|
|
לפני 9 חודשים •
3 ביוני 2025
לפני 9 חודשים •
3 ביוני 2025
ivy sweet(נשלטת) • 3 ביוני 2025
► אלפא-בטא כתב/ה: בדומה להחלטה האם עובד חדש יקבל טלפון/מחשב/רכב חדש, או את אלו שהחזיר קודמו, הכל לפי מידת החשיבות שמייחסים למצטרף החדש, והציפיות לאורכה של מערכת היחסים שתתפתח. רק שקולר הוא על משקל טבעת ולא מחשב |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
3 ביוני 2025
לפני 9 חודשים •
3 ביוני 2025
טלי35(שולטת) • 3 ביוני 2025
► dominica כתב/ה: ► אלפא-בטא כתב/ה: בדומה להחלטה האם עובד חדש יקבל טלפון/מחשב/רכב חדש, או את אלו שהחזיר קודמו, הכל לפי מידת החשיבות שמייחסים למצטרף החדש, והציפיות לאורכה של מערכת היחסים שתתפתח. רק שקולר הוא על משקל טבעת ולא מחשב וזוגיות BDSMית זה לא עובד ורכב חברה 🤦🏻♀️ |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
3 ביוני 2025
לפני 9 חודשים •
3 ביוני 2025
Kitty frank • 3 ביוני 2025
ברור שלא. א. איכס. ב. לדעתי הקולר הולך למקולר. כמו לבקש טבעת אירוסין בחזרה. מי עושה אצ זה וכמה הזין שלו קטן? מתנות נותנים בלי ציפייה לקבל אותן חזרה,גם אם הקשר מתפרק. וקולר הוא בעיני קודם כל מתנה.
|
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
3 ביוני 2025
לפני 9 חודשים •
3 ביוני 2025
Sasha X • 3 ביוני 2025
חדמש- לא תקין.
|
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
3 ביוני 2025
לפני 9 חודשים •
3 ביוני 2025
-DNA-(נשלטת) • 3 ביוני 2025
► Kitty frank כתב/ה: ברור שלא. א. איכס. ב. לדעתי הקולר הולך למקולר. כמו לבקש טבעת אירוסין בחזרה. מי עושה אצ זה וכמה הזין שלו קטן? מתנות נותנים בלי ציפייה לקבל אותן חזרה,גם אם הקשר מתפרק. וקולר הוא בעיני קודם כל מתנה. יקירתי, תסכימי שתמיד יותר קל לראות נכון או לשפוט מרחוק, ולא כשאת עצמך נמצאת בסיטואציה. ולגבי עניין הזין - עד כאן - הזין תמיד גדול😇💪🏻 זה דברים אחרים שקטנים או לא קיימים, למשל לב… |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
3 ביוני 2025
Re: שימוש חוזר בקוֹלָר
לפני 9 חודשים •
3 ביוני 2025
teacher(שולט) • 3 ביוני 2025
► -DNA- כתב/ה: האם לדעתכם, הולם/נכון לקלר נשלטות/נשלטים חדשים בקוֹלָר שכבר ענדו הקודמים?
הכוונה לאביזר שמסמל זוגיות, ולא כזה שמיועד ל״סשנים״ מזדמנים או חד פעמיים. השאלה פונה לכל המינים, הזנים והסוגים של חברות וחברי הכלוב. וואו, כמה שטויות. קודם כל, זו כלל לא שאלה אלא דייג של אמפטיה במסווה של שאלה (ולא שזה לא בסדר, אבל לנסח את זה כשאלה זה קצת תככני וקצת לא הגון). לא קשה היה לנחש מה התשובה שלך לשאלה הזו עוד בטרם כתבת אותה, shocker אבל אם כבר שאלת גם את הזן שלי, אז הנה התשובה שלי - זה חפץ. קולר הוא חפץ, טבעת היא חפץ, שרשרת של אופניים היא חפץ. שוט הוא חפץ. להמשיך ולהחזיק בסמליות של חפץ שאינו ברשותך כבר זה לתת לאדם אחר דריסת רגל בתוך הראש שלך. הסמליות היא רק בתוכנו. זו הבחירה שלך להרגיש כמו שאת מרגישה וזו הבחירה שלו לעשות בחפץ הזה כל שימוש שירצה, כל עוד החפץ הזה ברשותו ושלו. לא מוצא חן בעיניך? חבל שהחזרת. היית זורקת. בחירה. עכשיו בואי נדבר על הפיזיקה של זה - אם החזרת, זה כנראה לא שלך ואולי לא היה שלך מלכתחילה. כי למה החזרת? למה בעצם החזרת? מה חשבת שהוא יעשה עם זה? טקס שריפת חמץ? ישים על המדף? מה הנחת או ציפית שיקרה עם הקולר הזה? ועוד עניין קטן. אם ההיא לא יודעת, אז גם ככה זה לא משנה לה. מבחינתה זה אביזר בלי משמעות קודמת. אבל אם היא קוראת פה... זה אומר שאת עושה עכשיו מניפולציה על היחסים שלהם מבחוץ? ולא סתם, אלא מערבת את כולנו פה. מה זה אמור להיות? לחץ קבוצתי? ״...הרגשתי רע בשביל הנשלטת שקיבלה אותו אחריי״... לדעתי את מרגישה רע בשביל עצמך ולא בשביל הנשלטת החדשה. זה קצת כמו שמאחלים למישהו ״שיהיה לך לתרופות״ כשבעצם מאחלים לו להזדקק להן. לא כולנו ״נותנים״ או ״מחלקים״ קולרים. לפעמים הם נשארים שלנו בכח ובפועל. אנחנו הרי באים בכל הצבעים. אולי לפעמים אנחנו פשוט מסמנים אותה בסימון משל עצמנו, שתזכור שהיא שלי גם כשהיא לא זוכרת שהיא בחרה בכך. כי זה קיים כל עוד היא בוחרת בכך. וקולר הוא בהחלט לא מתנה. עגילים הם מתנה. שרשרת של אופניים זו מתנה. הקולר נשאר שלי, גם כשהוא עלייך. במיוחד כשהוא עלייך. עד כאן הדיעה הלא פופולרית. פליז קונטיניו. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
3 ביוני 2025
Re: שימוש חוזר בקוֹלָר
לפני 9 חודשים •
3 ביוני 2025
Shu shu • 3 ביוני 2025
אמ;לק כי לא קראתי תגובות
האם לדעתך הולם/ נכון לתת טבעת נישואין שכבר השתמשת בה עם אישה אחת לאישה שבאה אחריה?[/quote] זה תלוי בכל מיני גורמים. לפעמים הטבעת היא טבעת עם משמעות משפחתית מיוחדת, וכזאת שעוברת מדור לדור, אז כן, יש הצדקה לבקש אותה חזרה, וזה נעשה ומקובל בארצות הברית למשל, וגם בבתי מלוכה. המשמעות שלה חורגת מעבר לחיבור ולקידוש של בני הזוג, אל קבלה לתוך משהו שהוא גדול יותר מהזוג, למשפחה, לשושלת, ולכן במקרה של גירושין מבקשים אותה חזרה, ככה שיש פנים לכאן ולכאן להכל ולא הכל מוחלט ובינארי תמיד |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
4 ביוני 2025
לפני 9 חודשים •
4 ביוני 2025
Honey Bee(נשלטת) • 4 ביוני 2025
כולם עם אותה תשובה שבלונית.
הכרתי פעם סאדיסט אחד שכל כך קינאתי באקס-נשלטת שלו, וזה למרות שהכרנו משהו כמו 200 שנה אחרי שהם נפרדו. לא רק שקינאתי, גם הייתי אובססיבית אליה, והייתי בתחרות קבועה איתה, מישהי שפיזית לא יודעת שאני קיימת. היה משהו באיך שהוא דיבר עליה, לא יודעת להסביר, זה תפס אותי ממש חזק, לא משנה. בתקופה הזאת הייתי ככ שפוטה וככ לא רואה בעיניים, שאני יכולה לומר שאם הוא היה שם עליי את הקולר שלה (במידה ובכלל היה לה אחד כזה, לא יודעת, לא כזה מתעניינת בקולרים, יותר בקטע של זהב ויהלומים) - הייתי עושה סלטות באוויר. אגב, הוא כמובן לא היה עושה את זה בחיים. מה שכן, הוא היה קונה לי קולר מהמקס סטוק עם ריח של פלסטיק, שם אותו ליד הקולר שלה ואומר לי, אה, זה לא בשבילך, את גם בעוד שמונים גלגולים לא תגיעי לרמה הזאת, הנה הקולר שלך, תתחדשי חמודה, מקולרת מקולרת מקולרת. וזו, ילדים, דוגמה קטנה לזה שכל מה שקובע זו תמיד הכוונה והמוח של מי שנותן, ולנקודות שזה יפעיל אצל מי שמקבלת. המשמעות של החפץ תלויה במה שיוצקים לתוכו ולא בכמה ידיים הוא עבר לפני כן. צ׳או 💋 |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
4 ביוני 2025
לפני 9 חודשים •
4 ביוני 2025
ivy sweet(נשלטת) • 4 ביוני 2025
► Honey Bee כתב/ה: כולם עם אותה תשובה שבלונית.
הכרתי פעם סאדיסט אחד שכל כך קינאתי באקס-נשלטת שלו, וזה למרות שהכרנו משהו כמו 200 שנה אחרי שהם נפרדו. לא רק שקינאתי, גם הייתי אובססיבית אליה, והייתי בתחרות קבועה איתה, מישהי שפיזית לא יודעת שאני קיימת. היה משהו באיך שהוא דיבר עליה, לא יודעת להסביר, זה תפס אותי ממש חזק, לא משנה. בתקופה הזאת הייתי ככ שפוטה וככ לא רואה בעיניים, שאני יכולה לומר שאם הוא היה שם עליי את הקולר שלה (במידה ובכלל היה לה אחד כזה, לא יודעת, לא כזה מתעניינת בקולרים, יותר בקטע של זהב ויהלומים) - הייתי עושה סלטות באוויר. אגב, הוא כמובן לא היה עושה את זה בחיים. מה שכן, הוא היה קונה לי קולר מהמקס סטוק עם ריח של פלסטיק, שם אותו ליד הקולר שלה ואומר לי, אה, זה לא בשבילך, את גם בעוד שמונים גלגולים לא תגיעי לרמה הזאת, הנה הקולר שלך, תתחדשי חמודה, מקולרת מקולרת מקולרת. וזו, ילדים, דוגמה קטנה לזה שכל מה שקובע זו תמיד הכוונה והמוח של מי שנותן, ולנקודות שזה יפעיל אצל מי שמקבלת. המשמעות של החפץ תלויה במה שיוצקים לתוכו ולא בכמה ידיים הוא עבר לפני כן. צ׳או 💋 קולר הוא מהחפצים הבודדים שכבר מגיעים עם כוונה. ואם כבר שבלוניות, לא כולםן מתחרמניםות מאותם דברים גנריים, יו קנואו (: |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
4 ביוני 2025
לפני 9 חודשים •
4 ביוני 2025
Honey Bee(נשלטת) • 4 ביוני 2025
הרבה אנשים פה חשבו כמוך והתגובה שלי התייחסה לדעה הרווחת שחזרה על עצמה שוב ושוב, לא צריך לקחת הכל אישית (:
אז נחדד: *בשבילך* לקולר יש רק משמעות אחת אבסולוטית, ואולי *עבורך* הוא מגיע עם כוונה אחת ויחידה, אבל בשביל נשלטות גנריות אחרות, לקולר אין שום משמעות כי הוא סתם חפץ, והמשמעות שלו תלויה רק במי שנותן אותה, ובכוונה שלו, ובקונטקסט. |
|
|