ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

שאלה חשובה ! זוגיות ופורנו !?

שוסי
לפני 6 ימים • 15 בינו׳ 2026
שוסי • 15 בינו׳ 2026
פישוטו כתב/ה:
שוסי כתב/ה:
זה לא לגיטימי לראות פורנו נקודה.
פורנו הוא פורמט נצלני, אביוסיבי וממכר.

לכן אני צופה רק בפורנו שמנצל גברים לבנים הטרוסקסואלים פריוולגים

בפורנו שלך אין נשים?
ניצחתי ואנצח​(שולט)
ניצחתי ואנצח​(שולט) • 15 בינו׳ 2026
אם היתה אפשרות הייתי שמח לעשות את זה.
במציאות, אוי ואבוי לי אם מישהו ידע שאני בכלל מכיר את המילה פורנו...
ברייה​{לא!!!מחפשת}
ברייה​{לא!!!מחפשת} • 15 בינו׳ 2026
Master Bruce כתב/ה:
מה שמדהים זה שגם יש כאן שימוש במקף הארוך שלא מופיע במקלדת, מה שמעיד על שימוש ב AI, וגם יש כאן רווח לפני סימן שאלה.

זה כאילו שהעברת את זה תחת בינה מלאכותית שתתקן לך שגיאות הקלדה, ואז עברת ידנית והכנסת שגיאות בכוונה בכל זאת.

— פעמיים מינוס על המקלדת —
שמחתי לעזור, ברוס ❤️
Master Bruce​{©}
Master Bruce​{©} • 15 בינו׳ 2026
ברייה כתב/ה:
Master Bruce כתב/ה:
מה שמדהים זה שגם יש כאן שימוש במקף הארוך שלא מופיע במקלדת, מה שמעיד על שימוש ב AI, וגם יש כאן רווח לפני סימן שאלה.

זה כאילו שהעברת את זה תחת בינה מלאכותית שתתקן לך שגיאות הקלדה, ואז עברת ידנית והכנסת שגיאות בכוונה בכל זאת.

— פעמיים מינוס על המקלדת —
שמחתי לעזור, ברוס ❤️

פעמיים מינוס על המקלדת עושה --. לא —. אלא אם יש לך מקלדת שאני לא מכיר איך היא עובדת.
bossdog​(שולט)
bossdog​(שולט) • 15 בינו׳ 2026
בעיני זה מדליק ונחמד ממש
ברייה​{לא!!!מחפשת}
ברייה​{לא!!!מחפשת} • 15 בינו׳ 2026
ברוס — לחצתי פעמיים מינוס. כרגע אני על iPad Pro (12.9-inch) (6th generation), אבל זה עובד גם על האייפון. במקלדת של PC פעמיים מינוס enter או alt פלוס מינוס.
המקש הקטן נועד לצירופי-מילים. המקש הגדול — למרווח נשימה במשפטים ארוכים, להדגשה, ולמסגור (במקרים רבים מחליף פסיק). סימני פיסוק לא הומצאו ע״י בינה מלאכותית. לראייה, פוסטים ותגובות שכתבתי בשנת 2016 תוך שימוש במקף ארוך, קצר, פסיקים, פסיק נקודה וכל שאר סימני הפיסוק.
זה בסדר לא לדעת. עכשיו אתה יודע.

ואני מקווה מאוד שפותח השרשור יענה על השאלה ששאלה אותו פרלין — ״למה לא?״
כלבונת סקרנית​(נשלטת)​{תומר ההוא}

Re: שאלה חשובה ! זוגיות ופורנו !?

הנסיך המדליק xxx כתב/ה:
היי רציתי לשאול מה אתם חושבים – האם זה ליגיטימי לראות פורנו ביחד ? או לשלוח פורנו וגיפים אחד לשני יש פה זוגות שעושים את זה ? רואים פורנו ומאוננים ביחד ?
משהי שיצאתי איתה שולחת לי הרבה גיפים וסירטי פורנו שעושים לה את זה ואפילו פעם אחת היא הציעה לי לבוא לראות איתה פורנו ולאונן... לא יודע אם זה נכון או לא ?

אין על לצפות בפורנו ביחד ( בעיקר חובבני, כן... דברים אמיתיים ולא מזויפים) זה מגרה בטירוף ומפתח המון רעיונות ופנטזיות
Bluecollar​(שולטת)
Bluecollar​(שולטת) • 15 בינו׳ 2026
ברייה כתב/ה:
ברוס — לחצתי פעמיים מינוס. כרגע אני על iPad Pro (12.9-inch) (6th generation), אבל זה עובד גם על האייפון. במקלדת של PC פעמיים מינוס enter או alt פלוס מינוס.
המקש הקטן נועד לצירופי-מילים. המקש הגדול — למרווח נשימה במשפטים ארוכים, להדגשה, ולמסגור (במקרים רבים מחליף פסיק). סימני פיסוק לא הומצאו ע״י בינה מלאכותית. לראייה, פוסטים ותגובות שכתבתי בשנת 2016 תוך שימוש במקף ארוך, קצר, פסיקים, פסיק נקודה וכל שאר סימני הפיסוק.

עורכי לשון רבים מכירים את הטריק הזה של קו מפריד. פעם כשעבדתי במגזין גם זכרתי מתי עושים בו שימוש.
אני יודעת שמקף הקטן הוא בעיקר לסמיכות

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך חמישי ינו' 15, 2026 9:45 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
Bluecollar​(שולטת)
Bluecollar​(שולטת) • 15 בינו׳ 2026
Bluecollar כתב/ה:
ברייה כתב/ה:

עורכי לשון רבים מכירים את הטריק הזה של קו מפריד. פעם כשעבדתי במגזין גם זכרתי מתי עושים בו שימוש.
אני יודעת שמקף הקטן הוא בעיקר סמיכות רובים עושים בו שימוש לא נכון
מלישס
מלישס • 15 בינו׳ 2026
זה לגיטימי ויש אפילו זוגות שעושים זאת.
וזה לגיטימי כל עוד שני הצדדים מרגישים עם זה בנוח.
אם זה לא נוח לך או מרגיש לא מתאים-אז אל.
חשוב שבמערכת יחסים תשדרו על אותו גל.
אם יש משהו שמרגיש לא נעים, עדיף לוותר או לפחות להסביר לצד השני זה גורם לך לתחושת אי נוחות.