|
|
לפני 8 חודשים •
22 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
22 ביוני 2025
ivy sweet(נשלטת) • 22 ביוני 2025
► ve-ra כתב/ה: ► dominica כתב/ה: ► ve-ra כתב/ה: ► dominica כתב/ה: בכלל לא, כל מה שבבלוג הוא חלק ממני והמציאות שלי [גם אם לא כולה] ולא מבינה/מתחברת לכאלה שעושים את זה. ו״רק״ שני בלוגים זה עוד אופטימי… עושים מה? לא בטוחה שהבנת מה על הפרק שפותחים מספר בלוגים. כיום אין אופציה לעשות את זה, אז לא בטוחה על מה את מדברת אהיה ברורה יותר: פותחים מס׳ פרופילים ולהם בלוגים. אבל עכשיו ברור יותר שהתכוונת לפרופיל אחד עם מספר בלוגים, התשובה שלי עדיין זהה. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
22 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
22 ביוני 2025
ve-ra • 22 ביוני 2025
אני לא מהז׳אנר
אשמח לשמוע דעתם של כאלה שאינם מחזיקים מספר פרופילים יש כאן עוד כאלה חוץ ממני ומ-x? |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
22 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
22 ביוני 2025
ve-ra • 22 ביוני 2025
► Black Lotus כתב/ה: זה רק יגדיל את כמות הספאם, יקטין את הסיכוי להחשף לפוסטים טובים וידחוף להאצת השימוש בהסתרות בלוגים. לוטוס, לא הבנתי-יכולה להסביר? |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
22 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
22 ביוני 2025
StreetCat(שולטת) • 22 ביוני 2025
► ve-ra כתב/ה: אני לא מהז׳אנר
אשמח לשמוע דעתם של כאלה שאינם מחזיקים מספר פרופילים יש כאן עוד כאלה חוץ ממני ומ-x? אני מחזיקה את שלי בלבד (וגם זה יותר מידי) וכותבת בלי סוף בבלוג במגוון נושאים וכן, קשה למצוא את הדברים לפי נושא אצלי בבלוג, אבל להתחיל מיון של תתי בלוגים לא יהיה יעיל בעיני בפטלייף עושים שימוש בתגיות יותר מאשר בחלוקה לפי סוגי בלוג שיש שם. מנגד, יש שם קטגוריה נפרדת לתמונות וסרטונים, אז אולי זה ייתן מענה ראשון. ולא, לא אלבומים ציבוריים לא נוחים לשימוש. תמונות של המשתמש שהוא יכול להסיר ולנהל בצורה מסודרת ונוחה |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
22 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
22 ביוני 2025
ve-ra • 22 ביוני 2025
► StreetCat כתב/ה: ► ve-ra כתב/ה: אני לא מהז׳אנר
אשמח לשמוע דעתם של כאלה שאינם מחזיקים מספר פרופילים יש כאן עוד כאלה חוץ ממני ומ-x? אני מחזיקה את שלי בלבד (וגם זה יותר מידי) וכותבת בלי סוף בבלוג במגוון נושאים וכן, קשה למצוא את הדברים לפי נושא אצלי בבלוג, אבל להתחיל מיון של תתי בלוגים לא יהיה יעיל בעיני בפטלייף עושים שימוש בתגיות יותר מאשר בחלוקה לפי סוגי בלוג שיש שם. מנגד, יש שם קטגוריה נפרדת לתמונות וסרטונים, אז אולי זה ייתן מענה ראשון. ולא, לא אלבומים ציבוריים לא נוחים לשימוש. תמונות של המשתמש שהוא יכול להסיר ולנהל בצורה מסודרת ונוחה נניח בא לי לכתוב סיפור בהמשכים. כל שבוע פרק. אבל בין לבין לפרסם שיט מסוגים אחרים. הייתי שמחה לפתרון לא לקטוע את הרצף הסיפורי עם פוסטים אד-הוק |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
22 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
22 ביוני 2025
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 22 ביוני 2025
► ve-ra כתב/ה: ► Black Lotus כתב/ה: זה רק יגדיל את כמות הספאם, יקטין את הסיכוי להחשף לפוסטים טובים וידחוף להאצת השימוש בהסתרות בלוגים. לוטוס, לא הבנתי-יכולה להסביר? בטח. נכון שכשאת מחפשת בגוגל את נתקלת במלא תוכן מעפן שנכתב על ידי ai? אז אני חוזה שריבוי בלוגים ייצר מצב דומה בכלוב. אנשים פשוט יציפו את הפיד של הבלוגים בתוכן "זול" כי יהיה להם בלוג ללינקים מיוטיוב, ובלוג להגיגים, ובלוג לתמונות, ובלוג לוואטאבר. מה שיקרה בפועל הוא שהתחלופה תהיה אדירה והזמן שבו כל פוסט חדש ישהה בעמוד הראשי יהיה מזערי. הנכונות של כותבים טובים להשקיע תרד כי לא תהיה להם חשיפה, למעט רשימות התפוצה שלהם - וכתוצאה מכך הבלוגים יהפכו לסוג של טיקטוק מעפן. הדרך היחידה להתמודד עם ערימת הספאם הזו תהיה רק בגישה ישירה למועדפים או בסינון אינטנסיבי והסתרה של כמויות עתק של בלוגים, כדי לסנן את התבואה מהמוץ. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
22 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
22 ביוני 2025
ve-ra • 22 ביוני 2025
וואלה לא רואה מצב שיש יותר שיט ממה שיש כאן ממילא
לפחות לא בשל קיומו של בלוג נוסף מי שרוצה להציף בשביל להציף עושה זאת ממילא |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
22 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
22 ביוני 2025
Kitty frank • 22 ביוני 2025
► ve-ra כתב/ה: ► StreetCat כתב/ה: ► ve-ra כתב/ה: אני לא מהז׳אנר
אשמח לשמוע דעתם של כאלה שאינם מחזיקים מספר פרופילים יש כאן עוד כאלה חוץ ממני ומ-x? אני מחזיקה את שלי בלבד (וגם זה יותר מידי) וכותבת בלי סוף בבלוג במגוון נושאים וכן, קשה למצוא את הדברים לפי נושא אצלי בבלוג, אבל להתחיל מיון של תתי בלוגים לא יהיה יעיל בעיני בפטלייף עושים שימוש בתגיות יותר מאשר בחלוקה לפי סוגי בלוג שיש שם. מנגד, יש שם קטגוריה נפרדת לתמונות וסרטונים, אז אולי זה ייתן מענה ראשון. ולא, לא אלבומים ציבוריים לא נוחים לשימוש. תמונות של המשתמש שהוא יכול להסיר ולנהל בצורה מסודרת ונוחה נניח בא לי לכתוב סיפור בהמשכים. כל שבוע פרק. אבל בין לבין לפרסם שיט מסוגים אחרים. הייתי שמחה לפתרון לא לקטוע את הרצף הסיפורי עם פוסטים אד-הוק הפתרון הקלאסי זה פוסט מתעדכן עם קישורים לסיפור. ואז את יכולה לשים אותו בפרופיל. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
22 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
22 ביוני 2025
ve-ra • 22 ביוני 2025
מסורבל
|
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
22 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
22 ביוני 2025
השוקע • 22 ביוני 2025
► ve-ra כתב/ה: אני לא מהז׳אנר
אשמח לשמוע דעתם של כאלה שאינם מחזיקים מספר פרופילים יש כאן עוד כאלה חוץ ממני ומ-x? אני מחזיק רק אחד לגבי הבלוגים, למה לא בפלטפורמה אחרת? |
|
|