|
|
לפני 8 חודשים •
27 ביולי 2025
לפני 8 חודשים •
27 ביולי 2025
Pseudosophical • 27 ביולי 2025
► פרלין כתב/ה: ► Pseudosophical כתב/ה: ► teacher כתב/ה: וככה, בקול ענות חלושה, חולפת לה תהילת עולם.
לא צריך לדעת לשיר, לא צריך לדעת לכתוב, לא צריך אפילו רעיונות. רק רצון. כמו בקטריה. וטוב שכך. טכנולוגיה מורידה את הרף, כפי שהיא נוהגת (ביפ ביפ) לעשות. אינך צריך להיות נווט מדופלם שמכיר את הטופוגרפיה על מנת לעבור מרחק גדול — יש רכבים, שילוט ומערכות ניווט עבור זה. ועדיין, יש נהגים ויש נהגים. אותה דינמיקה עדיין חקוקה בטבע של ה-ai, היכולת שלו משתנה בהתאם למתפעל. האינטליגנציה שלה, הבינה המלאכותית, אינה אדישה אל מול אינטליגנציית/ידע המתפעלת. נכתב בעזרת בינה מלאכותית? לא, אני נעזר ב-ai רק כאשר מעמיס babes פה באתר. אגב, את נראת טוב. באה לפה הרבה? |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
27 ביולי 2025
לפני 8 חודשים •
27 ביולי 2025
teacher(שולט) • 27 ביולי 2025
ההבדל העקרוני בין פוטושופ, וייז ורכב אוטונומי לבינה מלאכותית הוא
שהם לוקחים אותך מהר יותר למחוז חפצך, ואילו היא נוסעת במקומך |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
27 ביולי 2025
לפני 8 חודשים •
27 ביולי 2025
masoul • 27 ביולי 2025
► teacher כתב/ה: ההבדל העקרוני בין פוטושופ, וייז ורכב אוטונומי לבינה מלאכותית הוא
שהם לוקחים אותך מהר יותר למחוז חפצך, ואילו היא נוסעת במקומך נדמה לי שרכב אוטונומי נוהג עבורך. אתה לא נוהג. ונדמה לי שזו דוגמא מצוינת לשימוש בבינה מלאכותית. אתה לא יכול להגיע למחוץ חפצך לצאת מהרכב האוטונומי ולהתגאות איזה יופי נהגת עד לכאן. לא אתה נהגת. הרכב נהג עבורך. וכך גם הבינה המלאכותית, לא אתה כתבת את הפוסט או המאמר או וואט אבר, הבינה המלאכותית כתבה. ולכן תיידע שלא אתה כתבת. אל תאחז עיניים אל תגנוב דעת ועל תרמה. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
27 ביולי 2025
לפני 8 חודשים •
27 ביולי 2025
Master Bruce{©} • 27 ביולי 2025
להשתמש בבינה מלאכותית באתר בלוגוספירה שאף אחד לא מרוויח שום דבר מקוראים / לייקים זה בעיקרהשמע לי מצחיק.
אני כותב בשביל עצמי. בשביל הסיפוק, ההנאה, והאתגר שבכתיבה. אם אני נותן לבינה מלאכותית לעשות את זה עבורי, אני מרוויח... מה בדיוק? |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
27 ביולי 2025
לפני 8 חודשים •
27 ביולי 2025
ve-ra • 27 ביולי 2025
מזכירה את מטרת הפרסום- אני מחפשת אנשים שמעוניינים לגלות מרצון שימוש בכלי בינה מלאכותית בכתיבת פוסט או כתיבה למגזין פה בכלוב. הרעיון יהיה שנוכל להיות קוראים יותר מודעים. אין שום יחס שלילי לכתיבה בעזרת מכונה. רק נרצה לדעת על כך כשאנחנו קוראים. ואנחנו מתחייבים לציין כשאנחנו עושים שימוש.
מי מצטרף? בינתיים זו פרלין, Sweet melody, masoul ואני מי עוד אמר ׳אני׳? חוזרת פה ליוסי- עבודה, עבודה |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
27 ביולי 2025
לפני 8 חודשים •
27 ביולי 2025
teacher(שולט) • 27 ביולי 2025
► masoul כתב/ה: ► teacher כתב/ה: ההבדל העקרוני בין פוטושופ, וייז ורכב אוטונומי לבינה מלאכותית הוא
שהם לוקחים אותך מהר יותר למחוז חפצך, ואילו היא נוסעת במקומך נדמה לי שרכב אוטונומי נוהג עבורך. אתה לא נוהג. ונדמה לי שזו דוגמא מצוינת לשימוש בבינה מלאכותית. אתה לא יכול להגיע למחוץ חפצך לצאת מהרכב האוטונומי ולהתגאות איזה יופי נהגת עד לכאן. לא אתה נהגת. הרכב נהג עבורך. וכך גם הבינה המלאכותית, לא אתה כתבת את הפוסט או המאמר או וואט אבר, הבינה המלאכותית כתבה. ולכן תיידע שלא אתה כתבת. אל תאחז עיניים אל תגנוב דעת ועל תרמה. אנחנו לא מדברים באותו המישור. אני לא מבר על הפרקטיקה ולא על ״האמת הקטנה״ של כן נעזרתי/לא נעזרתי רכב אוטונומי נוהג עבורך ואתה אמנם לא יכול להגיד שנהגת, אבל היי, אתה הגעת. בינה מלאכותית נוסעת ליעד במקומך. אתה נשאר בבית. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
27 ביולי 2025
לפני 8 חודשים •
27 ביולי 2025
shirazbar(שולטת) • 27 ביולי 2025
לא משתמשת בצ'אט לכתיבה.
ואם אשתמש אציין זאת. *גם אם לא תכתבו שהשתמשתם אני אדע 🙂 |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
27 ביולי 2025
לפני 8 חודשים •
27 ביולי 2025
Master Bruce{©} • 27 ביולי 2025
► teacher כתב/ה: ► masoul כתב/ה: ► teacher כתב/ה: ההבדל העקרוני בין פוטושופ, וייז ורכב אוטונומי לבינה מלאכותית הוא
שהם לוקחים אותך מהר יותר למחוז חפצך, ואילו היא נוסעת במקומך נדמה לי שרכב אוטונומי נוהג עבורך. אתה לא נוהג. ונדמה לי שזו דוגמא מצוינת לשימוש בבינה מלאכותית. אתה לא יכול להגיע למחוץ חפצך לצאת מהרכב האוטונומי ולהתגאות איזה יופי נהגת עד לכאן. לא אתה נהגת. הרכב נהג עבורך. וכך גם הבינה המלאכותית, לא אתה כתבת את הפוסט או המאמר או וואט אבר, הבינה המלאכותית כתבה. ולכן תיידע שלא אתה כתבת. אל תאחז עיניים אל תגנוב דעת ועל תרמה. אנחנו לא מדברים באותו המישור. אני לא מבר על הפרקטיקה ולא על ״האמת הקטנה״ של כן נעזרתי/לא נעזרתי רכב אוטונומי נוהג עבורך ואתה אמנם לא יכול להגיד שנהגת, אבל היי, אתה הגעת. בינה מלאכותית נוסעת ליעד במקומך. אתה נשאר בבית. המורה משתמש בשפה ציורית, אבל אני מסכים עם העקרון שלו. רכב אוטונומי נוהג עבורך, אבל אתה (ברוב המקרים) לא נוהג בשביל חוויית הנהיגה. אתה נוהג בשביל להגיע ליעד, אז זה שהרכב נוהג עבורך זה הגיוני. אבל מה המטרה בכתיבה באתר הכלוב? כל מטרה שאני יכול לחשוב עליה, אם אתה נותן לבינה המלאכותית לעשות עבורך את העבודה, אתה מפספס את העיקר. אתה כותב לצורכי פורקן רגשי כזה או אחר? לתת לבינה המלאכותית לכתוב עבורך לא נותן לך את זה. אתה אותה לצרכי שאנשים יכירו אותך ואת האופי שלך? כנ"ל אתה כותב לצרכים חברתיים? שוב. וכן הלאה והלאה. אם מישהו משתמש ביכולות הכתיבה של הבינה המלאכותית למטרות תועלתניות נטו (למשל, מילוי טפסים, או כתיבת מכתבים לא אישיים מטבעם סטייל הצעות מחיר, לדוגמא). דיינו. לפחות יש לזה מטרה הגיונית וברורה. אבל בכלוב? הבינה המלאכותית רק מרחיקה אותך מהמטרה לשמה התכנסנו כאן. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
27 ביולי 2025
לפני 8 חודשים •
27 ביולי 2025
lotus in oz(נשלטת){CharlieI} • 27 ביולי 2025
מצטרפת. ראוי מאד בעיני.
זה עוד לא קרה, כאן זה מקום שהשימוש שלי בצ'ט, פרפלקסיטי וכו לא הגיע אליו עדיין, ואם יקרה - אכתוב שזה המצב. תודה ורה |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
27 ביולי 2025
לפני 8 חודשים •
27 ביולי 2025
דיפ(נשלט) • 27 ביולי 2025
.
|
|