| אליפסה(שולטת) |
לפני 6 חודשים •
27 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
27 ביולי 2025
אליפסה(שולטת) • 27 ביולי 2025
ואוו... שירז, איזו חוויה נוראית. אני לא יודעת מה הייתי עושה עם עצמי במצב כזה. שולחת לך חיבוק.
זו הכרות ונילית עם מישהו מחוץ לכלוב? אני לא בטוחה שהבנתי. יש לי חברה שאני יודעת הכל על הגברים שהיא יוצאת איתם. על כל אחד מהם אני מקבלת פרופיל מלא: שם, תמונה, פייסבוק, רכילות עסיסת, בעיות בקשר עם האמא, וכמובן שגם תיאורים גרפים מהמיטה. אנחנו חברות שכאלו. אבל כמובן שלא הייתי מעלה על דעתי להתקשר למישהו מהם. בעצם אם מישהו היה מכה אותה הייתי יכולה להתקשר. בעולם הונילי אפשר להבין את מה שקרה. השאלה היא אם הוא פשוט תמים להחריד, ומתוך צורך אמיתי לעבד את החוויות איתך נוצרה התסבוכת . (אם כן, אפשר לדבר איתו ולחנך אותו.) אבל אם כל הסיפור מרגיש רקוב ומסריח מחוסר אמינות - להעיף לכל הרוחות ולהכחיד כל זכר. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
27 ביולי 2025
מסכים עם זה
לפני 6 חודשים •
27 ביולי 2025
babywolf • 27 ביולי 2025
► בלוסום כתב/ה: הקלות הבלתי נסבלת בה חשף אותך בשבילי היא תמרור אזהרה והדלקת אור אדום.
ממש בלתי נסלח. ניחא שהרגיש צורך לשתף אבל מפה ועד ללשלוח פרטים אישיים שלך ולחשוף תמונה שלך לגורם שלישי ללא מתן רשות מצידך זה לא נורא אדומה.. זה דגל אדום בוהק . לא רק ליחסי שליטה עתידיים אלא ליחסים בכלל.. הוא חושב על הריגוש שלו לפני הביטחון והפרטיות שלך והמקום שלך. הוא חושב על התחושות שלו כלפייך ומה את מעוררת אצלו ולא עלייך כאדם נוסף במערכת יחסים איתו אלא עדיין כאובייקט מיני ויצרי בלבד. |
|
|
| דיאם |
לפני 6 חודשים •
27 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
27 ביולי 2025
דיאם • 27 ביולי 2025
תדברי איתי בפרטי,
אשמח לעזור לך נראה לי שאוכל לסייע לך |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
27 ביולי 2025
Re: אואטינג ואיומים
לפני 6 חודשים •
27 ביולי 2025
KINKI OZZY(קינקי) • 27 ביולי 2025
► shirazbar כתב/ה: בקשר עם גבר ונילי שכל העולם הזה חדש לו. הוא הרגיש צורך לשתף מישהי. היא הסיקה שהוא מכושף משום שהוא מעולם לא תיאר כך קשר ומה שהוא מוכן לעשות עבורי ושיתף גם אקטים של שליטה. לצערי גם שלח תמונה שלי. הפרטיות שלי חשובה לי בעיקר בפני אנשים שלו מבינים את העולם הזה לכן ביקשתי שלא ישתף מי אני. ברור לי הצורך שלו לפרוק, במיוחד שזה מרגיש מאוד חזק.
כתוצאה מזה היא התקשרה אליי, התחילה לאיים שלא אתקרב שהיא תערב את ההורים שלו. "אני יודעת שאת אלימה כלפיו, תיזהרי ממני".. הקלטתי את השיחה, עדכנתי אותה שאם תפנה שוב אני אתלונן. ודיברתי איתו. אמרתי שכנראה היא חוששת לשלומך אולי המסר שהוא העביר מעיד על מצוקה כלשהי. בסוף המצב נרגע הוא דיבר איתה הסביר לה על הסכמה גבולות בחירה. הוא בגילי לא מדובר בילד. בכל זאת היכן מומלץ לו להתייעץ מלבדי, כן חשוב לי שיהיה לו את מי לשתף ולקבל תשובות לתהיות. מלבד קריאה ברשת. אחרי כל הלחץ שלו, פחד שאבחר לנתק קשר. הרגעתי את המצב אני עדיין כועסת עליו. מרגישה פתאום בסכנה. מעולם לא הרגשתי כה חשופה. פתאום אני מבינה שכל זה יכול בשניה להתהפך עליי. בתיאוריה, לא יכול להיות מצב שאדם מחליט שאני התעללתי בו ולומר שלא באמת הייתה הסכמה? זהו פרקתי, ישב לי דברו איתי קצת מה דעתכם, קרה לכם? איך הייתם נוהגים? תודה.. זאת אכן בעיה מובנית בעולם הזה, אני משתדל להתרחק מאנשים שאני מזהה אפילו פוטנציאל קטן שהם לא סגורים על מי הם, או עם הנסיון הדרוש אחר כך משלמים מחירים כמו פה... מקוה שהתמונה שלך לא תגיע לשום מקום אחר ... |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
27 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
27 ביולי 2025
shirazbar(שולטת) • 27 ביולי 2025
► טלי35 כתב/ה: ופליזזזז ספרי מה קורה 🙏🙏🙏
תודה על הדאגה והאכפתיות❤️ הקראתי לו את התגובות כאן איך הוא נפגע 😂 הבנתי שהוא פשוט לא מבין כמה זה חמור. התערבב לו בונילי לשתף על ועם מי הוא יוצא זה שכיח עד רמת התמונה, בשלב השני כבר שיתף יותר על הקשר עצמו. קטע שבכלל לא אכפת לו שידעו שהוא נשלט הוא לא מתבייש בזה. אני תמיד מעדיפה פרטיות. לכאורה סילף בטענה שלא הבין את כוונתי במה לחשוף ומה לא, כנראה כי חשש מהתגובה שלי וזה כבר עניין של חינוך... מכיוון שזה נעשה בטפשות ולא מכוונה רעה על זה נותנת הזדמנות. על החברה הערסית, נו מה כבר יש לומר.. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
27 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
27 ביולי 2025
masoul • 27 ביולי 2025
► shirazbar כתב/ה: ► טלי35 כתב/ה: ופליזזזז ספרי מה קורה 🙏🙏🙏
תודה על הדאגה והאכפתיות❤️ על החברה הערסית, נו מה כבר יש לומר.. החברה לא ערסית שירז. החברה מופרעת לגמרי וחסרת גבולות. ולא שזה דיל ברייקר בעיניי, אבל כן עולה בי במקרים הללו המשפט של אמור לי מי חבריך ואומר לך מי אתה. אישה שכל כך חסרת גבולות, כמו שאת מתארת את השיחה שלה איתך, היא חסרת גבולות בעוד מקומות עוד פעמים ועוד זמנים. זה לא מופע אחד פעם בעשר שנים. לדעתי כמובן. אני לא באמת יודע, אך לרוב זה כך. אז כשאני פוגש משהי שיש לה חברות כל כך מופרעות, זה מעלה בי כמה סימני שאלה. זה אני. |
|
|