|
|
לפני 6 חודשים •
19 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
19 ביולי 2025
bondman(נשלט){FLR} • 19 ביולי 2025
אני חושב שזה נורא.
ואני חושב שה-AI בכלוב זאת הצרה הקטנה ביותר ממה שהולך לקראת לנו בשנים הקרובות בגלל מהפכת ה AI. בואו נהנה מימי פומפיי האחרונים. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
19 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
19 ביולי 2025
זוג פלוס(שולטת) • 19 ביולי 2025
פרלין כתב/ה: אני חושבת על זה מפריזמה אחרת, כי אני לא מחפשת קשר. אני כן משתמשת בכלוב גם לוונטילציה רגשית, אבל גם להשראה וכשיותר ויותר טקסטים הופכים להיות שיבוטים, מאוד קשה למצוא השראה. הוא שאני אומרת. את לא מחפשת קשר אבל כן משתמשת בכתיבה בכלוב כדי לפרוק ולשתף בתחושות ורגשות. כולנו יודעים גם שכשרון כתיבה, לא חסר לך. 😊 וכן, הטקסטים ב AI הם שיבוטיים, בלא מעט פעמים מליציים וממוחזרים ולכן אנשים שבאמת כותבים מעצמם מייד גם ירגישו בפער הזה בין כתיבה אמיתית ואישית, לבין ''רובוטית'' ולכן גם את מבחינה בזה מייד. לגבי השראה? באופן אישי לא מחפשת השראה או ''מוזה'' כי אין בי איזשהו דחף או צורך לכתוב רק כדי לכתוב. גם לא מתפרנסת מכתיבה. אם אין לי מה לומר או לשתף, אני פשוט לא כותבת, לכן גם לא עושה שימוש ב AI. קרה שימים שלמים לא כתבתי וקרה שכתבתי מס' פעמים באותו היום. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
19 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
19 ביולי 2025
StreetCat(שולטת) • 19 ביולי 2025
פרלין כתב/ה: רציתי להוסיף עוד נקודה נגד: הוא כותב המוןןןןן.
המון מלל, כמויות שלו ובאורך כמעט לא מציאותי. זה יוצר מצב של טפט. טקסטים שלא באמת מחדשים, עם המון מילים, שאנשים גם ככה לא קוראים כי הם נרתעים מהאורך. מאוד תלוי באופן השימוש בו. הgpt אצלי ממש לא כותב המון, ואם אגיד לו - תן לי פוסט לבלוג הוא ייתן לי פוסט קצר וקולע, ולא משהו ארוך ומפותל. אבל זה כי הוא מכוון כבר לפי הצורך שלי באופן כללי. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
19 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
19 ביולי 2025
janebo(שולטת) • 19 ביולי 2025
אני חושבת שזה בעיקר מצער כי זה אומר שיוצר התכנים בצ׳אט חושב שהוא בפני עצמו לא מספיק.
אני אקח את זה אבל עוד צעד. מה עם אלו שלא מוכנים להפגש פרונטלי אבל כותבים ? רוצים להשאיר רק חותם או צל דמות אך חוששים שלא יאהבו את דמותם העגולה או פוחדים להגשימה? ומה יקרה בעתיד , בעתיד הקרוב מאד הצ׳אט לא יסייע להשיג קשרים אני מאמינה שהוא יהיה הקשר עצמו . |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
19 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
19 ביולי 2025
פישוטו • 19 ביולי 2025
הגיפיטי שרובנו משתמשים בו זה לא "הוא" אחיד כמו שנוהגים לכתוב.
אין "הוא" כותב הטקסטים "שלו". כשמדברים על יצירה ולא על עובדות - אותה הבקשה ב2 משתמשים שונים תניב תוצאות שונות לגמרי. אני אוהב כתיבה עם הצאט. זה מלמד, זה מחדד, זה מוסיף זוויות שלא חשבתי. זו אחלה דרך לרפלקציה ולשיפור אם אתה מכוון אותו נכון. רוב הטקסטים שמדברים עליהם פה, הם מהסוג הזול. "תעשה לי פוסט לבלוג על תיאור סשן הצלפות" יצא משמים כמו מה שעלה פה בשרשור. ויש עבודה אחרת איתו. כזו שתומכת ברעיון וקונספט שבאת איתו אפוי מהבית. עבודה שמבקרת, דורשת ומוציאה את המקסימום ממה שיש לי במוח. וכמה שמשתמש בו יותר הוא יותר מכיר אותי, יותר מדויק, והעבודה שעושים על כל טקסט שנותן לו היא הליכה קדימה ולא מחזור. אז לא. אני לא מרגיש מרומה כשקורא טקסט מהgpt. כי אני יודע מה זה לכתוב איתו. ואם זיהיתי נגיעה שלו בקטסט טוב, זה אולי יגרום לי להעריך את הכותב יותר. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
19 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
19 ביולי 2025
Master Bruce{©} • 19 ביולי 2025
נראה לי מצחיק.
היות והבלוג שלי קיים בשביל להיות מקום לזרוק בו את המחשבות האקראיות שלי, להשתמש בגפט (בלי להגיד שזה מה שעושים, בקטע של "היי תראו מה גפט יצר לי") נראה לי חסר פואנטה. כאילו, מה הרווח בזה? בואו נגיד, לצורך הדמיון, שבזכות בינה מלאכותית אני יכול ליצור פוסטים שכתובים בצורה נורא יפה ומעניינת. אוקיי, קול. אז לאורך זמן, בהנחה ולא תופסים אותי, אני אקבל לייקים וצפיות. סבבה. אז מה? להבדיל מאתרים כמו יוטיוב או אינסטגרם, עם לייקים בכלוב לא הולכים למכולת. זה לא מתורגם לכסף. יכול להיות בלי בלוג שכל פוסט בו מקבל מאות לייקים, וזה חסר כל משמעות. אף אחד לא ישלם לי כדי להיות "משפיען כלוב" ולהציג את המוצר שלו בגלל שיש לי כמות עצומה של עוקבים. אז... איפה הרווח? הדבר היחיד שבו אני רואה שאפשר להשתמש בגפט הוא אנשים שרק נכנסו לאתר, וכבר רוצים שיהיה להם בלוג מלא ומנופח, כדי שאם אם ינסו לפנות לבני (ובואו נודה בזה, בעיקר בנות) זוג פוטנציאליים, זה פחות יהיה ברור שיש להם פרופיל ריק. מצד שני, דעתי על אנשים שחושבים שהכלוב הוא אתר הכרויות ידועה. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
19 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
19 ביולי 2025
חבר קרוב(שולט) • 19 ביולי 2025
להשתמש לצורך כתיבה מלאה זו רמאות. אבל לצורך דיוקים ומניעת שגיעות כתיב זה מובן והרבה משתמשים בזה. אני מאמין שבעוד לא מעט זמן זה יהיה מובנה באפליקציות כמו ווטסאפ וטלגרם.
|
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
19 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
19 ביולי 2025
Shay L • 19 ביולי 2025
בתור מי שכתיבה היא חלק גדול מהעבודה והשגרה היומית שלו - שימוש בבינה מלאכותית ליצירת טקסטים זה ממש, ממש רחוק מ"מצג יכולות" בעיניי...
תוך שני משפטים אפשר להבין כשמשהו נכתב עם צ'אט ג'יפיטי ודומיו, וזו ממש לא כתיבה איכותית או טובה בשום אופן. הטכנולוגיה מתישהו תגיע גם לזה, אבל כרגע זה ממש לא מרשים אותי. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
19 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
19 ביולי 2025
ArchAngel(שולטת) • 19 ביולי 2025
פעם ראיתי משפט שאומר ששימוש בבינה מלאכותית זה כמו בוטוקס: אם רואים שהשתמשת, סימן שעשית את זה גרוע.
יש סימנים שמעידים על הטקסט שהוא נכתב בבינה מלאכותית, בטח כשלא משתמשים בה לכמה משפטים נקודתיים אלא עושים העתק הדבק לכל הטקסט כאילו היה שלך. מבחינתי, מי שמציג טקסטים לא שלו כאילו היו שלו הוא שקרן, וכשמישהו נתפס כשקרן לא רוצים להתעסק איתו. אנשים רוצים להכיר אנשים, את מי שהם באמת. כדי להתחבר לאדם שמולם, כדי ליצור איתו אמון. אף אחד לא רוצה לבזבז את הזמן בלהתכתב עם רובוט דרך העתק הדבק. וכולם יודעים לזהות שעשית העתק הדבק. יש סימנים שמעידים שטקסט נכתב עם בינה מלאכותית, אני לא אפרט עליהם כדי ששקרנים לא ילמדו לטשטש אותם. אבל פחות או יותר כל מי שיצא לו להשתמש בבינה מלאכותית פה ושם לומד לזהות את הסגנון. יותר מזה- אם שולחים ל chat gpt טקסט מסוים הוא יכול לענות לך אם זה תוצר שלו, לפי הסגנון. לשקר אין רגליים. מי שחושב שאם הוא יתחיל להציג את עצמו במילים לא שלו הוא ייצור רושם חיובי לגבי לעצמו, פשוט טועה. אני רואה שזו מתחילה להיות תופעה, ופשוט רואים לאותם אנשים את הבוקוס הלא מוצלח שלהם. וזה מושך עוד יותר תשומת לב שלילית מאשר מישהו שסתם יוצא לו טקסט לא מתוחכם במיוחד, אבל לפחות הוא אותנטי שלו. הם חושבים שזה יעשה אותם ייחודיים ועמוקים, אבל הם לא קולטים שההודעה או כל הבלוג שהם מזייפים הוא בדיוק כמו של אחרים שחיים בסרט "שהם פיצחו את השיטה". שכבר ראינו עשרות פעמים את אותו הטקסט בשינויים קלים. וזה גורם בעיקר לנשים, לאלו שהם מייעדים להן את הטקסטים האלו, לגלגל העיניים. לא שונה מלשלוח תמונה של דוגמן שמצאת בגוגל ולהגיד שזה אתה בשביל לקבל יחס, זה מוציא אותך לא טוב, מיד קולטים שאתה משקר ואתה נפסל על הסף. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שבת יול' 19, 2025 11:27 am, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
19 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
19 ביולי 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 19 ביולי 2025
Shay L כתב/ה: בתור מי שכתיבה היא חלק גדול מהעבודה והשגרה היומית שלו - שימוש בבינה מלאכותית ליצירת טקסטים זה ממש, ממש רחוק מ"מצג יכולות" בעיניי...
תוך שני משפטים אפשר להבין כשמשהו נכתב עם צ'אט ג'יפיטי ודומיו, וזו ממש לא כתיבה איכותית או טובה בשום אופן. הטכנולוגיה מתישהו תגיע גם לזה, אבל כרגע זה ממש לא מרשים אותי. תשמע, אני כותבת וחשוב מזה, קוראת כבר המון שנים. אבל הצליחו לעבוד עליי! בגדול אפילו |
|
|