אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

מחיקת שיחות פתאומית בטלגרם

רעשן​(קינקי)
לפני 7 חודשים • 30 במאי 2025
רעשן​(קינקי) • 30 במאי 2025
גם לדעתי זה צעד מאוד מזלזל כלפיי הצד השני.
אפשר לסיים את זה יפה ורגוע מאשר למחוק.
Kitty frank
Kitty frank • 30 במאי 2025
עצם המילה השקעה מעידה בעיני על איזו ציפיה לתשואה. התחלת לדבר עם אדם זר באינטרנט, עשית את זה כי אתה רצית לעשות את זה. התגלה שאין לכם את אותם גינונים? סבבה, הלאה. אף אחד לא גנב ממך את הזמן, אתה רצית לעשות את זה. לא כל דבר ש''נשקיע'' בו את הזמן שלנו יתממש במשהו, יש פילרים בחיים. אתה עושה חברים, מחליף עבודה ולא מדבר איתם יותר לעולם. אתה מבלה שעתיים בנסיעת רכבת בלדבר עם זר ולא יודע איך קוראים לו. אתה מחליק ימינה ולא יוצא מזה כלום. אתה שוכב בגיל 18 עם איזו מישהי בסיני ולא רואה אותה לעולם. סו פאקינג וואט?
חסר לכם דברים לזעום עליהם? להיעלב מהם? העולם מקום כזה נורא, למה שלא תחשבו לעצמכם ''היי, ביליתי עכשיו יומיים בפטפוטים נחמדים עם זר, במקום לקרוא חדשות בשירותים ולרצות לבכות. היה ניצוץ רומנטי, איזה כיף''?

אני הייתי קיטי, וזה היה הדלפ שלי.
LoveBeingAlone​(לא בעסק)
LoveBeingAlone​(לא בעסק) • 30 במאי 2025
צור איתן כתב/ה:
Luna Oscura כתב/ה:
אני שונאת מחיקות: טלגרם, בסגולות כאן, וואטסאפ...
זה תמיד מרגיש מחיקה של זכרונות שהם גם שלי.

זאת זוית נוספת. ויש מצב שעדיין מישהו שמעדיף לא להשאיר אצלך את ההיזטוריה שלו יהיה רשאי לעשות את זה למרות שזו גם היזטוריה שלך. הבעיה בעיני היא הצעד החד צדדי והפוגעני.

היוזר נשאר, בחיפוש וב "recent". אי אפשר למחוק טוטאלית, רק את השיחה אפשר למחוק
Boy Toy
Boy Toy • 30 במאי 2025
אני חושב שהכוונה היתה לקשרים על פני תקופה ממושכת ולא להתכתבות של שעה שעתיים
Kitty frank
Boy Toy כתב/ה:
אני חושב שהכוונה היתה לקשרים על פני תקופה ממושכת ולא להתכתבות של שעה שעתיים

הנחתי כמה ימים\שבועות בהנחה שלא היה מפגש פנים מול פנים. פשוט כי אז זה ל היה ''קשר של הטלגרם'' אלא קשר בפני עצמו. וגם אז... לא יודעת...
מה אתה מחשיב קשר ממושך?
LoveBeingAlone​(לא בעסק)
היה קצת קשה לקרוא הכל כי אני שיכורה טיפה, אבל. זה קרה לי עם גבר אחד מכאן. וכשראיתי שהוא עשה את זה, פרצתי בבכי.
כן, אני מבינה שזכותו למחוק הכל.
אבל כמו מפגר, הוא לא יודע שאני עדיין רואה אותו בחיפוש מתי שבא לי. אני יכולה למצוא אותו תמיד. פשוט לא בא לי.

בן אדם שמוחק כל זיכרון שלו מההודעות שלך, זה בן אדם שלא שווה את זה. לא מכבד אותך, לא רואה אותך כבן אדם שווה ערך אליו, בעיניו.

זה יחס לא פייר שאתה מדבר עם בן אדם, אומר משהו כמו "וואלה לא רוצה סקס איתך" בצורה יותר מכבדת, ואז הבן אדם חושב שזה לגיטימי למחוק הכל בלי אזהרה.

אם קיבלתי אזהרה? תעשה מה שבא לך. אבל למחוק בלי להגיד לפני, בלי להפסיק את הדיבור בצורה מכבדת לפני, זה כבר מוגזם ומגעיל.

You dodged a fucking massive bullet.
Boy Toy
Boy Toy • 30 במאי 2025
קשר שכולל מפגשים פרונטליים, חוויות משותפות.
אני מסכים איתך שאם זה מעולם לא הבשיל למפגש מחוץ לעולם הוירטואלי אז זה באמת לא על אותה רמה.
אבל כמו שכבר נאמר פה, people are trash.
לא תצפה, לא תתאכזב.
Kitty frank
הלוואי שאתה צודק בוי-טוי, ובאמת כולם פה דיברו על יחסים אמיתים. כי אני הבנתי את כל השרשור הזה קצת אחרת.
עדיף להיות פסימיסט שמופתע לטובה מדי פעם מאופטימיסט שמתאכז כל הזמן icon_smile.gif
LoveBeingAlone​(לא בעסק)
Kitty frank כתב/ה:
הלוואי שאתה צודק בוי-טוי, ובאמת כולם פה דיברו על יחסים אמיתים. כי אני הבנתי את כל השרשור הזה קצת אחרת.
עדיף להיות פסימיסט שמופתע לטובה מדי פעם מאופטימיסט שמתאכז כל הזמן icon_smile.gif

וואי, תכלס. ואני פסימיסטית, לא ציפיתי לזה איכשהו
הבדואי מהדרוםחשבון מאומת
הבדואי מהדרוםחשבון מאומת
הבדואי מהדרוםחשבון מאומת • 30 במאי 2025
בוחר למחוק את השיחות, לא מתוך מחיקה של מה שהיה אלא דווקא מתוך כבוד למה שזה היה.
הקשר הסתיים, וכל שורה שם ספוגה בזיכרונות, מילים ומגע שכבר לא שייכים להווה.
זה עוזר לשחרר, להמשיך הלאה בראש נקי ובלב שלם.
לא כי אני מתכחש, אלא כי אני מבין שמותר לי להניח את מה שכבר לא שלי