|
|
לפני חודשיים •
16 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
16 בנוב׳ 2025
Too sweet{△} • 16 בנוב׳ 2025
אני עם ברוטל.
לפחות אצלנו - עם האהבה והקירבה והחיים המשותפים - הבדסם רק השתפר והשתבח ועף גבוה. זה מאפשר לנו להגיע למקומות עמוקים מאוד ובקצוות מאוד, בכל תחומי החיים. עוד קצת משובח מזה ויצטרכו לאסוף אותי בחתיכות חזרה 🫠 |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
16 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
16 בנוב׳ 2025
masoul • 16 בנוב׳ 2025
ve-ra כתב/ה: וול, הנסיון שלי אם כך היה פחות מוצלח משלך, ברוטל
התאהבויות ושיט הרגו הכל נשאלת השאלה למה ורה. מה קרה שהכל "נהרג" אם תוכלי להרחיב על זה. מן הסתם אם הגעתם לאהבה וכו' הייתה כימיה והיתה אהבה, אחרת לא הייתם מגיעים לזה, אז מה קרה? מה השתבש? איך זה השתבש? אני רוצה להוסיף שגם אצלי זה עובד נהדר עם אהבה, בעומקים ועוצמות מדהימות. בלי אהבה זה נחמד, כייף, עם אהבה זה עוצר נשימה. זה עומקים בלתי נתפסים. זה סימביוטי. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
16 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
16 בנוב׳ 2025
ve-ra • 16 בנוב׳ 2025
אין לי אלא להסיק שהבחירות שלי גרועות לעומת אלה שלכם
אהבה אינה הפורטה שלי. אולי גם לא בדסמ. ענארף |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
16 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
16 בנוב׳ 2025
Too sweet{△} • 16 בנוב׳ 2025
לאאאאא! ממש לא!
בואי... זה עבד לי בדיוק עם אדם אחד - איתו יותר מזל משכל! |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
16 בנוב׳ 2025
Re: פחד להישלט
לפני חודשיים •
16 בנוב׳ 2025
KINKI OZZY(קינקי) • 16 בנוב׳ 2025
shirazbar כתב/ה: אשמח אם תשתפו מהצד הנשלט/ת אילו פחדים היו לכם
בהתחלה ומה גרם/ עזר לכם להתגבר עליהם. יש כאן לא מעט "יושבים על הגדר" (אפילו כאלה שמספר שנים רק קוראים בלוגים) שאולי יקבלו אומץ או ההיפך. דוגמא לפחדים ששיתפו אותי לגביהם: 1. מפחד מעצמי, מפחד שלא אדע לעצור. 2. מפחד שיגלו 3. מפחד שאני כבר כל כך שם ובראש פרצתי כבר את כל הגבולות. 4. מפחד מניצול, מפחד להיפגע. 5. מפחד מהצורך החזק שלי שזה יהיה כל כך טוב, שאאבד את עצמי. 6. מה אחשוב על עצמי אחרי זה. כמובן שיש לי תשובה לכל אלה, אשמח לקרוא אתכם. אצלי זה לא פחד, ניסיתי כמה פעמים גם עם כאלה שהרגשתי מאוד בנוח איתן וזה פשוט לא מרגיש לי טבעי לי פלוס אני הרבה יותר דואג בתור נשלט שיגעו לי בטריגר שיגרום לי להתהפך על השולטת ואז זה יהיה מאוד לא נעים. וכשאתה מרגיש שכל שניה אתה צריך להיזהר מעצמך קשה להנות, מהצד השולט הרבה יותר נוח לי ויותר קל לי להיות בטוח שמי שמולי לא תפגע למרות שזה נשמע קצת אבסורדי... |
|
|
| אדגר אלן פה |
לפני חודשיים •
16 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
16 בנוב׳ 2025
אדגר אלן פה • 16 בנוב׳ 2025
פחד לאבד את ההנאה והיכולת למין ונילי.
בקשר זוגי - פחד לאבד את ההערכה וההדדיות במערכת היחסים שמחוץ למיטה. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
16 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
16 בנוב׳ 2025
איתר(נשלט){דייאנה} • 16 בנוב׳ 2025
יש לי פחד להיות מוחלף
זה כבר קרה לי פעם עם שולטת ואני פשוט לא יכול לתת לזה לקרות שוב זה משפיע על המערכות יחסים שלי ורואים אני קנאי ברמה אחרת כי אני פשוט תמיד מפחד שזה יקרה שוב ובגלל זה גם מאוד קשה לי מערכת יחסים לא מונוגמית כי גם אם אני יודע על זה וגם אם אני בוטח בה אני יודע שיכול להיות מישהו שהיא תעדיף במקומי כמו אז... |
|
|