי לדבר עם השולט שלו על הכל.
נניח שהיית מציבה גבול שהוא קשור לפגיעה/ תקיפה או משהו שעברת בעברך וקשה לך לדבר על זה. לכן חשוב יותר מה שאמרת ולא איך אמרת, בעיניי.
בשלבי ההיכרות חשוב לעשות גם תיאום ציפיות, במיוחד שמדובר בקשר ראשוני עבורך.
מה הוא מצפה ממך? איך הוא רוצה שתדברי איתו? איך את רוצה שהוא יבהיר לך דברים כשהוא מרגיש שאת ״לא מותאמת אליו״.
חייבת להגיד אנחנו בני אדם ולא משבצות במשחק שח ומי שינסה לדחוף אותך לתוך משבצת של משהו שהוא מכיר מנשלטת קודמת במקום לנסות להכיר אותך, לדעתי יקבל בסוף רתיעה.

דבר שני,
אני מאמינה בזה שצריך, רצוי ומומלץ לדבר ולהוציא את כל הרגשות שיש בך. זה בסדר לבכות.
אבל בכי כמו שאמרו פה אחרים יכול להיות גם דגל אדום, במיוחד שהוא חוזר על עצמו בכל סשן.
הייתי מצפה מהשולט לבדוק את סיבת הבכי, למה את בוכה? מה קשה לך? מה גורם לך לבכות?
לגעת בעיניין.
וגם את, שאלי את עצמך למה במקום להנות ולהיות בספייס את בוכה.
הבכי שאת מתארת, קורע לב.

הגוף שלנו- יודע הכי טוב מה טוב לנו.
נשמע שהגוף שלך אותת לך שמשהו לא בסדר
וזה סוג של תקשורת. שלך עם עצמך.
הזוי בעיניי שהשולט לא ראה את זה
שהשולט לא עצר עוד לפני ולא עשה אפטר קייר והשאיר אותך בדרופ כזה לבדך, אבל זה כנראה הפרסונה (קחי זאת בחשבון שזה יקרה סביר להניח שוב) .
הגוף שלך הרגיש את מה שהוא הרגיש וכל מה שעברת זה לאותת לך שהוא עושה לך משהו לא טוב.

דבר נוסף, מילת בטחון.
לא תמיד יש לך את היכולת או הרצון להגיד מילת בטחון זה לא אומר שאם לא אמרת אותה את בסדר.
זה גם לא אומר שהוא לא צריך לבדוק אם את בסדר.
זה שנותנים מילת בטחון ואם לא השתמשת בה אז זה אומר שאפשר להמשיך זאת טעות.
יש נשלטות שלא רוצות להשתמש בה כי הם מפחדים ממה השולט יגיד או יחשוב עליהן.
אולי את חשבת שאם תעצרי הוא יתבאס ויחשוב שאת לא מספיק ״נשלטת״ או מתאימה לו.
לא יודעת.
האחריות היא של השולט!!!!!!!
הוא צריך לבדוק כל הזמן בכל רגע נתון שאת במצב להמשיך.
הוא זה שצריך להיות בשליטה על כל המתרחש
וכמו שהוא בשליטה להחזיק את השוט והסיטואציה
הוא בשליטה עלייך, משמע- על מה שאת חווה, מרגישה ועוברת במהלך הסשן.
אם הוא לא מספיק קשוב לזה- זאת בעיה.

מקווה שעזרתי,
אם תרצי לשאול משהו או לדבר- אני כאן.
עננית​(קינקית)
לפני 9 חודשים • 19 באפר׳ 2025

עננית​(קינקית) • 19 באפר׳ 2025
Lady Hightower כתב/ה:
רקע: זה קשר השליטה הראשון שלי, וזה היה הסשן הרביעי שלנו (הקשר נמשך כשישה שבועות). מטבע הדברים אני במצב של חקירה והכל חדש.

מה שקרה אתמול זה שבאמצע הסשן, שהתחיל בצורה עדינה ונעימה, הגיע הזמן להעניש אותי על כך שלא דיברתי אליו בכבוד הראוי כשהצבתי בפניו גבול מסוים (זה היה בהתכתבות). אמרתי משהו כמו: אני לא עושה את זה, במקום "לבקש יפה". בגלל שאני בהתחלה אני עדיין לא לגמרי שוחה בכל הנושא של איך פונים ובאיזה הקשר. העונש כלל בעיקר סטירות ועוד עונשים פיזיים, וחינוך מילולי (למשל שאקריא בקול את מה שכתבתי לו).

בהתחלה שיתפתי פעולה והיה בסדר, אבל זה פשוט לא הפסיק ובאיזשהו שלב התחלתי להירתע ולבכות מאוד (אני כבר רגילה לבכות בסשנים, אבל לא ככה. לרוב זה משחרר, פה זה היה ההפך), באיזשהו שלב ממש צעקתי. אציין שהוא לא עבר שום גבול ולא השתמשתי במילת ביטחון, ובאיזשהו שלב הוא ראה שרע לי והפסיק. למה לא התשמשתי במילת ביטחון? כי כל האיזור הזה אפור מבחינתי, פרוץ. אני אומרת לעצמי "תיכף זה ייגמר, את יכולה לסבול את זה בינתיים", וכי הוא כאמור לא עשה דבר שסיכמנו שלא עושים, או שלא עשה בעבר. אלה היו פשוט האורך, האינטנסיביות והסיטואציה. היתה איזו נקודה בה הוא שוב הרים את ידו, נרתעתי והוא הוריד אותה, ולחלקיק שניה הרגשתי הקלה וחשבתי "הנה, זה נגמר", רק כדי לקבל מיד סטירה בלחי השנייה ברגע שהורדתי את המגננות שלי.

בשלב מסוים נכנסתי למעיין מצב קטטוני מוזר עם פרצי בכי פה ושם או סתם דמעות. חזרתי "לתפקד" בניתוק כשהוא ביקש ממני משהו (למשל לחבק אותו, כדי שארגע) אבל בשאר הזמן הייתי חסרת תנועה ופשוט בהיתי בנקודה כלשהי ורק רציתי שיעזוב אותי בשקט. הרגשתי כעס עצום ותחושה שזה לא מגיע לי, וחוסר אונים אבל מהסוג הרע. פחדתי לומר משהו, כי לא רציתי שיתאכזב. אני כל הזמן נזכרת שאחרי הסשן הראשון הוא הטיל ספק שאני "באמת בזה" ושהוא לא יודע לאן יוביל אותי. מאז מלווה אותי איזה פחד שיחליט שהוא צדק. כי באמת טוב לי איתו. לפחות היה עד אמש. עכשיו אני מרגישה שאני כמעט מפחדת ממנו.

הוא דיבר איתי בעדינות, באיזשהו שלב השכיב אותי במיטה, התכרבל איתי קצת והלך. לא הצלחתי להבין עם עצמי אם אני רוצה שהוא ילך או יישאר, אבל כשהוא אמר שהוא הולך, וכשהלך, שוב בכיתי והרגשתי רע יותר. חשבתי בלי הפסקה על כל ההכנות הקפדניות ותשומת הלב שאני מקדישה לפני כל סשן (נפגשים אצלי) כדי שיהיה לשנינו טוב ונעים ופשוט הרגשתי נורא.

מאז לא חזרתי לעצמי ואני בקושי מתפקדת, על אוטומט. חולפות לי בראש מחשבות רעילות כמו "למה לא יכולתי להיות "נורמלית" ואז שום דבר מזה לא היה קורה לי. הוא בכלל עשה משהו לא בסדר? יש לי זכות לכעוס עליו? כרגע כועסת בעיקר על עצמי, על גבול התיעוב העצמי.
הוא שאל הבוקר איך אני מרגישה ואמרתי שבסדר. לא ידעתי עדיין איך להגדיר את כל זה במילים. וכמו שבטח יכתבו לי כאן, בהחלט אדבר איתו פנים אל פנים ואני לא ממשיכה את הקשר לפני זה. פשוט רציתי לפרוק. אין לי למי. יש לי חברה ונילית ש"יודעת עליי" וזה בעיקר פיקנטריה מלהיבה, אבל היא מין הסתם לא תוכל להבין אותי.

אני רוצה להדגיש שהוא בחור טוב ורגיש שמכבד אותי יודע לקרוא אותי טוב, גם אם הייתי רוצה שנתקשר יותר.

אין לי מושג מה אני אמורה לעשות או מה לחשוב. זה לגיטימי מה שקרה? יש כאן מישהי שהייתה בסיטואציה דומה? שולטים שהיו בה מהצד השני? או פשוט מישהו עם דעה. אפשר לכתוב לי בפרטי גם. אני מנסה להבין ולקבל איזו פרספקטיבה לפני שאדבר איתו. ובבקשה תהיו עדינים איתי.

תקשיבי, כשמציבים גבול זה מצב של דרופ רול, כלומר אתם לא בתפקידים וזה ממש היה ניסוח במקום, כי השיח נעשה בהתכתבות מה שלא מאפשר בכלל הבעת טונציה ושיח חופשי

מה שאומר שחווית את העונש, בעיני. כעונש על זה שיש לך גבולות. כעונש על הרשות להתבטא.
כך אני מפרשת את זה.
במקומו אני הייתי רצה להתקשר אליך ולפתח שיחה על הגבול או להפגש וממש לא מענישה אותך על "ניסוח"
Hominis

Hominis • 19 באפר׳ 2025
Lady Hightower כתב/ה:

את מתארת את הסיוט של כל שולט, פגיעה אמיתית בנשלט מעבר לגבולות המשחק.
יצאת למסע עם שותף. כמו כל מסע זה דורש תכנון, תקשורת והסכמה על היעדים. התקשורת פה היא מהותית, והאחריות היא שלך ללחוץ על הכפתור האדום הגדול שנקרא ״מילת בטחון״ אם הגבול נחצה. את מתארת סיטואציה שבה העונש שקיבלת פשוט לא היה נראה לך הוגן, משום שהתבטאת לא נכון שלא באשמתך. אולי סשנים של חינוך ואילוף פחות מתאימים לך? עולם השליטה הוא אוקיינוס של אפשרויות. חינוך ואילוף היא רק אחת מהן. את לא אמורה להרגיש קורבן - נראה לי שהציפיות שלך לא נענו, ומכאן הטראומה.
יהיו סשנים שבהם את תשנאי את עצמך, לפני או אחרי הסשן, בגלל מה שאת עצמך אוהבת לעשות. זה מחרמן בזמן אמת, אבל אחר כך הרבה פעמים שמעתי תהיות על ״איזה מין אדם אני״ מבת הזוג שלי לסשן - בייחוד בהתחלה, כשיכולת הספיגה מתהווה, והנסיונות למצוא ריגושים מתקיימים. מישהי שפינטזה משחקי שתן הקיאה (אחרי המקלחת והכל!) ונשבעה שלא תעשה זאת שוב. אחרת שרצתה להיות קשורה נכנסה להיסטריה נוראית כשחשבה ששכחתי אותה שם (מה שלא יעלה על הדעת). השולט שם כדי להגשים את הפנטזיה שלך (ואת את שלו). התקשורת חייבת להיות פתוחה וכנה, גם באשר לגבולות.
גם בעולם הונילי יש מצבים שיכולים לעורר טריגר, המפורסם שבהם הם אנאלי - שבו הרבה פעמים נגרם בכי בגלל הכאב והאקט עצמו. בכל סשן יש חלקים שאחד משניכם יאהב פחות, אבל זה לא אמור להגיע עד כדי תהיה עצמית על מי שאת: את נהדרת, ואת עושה את מה שעושה לך טוב, כמו כולנו פה, ויש עוד המוןןןןן כמונו. זה שאת נהנית להיות נשלטת לא הופך אותך למישהו נחות, וזה שקרתה לך תקלה לא אומר שמגיע לך.
תשפרו את התקשורת, תמשיכי לבחון מה עושה לך טוב, ותשתמשי במילת הבטחון. התקופה הראשונית היא תקופה של בחינה כפולה - מה עושה לך טוב, ואיך אתם מתפקדים בצמד. יהיו רגעים מדויקים של התרוממות רוח ואחרים של סבל - אבל התיעוב העצמי מיותר: אל תוותרי על עצמך ועל מה שעושה לך טוב. תדייקי אותו ושיהיה בהצלחה!
Lady Hightower​(נשלטת)
Lady Hightower​(נשלטת) • 19 באפר׳ 2025
עדכון קל,
דרך חילופי הדברים פה בפורום עם האנשים המדהימים שאתם, גיליתי שהבחור נשוי ושיקר לי מההתחלה.
הקשר בינינו הסתיים.
למדתי והחכמתי מכל התגובות שלכם ושלכן, לכאן ולכאן. מקווה לקחת את הלקחים שלמדתי הלאה במסע שלי.
תודה 3>
מיצי קפיצי​(נשלטת)
מיצי קפיצי​(נשלטת) • 19 באפר׳ 2025
Lady Hightower כתב/ה:
עדכון קל,
דרך חילופי הדברים פה בפורום עם האנשים המדהימים שאתם, גיליתי שהבחור נשוי ושיקר לי מההתחלה.
הקשר בינינו הסתיים.
למדתי והחכמתי מכל התגובות שלכם ושלכן, לכאן ולכאן. מקווה לקחת את הלקחים שלמדתי הלאה במסע שלי.
תודה 3>

איפפפפ
נמאס לי מהם.
אי אפשר לסמוך על אף גבר באתר הזה בחיי

בכל אופן, שמחה שהאמת יצאה וזה נגמר לפחות.
בהצלחה בהמשך3>