|
|
לפני 7 חודשים •
17 באוג׳ 2025
חח גדול מחרמן בהחלט :)
לפני 7 חודשים •
17 באוג׳ 2025
Cyborg • 17 באוג׳ 2025
► ArchAngel כתב/ה: ► לפעמימית כתב/ה: סטראפון.. הרעיון מדהים, הביצוע אם לא מושלם, נמאס מאוד מהר בחוויה האישית שלי זה באמת משעמם אם רק נכנסים ויוצאים, ואת מתחילה לשאול את עצמך "מה? זה הכל? מה אני עושה כאן בכלל? זה לא עושה לי כלום!". אבל אם יצירתיים לגבי הביצוע- ממש לא. קודם כל, הופכים את החוויה לדו-צדדית: סטרפאון דו-צדדי בחדירה או לשים על בסיס הדילדו תוספים שהופכים אותו למגרה חיצונית בדגדגן לחודרת (יש חברה שמייצרת אותם בשם bumpher), או רתמות שיש בהן כיס ל bullet vibe שהופך כל דילדו לרוטט לשני הצדדים. שלא נדבר על נחדרים שיודעים לחרמן ולהיות פעילים ולא רק שוכבים שם, ויודעים לעשות עבודה עם האגן שתגרה אותך פיזית גם בלי תוספים מיוחדים. וכמובן כל המשחק הפסיכולוגי שאפשר לעטוף בו את האקט. (פאק, עכשיו חירמנתי את עצמי באמצע היום, ושכחתי מהשאלה המקורית חחח) |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
17 באוג׳ 2025
לפני 7 חודשים •
17 באוג׳ 2025
unknownme • 17 באוג׳ 2025
האמת יצא לי להגשים פעם משהו ולמעט רגע קצר אני לא הצלחתי להיות נוכח בכלל ואפילו להיזכר בזה לא עושה לי כלום.
|
|
|
| rockghost |
לפני 7 חודשים •
17 באוג׳ 2025
לפני 7 חודשים •
17 באוג׳ 2025
rockghost • 17 באוג׳ 2025
הגשמתי רבות מהפנטזיות שלי (ויש חדשות כמובן 🤭), כאשר חלק מהן נולדו לאחר ההיכרות וההתנסות עם הפרטנריות… ופה בשבילי עצם העניין:
כשיש חיבור (נדיר), ואמיתי, הן לובשות צורה וממריאות מעבר למחשבה והדימיון המקוריים. וזה מדהים שאין לתאר… הכל תלוי בחיבור, עומקו ואופיו עבורי. |
|
|