|
|
לפני 8 חודשים •
13 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
13 במאי 2025
Pace(נשלט) • 13 במאי 2025
הוא כתב/ה: מה שבטוח אם זה פוסט "רשת דייגים" לא נראה לי ששולטות נואשות ככ
ומאד סלקטיביות. אבל לך תדע מה יעלה מהמים. מה זה פוסט "רשת דייגים"? |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
13 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
13 במאי 2025
--Nir-- • 13 במאי 2025
Master Bruce כתב/ה: --Nir-- כתב/ה: ArchAngel כתב/ה: --Nir-- כתב/ה: מה אכפת לך כמה צקצוקים זה גורר ואילו ציונים יחלקו לך פה על זה (ויחלקו, הפורום פה לפעמים הרבה יותר שיפוטי מהעולם הוונילי בחוץ) לפעמים מה שנקרא "צקצוקים" הם התחושות של מושא הפטיש, איך ההתנהלות והתבטאות של אדם כלשהו סביב הפטיש לגבינו נחווית על ידנו. "השיפוטיות" שתמיד ממהרים להתגונן מפניה בכלוב היא לא תמיד על עצם הפנטזיה, בטח כשמדובר בפנטזיות נפוצות שלא מפתיעות אף אחד. אף אחד לא אמר לו "איכס אתה נשלט" או "מה אתה דפוק? מי משרת נשים?". הרבה פעמים הביקורת היא על האופן שאדם בחר להציג את הפנטזיה שלו. בטח כשהוא עצמו מעלה אותה לדיון ומבקש עליה פידבק מהסביבה ולשקף לו איך הוא נתפס. אירוני להצהיר על עצמך "משרת סוגד לנשים" וממש לפתח מזה תפיסה רצינית ואישיותית, ולהתעלם מכך שעבור נשים רבות להיות "עוד אחת" לא נתפס כשירותיות או סגידה כלפיה, אלא פשוט חרמנות, אפילו סוג של החפצה כשלא מזיז לו שבאותה מידה זו הייתה מישהי אחרת והוא לא היה מרגיש בהבדל ביניכן. לעומת הרבה נשלטים אחרים, הוא לשם שינוי מוכן לקבל על זה חוות דעת- וזה מעורך וזאת הסיבה שעונות לו ברצינות ולא בהטרלה, מתוך אמונה שהוא מוכן להקשיב. וכן, מותר לאדם להיות חרמן, אבל לצד השני זה לא יחמיא אם תשים את החרמנות שלך במרכז הבמה, במקום אותה, בטח כשאתה מתיימר "לשרת אותה". הצד השני בהחלט יכולה לתפוס גישה כזו כמחפיצה ומרתיעה, וזאת לא חלוקת ציונים, זה שיתוף בתחושות, ובתור "מעריץ נשים" מצופה לפחות להקשיב להן. גם בעולם הונילי, גבר שיגיד שכל אישה עם ציצים מחרמנת אותו, ומה שחשוב לו זה שיהיו לך ציצים, ובאותה מידה זו הייתה יכולה להיות חברה שלך העיקר שיש לה ציצים- אתה חושב שהוא היה מצליח? אפילו אם ינסה לפתוח שיחות בצורה יותר נימוסית, אתה חושב שלקרוא bio כזה יהיה אחלה כרטיס ביקור שיגרום לנשים להרגיש איתו בנוח? לא צריך לתרץ כל התנהגות בקיומו של פטיש ולחשוב שמישהו מאיתנו זכאי לפטור כי הוא מתמודד עם בושה כלשהי סביב הפנטזיה ולא היה מצהיר עליה מול המשפחה והחברים. עדיין יש אחריות לכל אחד לבדוק איך ההתנהגות שלו וההתבטאויות שלו סביב הקינקים שלו גורמים למושא הפנטזיה שלו להרגיש, במקום לחשוב רק על הצורך שלו להתרגש או אפילו בתחושת קבלה. וכשמתבטאים עם פנטזיה במרחב פומבי שמיועד לדיונים, זה גורר תגובות פומבית, ולכן רצוי לחשוב על איך זה יכול להיתפס בעיניי הרוב ולא להסתפק ב cherry picking שמתבסס על מקרה בודד של מישהי שעפה על זה. אם מרגישים "שמחלקות כאן ציונים" במקום לעוף על הרעיון, כנראה שזה לא נעים להן במיוחד, וכדאי להקשיב למה. לא יודע, הוא שאל על עצם המשיכה - האם היא לגיטימית. זו דעתי על עצם המשיכה וגם כתבתי בעצמי שמה שזה אומר על ההתנהגות וההתנהלות מול נשים - זה כבר נושא אחר ושלפנות לכל אחת זו לא הדרך. מן הסתם גם דעתי מושפעת מאוד מזה שאני בעצמי חשבתי שאני דפוק והדחקתי במשך שנים את מה שחשבתי שהוא סטייה וקלקול אצלי וחייתי תחת תחושות אשמה. הוא לא דיבר על התנהגות באתר או במערכת יחסים, רק על הלגיטימיות. זו לא היתה בקשת טיפים של איך לפנות ואיזה כרטיס לפתוח, אם זה היה המצב הייתי מדגיש את הדברים שאת כתבת (וכנראה לא הייתי צריך כי זה היה קורה לבד) אגב זה מזכיר לי שפעם פעם לפני שהצטרפתי ממש כמשתמש פעיל לכלוב והייתי נכנס לכאן פעם באף פעם פרסמתי פוסט על זה שיש לי פנטזיות של אלימות קשה ואפילו רצח (של גברים בידי נשים) ושקטעים כאלו בסרטים מטלטלים אותי וגורמים לי יום שלם לחשוב רק עליהם. אני לא זוכר אם זה היה בתגובות או בפרטי ואם היה מדובר בהרבה או בתגובה שתיים - אבל די ננזפתי על שטחיות ועל זה שמדובר בפנטזיות מזיקות וטיפשיות ואחר כך כשהתחלתי לכתוב נמנעתי מלציין את זה בהתחלה כי הבנתי שזה לא תקין. לקח לי זמן להבין שזה קיים, שזה בסדר, שיש עוד המון שחווים את זה, ושלהשלים עם זה שפנטזיה מסוימת לא תתגשם לעולם לא אומר שזה שטחי שהמוח שלי נדלק כשהוא צופה בה סקרן, ברצינות, האם היית מגיב בצורה דומה אם מישהו היה אומר שהוא נמשך מינית לילדים / בעלי חיים. לא מממש את המשיכה הזו, אבל נמשך. אז כן, ברור שמה שאני מתאר כאן זה מקרה קיצוני בטירוף, אבל הוא מביע דוגמא שאני חושב שלא ניתן להתעלם ממנה, והיא שאם שואלים את דעתינו על משיכה, אנחנו בלית ברירה חייבים לענות לא על עולמו הפנימי של האדם שבתוך מוחו, אלא על הפעולות שנעשות בעקבות זה. מן הסתם אף אחד לא יכול לשפוט מישהו על זה שהוא רוצה לשרת כל בחורה לא משנה מי היא. אבל כן אפשר לשפוט מי שפונה לכל בחורה, לא משנה מי היא, ומציע לשרת אותה בלי שום הכרות סבירה לפני כן. אם מישהו היה משתף שהוא נמשך מינית לילדים או בע״ח הייתי משתתף בצערו באמת ובתמים וממליץ בחום שיחפש כלים טיפוליים כיוון שאין שום דרך לממש את הפנטזיה מבלי לפגוע קשות בפרטנר. על עצם המשיכה לא הייתי שופט, להפך, הייתי מאוד מרחם. במקרה הנ״ל - הוא בקלות יכול לממש את המשיכה הזו בצורה תקינה עם נשים ברגע שילמד לתקשר ולהקשיב לצד השני. וזה חוזר לשאלה הבסיסית הוא שאל - פסול? לגיטימי? ממש לא ואפילו נורמלי. שלא כמו משיכה לילדים שהיא אולי לא אשמת הנמשך(כל עוד זה נשאר עמוק בראש), אבל כל ניסיון מימוש שלה הוא פסול ורע. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
13 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
13 במאי 2025
toAll • 13 במאי 2025
התשובה לשאלה "פסול או לגיטימי" היא תמיד "לגיטימי", ולא משנה מה אנשים חושבים. מוסר זה עניין של טעם וריח. ואם הפנטזיה מדליקה אותך אז היא מדליקה אותך. וכשאתה חרמן למה לא להתחרמן מהרעיון של אישה באשר היא? יש אפילו אנשים שמתחרמנים מדברים מוזרים יותר כמו פוט פטיש...
עם זאת, יש כאן דיסקליימרים: תחשוב איך זה היה מרגיש אם אתה היית אישה. נגיד היית עומד עם חברות בתור לאיזה הופעה, ותוך כדי היית שם לב שיש איזה גבר שעובר על כל התור מההתחלה ועד הסוף ושואל את כולן איזה שאלה. כשהוא היה מתקרב מספיק, נגיד כמה אנשים לפניך בתור, הוא כבר מספיק קרוב כדי שתשמע את השאלה. הוא שואל את האישה כמה מקומות לפניך: "רוצה להזדיין?". והיא אומרת לא. אז הוא עובר לאחת הבאה. ולאחת הבאה. ואז הוא מגיע אליך. "רוצה להזדיין?" אתה מסתכל ימינה ושמאלה לחברות שלך שעומדות לידך, מציץ באנשים מסביב לראות מי מקשיב. אתה ראית שהבחורות לפניך דחו אותו בצורה גסה ואם תגיד לו כן, אז כולם מסביב יראו. ואז אתה תהיה היחיד שהלך איתו. זה הופך אותך לזול יותר מכולם פה. חברות שלך יגידו WTF. אתה תיראה כמו זונה וזה לא משהו שבא לך להרגיש כרגע. עם זאת, אתה מרגיש לא נעים כלפיו. בנוסף, אתה חושב על עצמך בתור בחורה מוסרית שלא מושפעת מנורמות חברתיות וחושבת בצורה עצמאית על כל שאלה. אתה מפציר בעצמך לא לפסול שום דבר על הסף, בלי לשקול את זה בצורה מספקת. אתה צריך יותר מידע כדי לקבל החלטה. "למה?" אתה שואל אותו. "כי את אישה. יש לך כוס, יש לך ציצי. אם היית גבר אז לא. אבל עם אישה זה בסדר. רוצה או לא?" אז זה רק בגלל הגוף שלי... אתה חושב. אבל, בעצם, אפילו זה לא בדיוק נכון. כי הוא היה מוכן ללכת גם עם האחת לפניך. אתה חושב על האישה שהוא שאל לפניך. היא מבוגרת מאוד (80+) ולא נראית כל כך טוב. גם לא נראית מאוד נחמדה מהדרך בה היא מדברת. ובכל זאת, האם הוא היה מזדיין גם איתה באותה מידה? ומה לגבי מישהי ממש חולה? "אז זה לא בגלל שמצאתי חן בעיניך?" אתה שואל. "ברור שמצאת חן בעיניי." הוא אומר. "את מהמין הנכון, לא?" והוא מסתכל על הגוף שלך ומציץ שניה על הגוף של האחת הבאה בתור. "מה אומרת?" אתה תוהה איך זה להיות לבד עם אחד כזה. נגיד אם היית אומר לו כן, והיית קובעים לאיזה ערב בהמשך השבוע. הוא היה בא אליך הבייתה והייתם לבד. הוא הרבה יותר גדול ממך פיזית. מה היה קורה אם הוא היה מתקדם מהר יותר ממה שהיית רוצה, אם היית רוצה להפסיק. האם הוא נראה כמו אחד שהיה מכבד את זה? האם היית בטוח להיות איתו לבד בבית בסיטואציה אינטימית? ומה אם אתה תהנה להיות איתו ויהיה ממש סבבה. נגיד תתחילו לצאת. הוא ימשיך לפנות ככה לכל אישה? לחברות שלך? לשכנות, לאמא שלך? "רוצה להזדיין?". הוא ליטרלי לא שם זין לאן הוא רוצה לדחוף את הזין. אין לך שום חשיבות או משמעות בעולם שלו. למה שהוא יספור אותך? הוא יקום בבוקר למחרת וימשיך לשאול את כל העולם - "רוצה להזדיין?". נניח שניה שהוא ממש מושך פיזית. ולמרות שהדרך בה הוא פונה ככה אחת אחת ושואל שאלות שלא שואלים ככה בציבור, יש בו משהו שאולי מוצא חן בעיניך. פתאום אתה מרגיש תרעומת. למה הוא לא יכל לשאול אותך כמו בנאדם נורמלי? למה הוא לא יכול היה לשקר ולהגיד לפחות שהוא רוצה אותך כי יש בך משהו מיוחד, משהו שהוא אוהב? למה הוא לא יכל לסמן שיהיה לו איזושהי מחויבות כלפיך אם תחליט ללכת על זה? למה זה נטו בגלל שאתה אישה והוא לא סופר שום דבר אחר בך? יכול להיות שבתור אישה, לא יהיה לך אכפת להיות עם מישהו כזה. ויכול להיות שיש נשים שגם להן אכפת והן לא שמות זין ובא להן פשוט החוויה של לשלוט על מישהו, או שהוא ישרת אותן. אבל נראה לי שגישה כזאת תרתיע הרבה נשים. וזה ניכר בתגובות פה. אבל... אם תמכור את עצמך נכון ותשחק לפי החוקים של המשחק, ותענה על הצרכים האחרים שלהן, כמו לגרום להן להרגיש שרוצים אותן בגלל מי שהן ושיש פה איזושהי רמה של ביטחון עם הבנאדם הזה, אז הפטיש יכול להיות סבבה. ואז אחרי שיש לך יחסים של אמון עם מישהי, אתה יכול להגיד לה על הפטיש הזה ואז זה יכול להיות לחרמן את שניכם. פשוט צריך את האמון לפני זה. אני גם לא חושב שזה בלתי אפשרי לרצות להיות עבד של כולן ועם זאת להיות במערכת יחסים כלשהי עם מישהי. אנשים יכולים להכיל סתירות ושיהיה להם כל מיני צדדים באישיות וכל מיני צרכים. וכשאתה בא מהמקום הזול של להיות בלי סטנדרטים ולהיות מוכן להיות עבד של כולן, יש בזה בהחלט אלמנט שיכול להיות מחרמן גם לך וגם לפרטנרית שלך, בתוך גבולות בטוחים של אמון והסכמה. אני גם חושב שאין דבר רע בלהחפיץ נשים. אם גבר לא מחפיץ אישה אפילו טיפה, זה כמו שהיא תבקש ממנו שיגע בה והוא יענה: "הו לא, חלילה מאמי. אני איתך בשביל האישיות." יש בזה משהו מעליב. ולנסות להעמיד פנים שאין בנו, בגברים, את הצד הזה שרוצה להיות עם כל אישה רק בגלל שהיא אישה, זה צבוע. ומתכחש לטבע שלנו ולאיך שרובנו בנויים. פשוט צריך לקחת בחשבון את כל המורכבות של העניין וכל החבילה. בשורה התחתונה, זה מורכב אבל הכל זורם וצריך לכבד גם את הפנטזיה וגם את האילוצים של החיים האמיתיים והאנשים שמעורבים בעניין. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
13 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
13 במאי 2025
ArchAngel(שולטת) • 13 במאי 2025
תמיד אומרים "אבל יש נשים שרוצות את זה": שפשוט נשלט רדנומלי יחליט שהוא העבד שלהן ויסגוד להן.
פשוט יגיד להן איזו הערה על כמה שהן כוסיות ואיך זה מחרמן אותו והיא מיד תבחר בו לנקות לה את הבית בעירום כי זה בדיוק היחס שהיא מייחלת לעצמה וזה כל מה שמספיק כדי לבטוח בו ולהתגרות ממנו, ולרצות לשייך אליה דווקא אותו. אבל אם זה היה המקרה, נשלטים לא היו מתלוננים שכולן מסננות אותם על הגישה הזו בדיוק. וכן, ברור לי שתמיד יש את האחת או השתיים האלו שזו בדיוק הפנטזיה שלהן. אחלה. זה לא משנה את הגישה של הרוב. והגישה של הרוב משנה כשמתבטאים איתה במרחב פומבי ולא בסשן בין ארבעה קירות. ואגב, ברור שזו פנטזיה גברית "להיות עם כמה שיותר נשים מושכות". והוא לא המציא כאן את הגלגל, ולא מתאר משהו חריג שלא נשמע לפני כן. העניין הוא שגברים אחרים לא מספרים סיפור כאילו בעצם הפנטזיה הזו הם משרתים אותך, והכל סביבך ולמענך. גבר ונילי מכיר בזה שהוא חרמן וחושב על הסיפוק שלו, גם גבר שולט. גבר נשלט מציג את זה כאיזה שירות והערצה כמעט אלטרואיסטית שנעשית עבורנו, וחלילה לא עבורו- אבל זה נחווה אחרת על ידי רובינו. בדיוק כמו בדוגמא שהבאת כאן- זה כמו לעבור בתור של נשים ולשאול "את רוצה להזדיין?" כל אחת מהן, אחת ליד השנייה. זה ממש מוריד, ולקרוא למישהו "המלכה" לפני הצעה כזו לא באמת הופך את זה ליותר מכבד. כשמתרכזים רק בפנטזיה שיש לך, זה מרגיש מובן מאליו שהצד השני תתלהב ממך- כי הרי זה בדיוק התסריט שמתנגן אצלך בראש. כשמתחילים להקשיב למושא הפנטזיה- מגלים את הפער בין הפנטזיה שלך לרצון שלה בפועל, ומשם באמת אפשר לשרת אותו. והרבה נשלטים בנקודה הזו בדיוק מגלים שהם לא באמת אוהבים לשרת נשים, יותר להיות ה bottom בסצנה ביניהם. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
13 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
13 במאי 2025
תחת כנפיך • 13 במאי 2025
אני לא בטוח שירדתי לסוף דעתך ממש. אז יש מצב שאני משליך מדעתי. אבל אם התכוונת להיות יותר פמניסט ולהעריץ נשים בכללי. אז אם כן שווה לך לראות את הסרטון הזה |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
13 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
13 במאי 2025
teacher(שולט) • 13 במאי 2025
תחת כנפיך כתב/ה: אני לא בטוח שירדתי לסוף דעתך ממש. אז יש מצב שאני משליך מדעתי. אבל אם התכוונת להיות יותר פמניסט ולהעריץ נשים בכללי. אז אם כן שווה לך לראות את הסרטון הזה אולי מספיק עם זה? אני שואל ברצינות. אתה מודע לזה שזה פורום BDSM, כן? גם ככה בקושי כותבים פה חוץ ממשחק האסוסיאציות. אז אתה בא עם הבר כוכבא שלך והפמיניזם ואלוהים יודע מה עוד לא קשור לBDSM. בחייך, תשחיל את המילה זין או כוס, או ליקוק או משהו פעם בכמה משפטים, שלפחות נרגיש בבית |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
13 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
13 במאי 2025
מאלף לגורות • 13 במאי 2025
אם אני מתייחס על המשיכה כמשיכה
כמובן שאין בזה פסול וזאת זכותך אבל אני אאתגר אותך עם שאלה וברשותך, אשתמש במונחים שהשתמשת בהם בתוך השאלה אם אתה עבד של כל אחת האם אתה באמת עבד? האם שולטת תראה את זה בתור משהו מושך? לא יודע בתור שולט, מה שמושך אותי בנשלטת זה החוזקה שבה שנעלמת לאט לאט רק שהיא איתי התהליך הוא זה שמושך אם אתה עבד של כל אחת פרט לכניעות שלך, מה מושך בך? הכוונה היא כמובן לא למראה חיצוני, אלא גירוי ברצון להשתמש בך כעבד, כנשלט |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
13 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
13 במאי 2025
StreetCat(שולטת) • 13 במאי 2025
מאלף לגורות כתב/ה: אם אני מתייחס על המשיכה כמשיכה
כמובן שאין בזה פסול וזאת זכותך אבל אני אאתגר אותך עם שאלה וברשותך, אשתמש במונחים שהשתמשת בהם בתוך השאלה אם אתה עבד של כל אחת האם אתה באמת עבד? האם שולטת תראה את זה בתור משהו מושך? לא יודע בתור שולט, מה שמושך אותי בנשלטת זה החוזקה שבה שנעלמת לאט לאט רק שהיא איתי התהליך הוא זה שמושך אם אתה עבד של כל אחת פרט לכניעות שלך, מה מושך בך? הכוונה היא כמובן לא למראה חיצוני, אלא גירוי ברצון להשתמש בך כעבד, כנשלט בעיני, יש משהו מאוד מושך בחפץ אנושי שפשוט יודע את מקומו מתחת לכלל הנשים, ובמידה מסוימת יש פעמים שאני רואה כך אנשים (בפמדומים למשל, או עם עצמי בראש) מחפיצה ומכלילה את כולם לחסרי שם, חסרי זהות, חסרי רצון, חסרי כל ייחוד, שכל תפקידם זה פשוט להיות תחתי, לסגוד לי ולעשות כרצוני, לא משנה מה הרצון הזה, כי זו פשוט המהות שלהם, כמו שהמהות של המדרכה היא להיות לרגלי. אבל, זו פנטזיה בלבד. במציאות? במציאות אני צריכה מוח, אישיות, מישהו להכניע ושיבחר להתמסר לי בתהליך ארוך ומהנה. (וכרגיל פה בכלוב שמה אזהרה כי יש פה טיפשים - מי שיכתוב לי בנושא בעקבות התגובה הזו כי הוא חושב שאני מחפשת או מעוניינת בזה - יחסם ואולי יהפוך לממ. חבל, אני לא אוהבת לחסום זו סתם טרחה מיותרת בעיני, תחסכו את זה. תתמקדו במי שרוצה את זה במציאות.) |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
13 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
13 במאי 2025
Hominis • 13 במאי 2025
פנטזיה, כמו כל פנטזיה אחרת. ולגיטימית, כל עוד היא נעשית באופן שפוי, בטוח ובהסכמה - ואני מדבר על ההסכמה של כל הנשים כולן....
לגופו של עניין, ממליץ לך לבדוק מקרי קצה: נשים שלגמרי לא מושכות אותך מינית, אולי אפילו דוחות. האם באמת תרצה להיות עבד שלהן? ומה עם אלה שזה פשוט יהיה מוזר? חברה של אמא שלך אולי, או השכנה של סבתא בדיור המוגן? ואם התשובה היא ״לא״, אז אתה מפנטז על עולם שבו נשים מופלאות, אינטיליגנטיות, מושכות ומעניינות ישתמשו בך להנאתן... אבל למה להן? מה אתה בדיוק מביא למסיבה, ואיפה יש כאלה בכלל? |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
15 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
15 במאי 2025
yosishoam • 15 במאי 2025
teacher כתב/ה: תחת כנפיך כתב/ה: אני לא בטוח שירדתי לסוף דעתך ממש. אז יש מצב שאני משליך מדעתי. אבל אם התכוונת להיות יותר פמניסט ולהעריץ נשים בכללי. אז אם כן שווה לך לראות את הסרטון הזה אולי מספיק עם זה? אני שואל ברצינות. אתה מודע לזה שזה פורום BDSM, כן? גם ככה בקושי כותבים פה חוץ ממשחק האסוסיאציות. אז אתה בא עם הבר כוכבא שלך והפמיניזם ואלוהים יודע מה עוד לא קשור לBDSM. בחייך, תשחיל את המילה זין או כוס, או ליקוק או משהו פעם בכמה משפטים, שלפחות נרגיש בבית מעבר לזה הוא ציטט פה אישה נוראית שעשתה קריירה משנאת גברים ובעיקר מפגיעה בקשר שבין אבות לילדים . |
|
|