|
|
לפני 8 חודשים •
22 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
22 במאי 2025
variation(נשלט) • 22 במאי 2025
שוסי כתב/ה: ואם הפנטזיה שלה היא שתצליף בה או אתה זה שתטחון לה את הצורה?
יכול להיות שזה בגבולות שלו |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
22 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
22 במאי 2025
ComingBackForU(שולט) • 22 במאי 2025
לא כל קוקהולד זה מגיע מכיוון של נשלט.
יש גם קינקים של hot wife sharing |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
22 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
22 במאי 2025
bondman(נשלט){FLR} • 22 במאי 2025
StreetCat כתב/ה: bondman כתב/ה: בחו״ל זה נפוץ הרבה יותר. בעיקר בארצות הברית וגרמניה הסצנה מתרחשת בגדול. בארץ זה בבודדת.
אומנם מלא נשלטים ( כולל עבדכם הנאמן ) מפנטזים. אבל זה לא מיושם ברוב המקרים. חברה ואני הגענו למסקנה שזה בגלל שלגברים בארץ יש זין קטן ביחס לחבריהם האירופאים או האפרו אמריקאים. ואז לישראלית הממוצעת לא בהכרח יהיו חוויות מיניות עם זין באמת גדול לפני שהיא מוצאת את האחד, וזה משפיע על הפנטזיה הזו ישירות. (יש כמה עם זין גדול, אבל הם נדירים באוכלוסייה הישראלית) יש לנושא גם רובד פסיכולוגי מעורבת בזה לפחות מבחינתי התחושה שאני לא ראוי מספיק בשבילה. שהיא צריכה גבר אמיתי ואני יכול לכפר על ההקרבה שלה על ידי שאאפשר / אעזור לה להגשים את עצמה עם גבר אמיתי. זה לא רק גודל זין שבמקרה יש לי ממוצע פלוס. זה גם מישהו שמזיין לכאורה כמו שצריך. כמובן שזאת לא המציאות והיא לא מרגישה ככה ( כנראה למזלי ) אבל זאת הכמיהה. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
22 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
22 במאי 2025
pigeoman • 22 במאי 2025
כל מי שהתייחס לרובד הפסיכולוגי של הפטיש, האם אתם חושבים שזה שיש פה גם קצת תסביך אדיפלי. כמו שהבן היה כמהה לשכב עם אימו אבל אביו הוא זה שבועל אותה כך גם הקקוהולד כמהה לממש את היחסים אבל הוא נמנע בידיעה שזאת אהבה שלא ברת מימוש מיני?
|
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
23 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
23 במאי 2025
סווריןן • 23 במאי 2025
לא נראה לי שניתן להשיב על משהו כזה. תסביך אדיפלי אינו בדיוק שאיפה לשכב ממש עם האם, למיטב ידיעתי, כי אם אתה שם, אתה מיד תדחיק את זה... פרויד דיבר על ליבידו בשלב הזה של כתיבתו, כלומר, יחס ארוטי שהוא עדיין לא מיני אבל ארוטי: הקשרות עזה אל האם שכוללת בליל של אהבה ודחפים קדם מיניים אצל הזאטוט... באותו שלב הוא גם חווה את התחרות עם האב, ומסיר את עצמו מהמרוץ בצורות שונות...
נדמה לי, שבגדול, זה המסלול הסיבתי שמתואר אצל פרויד. אבל אם מניחים לאדיפוס ולתבאי, קל להורה נרקסיסט לגרום לילד לבלבל בין ריצוי לבין אהבה. 'ילד טוב' הופך לאמצעי להרוויח חיבה. מכאן קל לחשוב שככל שתהיה ילד טוב ומרצה יותר, תזכה בעוד ועוד חיבה. הגלישה למזוכיזם תגיע כשאתה מזהה שהקרבה ממש, תרוויח המון חיבה. אם אני מוותר, מקריב, סובל, אני אהוב. המרכיב הנוסף הוא (אולי) חוסר היכולת של ההורה להקרין חיבה מסוג אחר, שאינה תלויה בדבר. לכן זה אולי כשל שיאפיין יותר הורה נרקסיסט, שממילא העולם הוא תאטרון בו הוא השחקן הראשי. הילד יזהה שההורה אינו נכה, ומסוגל להקרין אהבה לחברים, בני זוג וכיוב', רק שעבורו, האהבה מותנית בריצוי ובהקרבה. כל זה לא מסביר מיניות מזוכיסטית בשלה, כי משהו צריך לחבר את כל התבשיל הזה למשיכה מינית - אבל תנאי המסגרת כבר שם... איני פסיכולוג, ואני לא מת על הסברים סיבתיים לנפש. אבל הסיבה שכל זה עשוי לשנות, היא הבנת הקודים הסמויים הממשיים של משחקי שליטה מסויימים. בפנטזיית קקולד לא חובה לזעוק שהזין שלך קטנטן ו'אני חייבת למצוא סיפוק במקום אחר'. תחשוב על תסריט בו אתה צופה בה בארוחת ערב רומנטית עם גבר אחר, צוחקת מהבדיחות שלו, ורק מתנשקת איתו -כשהיא (ואולי גם הוא) מודעים לנוכחותך... כי אתה, נגיד, מוזג יין כשמזמנים אותך... |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
23 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
23 במאי 2025
אלפא-בטא(מזוכיסט) • 23 במאי 2025
הגישה שלי בחיים, היא, כשיש ברירה,
שכל אחד ואחת יעסוק במה שהוא מוצלח בו יותר. אני למשל יודע לבצע עבודות חשמל ואינסטלציה שהן בגדר תחזוקה, אבל כשצריך משהו שורשי יותר, כזה שנכנס למחוזות בהם עדיף שבעל מקצוע, עם הידע והכלים הנכונים יעשה את העבודה, אני לא מתבייש להגיד "זה מעבר ליכולתי, אני מעולה בדברים אחרים אבל גם יודע היכן החוזקות והיכן החולשות, והיכן אחרים טובים ממני" צועד בענווה מספר צעדים וירטואלים לאחור, ומאפשר לאחר טוב ממני בתחום הזה, לתפוס את הבמה. כשהוא מגיע, אני כמובן מקבל אותו בשמחה, מציע קפה מים מברר אם הוא רוצה שאדליק את המזגן, מציע את עזרתי בלהחזיק פה, להחזיק שם, ולהגיש את כלי העבודה. כשהוא מסיים, אני מלווה אותו אל הרכב, נפרד יפה, מביט אל הרכב נעלם באופק הרחוב, ויודע (לרוב) שבחרתי נכון, אני רגוע, העבודה נעשתה "כמו שצריך". |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
23 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
23 במאי 2025
Smart wolf • 23 במאי 2025
StreetCat כתב/ה: bondman כתב/ה: בחו״ל זה נפוץ הרבה יותר. בעיקר בארצות הברית וגרמניה הסצנה מתרחשת בגדול. בארץ זה בבודדת.
אומנם מלא נשלטים ( כולל עבדכם הנאמן ) מפנטזים. אבל זה לא מיושם ברוב המקרים. חברה ואני הגענו למסקנה שזה בגלל שלגברים בארץ יש זין קטן ביחס לחבריהם האירופאים או האפרו אמריקאים. ואז לישראלית הממוצעת לא בהכרח יהיו חוויות מיניות עם זין באמת גדול לפני שהיא מוצאת את האחד, וזה משפיע על הפנטזיה הזו ישירות. (יש כמה עם זין גדול, אבל הם נדירים באוכלוסייה הישראלית) ואווו אין יותר בול(בול) מזה!!!!! מדויק אהבתי. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
23 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
23 במאי 2025
אלפא-בטא(מזוכיסט) • 23 במאי 2025
אלפא-בטא כתב/ה: הגישה שלי בחיים, היא, כשיש ברירה,
שכל אחד ואחת יעסוק במה שהוא מוצלח בו יותר. אני למשל יודע לבצע עבודות חשמל ואינסטלציה שהן בגדר תחזוקה, אבל כשצריך משהו שורשי יותר, כזה שנכנס למחוזות בהם עדיף שבעל מקצוע, עם הידע והכלים הנכונים יעשה את העבודה, אני לא מתבייש להגיד "זה מעבר ליכולתי, אני מעולה בדברים אחרים אבל גם יודע היכן החוזקות והיכן החולשות, והיכן אחרים טובים ממני" צועד בענווה מספר צעדים וירטואלים לאחור, ומאפשר לאחר טוב ממני בתחום הזה, לתפוס את הבמה. כשהוא מגיע, אני כמובן מקבל אותו בשמחה, מציע קפה מים מברר אם הוא רוצה שאדליק את המזגן, מציע את עזרתי בלהחזיק פה, להחזיק שם, ולהגיש את כלי העבודה. כשהוא מסיים, אני מלווה אותו אל הרכב, נפרד יפה, מביט אל הרכב נעלם באופק הרחוב, ויודע (לרוב) שבחרתי נכון, אני רגוע, העבודה נעשתה "כמו שצריך". וכמובן, דואג לניקיון של אחרי, בנקיונות אני טוב. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
23 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
23 במאי 2025
QueenGali(שולטת) • 23 במאי 2025
ממרום גילי וניסיוני (זוגיות קאקולד של למעלה משני עשורים), כולכם צודקים, כי אין נכון ולא נכון, יש רק מה נכון ומדויק עבורכם, עבור הזוג שבחר לחיות בדינמיקה הזאת. כמו שרבים כתבו כאן ובכלל, הכי חשוב זה לתקשר - לתקשר את הקושי, לתקשר את האופוריה, לתקשר את האהבה.
|
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
23 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
23 במאי 2025
פישוטו • 23 במאי 2025
אומנם מלא נשלטים ( כולל עבדכם הנאמן ) מפנטזים. אבל זה לא מיושם ברוב המקרים. חברה ואני הגענו למסקנה שזה בגלל שלגברים בארץ יש זין קטן ביחס לחבריהם האירופאים או האפרו אמריקאים. ואז לישראלית הממוצעת לא בהכרח יהיו חוויות מיניות עם זין באמת גדול לפני שהיא מוצאת את האחד, וזה משפיע על הפנטזיה הזו ישירות. (יש כמה עם זין גדול, אבל הם נדירים באוכלוסייה הישראלית) לא מתנגד לממצאים שלכן, אבל בעיניי יש עוד סיבה/ סיבה אחרת. אנחנו חיים בפאקינג ישראל. מדינה סופר שמרנית, וסופר קטנה ומרכלת. אז מסיבות פמדום יש, חנויות סקס יש, מצעד גאווה יש. אבל יש גם תפיסות מיושנות ורעילות על איך נראים גבר, אשה והזוגיות ביניהם. יש את הרבנות שחיתנה פה כמעט כל זוג (בהצלחה לשולטת קאקהולד שתתגרש שם אחרי שהוא יוציא ממנה בוגדת) יש הדתה, יש תפיסות מיושנות על גבריות. ויש את העובדה שכולם מכירים פה את כולם, אז אם תחפשו לצרף זין זר למיטה יש מצב שזה בכלל הבן של השכנה רחל והוא גם עובד אצל דוד שלך ומסתובב עם חברים של אחיך. קאקהולד גם מחייב ערבוב אדם אחר. מה שאומר לחשוף את הסטיות שלכם בפני צד ג'. זה יוצר סכנת חשיפה גדולה הרבה יותר מבעל ואשה שמתנסים לבד. זה יוצר סיכוי גבוה יותר שיתפסו אתכם, יזהו אתכם ואז ילך ה"מוניטין" שלכם. מתחביביי בקורונה היה להכנס לask people למדור מיניות ולצחוק על קיבעון של וניליים. לא הייתה פעם אחת שעלה שרשור על קאקהולד ולא יצאו 99 אחוז מהמגיבים על האשה שהיא זונה מופקרת שלא יודעת לכבד גבר, ועל הגבר שהוא הומו קוקסינל שלא יודע להחזיק אישה. בתכלס? קשה מאוד להתנהל כזוג קאקהולד בארץ, בטח אם אתם באמת זוג. כי בנוסף לקשיים הרגילים ברגישות בין בני הזוג, יש את הקשיים של הסביבה שאנחנו חיים בה. הקשיים האלה גם מחלחלים פנימה ןמשפיעים על התפיסה שלך והבושה מהפנטזיה. ולרוב האנשים המדינה, הסיכוי שיתפסו אותם כזוג קאקהולד והחצים שתרה עליהם הסביבה, זו סיבה מספיק גדולה לוותר לגמרי על הרעיון. |
|
|