|
|
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
masoul • 25 ביולי 2025
פרלין כתב/ה: masoul כתב/ה: הוא כתב/ה: זה לא רובוט נגעת נסעת זה יחסים בין אנשים.
נכון. ולכן CNC זה לא הסכמה גורפת ומוחלטת להכל הכל הכל. לא. זו הסכמה גורפת ומוחלטת בתוך גבולות גזרה, בין אם זוגיים, (שישי בבוקר יש לי את כל הבישולים לשבת ואני לא אוכל לשרת בזמן הזה) בין אם של החיים עצמם, (בשעות העבודה אני חייבת לענות לטלפונים גם אם אני בבית) או בדסמים, (יש לי חרדה מחניקה ולכן אני לא יכולה להיות אפילו לא באקטים שמרמזים על חניקה) בתוך הגבולות שמסכמים עליהם, ולכולנו יש גבולות, בתוכם מתקיים הCNC. לא חשבתי שצריך להסביר את הנקודה הזו. אני חושבת שהאתגר האמיתי שגבולות, ממש כולם, זזים כל הזמן ומשתנים ולפעמים ההבנה שמה שהיה מותר הוא עכשיו גבול, קורית רק אחרי שהגבול נפרץ. ואז, לפעמים, אנחנו כבר במחוזות הטראומה. אלו החיים פרלין יקרה. זה לא בדסמ, יש לנו גבולות בחיים, בכל צדדי וענייני החיים, והגבולות האלו משתנים עניין יום ביומו. ואנחנו חוצים את הגבולות האלו אצל זולתנו עניין יום ביומו. אלו החיים. וCNC לא בא להחליף רגישות, ולא בא להחליף לקלוט ולהבין איפה הצד השני נמצא. וגם אם במסגרת הCNC יש לשולט שלך רשות ואפילו זכות לאנוס את התחת שלך מתי איך איפה וכמה שבא לו, זה לא אומר שהוא לא רואה אותך ולא קולט אותך ולא מתחשב בך. הפוך. וזה שיבוא לו לאנוס את התחת שלך אבל הוא יקלוט שאת לא במצב לזה, לא מוריד בכלום את השליטה שלו ואת היחסי CNC. יחסי CNC הם לא הפקרות והם לא דריסה. הם יחסי שליטה ששני הצדדים ( או יותר, או יותר, מותר לפנטז ) בחרו לחיות, ששתי הצדדים רוצים ונהנים לחיות. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
הוא(שולט) • 25 ביולי 2025
מסול cnc זה ביטול מילת בטחון וכל הסכמה קודמת שניתנה או הגבלות. מה שקורה ומה שנעשה עם זה נתון לשיקול צד אחד בלבד
בנוסף חשוב לזכור לשני הצדדים שהסכוי לטעות משני הצדדים גבוהה יותר. לדגמא נשלטת להוטה שאומרת שהיא חשה בטוב למרות שהיא ממש לא ושולט מפספס את זה ועוד ועוד. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שישי יול' 25, 2025 4:44 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
masoul • 25 ביולי 2025
הוא כתב/ה: מה שקורה ומה שנעשה נתון לשיקול צד אחד בלבד
ועל זה בדיוק אני מדבר. על שיקול אותו צד. וכמו בכל עניין, אדם שהשיקול דעת שלו משובש, זה לא אדם שאני נכנס איתו לחדר ונועל את הדלת אחרי. בדיוק על השיקול הזה אני מדבר. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 25 ביולי 2025
masoul כתב/ה: פרלין כתב/ה: masoul כתב/ה: הוא כתב/ה: זה לא רובוט נגעת נסעת זה יחסים בין אנשים.
נכון. ולכן CNC זה לא הסכמה גורפת ומוחלטת להכל הכל הכל. לא. זו הסכמה גורפת ומוחלטת בתוך גבולות גזרה, בין אם זוגיים, (שישי בבוקר יש לי את כל הבישולים לשבת ואני לא אוכל לשרת בזמן הזה) בין אם של החיים עצמם, (בשעות העבודה אני חייבת לענות לטלפונים גם אם אני בבית) או בדסמים, (יש לי חרדה מחניקה ולכן אני לא יכולה להיות אפילו לא באקטים שמרמזים על חניקה) בתוך הגבולות שמסכמים עליהם, ולכולנו יש גבולות, בתוכם מתקיים הCNC. לא חשבתי שצריך להסביר את הנקודה הזו. אני חושבת שהאתגר האמיתי שגבולות, ממש כולם, זזים כל הזמן ומשתנים ולפעמים ההבנה שמה שהיה מותר הוא עכשיו גבול, קורית רק אחרי שהגבול נפרץ. ואז, לפעמים, אנחנו כבר במחוזות הטראומה. אלו החיים פרלין יקרה. זה לא בדסמ, יש לנו גבולות בחיים, בכל צדדי וענייני החיים, והגבולות האלו משתנים עניין יום ביומו. ואנחנו חוצים את הגבולות האלו אצל זולתנו עניין יום ביומו. אלו החיים. וCNC לא בא להחליף רגישות, ולא בא להחליף לקלוט ולהבין איפה הצד השני נמצא. וגם אם במסגרת הCNC יש לשולט שלך רשות ואפילו זכות לאנוס את התחת שלך מתי איך איפה וכמה שבא לו, זה לא אומר שהוא לא רואה אותך ולא קולט אותך ולא מתחשב בך. הפוך. וזה שיבוא לו לאנוס את התחת שלך אבל הוא יקלוט שאת לא במצב לזה, לא מוריד בכלום את השליטה שלו ואת היחסי CNC. יחסי CNC הם לא הפקרות והם לא דריסה. הם יחסי שליטה ששני הצדדים ( או יותר, או יותר, מותר לפנטז ) בחרו לחיות, ששתי הצדדים רוצים ונהנים לחיות. זה האידיאל, מאסול יקירי. אבל בחיים יש גם איד, יש גבולות מטשטשים ויש את המאבק בין כמה שאתה רוצה לתת לבין כמה שאתה יכול. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
masoul • 25 ביולי 2025
פרלין כתב/ה: masoul כתב/ה: פרלין כתב/ה: masoul כתב/ה: הוא כתב/ה: זה לא רובוט נגעת נסעת זה יחסים בין אנשים.
נכון. ולכן CNC זה לא הסכמה גורפת ומוחלטת להכל הכל הכל. לא. זו הסכמה גורפת ומוחלטת בתוך גבולות גזרה, בין אם זוגיים, (שישי בבוקר יש לי את כל הבישולים לשבת ואני לא אוכל לשרת בזמן הזה) בין אם של החיים עצמם, (בשעות העבודה אני חייבת לענות לטלפונים גם אם אני בבית) או בדסמים, (יש לי חרדה מחניקה ולכן אני לא יכולה להיות אפילו לא באקטים שמרמזים על חניקה) בתוך הגבולות שמסכמים עליהם, ולכולנו יש גבולות, בתוכם מתקיים הCNC. לא חשבתי שצריך להסביר את הנקודה הזו. אני חושבת שהאתגר האמיתי שגבולות, ממש כולם, זזים כל הזמן ומשתנים ולפעמים ההבנה שמה שהיה מותר הוא עכשיו גבול, קורית רק אחרי שהגבול נפרץ. ואז, לפעמים, אנחנו כבר במחוזות הטראומה. אלו החיים פרלין יקרה. זה לא בדסמ, יש לנו גבולות בחיים, בכל צדדי וענייני החיים, והגבולות האלו משתנים עניין יום ביומו. ואנחנו חוצים את הגבולות האלו אצל זולתנו עניין יום ביומו. אלו החיים. וCNC לא בא להחליף רגישות, ולא בא להחליף לקלוט ולהבין איפה הצד השני נמצא. וגם אם במסגרת הCNC יש לשולט שלך רשות ואפילו זכות לאנוס את התחת שלך מתי איך איפה וכמה שבא לו, זה לא אומר שהוא לא רואה אותך ולא קולט אותך ולא מתחשב בך. הפוך. וזה שיבוא לו לאנוס את התחת שלך אבל הוא יקלוט שאת לא במצב לזה, לא מוריד בכלום את השליטה שלו ואת היחסי CNC. יחסי CNC הם לא הפקרות והם לא דריסה. הם יחסי שליטה ששני הצדדים ( או יותר, או יותר, מותר לפנטז ) בחרו לחיות, ששתי הצדדים רוצים ונהנים לחיות. זה האידיאל, מאסול יקירי. אבל בחיים יש גם איד, יש גבולות מטשטשים ויש את המאבק בין כמה שאתה רוצה לתת לבין כמה שאתה יכול. אני לא טוען שלא פרלין יקירה. אני רק טוען שבמרווח הזה, ובין הגבולות המטושטשים שאת מדברת עליהם, ובין המאבק הזה, שתמיד תמיד מתקיים, יש מרווח אדיר ונהדר, שבו יחסי CNC ( קצת יותר או קצת פחות, זה לא משנה ) יכולים להתקיים, ולהתקיים טוב. אם תעלו על מוקשים מידי פעם? כן, ברור. ברור שתעלו. את מכירה זוג ונילי אחד. רק אחד, שלא דורכים על מוקשים ביחסים שלהם מידי פעם? אני לא מכיר. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
painslut lover(סדיסט){Maze} • 25 ביולי 2025
פרלין כתב/ה: masoul כתב/ה: ve-ra כתב/ה: זה גורם לי לחשוב על המתה מדעת- התהליך במובנו השוויצרי. וסליחה על ההשוואה. יש הסכמה מראש לביצוע עצמי של פעולה טרמינלית. ואני שואלת את עצמי האם ברגע האחרון, אחרי שהכפתור נלחץ, יש שמץ של חרטה. רק שלא כמו ב- CNC, זה לא משחק ואי אפשר להשיב את הגלגל.
גם בCNC אי אפשר להשיב את הגלגל אחורה. ואם נתת לשולט שלך הסכמה לאנוס את התחת שלך מתי שבא לו ( יאמי ) יתכן מאד שכשהוא יחדור אליך ברגע הכי פחות מתאים מבחינתך עם הרבה פחות מידי סיכוך ובתנוחה הכי גרועה שאפשר, תחושי חרטה. יתכן מאד. וזה יהיה מאוחר מידי ולא תוכלי להשיב את הגלגל אחורה. יתכן מאד. זו המשמעות של CNC. ההבדל היחיד הוא שמCNC את אמורה לצאת בחיים. מהמתה את אמורה לצאת מתה. קרה המקרה וזה בדיוק מה שקרה לנו. לפני די הרבה שנים. והיה פה נזק ליחסים ושבירה של אמון, לדעתי משני הצדדים. זה אסון. אימה גדולה, במיוחד של אישה, זה להיות בסיטואציה הזאת. על אחד כמה וכמה שזה אדם שהוא מדהים, שלך, שאת בוטחת בו ושהניסיון הזה רק מתהווה. לא מתפלא שהאירוע השאיר אחריו חותם וצלקת. אני- בלי לבטל מילה ממה שאמרת- רק אגיד את הצעתי: פחד זה לא גבול. ברגע שהגבול נובע מפחד, ניתן לעבוד עליו. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 25 ביולי 2025
masoul כתב/ה: פרלין כתב/ה: masoul כתב/ה: פרלין כתב/ה: masoul כתב/ה: הוא כתב/ה: זה לא רובוט נגעת נסעת זה יחסים בין אנשים.
נכון. ולכן CNC זה לא הסכמה גורפת ומוחלטת להכל הכל הכל. לא. זו הסכמה גורפת ומוחלטת בתוך גבולות גזרה, בין אם זוגיים, (שישי בבוקר יש לי את כל הבישולים לשבת ואני לא אוכל לשרת בזמן הזה) בין אם של החיים עצמם, (בשעות העבודה אני חייבת לענות לטלפונים גם אם אני בבית) או בדסמים, (יש לי חרדה מחניקה ולכן אני לא יכולה להיות אפילו לא באקטים שמרמזים על חניקה) בתוך הגבולות שמסכמים עליהם, ולכולנו יש גבולות, בתוכם מתקיים הCNC. לא חשבתי שצריך להסביר את הנקודה הזו. אני חושבת שהאתגר האמיתי שגבולות, ממש כולם, זזים כל הזמן ומשתנים ולפעמים ההבנה שמה שהיה מותר הוא עכשיו גבול, קורית רק אחרי שהגבול נפרץ. ואז, לפעמים, אנחנו כבר במחוזות הטראומה. אלו החיים פרלין יקרה. זה לא בדסמ, יש לנו גבולות בחיים, בכל צדדי וענייני החיים, והגבולות האלו משתנים עניין יום ביומו. ואנחנו חוצים את הגבולות האלו אצל זולתנו עניין יום ביומו. אלו החיים. וCNC לא בא להחליף רגישות, ולא בא להחליף לקלוט ולהבין איפה הצד השני נמצא. וגם אם במסגרת הCNC יש לשולט שלך רשות ואפילו זכות לאנוס את התחת שלך מתי איך איפה וכמה שבא לו, זה לא אומר שהוא לא רואה אותך ולא קולט אותך ולא מתחשב בך. הפוך. וזה שיבוא לו לאנוס את התחת שלך אבל הוא יקלוט שאת לא במצב לזה, לא מוריד בכלום את השליטה שלו ואת היחסי CNC. יחסי CNC הם לא הפקרות והם לא דריסה. הם יחסי שליטה ששני הצדדים ( או יותר, או יותר, מותר לפנטז ) בחרו לחיות, ששתי הצדדים רוצים ונהנים לחיות. זה האידיאל, מאסול יקירי. אבל בחיים יש גם איד, יש גבולות מטשטשים ויש את המאבק בין כמה שאתה רוצה לתת לבין כמה שאתה יכול. אני לא טוען שלא פרלין יקירה. אני רק טוען שבמרווח הזה, ובין הגבולות המטושטשים שאת מדברת עליהם, ובין המאבק הזה, שתמיד תמיד מתקיים, יש מרווח אדיר ונהדר, שבו יחסי CNC ( קצת יותר או קצת פחות, זה לא משנה ) יכולים להתקיים, ולהתקיים טוב. אם תעלו על מוקשים מידי פעם? כן, ברור. ברור שתעלו. את מכירה זוג ונילי אחד. רק אחד, שלא דורכים על מוקשים ביחסים שלהם מידי פעם? אני לא מכיר. אני חושבת שזה קצת הקטנה. אלה חילוקי דעה שהם לא במחוזות הרגילים. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
masoul • 25 ביולי 2025
פרלין כתב/ה: masoul כתב/ה: פרלין כתב/ה: masoul כתב/ה: פרלין כתב/ה: masoul כתב/ה: הוא כתב/ה: זה לא רובוט נגעת נסעת זה יחסים בין אנשים.
נכון. ולכן CNC זה לא הסכמה גורפת ומוחלטת להכל הכל הכל. לא. זו הסכמה גורפת ומוחלטת בתוך גבולות גזרה, בין אם זוגיים, (שישי בבוקר יש לי את כל הבישולים לשבת ואני לא אוכל לשרת בזמן הזה) בין אם של החיים עצמם, (בשעות העבודה אני חייבת לענות לטלפונים גם אם אני בבית) או בדסמים, (יש לי חרדה מחניקה ולכן אני לא יכולה להיות אפילו לא באקטים שמרמזים על חניקה) בתוך הגבולות שמסכמים עליהם, ולכולנו יש גבולות, בתוכם מתקיים הCNC. לא חשבתי שצריך להסביר את הנקודה הזו. אני חושבת שהאתגר האמיתי שגבולות, ממש כולם, זזים כל הזמן ומשתנים ולפעמים ההבנה שמה שהיה מותר הוא עכשיו גבול, קורית רק אחרי שהגבול נפרץ. ואז, לפעמים, אנחנו כבר במחוזות הטראומה. אלו החיים פרלין יקרה. זה לא בדסמ, יש לנו גבולות בחיים, בכל צדדי וענייני החיים, והגבולות האלו משתנים עניין יום ביומו. ואנחנו חוצים את הגבולות האלו אצל זולתנו עניין יום ביומו. אלו החיים. וCNC לא בא להחליף רגישות, ולא בא להחליף לקלוט ולהבין איפה הצד השני נמצא. וגם אם במסגרת הCNC יש לשולט שלך רשות ואפילו זכות לאנוס את התחת שלך מתי איך איפה וכמה שבא לו, זה לא אומר שהוא לא רואה אותך ולא קולט אותך ולא מתחשב בך. הפוך. וזה שיבוא לו לאנוס את התחת שלך אבל הוא יקלוט שאת לא במצב לזה, לא מוריד בכלום את השליטה שלו ואת היחסי CNC. יחסי CNC הם לא הפקרות והם לא דריסה. הם יחסי שליטה ששני הצדדים ( או יותר, או יותר, מותר לפנטז ) בחרו לחיות, ששתי הצדדים רוצים ונהנים לחיות. זה האידיאל, מאסול יקירי. אבל בחיים יש גם איד, יש גבולות מטשטשים ויש את המאבק בין כמה שאתה רוצה לתת לבין כמה שאתה יכול. אני לא טוען שלא פרלין יקירה. אני רק טוען שבמרווח הזה, ובין הגבולות המטושטשים שאת מדברת עליהם, ובין המאבק הזה, שתמיד תמיד מתקיים, יש מרווח אדיר ונהדר, שבו יחסי CNC ( קצת יותר או קצת פחות, זה לא משנה ) יכולים להתקיים, ולהתקיים טוב. אם תעלו על מוקשים מידי פעם? כן, ברור. ברור שתעלו. את מכירה זוג ונילי אחד. רק אחד, שלא דורכים על מוקשים ביחסים שלהם מידי פעם? אני לא מכיר. אני חושבת שזה קצת הקטנה. אלה חילוקי דעה שהם לא במחוזות הרגילים. במקום אחר כתבת שהיית מנתחת כל מריבה ומנסה להבין למה היא קרתה מאין הגיע ומה לעשות בה. גם כאן, אם תנתחי ותגעי לשורשי העניינים, אין שם בדסמ, יש שם התאמה בין בני זוג, יש שם רצונות מתנגשים, יש שם עלבון ופגיעה, יש שם צרכים לא מתמלאים, וכן הלאה. כל אלו, הם לא בדסמים, הם החיכוכים הכי טרוויאלים ונפוצים בין בני זוג ונילים בלי קשר לבדסמ. מה כן השוני? בעוצמה. קשר בדסמי מתנהל בעוצמות הרבה יותר גבוהות מקשר רגיל, ולכן גם המריבות והפגיעה בעוצמה גבוהה יותר. אבל כאמור, זה שמוזיקה מתנגנת בווליום מאד גבוה יכול לצרום ויכול להרתיע, אבל זה לא משנה לא את מילות השיר ולא את המנגינה. וככה אני חושב שנכון להסתכל על חיכוכים בקשרים בדסמים. כמו על חיכוכים בכל קשר אחר, שהעוצמה של החיכוך שונה. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
ציפור • 25 ביולי 2025
הוא כתב/ה: זה לא רובוט נגעת נסעת זה יחסים בין אנשים.
יש סתומים יותר סתומים פחות אנושיים יותר או עוד יותר. ויש שיקול דעת ויש סיטואציה וטיימינג ובגרות ונסיון חיים. ושורה תחתונה רצוי בלשון המעטה שהתפקיד לא ינהל את השולט בין עם זה cnc או עיבוד שבבי אחר מהנה אגב אין קשר אם היא חוזרת או לא אחרי cnc (אם הם חיים יחד), גם אשה מוכה חוזרת למכה. צריך להסכים מראש מה סף הפגיעה ומה הבנפיט ההנאה גם אם זה מהנה ומתאים להם לסיים כל פעילות במיון. לא מדובר בלחזור ל״עוד מכה״. לא. זה פשוט מטורף כמה ***בורות*** יש סביב מהו אונס. אונס הורג לך את הנשמה. יש אנשים שלא חוזרים מזה. הרבה לא חוזרים. לא חוזרים לעצמם, לא חוזרים לשפיות, פשוט לא חוזרים. זה ללכת לבקר במקום אפל ולא משנה אם אתה חוזר או לא חוזר, החיים שלך לעולם לא חוזרים להיות מה שהיו. יותר מדיי מכם פה משחקים בקקי. מי שאומר על אונס ״יאמי״, בבירור מדבר על משהו אחר לגמריי בעודו מפגין ניתוק ובורות תהומיים. ולכן האדם היחידי אולי שהגיב פה תגובה ראויה, הוא PSL |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
25 ביולי 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 25 ביולי 2025
ציפור כתב/ה: הוא כתב/ה: זה לא רובוט נגעת נסעת זה יחסים בין אנשים.
יש סתומים יותר סתומים פחות אנושיים יותר או עוד יותר. ויש שיקול דעת ויש סיטואציה וטיימינג ובגרות ונסיון חיים. ושורה תחתונה רצוי בלשון המעטה שהתפקיד לא ינהל את השולט בין עם זה cnc או עיבוד שבבי אחר מהנה אגב אין קשר אם היא חוזרת או לא אחרי cnc (אם הם חיים יחד), גם אשה מוכה חוזרת למכה. צריך להסכים מראש מה סף הפגיעה ומה הבנפיט ההנאה גם אם זה מהנה ומתאים להם לסיים כל פעילות במיון. לא מדובר בלחזור ל״עוד מכה״. לא. זה פשוט מטורף כמה ***בורות*** יש סביב מהו אונס. אונס הורג לך את הנשמה. יש אנשים שלא חוזרים מזה. הרבה לא חוזרים. לא חוזרים לעצמם, לא חוזרים לשפיות, פשוט לא חוזרים. זה ללכת לבקר במקום אפל ולא משנה אם אתה חוזר או לא חוזר, החיים שלך לעולם לא חוזרים להיות מה שהיו. יותר מדיי מכם פה משחקים בקקי. מי שאומר על אונס ״יאמי״, בבירור מדבר על משהו אחר לגמריי בעודו מפגין ניתוק ובורות תהומיים. ולכן האדם היחידי אולי שהגיב פה תגובה ראויה, הוא PSL רק שיש גם א.נשים שעברו אונס אחד (או שניים או כמה) שעדיין אוהבים מצבי CNC או אפילו (חלילה!) מערכת יחסי שליטה שמערבת אלמנטים של CNC |
|
|