סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

"חור" ושאר דהומניזציה לא סקסית בעליל.

הוא​(שולט)
לפני חודש • 15 בדצמ׳ 2025
הוא​(שולט) • 15 בדצמ׳ 2025
זה דומה ומקביל לפינדום אם אינך מבין זאת אל תשפוט. סניף של jdate נהיה כאן
Arsene
Arsene • 15 בדצמ׳ 2025
פישוטו כתב/ה:
Arsene כתב/ה:
teacher כתב/ה:
אנשים שאומרים לאנשים אחרים באיזה מילים אסור או מותר להם להשתמש.
פחחחחחחח ג'יזס

יש קטע כזה באינטרנט, אתה כותב "אני לא אוהב רחת לוקום" ואז אנשים מגיבים לך "אז אתה חושב שצריך לרצוח את כל האנשים שאוהבים רחת לוקום, הא? לזיין אותם בתחת ואז לזרוק אותם למחנות השמדה?!"

לא. זה לא מה שאמרתי. לא אמרתי לך מה מותר או אסור לך - אמרתי שזה דבר שאני לא מתחבר אליו ושאלתי מה דעתך. זהו. בוא נעשה הבנת הנקרא בסיסית ונגיב למה שנאמר.

כן.... רק שזה לא מה שאמרת.
אם אשאיל ממך את האנלוגיה - אתה לא רק טענת שאתה לא אוהב רחת לקום באופן אינדיבידואלי.
אתה הוספת שכל מי שאוהב רחת לקום חי בשקר.

משמע, כל השיפוטיות התחילה והגיעה ממך, פותח הדיון.
לא שאלת למה אנשים כן מתחברים לפרקיטה או לדעתם, פשוט פסלת אותה.
(ואז ציינת באיזה מושגים ראוי להשתמש על מנת לא ליצור די הומניזציה - כי זונה ורכוש זה שיא הזכויות האדם)

ואתה עוד טוען שמשתקים את הדיון התמים שלך.
די עם הצביעות הזאת.
בחרת גם לענות רק להודעה המתריסה שקיבלת בחזרה, ולא לאנשים שאשכרה ענו לדיון שאתה מנסה לצייר שכיוונת אליו.

לא טענתי שמשתקים.

אני לא חושב שצריך תמיד לענות לכל תגובה. אני אמרתי x, אתה אמרת y, אני לא חושב שלהמשיך לנסח את x ו-y בדרכים שונות משנה משהו. אני הבנתי, אתה הבנת, שנינו צמחנו כאנשים.
teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת • 15 בדצמ׳ 2025
ve-ra כתב/ה:
אתה לא חייב להסכים לכל נושא שמישהו מעלה בפורום. אפשר לענות עניינית. אפשר לא לענות בכלל. בשביל מה ההשתלחות הזו כל פעם שמישהו כותב משהו שפחות מקובל? איזה צורך זה משרת? יש כאן הררי נושאים מטופשים, ילדותיים, חסרי תוחלת שלא זוכים לכזו השתלחות. פה נטענה טענה, אפשר להסכים אפשר לא להסכים, בשביל מה להפוך את זה להתנצחות? לא מתאים לך, דפדף הלאה

מי ענה לא עניינית?
אביב נעורים
אביב נעורים • 15 בדצמ׳ 2025
רק אני קראתי דמנציה.
פרלין​(נשלטת)​{ש}
פרלין​(נשלטת)​{ש} • 15 בדצמ׳ 2025
אני לא רק אוהבת להיות חור, אלא גם כלום וסמרטוט ואפס ולכלוך על הנעל. כמה שפחות קיום, ככה אני חרמנית ושמחה יותר.
אלפא-בטא​(מזוכיסט)חשבון מאומת
אלפא-בטא​(מזוכיסט)חשבון מאומת
אלפא-בטא​(מזוכיסט)חשבון מאומת • 15 בדצמ׳ 2025
חור זה נפלא!
ולו לא היו לי כבר יותר מדי שמות במשרד הפנים,
הייתי שוקל להוסיף גם את זה.
וכשמישהו בסביבה יקרא חור, אני בטוח אסתובב הרבה לפני, לו היה קורה לי בשם שבתעודת הזהות icon_smile.gif.
פרלין​(נשלטת)​{ש}
לפני חודש • 16 בדצמ׳ 2025
פרלין​(נשלטת)​{ש} • 16 בדצמ׳ 2025
ארסן, הפוסט שלך הולך איתי ואני באמת מנסה להבין; למה חור זה יותר שקר משאר הכינויים? למה זונה וכלבה זה לא שקר?
ve-ra
ve-ra • 16 בדצמ׳ 2025
מה עם, ׳חור שלי׳?

הדיון כאן מזכיר לי את אחת הוועידות המשפטיות היותר סוערות באו״ם בה נכחתי ונציגי 138 המדינות שבאו מכל קצוות תבל לדון בעניינים ברומו של עולם, ישבו על המדוכה ובמשך שבוע התחבטו קשות עד חבטות מילוליות עזות בעניין האם המילה הנכונה במשפט האמנה החדשה היא, shall או Should.
קל לא היה.
לימים עזבתי וההכרעה טרם נפלה
השוקע
השוקע • 16 בדצמ׳ 2025
ve-ra כתב/ה:
מה עם, ׳חור שלי׳?

הדיון כאן מזכיר לי את אחת הוועידות המשפטיות היותר סוערות באו״ם בה נכחתי ונציגי 138 המדינות שבאו מכל קצוות תבל לדון בעניינים ברומו של עולם, ישבו על המדוכה ובמשך שבוע התחבטו קשות עד חבטות מילוליות עזות בעניין האם המילה הנכונה במשפט האמנה החדשה היא, shall או Should.
קל לא היה.

אבל זה לא פשוט עוד דיון מסוג "זה הבדסם שלי ומי שלא חושב ככה טועה?" הרי ברור (עוד לפני שכתבו את זה פה אפילו) שישנם אנשים שאוהבים להקרא "חור" ממש כפי שישנם אנשים שאוהבים לקרוא חור.
teacher​(שולט)חשבון מאומת • 16 בדצמ׳ 2025
ve-ra כתב/ה:
מה עם, ׳חור שלי׳?

קל לא היה.

זה מה שקורה כשאנשים רוצים ללכת בלי ולהרגיש עם icon_smile.gif
אבל ״חור״ זה שונה. היה אפשר אולי להגיד ״חורי״ אבל זה גם מליצי מדי ומלא פאתוס וגם אולי מרמז על החור שלי עצמי, בעוד ״חור שלי״ מצביע על שייכות חיצונית לי והרבה יותר מתאים. אז יאללה, חור שלי it is